«Το ‘Όραμα – Εφιάλτης’ συνεχίζει να ακροβατεί μεταξύ γελοιότητας και αθλιότητας….’Εγχειρίδιο Βλακείας’»

37
2804

«ΤΟ ΟΡΑΜΑ συνεχίζει να ακροβατεί μεταξύ γελοιότητας και αθλιότητας»

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κω εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση-απάντηση:

Το «Όραμα – Εφιάλτης» συνεχίζει να ακροβατεί μεταξύ γελοιότητας και αθλιότητας, όπως αποδεικνύεται και από την τελευταία ανακοίνωση για την τουριστική έκθεση στην Πολωνία.

Ο Διονύσης Χαριτόπουλος στο βιβλίο του «Εγχειρίδιο Βλακείας», επισημαίνει ότι «Η βλακεία είναι απρόβλεπτη. Έχει τόση ποικιλία εκδηλώσεων, όσοι και οι βλάκες, που ο καθένας ξεχωριστά είναι μια αστείρευτη πηγή εμπνεύσεων.»

Και κάποιοι φροντίζουν να το επιβεβαιώνουν.
Ποια είναι η αλήθεια.

Ο διαγωνισμός για τη συμμετοχή του Δήμου στην έκθεση της Πολωνίας ακυρώθηκε γιατί η εταιρεία, που είναι γνωστή σε όλους και συνεργάζεται επί σειρά ετών με το Δήμο Κω, δεν είχε το χρονικό περιθώριο να προσκομίσει όλα τα δικαιολογητικά, μετά και την αλλαγή του νόμου για το διαγωνισμό.

Αυτό έπρεπε να γίνει γιατί έτσι προβλέπει ο νόμος.

Με δεδομένο ότι δεν υπήρξε ευθύνη και υπαιτιότητα του Δήμου για αυτή την εξέλιξη, η εταιρεία παραχώρησε δωρεάν στο Δήμο Κω, ένα περίπτερο 12 τετραγωνικών μέτρων στην έκθεση της Βαρσοβίας.

Αν είχαν κάνει τον κόπο να επικοινωνήσουν με τις υπηρεσίες του Δήμου οι κύριοι του Οράματος, θα είχε λυθεί η απορία τους. Ο στόχος τους όμως είναι να παραπληροφορούν και να συκοφαντούν.

Για αυτούς δεν υπάρχει πάτος.

Επισημαίνουμε επίσης ότι ο κ. Μουζουράκης ήταν παρών όλες τις ημέρες της έκθεσης στο περίπτερο του Δήμου Κω, κάνοντας σειρά επαφών με τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

37 ΣΧΟΛΙΑ

    • Κυριοι της ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Σας βαρεθηκα. Και πιστευω οχι μονο εγω, αλλα και ολοι οι ΚΩΟΙ. Ειστε μεσα στην ΚΑΚΙΑ την ΜΙΖΕΡΙΑ, την ΑΠΑΤΗ και οτι αλλο βαζει ο ΝΟΣΗΡΟΣ ΝΟΥΣ ΣΑΣ. Και βεβαια αυτο αποβαινει εις βαρος του ΣΥΝΟΛΟΥ ΜΑΣ. Ε λοιπον σας ευχομαι ολοψυχα και μαλιστα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΑ …………… …………… . Δεν ειμαι κακος αλλα πλεον δεν ΑΝΕΧΟΜΑΙ αλλο να βλεπω αυτον τον τοπο να ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ…

  1. Περιμενετε λιγο να επιστρεψει από το Περου ο Σιφακης να βαλει μια ταξη…..
    Μετα το εξαφανιζολ της RYNAIR την καταστροφή από το μεταναστευτικο ο ΣΙΦΑΚΗΣ κανονιζει το επομενο του ταξιδι… ΣΙΦΑΚΗ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡΡΡΡΡΡ

  2. Και όπως καταλάβατε μετα τις απευθειας αναθεσεις εχουμε και τους φιλόξενους τουριστικούς πρακτορες που μας φιλοξενουν στο περιπτερο της κω το οποιο δεν υπηρχε και εχουμε και τον κουβαρντα μουζουρακη που ταξιδεψε μονος του με δικα του λεφτα.περι βλακειασ και μποχαλειασ.

  3. ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΒΟΘΡΟ!!! ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ.ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ!!! ΚΡΙΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ

  4. Δημαρχε βρεθηκα στην εκθεση της Πολωνιας και συνομιλησα με τον κ.Μουζουρακη αλλά και με τον Λεωνίδα.Για όσους ξέρουν και γνωρίζουν ο Λεωνιδας είναι ο γενικός υπεύθυνος και διοργανωτης της έκθεσης.Τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύουν! Καλες γιορτες σε ολους.

  5. Δηλαδη αξυρωθηκε ενας διαγωνισμος…..και μας φιλοξενησε κάποιος που ΘΑ-ΘΑ-ΘΑ επαιρνε τον διαγωνισμο και δεν προλαβε….
    Ο Δημος θα πληρωσει καποιον που ΘΑ-ΘΑ-ΘΑ-ΘΑ επαιρνε τον διαγωνισμο αλλα δεν προλαβε.ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΕΧΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΓΚΛΑΒΑ.

  6. Μετα τις απευθειας αναθεσεις,το μελι και τον μπακλαβά ηρθαν και οι ελιες….
    Και ο Κυριτσης μιλαει για νομιμοτητα και για εγχειριδιο βλακείας…..

    Βλακες μποχαλοι εχετε ότι ψηφισατε!

  7. ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΤΡΕΝΑΚΙΑ SECURITY. ΜΕΛΕΤΕΣ 650.000 ΕΥΡΩ !!!! ΑΠΟ ΤΟ ΔΛΤ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

    ΟΛΟΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ!!!!!!!

  8. ΜΕΛΕΤΑΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙ ΓΛΥΚΟ ΤΟ ΜΕΛΙ!!!!!ΠΩ ΠΟΩΩΩΩ!!!!!!ΜΕΛΙ!!!!650.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!!!

  9. Η μάσα πάει σύννεφο και τα κορόιδα οι μπόχαλοι τους τα ακουμπάνε κανονικά…Ο όμιλος……ακόμα χρωστά…Ρε τι κορόιδα είστε εσείς ρε?

  10. Απορία!!!!
    Βρε Δημαρχε πως ήσουν τοσο σίγουρος πως τον διαγωνισμο θα τον έπαιρνε η συγκεκριμενη εταιρία???? Η οποια δεν πρόλαβε αλλα προλαβε να μας φιλοξενησει?? Κύριε Μουζουρακη απο εσας δεν το περιμενα.

  11. Μονος ενας Κυριτσης θα μπορουσε να βρει τρόπο να παει ο Μουζουρακης στην Πολωνία χωρις καν διαγωνισμο χωρις καν περιπτερο.Κυριτση γερα φατους τα λεφτα.Σιφακη γερα ταξίδι ξανα.

  12. ΕΧΕΤΕ ΔΙΩΞΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ,ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΩΝ ΚΩΩΝ.ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΒΡΕ Χ…..ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΤΕ ΞΥΛΟ Σ…..ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ,ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΕΡΝΟΥΝ….,ΜΟΝΟ ΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ.ΟΧΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝ…….

  13. σε ευχαριστώ Γιώργο που μας έστρωσες το δρόμο με λούμπουνες, φαντάζομαι τα πληρώσαμε για γρανίτη!

  14. Έναν εύκολο τρόπο είχαν βρει «άγνωστοι» δράστες, για να βγάζουν λεφτά, στην Χίο. Έκλεβαν το ξωκκλήσι της Παναγιάς της Λειαπυργούσαινας στο Χαλκειός – τρις φορές μέχρι τώρα. Στην τέταρτη φορά δε στάθηκαν τόσο τυχεροί, καθώς το παγκάρι είχε μόνο ένα ευρώ, καθώς η ενοριακή επιτροπή είχε παραλάβει όσα χρήματα υπήρχαν την προηγούμενη εβδομάδα.
    Αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε στους «αγνώστους» εισβολείς, οι οποίοι προκάλεσαν ζημιές στο ξωκκλήσι πετώντας ό,τι μπορούσαν στο δάπεδο, μεταξύ των οποίων τα σκεύη της Αγίας Τράπεζας και το Ευαγγέλιο που ήταν τοποθετημένο πάνω σε αυτή.
    Έχετε καμμιά ιδέα περί των δραστών των κλοπών και του βανδαλισμού; ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ.

  15. Πάντως ενα φασιστικο πολιτικο επιπεδο το εχουν τα Δελτία Τυπου του Κυριτσεν.Η Ιωαννα δεν χρειάζεται καν.Αυτος κάθε μερα ριχνει στο βόθρο τα ποσοστά του.

  16. Διαβάζουμε στην εφημερίδα ΣΤΑΘΜΟΣ πως ο πρόεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου Κω Νεκτάριος Τσαγκάρης κατήγγειλε πριν 15 μέρες πως σε χωράφι που καλλιεργεί 20 χρόνια για τα ζώα και είναι του Δημοσίου, είδε την οικογένεια της προέδρου της κοινότητας Αντιμάχειας Μ.Σκουφεζή να φυτεύει ελιές. Τους ζήτησα να φύγουν αλλά αρνήθηκαν. Πήρε τηλέφωνο ο πεθερός μου στο Δασονομείο και τους ενημέρωσε .Και ενώ περιμέναμε να έρθουν για να δουν τι συμβαίνει ,με πήρε τηλέφωνο από το Δασονομείο ο κ. Χριστόδουλος και μου είπε να φύγω από το κτήμα γιατί είμαι παράνομος .Μου είπε ότι θα πει και στους άλλους να σταματήσουν.

    Μου είπε να μην τα σκαλίζω γιατι καλλιεργώ κι άλλα του Δημοσίου. Ναι καλλιεργώ και του Δημοσίου ,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι δικά μου και τα διεκδικώ. Όποτε το ζητήσουν θα φύγω.

  17. με πήρε τηλέφωνο ο κ.Τσαμπουνιάρης και μου ζήτησε να του πω ποιος ανέφερε το όνομά του. Σου είπα να μην τα σκαλίζεις…τώρα θα την πατήσετε όλοι οι κτηνοτρόφοι μου είπε…

    Δηλαδή,απειλεί όλους τους κτηνοτρόφους της Κω. Απαράδεκτα πράγματα. Τι δουλεία έχουν οι άλλοι κτηνοτρόφοι? Εννοείται ότι θα τους ενημερώσω.Δεν περίμενα στο νησί της Κω τέτοια πράγματα .Πρώτη φορά τα βλέπω αυτά.Από την πλευρά του ο κ. Χ.Τσαμπουνιάρης ,δήλωσε στο ΣΤΑΘΜΟ τα εξής:

    Πήρα τηλέφωνο τον κ.Τσαγκάρη μέσα από την υπηρεσία μου και μάλιστα με ανοιχτή ακρόαση, και του έκανα μια ενημέρωση ως πρόεδρο του συλλόγου που αντιπροσωπεύει. Πριν ημέρες πήγε και όργωσε ένα κτήμα του Δημοσίου με αποτέλεσμα να πάει και ο γείτονας στο ίδιο κτήμα και να αρχίσει να φυτεύει ελιές . Πηγαίνοντας εγώ, είπα και στην μια περίπτωση πως είναι παράνομος και στην άλλη το ίδιο. Τους είπα ότι, σταματάνε και φεύγουν και οι δυο.

  18. Απο εκεί και πέρα , ξαφνικά βλέπω δημοσιεύματα που λένε ότι, κανω πλάτες και πολλά και διάφορα….Παίρνω τηλέφωνο τον κ. Τσαγκάρη και του λέω, απο την στιγμή που δεν κατανοείτε αυτο που λέει η υπηρεσία ,ενημερώστε και τους άλλους κτηνοτρόφους ότι, απο εδώ και στο εξής, αφού θέλετε να εφαρμόσω το νόμο ,όποιος έχει κάνει καταπάτηση γης του Δημοσίου θα εφαρμοστεί ο νόμος. Αυτο δεν είναι απειλεί. Να σας πω ότι, είναι καταπάτηση του Δημοσίου και αυτεπάγγελτα γίνεται μήνυση.

    Επαναλαμβάνω ότι, δεν απείλησα κανέναν. Του είπα ότι είναι σε ανοιχτή ακρόαση και θέλω να τον ενημερώσω ως πρόεδρο του συλλόγου για να ενημερώσει κι εκείνος τα μέλη του ότι, από εδώ και στο εξής ,ότι καταγγέλεται και είναι του Δημοσίου θα εφαρμοστεί ο νόμος. Αυτό δεν είναι απειλή, είναι ενημέρωση. Είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω. Είπα και στην κα.Σκουφεζή ότι, έστω και μία ελιά να βρεθεί μέσα στο χώρο ,είμαι αναγκασμένος να κάνω αυτεπάγγελτα μήνυση και θα το κάνω. Τη δουλεία μου θα την κάνω σωστά, όπως σωστά την κάνω όλα αυτά τα χρόνια.

    • ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;ΠΟΣΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΦΥΤΡΩΣΑΝ Σ’ ΑΥΤΑ ΠΕΝΤΕ ΑΣΚΕΘΡΟΙ[ΚΕΔΡΟΙ] ‘Η 1Ο ΠΕΥΚΑ,ΠΟΣΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ;ΠΟΣΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ‘Η ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ.

  19. Θεωρούμε υπερβολικό το <> του θέματος από το Όραμα .Σαφώς και πρέπει να πάρει θέση η δημοτική αρχή όταν εμπλέκονται στελέχη της σε παρανομίες , έστω και τέτοιου τύπου,αλλά όταν συμβαίνουν σημεία και τέρατα με τις καταπατήσεις γενικότερα (και όχι μόνο από τους κτηνοτρόφους…) το συγκεκριμένο θέμα έχει μεν την αξία του, αλλά αποτελεί παρωνυχίδα.

    Από την άλλη πλευρά,θεωρούμε <> την απάντηση της δημοτικής αρχής ,την οποία μάλιστα, δεν υπογράφει το γραφείο τύπου της, ως συνήθως ,αλλά η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ . Πολιτικός της στόχος μπορεί να είναι ο ΟΡΑΜΑ ,αλλά επι του σημείου θέση δεν πήρε. Αντί να παραδεχτεί το ατόπημα του στελέχους της, το οποίο ατόπημα οδηγεί και στην πόρτα της εξόδου ,προτίμησε να πετάξει την μπάλα στην κερκίδα. Αυτός ο τακτικισμός, (δυστυχώς, αφορά διαχρονικά τις πολιτικές μας διοικήσεις) είναι απαράδεκτος.

  20. ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.[ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ]

  21. Γιαννη κρατα το πρωτοσελιδο να τους καμαρωνουν αυτοι που τους ψηφισαν.

    ρε παιδια αυτο το δελτιο περα από το επιπεδο τους δειχνει και ποσο ανικανοι ειναι.

  22. δεν μπορω να το πιστεψω!! 650.000 χιλιαδες ευρω!!! σε μελετες απο ΔΛΤ ΚΩ.

    ΟΜΕΡΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ!!!ΜΟΥΓΚΑ ΟΛΟΙ.ΓΙΑΤΙ?ΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ?ΤΟ ΟΡΑΜΑ?Ο ΖΕΡΒΟΣ?Η ΚΙΚΗ?Ο ΤΕΛΗΣ?

  23. τα χρηματα που σπαταλα ο δημος για μελετες ειναι πανω απο 1.000.000 ευρω!!!!!!!!

    ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΜΕΛΙ ΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ………….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ