ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Όλα τα θέματα τροφοδοσίας στο κέντρο & η έλλειψη χώρων στάθμευσης στη συνάντηση μεταφορέων με Δήμαρχο Κω

19
2793

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Όλα τα θέματα τροφοδοσίας στο κέντρο, η τήρηση του ωραρίου και η έλλειψη χώρων στάθμευσης στη συνάντηση μεταφορέων (μαζί ήταν και οι χονδρέμποροι, όπως και όσοι έχουν σχέση με την τροφοδοσία) με Δήμαρχο Κω.

Χρήσιμη συνάντηση για την καλύτερη λειτουργία της πόλης και των Κοινοτήτων πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά στους υπεύθυνους Πρακτορείων μεταφορών, Φορτοταξί, Ταχυμεταφορών και επιχειρήσεων τροφοδοσίας καταστημάτων.
Διεξήχθη ανοιχτός διάλογος και εκφράστηκε σοβαρός προβληματισμός για την πολύχρονη χαλάρωση στην εφαρμογή κανόνων, που είχε ως συνέπεια την υπερφόρτωση και τη δημιουργία προβλημάτων στη λειτουργία της πόλης και των τουριστικών περιοχών του νησιού.
Σε κλίμα συναίνεσης επιβεβαιώθηκε η πρόθεση όλων να εφαρμόσουν άμεσα τους προβλεπόμενους κανόνες, με στόχο τη βελτίωση της εικόνας στην πόλη και στις τουριστικές περιοχές.
Συμφωνήθηκε η είσοδος στο ιστορικό κέντρο να γίνεται από την οδό Βασιλέως Παύλου, με προσωρινή στάθμευση στην Πλατεία Καζούλη.
Άμεσα θα σημανθούν εκ νέου και οι χώροι στάθμευσης, για μεταφορά εμπορευμάτων, στις οδούς Κανάρη και Αβέρωφ.

Γραφείο Τύπου

 

Βίντεο από Δημοτική τηλεόραση

 

19 ΣΧΟΛΙΑ

      • Αυτη η δημοτικη αρχή κρατάει τον λόγο της,δεν ειναι σαν τους προηγούμενους. Ο Δημαρχος ειπε μεχρι 9 του Σεπτεμβρη να αδείασουν τα πεζοδρόμια.Δεν αδειασαν! Ψέμα πρώτο λοιπόν. Μετά το τουρνουά χρειάστηκαν 4 μέρες για να φυγουν οι εξέδρες.Και ψευτες και ασυνεπείς. Λευκή νυχτα, πριν αδειάσουν τα πεζοδρόμια απο τις ταμπέλες,με τις ευλογιες της δημοτικης αρχής η οποία δείχνει να μην έχει πυγμή ,παραχωρεί τα πάντα στους επιχειρηματίες εις βάρος κάποιων αλλων επιχειρηματιών.Μουσικη,τραπεζοκαθισματα,καντίνες,αλκοόλ, ολα ελευθερα παντού.Την επόμενη….. θα μιλάμε για τα πεζοδρόμια και τις ταμπέλες! Πραγματικά ασυνεπείς!

  1. Οι κοινοτικοι συμβουλοι που ήταν? Θα εχουν φωνη ελεγαν! Αυτος είναι ιδιος με τον Κυριτση,απαξιωση εκεινος απαξιωση και αυτος

    • ΣΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΣΑ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΕΛΕΓΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΩΡΑ Ο ΣΟΥΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΔΟΥΛΗΣ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

  2. Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΣΟΥΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΤΕΟ? ΚΩΣΤΑΚΗ ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.
    ΚΥΡΙΤΣΑΚΗ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ

  3. Πολυ καλη κινηση δημαρχε αλλα και αυτη θα παει στα σκουπιδια.Δεν εχεις χερια! η δημοτικοι αστυνομοι ειναι ανθρωποι και κανουν και δευτερη δουλεια για να βγαλουν περα. Κοιτα τι εγινε με την ανακοινωση που εβγαλες για τους κοινοχρηστους! γελανε καιοι ελαφροπετρες της νισυρου….
    ετσι και αυτο το μετρο θα παει απατο

  4. Μπραβο στον κυριο Τριτσαρη ειπε αυτα που δεν λεει κανεις. Τις μπαρες τις ανοιγοκλείνει ο κυριος …..! Με μια λέξη άδειασε δημοτική αρχή αλλα και την δημοτική αστυνομία. Παρουσία δημοτικου αστυνομου ενας πολιτης να λεει πως τα κλειδια για τις μπαρες τα εχει ο κυριος……αγαπητοι πολιτες μεταφορεις αν θελετε να μπειτε στη πολη δεν θα καλειτε τα τηλεφωνατης δημοτικης αστυνομιας αλλα τον……

  5. ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ….

  6. Έχει δίκιο ο ΚΡΙΜΑ. Αυτούς τους τσιγγανους που έρχονται και στην παιδική χαρά .και βάζουν μπουγάδα. Διώχνουν τα παιδιά για να απλώσουν την μπουγάδα πάνω στις τραμπαλες και κούνιες. Και εχουν το θράσος να διώχνουν και από νωρίς τα παιδιά με τους γονείς. Για να μην τους ενοχλούν στον ύπνο. Μιλάμε για την παιδική στο ζήσει. Που είναι η δημοτική αστυνομία. Μήπως δεν είναι αρμοδιότητα της. Σε λίγο δεν θα υπάρχει εκεί ούτε κούνια ούτε τραμπάλα. Ας περάσουν τα βραδια κατά τις 22:00 και μετά. Αλλά και κατά τις 17:00.

  7. Για τους μόνιμους κατοίκους που έχεις τα σπίτια τους και τους ηλικιωμένους που ζουν/εργάζονται στο κέντρο πλήρης αδιαφορίας. Να τα πετάξουμε στη θάλασσα τα αυτοκίνητα μας

  8. δηλαδη αν καταλαβα καλα για ολα τα προβληματα φταιει ο νεος δημαρχος!!!! πως και δεν τοχα σκεφτει. μα τοσο βλακας ειμαι;

  9. Ας είναι ! Που παρκάρουν στην Ιπποκρατους και γίνεται χαμός κάθε μέρα ! Ελεγχόμενη στην πλατεία Καζούλη και σε συγκεκριμένη ώρα ! Το θέμα είναι να μην επιτρέπεται και η στάθμευση στην ιπποκρατουσ αυτών πι6 πανε για καφεδάκι ! Και γ8νεται ένα κομφούζιο !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ