ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Τα… έψαλλαν στον Δήμαρχο – Ευχές χαμόγελα & δώρα στο Δημαρχείο (Η ευχή που «έγραψε» από τον φίλο Γιώργο…)

34
3492

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ευχές, κάλαντα και… πειράγματα.

Εορταστική ατμόσφαιρα σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Κω.

Μικροί και μεγάλοι έκαναν την καθιερωμένη εορταστική βόλτα από το γραφείο Δημάρχου είτε για να του τα… «ψάλουν», είτε για να ανταλλάξουν ευχές.

Από τις μουσικές επισκέψεις για τα κάλαντα προηγήθηκαν: η μπάντα της 80 ΑΔΤΕ, η Δημοτική χορωδία, η Φιλαρμονική Κω (το δώρο της από τον Δήμαρχο θα ανακοινωθεί παραμονή Πρωτοχρονιάς), Φιλαρμονική Ηρακλειδών (το δώρο της από τον Δήμαρχο ήταν νέες στολές, αλλαγή μοκέτας και νέα όργανα προσφορά από τη Μαρίνα Κω), το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και πάρα πολλές ομάδες παιδιών, τα είπαν στον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του που τους υποδέχονταν με γλυκά και δώρα.

Το παρών έδωσαν όπως κάθε χρόνο ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ν. Μυλωνάς, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Κοινοτήτων, δημοτικοί, τοπικοί σύμβουλοι, Πρόεδροι οργανισμών & επιχειρήσεων, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες με αξιοσημείωτη την προσέλευση του Επάρχου Γ. Χαλκιδιού και των συνεργατών του από την Περιφέρεια: Ν. Τσακίρη, Ε. Νάκη & Σ. Φρούντζα, μαζί με τον Αστυνομικό Διευθυντή Γ. Γεωργακάκο και τον Διοικητή του ΝΑΣ Κω Ι.Γ. Καρδαρά. (Εκτός από τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους Γ. Καλλούδη και Σ. Μαρκόγλου δεν είδαμε φέτος συμβούλους από την μειοψηφία).

Οι ευχές πάντως που έκλεψαν την παράσταση ήταν από τον καλό φίλο Γιώργο Ζήκα, ο οποίος δίνοντας ως δώρο στον Δήμαρχο Κω ένα εκκλησιαστικό ημερολόγιο του ευχήθηκε το 2019 να τον δούμε και… παππά! (με τον δήμαρχο και όλους τους παριστάμενους να σκάνε στα γέλια…)

Oι ευχές του Δημάρχου Κω: «εύχομαι να μην σβήσει ποτέ η ελπίδα της κοινωνίας για ένα καλύτερο αύριο»

(Τα πρόσθετα βίντεο με τα κάλαντα από νωρίς από τον φίλο Μιχάλη Χατζηθέμελη της Δημοτικής τηλεόρασης fb & κάποιες φωτό από τον φίλο Γιάννη Μπιλιλή της Kosvoice.gr τους οποίους και ευχαριστούμε).



34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. «Η Χρυσή Αυγή εύχεται σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες Καλά Χριστούγεννα και είθε ο γεννηθείς Θεάνθρωπος να δώσει την ελπίδα στους Έλληνες να αντισταθούν στην ξενοκρατία και στους ανάξιους κυβερνήτες που λεηλατούν τις ψυχές τους. Χρόνια πολλά, Καλά Χριστούγεννα».

    • Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ .
      Υ.Γ ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΜΗΝ ΜΠΕΥΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

      • Γλεντάει ο Γιώργος ο μερακλής, ο ποιο μεγάλος νταλαβερίζης, και όλα τα φυτά μαζί να γλύψουνε τον εξουσιαστή....

        Και ο ….βαρεμέμος όλο αγκαλιές και φιλιά μέχρι που ο …….θυρωρός έβαλε τις φωνές στους σλουρπ που έσπρωχναν να μπουν στο δημοτικό Μαξίμου.. Μι φλιεστ βρε ζουντούβουλα, το μαγαζί είνι τίγκα, δεν σ`ρχιζ κρίμα να του τραβάς τα μάγουλα;;;;

    • …….POY EINAI O KOSMOS POY HRTHE THN PROTI XRONIA?????????POYTHENA.APOMEINATE MONOI SAS ME AYTA POY KANATE STO NHSI.O KOSMOS DEN THELEI NA SAS BLEPEI.KSERETE TI THA PEI LYSODIA,ETSI TO KATANTHSATE TO NHSI.

    • χρυσαυγίτικη δημοτική αρχή δεν πρόκειται να ψηφίσω. Μια φορά έκανα το λάθος και τελευταία

  2. Χρόνια σου πολλά δήμαρχε μου. Ο Θεός να σε έχει καλά να προστατεύεις το νησάκι μας από αυτούς τους επικίνδυνους που μας κυβερνούνε.

    • πανιβλακα.Το κατεστρεψαν το νησι.Αντι να λες να ξεκουμπιστει,για το καλο του νησιου,εσυ λες το αντιθετο.Πρεπει να εισαι πολυ γλυφτης,και καραγκιζαρε.

    • πηγα να του ευχηθω ενια παρα πεντε και το δημαρχειο ηταν κλειστο.Μετα καταλαβα οτι το ραντεβου ηταν στις ενια Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ.Οτι αποφασιζουμε αυτο θα γινετε το καταλαβατε φασιστομουτρα κωοι.

  3. //////////οι κωοι δεν πηγαν να τον χαιρετισουν,και οι της αντιπολιτευσης,και μου τραβα την περιεργεια εσυ γιατι να πας:::::::::::::::::::προσεχετε ο κοσμος τα βλεπει αυτα.Τωρα που τελειωνει μια για παντα σαν δημαρχος,βρισκεσαι εσυ στο δημαρχειο? να του ευχηθεις!! μηπως δεν ταιριαζει.Λεω εγω!!!!!!!!!!!!!!1

  4. KΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΕΚΡΙΝΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΕΡΔΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΑΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  5. KΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΕΚΡΙΝΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΕΡΔΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΑΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  6. περα από τους δημοτικους συμβουλους και τους φορεις δεν πηγε κανενας πολιτης.δημαρχε το μυνημα το πηρες?

  7. κουραμπιεδεσ,μπακλαβαδεσ,φ….ρ……,γ….μαζι με τον υπολοιπο κοσμο εδωσαν ευχεσ στην αυτου μεγαλιοτητα Αυτοκρατορα-,,,,,,,,,αντε ΚΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ και πολλους μπακλαβαδεσ!

  8. Απορια.Ο πρωην δημαρχος που ειναι?Αυτος που εγραψε κανονικα οσους τον ψηφισαν.Απλα ντροπη τοσα χρονια τον τιμουσε ο κοσμος με τον ψηφο του κλαι αυτος κρυφτηκε.Ουτε ενα χρονια πολλα δεν βγηκε να πει……..

    • Καλή του είναι η χρυσή π ,ως αντάλλγια τις υπηρεσίες και τη στήριξη που τις πρόσφερε.Που μου θέλεις και τον Καίσερλη..Βρε άτε από δω…..

  9. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΜΠΗΚΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ

  10. …..μπροστά στον ΑΡΧΗΓΟ Κυριτση. Καταλάβαμε δε θα έχει αστική συγκοινωνία ούτε του χρόνου στο αεροδρόμιο. . .

  11. Έμαθα ότι τράταρε μικρούς και μεγάλους …….στις φιλαρμονικές κέρασε …….,στους πολίτες τους απλούς …..ενώ στους Συλλόγους ,Συμβούλους σωματεία και παρατρεχάμενους μοίρασε……,στους μαθητές και στα Λύκεια είχε έτοιμες σακούλες με ……’Aντε και χρόνια πολλά και γλαρωμένοι όλοι!!!!

  12. …..ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΊ ΑΓΆΛΟΝΤΑΙ ..ΧΑΊΡΕ…ΧΑΙΡΕ Η ΦΥΣΙΣ ΟΛΗ…..ΕΝ ΤΩ ΣΠΗΛΑΙΩ ΤΙΚΤΑΙΤΕ…. ΚΑΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ …να μας κεράσει….ΟΥΓΚ!!!!ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..ΓΚΑΣΠ,ΓΚΟΥΛΠ!!ΩΙΜΕ!!! ΩΠΑ ΜΩΡΕ ΩΠΑ!!!!ΠΟΠΑΥΥΥ!!!ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ,ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΧΩ ΧΑΜΕΝΑ ,ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΖΑΛΗ…ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΘΥΜΙΑΤΟ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΜΕ ΤΑ ΛΙΒΑΝΙΑ ή Η ΔΙΠΛΗ ΔΟΣΗ ?????

  13. Μπορεί ο στημένος στα… τέσσερα ψευτάκος πρωθυπουργός να διαψεύδει ότι θα κάνει… ηρωική έξοδο με πρόωρες εκλογές, αλλά δε χάνει ευκαιρία να το… επιβεβαιώσει, δια της πλαγίας οδού.
    Ακόμα και τα… κάλαντα! Έτσι, στα κάλαντα που του είπαν αγγλιστί (“Jingle Bells”) μαθητές του Μουσικού Σχολείου της Αθήνας, ο… λεβέντης μας τους είπε με νόημα: «Αυτά είναι τα ευρωπαϊκά, κανένα παραδοσιακό θα μας πείτε; Αυτά είναι τα κάλαντα του ευρώ, θα μας πείτε και τα παραδοσιακά»;
    Που σημαίνει, ότι θα πάει σε εκλογές με τα… αντιμνημονιακά συνθήματα που χρησιμοποιούσε στην προ της βαθιάς… επικύψεως (στα τέσσερα, στα τέσσερα!) εποχή – κι όποιος είναι –μετά συγχωρήσεως- πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ ας τον πιστέψει!
    Βέβαια, διπλά άστοχη ήταν -και πάλι!- η λεκτική… τσαχπινιά του βασιλιά της… γκάφας. Καθότι, η Βρετανία δεν ήταν ποτέ στη ζώνη του ευρώ και φεύγει κι απ’ την Ε.Ε., κατόπιν ελευθέρου λαϊκού δημοψηφίσματος, μετά το οποίο δεν βρέθηκε κανένας όμοιός του να μετατρέψει το «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ»!

  14. Παρατηρώντας κανείς τους ποικιλόμορφους υβριστές της Χρυσής Αυγής διαπιστώνει εύκολα πως κανείς εξ αυτών δεν βίωσε ποτέ την καθημερινή δυστυχία μιας οικογένειας η οποία δεν έχει κανέναν εργαζόμενο, την αγωνία ενός πατέρα που αναζητεί εργασία για να θρέψει τα παιδιά του, την απελπισία μιας μάνας που δεν έχει τη δυνατότητα να τα ταΐσει. Για να είμαστε ειλικρινείς, οι πολέμιοι του Εθνικισμού δεν βίωσαν ποτέ ούτε το 1/10 των δεινών ενός μέσου νοικοκυριού το οποίο δυσκολεύεται σήμερα να ανταπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Είναι, συνεπώς, ο Εθνικισμός μια υπαρκτή απειλή στο σύγχρονο κόσμο; Σαφώς και είναι! Όχι για τα εκατομμύρια των φτωχών που συνθλίβονται από τις ξενόδουλες κυβερνήσεις, τις τράπεζες και τις αιματηρές συνέπειες της επιβαλλόμενης λαθρομετανάστευσης, αλλά για εκείνους που κινούν τα νήματα της οικονομικής και πολιτικής ζωής, χτίζοντας πλούτη και καριέρες πάνω στο ανείπωτο δράμα ενός Λαού που δολοφονείται αργά και μεθοδικά.

  15. Η Εθνική Αντίσταση ως εκ τούτου, δεν περιορίζεται στην στάση ενός ολόκληρου Λαού απέναντι στο διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο αλλά κυρίως, στην σιδηρά του θέληση να απαλλαγεί από τους εγχώριους Τυράννους του, οι οποίοι εργάζονται για λογαριασμό των δανειστών. Ιδού λοιπόν η πρέπουσα απάντηση του Ελληνικού Λαού στα κοράκια του διεθνούς κεφαλαίου: Ισχυρή Ελλάδα, για να υπάρχει όμως μια ισχυρή Ελλάδα απαιτείται μια πανίσχυρη Χρυσή Αυγή!

  16. Οι πολλαπλές επιθέσεις εναντίον ευρωπαίων αμάχων εκ μέρους «ισλαμιστών» από την Αφρική και την Ασία, αποδεικνύει ότι ο πολυπολιτισμός σκοτώνει. Η πολιτική πρόταση των Εθνικιστών σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι η μόνη λογική, πρακτική και υλοποιήσιμη: Επαναφορά των Εθνικών συνόρων-Κανένας παράνομος μετανάστης στο ευρωπαϊκό έδαφος. Οι πολιτικές των μαρξιστών διεθνιστών και των καπιταλιστών διεθνιστών που έμπηξαν στην γη μας οι νικητές του Β’ Μεγάλου Ευρωπαϊκού Εμφυλίου, δίδουν στις μέρες μας τους δηλητηριώδεις καρπούς τους. Μαρξιστές και Καπιταλιστές στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ενεργούμενα του Μεγάλου Τρωκτικού Τοκογλυφου και ιδιοτελείς κηφήνες ταϊσμένοι με τα αργύρια της προδοσίας, βάφουν ξανά τα χέρια τους με το αίμα των ίδιων των Λαών τους.

  17. Εχει δωσει τοσο μεγαλο βαρος στα χωρια και δεν ασχολειτε τοσο πολυ με την πολη που οι προηγουμενοι ουτε στα ονειρα τους.

  18. Παρότι βρισκόμαστε στα Χριστούγεννα, ο υπουργός Λαθρομετανάστευσης Μουζάλας θυμήθηκε την… Πρωταπριλιά!
    Έτσι, σε μια απείρου κάλλους δήλωσή του, υποσχέθηκε στους νησιώτες ότι η πολυπόθητη αποσυμφόρηση θα γίνει τον… Απρίλιο.
    Και σα να μην έφτανε αυτό, είπε και δεύτερο… πρωταπριλιάτικο ψέμα: πως στην Ελλάδα θα μείνουν περί τα 20.000-25.000 «προσφυγάκια», γιατί οι υπόλοιποι θα… μετεγκατασταθούν στις διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, σε ομάδες των 2.000-2.500 το μήνα.
    Προφανώς, εκτός από… πρωταπριλιάτικο αστείο, πρόκειται για μια φρούδα υπόσχεση που δίνει η συγκυβέρνηση των Τσιπροβλαμμένων στους νησιώτες, ενόψει των προώρων εκλογών που ετοιμάζει, με την ελπίδα να τσιμπήσουν κάποιοι και να αποφύγει τον καταποντισμό των ποσοστών της. Αλλά, οι νησιώτες είναι έξυπνοι άνθρωποι και δεν θα μασήσουν τις πρωταπριλιάτικες υποσχέσεις μιας καταρρέουσας συγκυβέρνησης που δεν θα υπάρχει καν τον Απρίλιο!

  19. ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΑ… ΣΤΑΛΙΝΟΥΓΕΝΝΑ

    Ήταν το 1950, όταν οι προδότες κομμουνιστές που κυβερνούσαν την Ανατολική Γερμανία, αποφάσισαν να αντικαταστήσουν επισήμως τα Χριστούγεννα με τα… σταλινούγεννα
    Στα πλαίσια αυτά, τα ΜΜΕ της Ανατολικής Γερμανίας, αναφέρονταν και αποκαλούσαν την γιορτή των Χριστουγέννων «ξεπερασμένη», η Κομσομόλ (εις την οποία «εφοίτησε» και η απαίσια φράου Μέρκελ…) διδασκόταν το πέρασμα «σε ένα στάδιο εκσυγχρονισμού και αποτίναξης του θρησκευτικού σκοταδισμού», αφαιρέθηκε από τα σχολικά βιβλία κάθε αναφορά στην γέννηση του Χριστού, απαγορεύθηκε ο στολισμός χριστουγεννιάτικων δέντρων, ενώ στα καταστήματα δεν υπήρχαν χριστουγεννιάτικα στολίδια, φάτνες, Αι-Βασίληδες και άλλα σύμβολα των Χριστουγέννων.
    Τελικά, εκείνο που κατάφεραν οι ρουφιάνοι της Στάζι, ήταν να κάνουν μια… τρύπα στο νερό. Γιατί κατ’ αρχάς, ο κόσμος γιόρταζε τα Χριστούγεννα κρυφά και κατά δεύτερον, ο Στάλιν τους ψόφησε τρία χρόνια αργότερα και οι διάδοχοί του τον αποκαθήλωσαν από το πάνθεον του κομμουνισμού.
    (ΥΓ): ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ