Θ. Νικηταράς με νεαρούς εθελοντές για παλαιό στάδιο Ανταγόρας | «Ο Δήμος θα τους συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο – Παράδειγμα προς μίμηση»

14
672

Νεαροί συμπολίτες μας που συμβάλλουν εθελοντικά στον καλλωπισμό χώρων του παλαιού γηπέδου «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ» επισκέφτηκαν χθες το Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, αναδεικνύοντας την προσπάθεια που καταβάλλουν και το ενδιαφέρον των νέων μας για την προστασία, ανάδειξη και αξιοποίηση χώρων άθλησης που διαθέτει ο Δήμος.
Ο Θεοδόσης Νικηταράς άκουσε από τα παιδιά τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους στη χρήση των αθλητικών υποδομών, συνομίλησε μαζί τους και τόνισε ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, αφού η κοινωνία μας έχει ανάγκη τους ενεργούς πολίτες με διάθεση προσφοράς.
«Χαίρομαι ιδιαιτέρως, τόνισε ο Δήμαρχος Κω, όταν βλέπω εθελοντικές προσπάθειες νέων συμπολιτών μας που προσφέρουν στο νησί μας με ανιδιοτέλεια. Ο Δήμος μας θα τους συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο, σημείωσε χαρακτηριστικά».

Γραφείο Τύπου

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …ένώ μάς κάτάστρέφόύν άφήνόύν κάθήμέρίνά νά πέρνόύν χίλίάδές πάράπόίήμένά πρόίόντά άπό τήν Τόύρκίά. Έκέί δέν ξέρόύν ή δέν βλέπόύν?

  2. ΔΗΜΑΡΧΟΣ = ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΜΠΡΑΒΟ ΘΕΟΔΟΣΗ. ΈΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΊΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΙΑ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ , ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΨΥΧΗΣ

    • Αντί να πείτε μπράβο που κάθονται και παιδεύονται τα παιδιά τόσους μήνες που κάνουν και εθελοντική δουλειά, κάθεστε και κράζετε τον ένα και τον άλλο. Ντροπή σας!

  3. προς ψιτ..
    Εσυ τι κανεις βρε κοκοβιε καλυτερα δηλαδη και κρινεις καποιον ετσι ευκολα?? Αντι να πεις ενα μπραβο για τα παιδια ασχολησε με αλλα κ αλλα..
    Απο τις φωτο κρινεις εναν Δημαρχο?? αισιχτιρ…. Κουρασατε…

    • Εσυ που κανεις τον εξυπνο θα μας πεις πως γινετε η φετα!Αντε πονηρε εγω δεν ειμαι δημοσιο προσωπο και σαν δημοτης εχω δικαιωμα να κρινω!Εσυ τι κανεις;μηπως εισαι καλος στο γλυψιμο!

    • Α!και κατι αλλο πονηρε.Συμφωνα λοιπον με την ΕΜΥ θα εχουμε βροχη στα μερη μας θα δουμε λοιπον τι ηταν καλυτερο να κανει ο δημαρχος.Να δινει εντολες για καθαρισμο για να μην πλυμμαρουμε-η- να βγαζει φωτο καθε μερα;

  4. ΠΡΟΣ ΨΙΤ-Κοκοβιο
    Ναι ρε κοκοβιε θα σου πω…

    Σουρώνουμε το γάλα με πυκνό σουρωτήρι η τουλουπάνι για να το καθαρίσουμε από τυχόν τρίχες. Αν το άρμεγμα των ζώων γίνεται παραδοσιακά με το χέρι υπάρχει η πιθανότητα να υπάρχουν τρίχες Παστεριώνουμε το γάλα στους 90 βαθμούς. Σκοτώνουμε δηλαδή τα μικρόβια που τυχόν υπάρχουν στο γάλα για την ασφάλεια μας. Είναι βασικό βήμα, μη το παρακάμψετε.Αφήνουμε το γάλα να κρυώσει καλά στους 38 βαθμούς . Σε ένα φλιτζάνι ανακατεύουμε την πυτιά (μια μύτη κουταλιού περίπου) και το αλάτι (μια γεμάτη κουταλιά) μέσα σε λίγο νερό.Ρίχνουμε την πυτιά στο γάλα και ανακατεύουμε καλά ώστε να διαλυθεί η πυτιά και να πάει παντού στο γάλα μας.Αφήνουμε το γάλα με την πυτιά σε ηρεμία για 40 λεπτά περίπου. Εδώ είναι που γίνεται το μαγικό και αρχίζει να μετατρέπεται σε τυρόπηγμα. Μέχρι να αρχίσει να δένει το τυρόπηγμα μας θα δημιουργηθεί πάνω του ένα κιτρινωπό υγρό. Θα το δούμε αν γείρουμε ελαφρά την κατσαρόλα.Στρώνουμε στο καλούπι το τουλουπάνι (τσάντιλα) και αδειάζουμε το τυρόπηγμα μέσα στο καλούπι με το τουλουπάνι και το σουρώνουμε κρεμώντας το από κάπου.

    • Ακου λαμογιο της πλακας κοκοβιος εισαι εσυ το σοι σου και αυτοι που ξερογλυφης ερπετο.Οσο για την φετα ουτε μια αντιγραφη απο το google δεν εισαι αξιος τρομαρα σου….

  5. Ακου λαμογιο της πλακας κοκοβιος εισαι εσυ το σοι σου και αυτοι που ξερογλυφης ερπετο.Οσο για την φετα ουτε μια αντιγραφη απο το google δεν εισαι αξιος τρομαρα σου….

  6. Προς ΚΟΚΟΒΙΟ – ψιτ….

    Αν θες σου γραφω και για τα ντολμαδακια πως να τα κανεις…
    Απλα ζητα το με ωραιο τροπο…
    Οσον αφορα για την φετα η αντιγραφη εγινε με απιτυχια απ’οτι διακρινω στο κειμενο,δεν καταλαβαινω τι εννοεις… Αυτη ειναι η συνταγη που ζητησες. Και μαλιστα τις βεφας..
    Ελπιζω να σε εφταξα…

    Παντα με εκτιμηση ο φιλος Αγγελος Χ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ