Επιστολή πατρικής αγάπης του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου στον Σεβασμιότατο κ. Ναθαναήλ για τη δοκιμασία της υγείας του

9
4743

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ Κ.Κ.  ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ  ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΩΟΥ  ΚΑΙ ΝΙΣΥΡΟΥ Κ. ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ

 

Κείμενο: Μαριάννα Αδάμ Γκρόγκου

        Φωτογραφίες: Βασίλειος Δημ. Γεωργιόπουλος

Επιστολή πατρικής αγάπης για την αποκατάσταση της υγείας του Σεβ. Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ απέστειλε προς αυτόν ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.

Στην επιστολή ο Πατριάρχης εύχεται ταχεία ανάρρωση και αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μετά συγκινήσεως πληροφορηθέντες περί της ενσκηψάσης εις υμάς δοκιμασίας ως εκ του κλονισμού της υγείας  σας, σπεύδομεν δια της παρούσης παρά το προσκεφάλαιον υμών πρός παραμυθίαν…»

Η  μοναδική, έγκυρη,  ανεξάρτητη,  ενημερωτική σελίδα μας «ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ»στο  ξαφνικό άκουσμα των σοβαρών προβλημάτων της υγείας του λίαν αγαπητού μας φίλου αναγνώστη Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κω και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, ο οποίος όταν είχε επισκεφτεί την Μεσσηνία και εκπλήρωσε το τάμα του που είχε κάνει στην Παναγιά Βουλκανιώτισσα είχε επισκεφτεί και το χωριό  Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας, εύχεται στην σεπτή σεβασμιότητα ταχεία ανάρρωση και προσευχόμαστε στην Παναγιά την Βουλκανιώτισσα και στον Άγιο Σεβαστιανό όλα να είναι περαστικά.



Πηγή: www.platy-kalamatas-messinias.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχόμαστε από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον Σεβασμιοτατο Ποιμεναρχη μας.

  2. Σεβασμιωτατε ποιμεναρχη μας η σκεψη μας ειναι διπλα σας, προσευχομαστε στον Υψιστο και την Μεγαλοχαρη να σας δωσει ιαση και συντομα να ειναι ολα μια μακρινη αναμνηση ειμαστε διπλα σας με αγαπη και ευχες !!!

  3. Περαστικά τάχιστα....Νομίζω απεβίωσε Αυστραλία και Ο έτερος αδελφός σας .

    Δύναμη απ τον Αρχάγγελο Πανορμίτη…Γ.Κ.

  4. Σεβασμιώτατε σήμερα στείλαμε στον Πανορμίτη μας πρόσφορο για να σας μνημονεύσει ο Αγιος για την υγεία σας. Ευχόμαστε σύντομα να αναρρώσετε και να επιστρέψετε στα καθήκοντά σας.

  5. Πρέπει οπωσδήποτε να χειρουργηθεί στο μινίσκο για να αφαιρεθεί το υγρό σεβασμιώτατε και να προσέχετε τα γόνατά σας ειδικά στις μετάνοιες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ