ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με άφθονο φαγητό, μουσική & χορό τα παραδοσιακά χοιροσφάγια από τον ΑΠΕΛΛΗ στο Πυλί

7
5913

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κατερίνα Χατζημανώλη Χαρίκλεια Χριστοφή

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, το πολύ νόστιμο φαγητό και την μουσική συντροφιά πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια φορά η εκδήλωση για τα χοιροσφάγια από τον σύλλογο ΑΠΕΛΛΗΣ στην πλατεία Αγίου Νικολάου στο Πυλί.
Πολλοί αψηφισαν την πρόβλεψη για βροχές και έδωσαν το παρών τους στην εκδήλωση κι ανταμοίφθηκαν με το παραπάνω από την άψογη διοργάνωση, το φαγητό και το δωρεάν κρασί ντόπιων παραγωγών καθώς και το γιαούρτι με γλυκό του κουταλιού (συκαλάκι) που πρόσφερε ο σύλλογος, συν το κέφι και τον χορό.
Την εκδήλωση άνοιξε το εφηβικό χορευτικό τμήμα του συλλόγου ακολούθησε το καλωσόρισμα απο τον πρόεδρο του ΑΠΕΛΛΗ Δ. Γαλανή κι συνεχίστηκε με πολύ χορό με νησιωτική και λαϊκή μουσική από τον Κυριάκο Παππούλη και την παρέα του.
To 1o βίντεο είναι από τον συνάδελφο Μιχάλη Χατζηθέμελη:

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • Πλήρωσαν κανονικά και με τον νόμο το 5€υρο ήμουν μπροστά και οφείλω να το μαρτυρήσω.

  1. Για ακόμα μια φορά αναβλήθηκε η επανάσταση των λοιπών γκαθαρόαιμων αιλλυνογριστιανών εναντίων των μεταναστών λόγω της πανηγύρεως στο πυλί. Θα επανέλθουμε δριμύτεροι μόλις χωνέψουμε την πηχτή και το πλιγούρι της κυρά φρόσως.
    Με εκτίμιση
    Οι επαναστάτες του καναπέ

  2. Ρε στρατιωτικε γιατί τόσο κόμπλεξ και κακία? Οι άνθρωποι πήγαν κανονικά στην εκδήλωση και την τίμησαν σαν δημοτικη αρχή. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε φορά πρέπει να κατακρίνουμε τους ανθρώπους του δήμου και τους πρώην και τους νυν. Αυτά είναι κατινιες φίλε τίποτα άλλο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ