ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ταξιδεύει στην Κω | Με ενδιαφέρον η έναρξη εργασιών και οι ομιλίες στο Συνεδριακό κέντρο Κυπριώτης

0
2005

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη στο Συνεδριακό κέντρο Κυπριώτης (KICC), και ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή με workshops στις διαδραστικές αίθουσες της ΑΝΚΟ.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ΚΩ, τελεί υπό την ακαδημαϊκή Αιγίδα του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση που παρέχεται δωρεάν, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ σε συνεργασία με τοπικούς διοργανωτές και συγκεκριμένα για το νησί μας με την Ένωση Ξενοδόχων Κω.
Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour είναι να «εξοπλίσει» τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντάς τους κίνητρα και έμπνευση μέσα από εξειδικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες.
Την πρώτη ημέρα πραγματοποιήθηκαν  ενδιαφέρουσες ομιλίες, ενώ τη δεύτερη ημέρα workshops στις διαδραστικές αίθουσες της ΑΝΚΟ.

Στις εργασίες της πρώτης ημέρας παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ο Εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Β. Μανιάς, στελέχη και μέλη της Ένωσης ξενοδόχων και του τουριστικού κλάδου καθώς και πολλοί ενδιαφερόμενοι.

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ