ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η εκδήλωση του Συλλόγου Νεφροπαθών Κω στην Αιθ. Αγ. Γεωργίου για την αγορά μηχανήματος αιμοκάθαρσης

8
3132

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
Χαρίκλεια Χριστοφή

 

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα κεφιού και διασκέδασης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην πάντα φιλόξενη αίθουσα του Αγίου Γεωργίου στο Πυλί η μουσικοχορευτική εκδήλωση του δραστήριου Συλλόγου Νεφροπαθων Κω για πολύ σοβαρό σκοπό.

Όπως είναι γνωστό και από τις προηγούμενες εκδηλώσεις του συλλόγου, ένας από τους βασικούς στόχους του είναι η αγορά μηχανήματος αιμοκάθαρσης για το Νοσοκομείο Κω.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά ο Αλέκος Κρητικός, ο Νίκος Παριανός, ο Σάκης Πιλάτος και ο Λευτέρης Ανδρουλης. Ενώ, το χορό άνοιξαν καταχειροκροτουμενα τα μικρά τμήματα χορού του ΑΠΕΛΛΗ με Δασκάλα την Αργυρώ Κεφαλιανου.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων:ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ναθαναήλ, ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς, οι Αντιδήμαρχοι Σ. Βλάχου, Γ. Κασσιώτη και Α. Χρυσοπουλος, η Επικεφαλής του Οράματος και Δράση Ι. Ρούφα, η δημοτική σύμβουλος Κ. Κάννη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κ. Ζαχαρος, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Σ. Κανταρζη, ο Μ. Ναβροζιδης, η Δ. Κασσιώτη και πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάποιοι άλλοι που δεν φαίνονται στις φωτογραφίες ήρθαν αργότερα. Όλους τους ευχαριστούμε πολύ

  2. Εγω πιστεύω ότι εάν διαφιμηζοταν καλύτερα θα είχε καλύτερα αποτελέσματα. Δεν το γράφω σαν παρατήρηση απλώς από ενδιαφέρον και μόνον.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ