ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Alcatras: Η διαδικασία αποκόλλησης με Καλύμνικο ρυμουλκό & δύτες – Λιμενάρχης Κω: Να ολοκληρωθεί σήμερα όσο ο καιρός το επιτρέπει…

7
3211
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΠΑΝΤΛΗΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ALCATRAS- ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟ ΡΥΜΟΥΛΚΟ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ. ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΚΩ: ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗΣ ΟΣΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ.video

 

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Aιγαιο, Θράκη, Κύπρος και Βόρεια Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.

  2. στο συνταγμα!!πολυ μελι δημαρχε θα εχει αν πιασει το κολπο με απευθειας αναθεση.

  3. Μόνιμο μισθό 400 ευρώ στους λαθρομετανάστες!!!!!μπραβο συριζα!!!!

    η κυβέρνηση μέσω δηλώσεων Μουζάλα έσπευσε να ανακοινώσει ότι θα δώσει μισθό στους λαθρομετανάστες! Όχι, δεν πρόκειται περί κάποιου κακού αστείου, αλλά περί μίας ζοφερής πραγματικότητας, αφού ο Μουζάλας περιχαρής ανακοίνωσε ότι μέχρι τον Μάρτιο θα καταργηθεί το συσσίτιο στους καταυλισμούς και θα αντικατασταθεί από παροχή μετρητών που ανά οικογένεια θα ανέρχεται στα 400 ευρώ.
    Το σκεπτικό πίσω από αυτή την πρωτοφανή απόφαση είναι ότι η παροχή συσσιτίου συνήθως κατέληγε στα σκουπίδια ή δημιουργούσε άλλα προβλήματα και έτσι η παροχή ρευστού θα βολέψει, θεωρούν, καλύτερα.

  4. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ Ο ….ΜΠΑΡΜΠΑΣ.ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ……………….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ