ΦΏΤΟ & ΒΊΝΤΕΟ Άμεση επέμβαση Πυροσβεστικής αποσόβησε την επέκταση της φωτιάς στο νέο στάδιο Κω

19
3348

 

Η ΆΜΕΣΗ ΕΠΈΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ ΚΩ ΑΠΕΣΟΒΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΈΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Σήμερα το απόγευμα στις 16:38 η πυροσβεστική υπηρεσία της Κω δέχθηκε δεκάδες τηλεφωνήματα πολιτών με τα οποία την ενημέρωσαν για φωτιά που είχε αρχίσει να καίει ανεξέλεγκτα.

Αθλητές που έκαναν εκείνη την ώρα προπόνηση στο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ άμεσα ενημέρωσαν για την επικινδυνοτητα της εξέλιξης της.

Η φωτιά άρχιζε να κατακαιει τα όμορα δέντρα του ρεματος δίπλα στο στάδιο.

Η άμεση παρέμβαση της πυροσβεστικης ήταν λίαν αποτελεσματικη και κυριολεκτικά απεσοβησε περαιτέρω μεγαλύτερη επέκταση της φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή .

Το προσωπικό της πυροσβεστικης ενήργησε άψογα και καταλυτικά όπως πάντα .Παρόντες στο έργο της κατάσβεσης της φωτιάς ήταν από την πρώτη στιγμή ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ κύριος Παναγιώτης Χατζηχριστοφης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ ΚΩ κύριος Κώστας Ζαχαρος .

Εν κατακλείδι, οι πολίτες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί κι αυτές τις ημέρες όπου οι ανεμολογικες συνθήκες είναι αντίξοες και όπως επισημαίνει η πυροσβεστική είναι πολύ εύκολο μια φωτιά να λάβει απρόβλεπτες διαστάσεις.

 

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε...., βγήκες από το πηγάδι μετά το ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ των εκλογών;;;;

    Φωτιά στα μπατζάκια σας Τριώφλοροι… Κοκοβιοί, έρχονται καταιγίδες.

    • Εσυ που γραφεις απο πανω σε αυτο το υφος, πρεπει ναχεις να κανεις σεξ 3 _ 4 χρονια κ βαλε. Σε εχει βαρεσει στο κεφαλι και εκτονωνεσαι στο πληκτολογιο. Αντε βρες διεξοδο γιατι με αυτα που γραφετε πιο πολυ μας πεισμωνετε νσ σταθουμε διπλα στον νικηταρα

    • Ευτυχώς που η παρέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση ..η φωτιά όπως φαίνεται στο βίντεο έκαιγε δίπλα σε πυκνή βλάστηση και πήγαινε προς τους θάμνους και τα δέντρα και μετά προς τα σπίτια των ανθρώπων της περιοχής. Με αέρα και βραδινές ώρες νομίζω ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βάζουμε φωτιά. Μπράβο στους πυροσβέστες και στους πολίτες που πήγαν στο σημείο πριν καταστεί ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ η φωτιά. Τα σχόλια που γράφονται με πολιτική χροιά είναι εντελώς ΑΣΧΕΤΑ και ΒΛΑΚΩΔΕΙ!!

  2. Ρε Κωοι θα βάλετε μυαλό προχθές κάψατε σπίτι στο Αμανιου τώρα φωτιά στο νέο στάδιο ανταγορα ούτε κάψετε κλαδιά δεν μπορείτε

  3. Ρε ….. μια φωτιά 2*2 με βροχή. Οκ στο αμανιου να το καταλάβω. Αλλά τώρα ελεος πολύ προβολή!!!

    • Έκαιγε τα δέντρα και τους θάμνους. ..Με αέρα και κατεύθυνση προς τα σπίτια. ..και σκοτεινιαζε. ..Μετά τι; ;;

    • ΛΑΓΟΥΔΙΑΝΕ ΜΗΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ?? ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ?? ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩ?? ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ΕΧΕΙΣ!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ FAKE ΛΑΓΟΥΔΙΑΝΕ..

  4. Ελεος πια Προσοχή ιδικα. Οταν εχει μποφόρ Μπραβο για την άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής

  5. Στην συγκεκριμένη περιοχή κάθε μέρα ,εδώ κ μια εβδομάδα καίνε 2φορες την μέρα! Ας είναι πιο προσεκτικοί και να ενημερωθούν κάθε φορά την Πυροσβεστική πότε θέλουν να καθαρίσουν τα χωράφια τους.
    Μπραβο στους πυροσβέστες μας για την άμεση ανταπόκριση μπορεί να είχαμε άσχημα αποτελέσματα.

  6. Με τέτοιο αέρα καίτε ξερόκλαδα? Χτες περνούσαμε από τον επαρχιακό στο Ζηπάρι και νόμιζες ότι είχαν πάρει φωτιά και καίγονταν τα ελαιόδεντρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ