ΒΑΣΩ ΠΗ: Πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα εμποδίζουν την επέκταση των δρομολογίων στα χωριά – ΔΕΝ θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω

70
3141

 

ΒΑΣΩ ΠΗ: ‘’Πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα εμποδίζουν την επέκταση των δρομολογίων της δημοτικής συγκοινωνίας στα χωριά. Δεν θα κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω.’’

Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κ. Βάσω Πη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Η επιτροπή του άρθρου 152, με απόφασή της που μας κοινοποιήθηκε χθες, κάνει δεκτή την προσφυγή της ανώνυμης εταιρείας Κτελ Κω εναντίον της απόφασης του Δήμου Κω για την επέκταση της δημοτικής συγκοινωνίας στα χωριά.

Είμαστε υποχρεωμένοι, με βάση αυτή την απόφαση, να αναστείλουμε τα δρομολόγια της γραμμής 2, που συνέδεε το Τιγκάκι και αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας.

Είναι σαφές ότι πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα επιχειρούν να εμποδίσουν την επέκταση της δημοτικής συγκοινωνίας στα χωριά, με κάθε μέσο και τρόπο.

Δεν τους ενδιαφέρει αν θα έχουν συγκοινωνία οι πολίτες στα χωριά της Κω.

Δεν τους ενδιαφέρει να υπάρχει αξιόπιστη δημοτική συγκοινωνία που να συνδέει το αεροδρόμιο με την πόλη και τα χωριά.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν πόλεμο στη δημοτική αρχή.

Αδιαφορώντας για τους πολίτες της Κω.

Αδιαφορώντας για το γεγονός ότι η επέκταση της δημοτικής συγκοινωνίας στα χωριά ήταν προγραμματική μας δέσμευση, που εγκρίθηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι από τον Αύγουστο του 2015 περιμένουμε να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κω για τον χαρακτηρισμό, ως αστικής περιοχής, του Ενιαίου Δήμου Κω.

Η Νέα Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω.
Οι πολίτες στα χωριά της Κω δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, δικαιούνται να έχουν αξιόπιστη και τακτική συγκοινωνία.
Ήδη επεξεργαζόμαστε, σε νομικό επίπεδο, την αντίδρασή μας απέναντι σε αυτούς που αρνούνται στους πολίτες, το αυτονόητο.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

70 ΣΧΟΛΙΑ

    • Συνυπεύθηνοι ο ΔΌΛΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, οι κομματάρχες του ΤΑΡΙΦΕΣ, ΚΤΕΛ και οι ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ ΕΒΕΔ.

      Όλοι οι παραπάνω ταλαιπωρούν ντόπιους και επισκέπτες διατηρώντας το μονοπώλιο του ΚΤΕΛ και την διπλή ταρίφα για όλες τις διαδρομές προς το αεροδρόμιο και τα χωριά. Δεν τους ενδιαφέρει εάν η εκμετάλλευση των κατοίκων και των επισκεπτών πάει σύννεφο και είναι μια διαρκής δυσφήμιση για το νησί. Θα το καταλάβουν όταν θα αρχίσουν να πέφτουν αυγά στην κούφια τους κεφάλα….

      • Πρέπει ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ να δώσει απάντηση για να καταλάβουμε εάν είναι νόμιμη η στάση του ή μαφιόζικη συμπεριφορά.

        Εκτός και εάν και ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ τα βρήκε με την κλίκα της ρόδας και βάζει την Πη πότε, πότε να καταγγέλλει για τα μάτια του κόσμου. ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ περισσότερο Δήμαρχε, εσύ ή ο Περιφερειάρχης;;; Κάποιοι είναι υπόλογοι για την καταστροφή του πανάκριβου έργου της αρχαιολογίας με τα βαριά οχήματα που κυκλοφορούν στους κυβόλιθους, γέμισε η περιοχή λακκούβες και σπασμένα μάρμαρα.

      • ΑΙΣΧΟΣ, ο ΡΟΔΊΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ είναι εχθρός της Κω. ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ότι αναβαθμίζει τον τουρισμό στην Κω

        Φροντίζει ΜΟΝΟ για ΚΤΕΛ-ΤΑΡΙΦΕΣ και το παίζει καθυστέρηση… Δυστυχώς ντόπιοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ το ΣΟΥΡΑΜΑ της Ρουφίτσας που ενδιαφέρεται μόνο για τυφλή αντιπολίτευση, τα τσιράκια του ΕΒΕΔ και αυτοί που βολεύονται με την ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ δηλαδή οι ΤΑΡΙΦΕΣ και το ΚΤΕΛ η πολιτική του πελατεία πιέζουν για την μη λήψη απόφασης. ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ και συνεχίζουν να ταλαιπωρούν κατοίκους και επισκέπτες της Κω.

    • ΔΗΜΑΡΧΕ, ΓΕΡΑΣΚΛΗ, μέχρι πότε θα λειτουργεί παράνομα στο κέντρο της πόλης ο σταθμός ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΤΑΞΙ;;; Δεν έχετε κότσια...

      Παράνομοι και οι δύο χωρίς νόμιμη άδεια πάρα μόνο μια παράταση προσωρινής άδειας της Κυπραίου που έχει λήξει, χωρίς άδεια από την ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ, δημιουργούν τεράστια επιβάρυνση στην πόλη με το κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργούν ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΉ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ… ΚΥΡΙΤΣΗ έγινες μαλακός χαλουβάς σαν τον ΣΟΥΡΑ…

      • Περιφερειάρχης είμαι, ότι θέλω κάνω και αναφορά δεν δίνω σε κανένα. Προέχει τα οικονομικά συμφέροντα των υποστηρικτών μου.

        Φυσικά θα μπορούσε ο Δήμαρχος Κυρίτσης να τους μεταφέρει άμεσα στην είσοδο της πόλης που υπάρχει έτοιμος χώρος αλλά δεν φοβάται το πολιτικό κόστος από μια μειοψηφία που έτσι και αλλιώς δεν τον ψήφιζε…

    • ΔΗΜΑΡΧΕ, κάποτε όταν έχεις μ@ζεα κατέβαζες τα παντελόνια, ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΤΑΞΙ εκτός πόλης.

      Πρέπει ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΘΗΜΑ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ. Όσο καλύπτεις και εσύ την παράνομη λειτουργία τους στο κέντρο της πόλης τόσο ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ θα το παίζει αφεντικό στην Κω, θα αποφεύγει να υπογράψει την ίδια απόφαση που ισχύει για την ΡΟΔΟ και η εκμετάλλευση των κατοίκων από την ΦΑΡΑ της ΡΟΔΑΣ θα συνεχιστεί. Φυσικά θα φάει ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΕΔ, αλλά μέχρι τότε εσύ θα το παίζεις παρατηρητής;;;;;;;

      • ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ, ΚΥΡΙΤΣΗ, ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ, ΦΕΛΟΙ ΤΟΥ ΕΒΕΔ, φανταστείτε τον πατέρα σας πέντε το πρωί να έρχεται με καράβι...

        Να είναι φορτωμένος, να μην έχει κάποιον να τον παραλάβει και να περιμένει να βρει τρόπο να φτάσει στο σπίτι του ή εάν φτάσει στο αεροδρόμιο να πληρώσει ακόμα ένα σαραντάρι σε διπλή ταρίφα για να τα οικονομήσουν τα μονοπώλια. Φυσικά εάν είσαι τουρίστας ρίχνεις μαύρη πέτρα στο νησί της εκμετάλλευσης…

      • Οι νταβατζήδες των συγκοινωνιών .......με την προστασία του εχθρού της Κω Περιφερειάρχη Ρόδου εκμεταλλεύονται τους Κώους.

        8/7/2016 8:22:00 μμ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ… ΞΕΣΚΈΠΑΣΕ τα συμφέροντα και τον πονηρό Ροδίτη ΚΥΡΙΤΣΗ, είναι απαράδεκτο να ταλαιπωρούνται κάτοικο και επισκέπτες για να τα οικονόμα η εκλογική πελατεία του ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ.

  1. ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΜΕ 340.000 ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ; ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ… ΠΡΟΟΔΟΥ!

    Εκτός από τα φανερά ταλέντα της αριστεράς και του χρήματος, οι δηλώσεις πόθεν έσχες αποκάλυψαν κι ένα… κρυφό. Πρόκειται για την Βουλγάρα πρώην καθαρίστρια και νυν ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα.
    Η οποία είχε το 2014 καταθέσεις που ξεπερνούσαν τα 340.000 ευρώ, σε τράπεζες του Βελγίου, της Γαλλίας και της Βουλγαρίας – σιγά να μην εμπιστευόταν τις ελληνικές τράπεζες, είπαμε, αριστερή είναι, δεν είναι κορόϊδο…
    Που τα βρήκε; Από δωρεές, όπως ισχυρίστηκε! Φαίνεται πως οι φίλοι της, εκτός από πλούσιοι είναι και… ανοιχτοχέρηδες!
    Κατά τα άλλα, τα κοροϊδάκια που την ψήφισαν έχουν ακόμα μια μέρα (την αυριανή) για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας και τον ΕΝΦΙΑ. Ας σπεύσουν να προλάβουν! Και να θυμούνται, πως μετά την απομάκρυνση από το ταμείο –και την κάλπη- ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

  2. ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, 400€ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

    Την ώρα που ο λαός πένεται και υποφέρει !Συνάνθρωποί μας δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, ενώ πολλοί δεν έχουν καν τα προς το ζην!
    Την ώρα που υπάρχουν οικογένειες, που ζουν με 400 € το μήνα και με αυτά πληρώνουν ενοίκιο, λογαριασμούς και φαγητό. Και προσπαθούν να επιβιώσουν. Την ώρα που υπάρχουν οικογένειες χωρίς ρεύμα και χωρίς θέρμανση, σπίτια χωρίς φάρμακα και χωρίς τροφή.
    Δεν μας είπε όμως ο ανεκδιήγητος κομμουνιστής που τολμά να συγκρίνει τους Έλληνες με τους λαθρομετανάστες, τι πληρώνουν με αυτά το 400 € οι Έλληνες, δεν μας είπε ότι τους τα δίνουν με το έναν χέρι και τους τα παίρνουν με το άλλο μέσω της φορολογίας για να τα δώσουν στους αγαπημένους τους λαθρομετανάστες.
    Τα άθλια υποκείμενα που μας κυβερνούν, οι υπέρμαχοι των ανοιχτών συνόρων , επιδοτούν με αυτό τον τρόπο την λαθρομετανάστευση, από σήμερα κιόλας αναμένονται νέες ορδές λαθρομεταναστών πολλαπλάσιες από τις προηγούμενες ημέρες καθώς με όλα πληρωμένα και 400€ ευρώ στην τσέπη μια χαρά θα περάσουν. Όσο για τους Έλληνες, θα τους κάνουν δώρο άλλο ένα μνημόνιο

  3. να ζησουμε να την θυμομαστε.Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ 2 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΣΚΕΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ .

    • ΠΟΙΑ ΚΕΑΣ ΦΙΛΕ? Η ΚΕΑΣ ΗΤΑΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ.ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΩΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΞΕΡΙΔΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ,ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ «ΕΚΛΕΙΝΑΝ» ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ ΔΕΑΣ-ΚΕΑΣ-ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ-ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ-ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ,Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ,ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΟΥΡ.ΕΛΟ.ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΗΔΕΝ,ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΒΑΣΟΥΛΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ..ΙΠΠΟΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΜΕΝΗ,ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΒΑΣΩ!

  4. Ακόμα νέα δημοτική αρχή βρε άχρηστοι ;Σε λίγο φτάνει η ώρα να πάτε σπίτια σας.Βασω πες αλεύρι ο Μαραγκός και το Όραμα σε γυρεύει.

  5. Με την
    Βασούλα Πη .Καλα σου είναι καιρός να βάλει κανένα άλλο…. ο Γεώργιος αλλά που να τον βρει.Παρε τον ένα χτυπα τον άλλο!!!Φανφαρες και φούμαρα Γεώργιε!!Εχασες

  6. Σκοπός ειναι να πάρετε τοις γραμμές και να τα δώσετε σε ιδιώτες .
    …… Παλιό το κόλπο . Βλέπε τρενάκια.
    Με τι λεωφορεία θα κανης συγκοινωνία?
    Χθεσινοί …… Σημερινοί…..

  7. οι νόμοι είναι νόμοι !!!!! τώρα επειδή εσείς το εξαγγείλατε χεστικε ο πολυδωρας παρε τον τσιπρα που ψηφησες να στα στους αλλαξει

  8. 86% των Ελλήνων θελουν λιγωτερους λαθραιους - 46% θέλουν έξοδο από την Ε.Ε.

    Σε διαδικτυακή σφυγμομέτρηση WIN/Gallup International σε δείγμα 14.969 ατόμων, οι ψηφοφόροι σε όλη την ΕΕ ερωτήθηκαν για την γενική πορεία της χώρας τους, το λεγόμενο «προσφυγικό» και την τάση για έξοδο της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
    Συγκεκριμένα, το 89% των ψηφοφόρων στην Ελλάδα πιστεύουν ότι η χώρα πάει σε λάθος κατεύθυνση. Στο θέμα του «προσφυγικού» το 86% είπαν ότι θα προτιμούσαν να είχαν λιγότερους λαθρομετανάστες, ενώ 46% από 38% των Ελλήνων δήλωσαν ότι θα ψήφιζαν για να φύγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
    Αξίζει να τονιστεί ότι η δημοσκόπηση έγινε από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 7 Δεκεμβρίου, πριν την αιματηρή επίθεση με φορτηγό σε πολυπληθή χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου στις 19 Δεκεμβρίου. Οπότε σήμερα που μιλάμε τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα χειρότερα για τους πολιτικάντηδες, τουλάχιστον στην Γερμανία.

  9. Βάσω να πειτε τα καλαντα να μαζέψετε κανα ψιλό γιατι έρχεται και το πρόστιμο.Το οποιο και θα πληρωσετε εσεις.

  10. ΠΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ 3-4 ΚΑΙ-ΚΑΙ-5- ΣΠΙΤΙΑ.ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ::: ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΑ,ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΘΟΝΤΕ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ.ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ.ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΕΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ.ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΤΕ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

  11. Παντως εχουμε και μπιπ τους Δημάρχους…δινει δουλειες σε ολους τους … Απο φυλαξη της πολη μεχρι φυτεμα ελιών….κλιματιστικα μπογιες αλληλογραφία κτλ ολα στα δικα μας παιδια.Αλλα το νησι …ρδελο

  12. αλλιως θα πατωσεις οπως ολοι οσοι μπουν στο ψηφοδελτιο του ψυχακια

  13. Σαμπάνια, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη: Ζαλίζουν οι καταθέσεις και οι επενδύσεις των συριζαίων

    είναι το ζεύγος του υπουργού Οικονομίας Παπαδημητρίου και της συζύγου του, αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου.
    Ο πρώτος με εισόδημα 337.104 δολάρια και η δεύτερη με 161.326 ευρώ μόνο για το 2014. Ποσό 1,8 εκατ. δολάρια εισέπραξαν από πώληση ακινήτου στην Αμερική, ενώ έχουν ακόμα 4 ακίνητα. Διατηρούν χαρτοφυλάκιο μετοχών και αμοιβαίων 241.051 δολλαρίων και 103.711 ευρώ, αντίστοιχα. Επιπροσθέτως, ο Παπαδημητρίου έχει καταθέσεις 2,45 εκατ. δολαρίων σε Ιδιωτικό Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιπες τραπεζικές καταθέσεις εξωτερικού (HSBC, JP Morgan κ.α.) φτάνουν στα 3,14 εκατ. δολάρια!
    Ο σύντροφος Σταθάκης δήλωσε μόνον τις βουλευτικές αποζημιώσεις και… εξαφάνισε καταθέσεις ύψους περίπου 2,2 εκατομμυρίων ευρώ, που εμφάνιζε σε παλαιότερες δηλώσεις του. Ο Εισαγγελέας δεν κινήθηκε για αυτή την περίεργη μεταβολή, οπότε συμπεραίνουμε ότι προφανώς τα έκανε… σουβλάκια. Και ο… μπαγάσας ούτε κιλό δεν πήρε! Επιπροσθέτως, κατέχει και 51 ακίνητα.

  14. η αστική συγκοινωνία θα μπει »θέλουν δεν θέλουν ορισμένοι» και »θα είναι μέρα μεσημέρι» είχε πει ο δήμαρχος στο Πυλἰ , τώρα κλαίνε τα καβουράκια στου γιαλού τα βοτσαλάκια…

  15. αυτή η υπόθεση με τις γραμμές και τα λεωφορεία έχει πολύ ψωμί ακόμα. Ο κ. Κυρίτσης και η κα Πη με την πολιτική που ακολουθούν βουλιάζουν οικονομικά της Δημοτική Συγκοινωνία και τη πάνε για φούντο. Τα όσα έλεγαν και έταζαν αποδεικνύονται κάθε μέρα που περνάει σκέτα φούμαρα. Ας πάνε στη Κέφαλο, στη Καρδάμαινα, στο Μαστιχάρι, στο Μαρμάρι, στο Τιγκάκι και να τους πούνε για συγκοινωνία και Ryan Air

    • ....ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ θα παίρνει την Μερσεντές του και δεν θα έχει πρόβλημα, ο ΠΑΤΕΡΑΣ όμως ζουντούβουλα;;;;

      Μόνο κομματικά και παραταξιακά δουλεύει το μυαλό αντί να ξεσηκωθεί όλο το νησί για την εκμετάλλευση από την μαφιόζικη φάρα. Όμως με τέτοιους σαν εσας θα μας….. ο κάθε Ροδίτης γκαου….

  16. Αντε φτιαξτε κανενα δρομο καντε σημφωνιες με εταιριες χαμηλου κοστους και αφηστε τα παχια τα λογια λεωφορεια υπαρχουν σε ολο το νησι τι θελετε να λεζουμε ξηλο μετα ξυ μας η να δουλευει η βαρος του πολιτη η αστικη το χειμωνα που δεν κοικλοφορει ψυχη ο βιολογικος θα δουλεψει η θα σκαβουν και θα χωνουν και το καλοκαιρι..

  17. Ο Περιφεριάρχης κανει πλάτες του φιλου όταν έρθει η ώρα των εκλογών θα τα πούμε , μ αρεση που ο αλλος είναι δημοτικός σύμβουλος κ θέλει το καλο του νησιού , αλλά ακούει κ το …………….κ καταστρέφουν τον κόσμο ντροπή κ μονο ντροπή για ολο το νιση κ ο ροδητης η μαϊμού παρακολουθη και κανει τα στραβά ματια του φίλου του που στο φιναλε μάζευε ψήφους του πρώην Περιφεριάρχη ε ρε γλέντια

  18. τα κρουαζιεροπλοια ριχνει φορους κοιταει μελι απο τρενακια κλαφτα χαραλαμπε.

  19. Δήμαρχε ενώστε επιτέλους τον ποδηλατόδρομο στα Δελφίνια.Ορίστε Πρόεδρο Αστικής τον κ. Πιστικάκη

    Τρενάκια,λεωφορεία δεας,λεωφορεία τουριστικά για τα ημερόπλοια,ανοικτό λεωφορείο, ταξί, που εχουν αφετηρία την πλατεία, ιχ που σταθμεύουν για την ψαραγορά ,μικροπωλητές,οι ποδηλάτες κινούνται επι του πεζοδρομίου της ψαραγοράς μαζί με τους πεζούς, συνθέτουν μια χείριστη ,αρνητική εικόνα της πόλεως , την τουριστική περίοδο για όλους.Όσοι τουρίστες έρχονται στην πόλη αποφεύγουν να ξαναέρθουν λόγω της απαράδεκτης,τριτοκοσμικής κατάστασης που επικρατεί και παραμένουν στα ξενοδοχεία.Διεθνώς οι αφετηρίες μεταφέρονται απο το κέντρο στην περιφέρεια,περιμετρικά.Η δημοτική αρχή απουσιάζει για το φλέγον αυτό θέμα.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΓΙΑΤΙ; http://www.aegeanews.gr/featured/21253/kitsis-dimarche-enoste-epitelous-ton-podilatodromo-sta-delfinia-pics-oriste-proedro-astikis-ton-pistikaki-protasis/

  20. που είναι γνώστης των θεμάτων αλλα εχει περιορισθεί σε διακοσμητικό ρόλο.Σας προτείνω να τον ορίσετε πρόεδρο στην ΔΕΑΣ που εχει τις κατάλληλες γνώσεις και εμπειρία για να οδηγήσει σε ποιοτικό άλμα την ΔΕΑΣ προς όφελος του νησιού μας.Τώρα η ΔΕΑΣ είναι σε απαξίωση και αποσύνθεση. http://www.aegeanews.gr/featured/21253/kitsis-dimarche-enoste-epitelous-ton-podilatodromo-sta-delfinia-pics-oriste-proedro-astikis-ton-pistikaki-protasis/

  21. ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΤΡΕΝΑΚΙΑ SECURITY. ΜΕΛΕΤΕΣ 650.000 ΕΥΡΩ !!!! ΑΠΟ ΤΟ ΔΛΤ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

    ΟΛΟΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ!!!!!!!τα χρηματα που σπαταλα ο δημος για μελετες ειναι πανω απο 1.000.000 ευρω!!!!!!!!ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΜΕΛΙ ΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ………….

  22. κατι ετοιμαζει παλι ο μελάκιας απο 400.000 χιλιαδες ευρω καταθεσεις που εχει στο ποθεν εσχες

    οταν θα φυγει θα εχει 5.000.000 εκατομυρια ευρω!!!!!!!!!!!!! καταθεσεις !!!! πω πω πω !!! μελι!!!!ριξε φορους!!!!!

  23. Το νησί δεν μαράθηκε και καταστράφηκε από τα επιχειρηματικά συμφέροντα που αφορούν τις συγκοινωνίες,μην τρελλαθούμε κιόλας..το νησί πέθανε από την αβάντα που δίνετε απλόχερα στα ALL INCLUSSIVES.Εκεί είναι μαζεμένη η παρανομία όλης της Κω,αν είχες κάνει κυρία μου μια καταγγελία για τους σκλάβους που δουλεύουν για 600 ευρώ και απλήρωτοι,αν μίλαγες για το ότι είναι στελεχωμένα με Αλβανούς υπαλλήλους,εις βάρος όλων των αιτήσεων από όλα τα μέρη της Ελλάδας,που στέλνονται με Fax από το πρωί μέχρι το βράδυ στα γραφεία των σκλαβάδικων,αν έθιγες το ζήτημα γιατί να δικαιούται επιδότατος ΟΑΕΔ,εις βάρος μιας πτωχευμένης χώρας ένα σύνολο περίπου 6000 Βαλκάνιων που έφυγαν τα Χριστούγεννα και άδειασε στην κυριολεξία το νησί,ε τότε θα πιστεύαμε ότι ενδιαφέρδεσαι για τους συμπολίτες σου που ψάχνουν δουλειά για επιβίωση ,αλλά εσείς του ….. το χαβά..

  24. ΠΕΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ.

  25. το τελευταίο Ευρωβαρόμετρο για το 2016, το οποίο είναι η έρευνα, η οποία γίνεται όχι με δημοσκόπους μαϊμού που πληρώνονται από κόμματα και φυλλάδες, αλλά από την ίδια την Ε.Ε..
    Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα δεν έχουν εμπιστοσύνη στα πολιτικά κόμματα το 93% των Ελλήνων, δηλαδή σχεδόν κανένας Έλληνας, ενώ στη Βουλή έχει μόνον το 12%! Αντίθετα, τον Στρατό εμπιστεύεται το 79% των Ελλήνων.
    Ας αφήσουν λοιπόν τις “παρόλες” και τα μεγάλα λόγια από τα κανάλια των συνεταίρων τους “νταβατζήδων”, οι σκανδαλωδώς προβαλλόμενοι πολιτικοί αστέρες και μεσσίες και ας το πάρουν απόφαση ότι ο λαός τους έχει γυρίσει την πλάτη και όσοι τους ψηφίζουν τους ψηφίζουν είτε από ανάγκη, είτε από συμφέρον.
    Όσο για τους μεγάλους αφέντες της παραπληροφόρησης του Ελληνικού Λαού, σε όλους αυτούς που με το αζημίωτο κάνουν πλύση εγκεφάλου στον Ελληνικό Λαό και γι’ αυτούς τα πράγματα δεν πάνε καλά, αφού 9 στους 10 δεν εμπιστεύονται τα ΜΜΕ.

  26. Απ’ όλο τον κόσμο προέρχονται τα «προσφυγάκια» που… προτιμούν την Ελλάδα.

    Έτσι, από τους 88 που πέρασαν στη Λέσβο τις προηγούμενες ημέρες, οι 17 είναι από τη Συρία, από 11 είναι από το Αφγανιστάν και το Ιράκ, 10 δηλώνουν Παλαιστίνιοι, από 9 είναι από την Αλγερία και τη Νιγηρία, οκτώ από το Μαρόκο, πέντε από το Κονγκό, τρεις από την Τυνησία, από δυο από τη Σομαλία και το Καμερούν και τέλος ένας από την Ουγκάντα. Ενώ, από τους 86 που πέρασαν στη Χίο, 32 είναι από το Αφγανιστάν, 16 είναι από τη Συρία, εννέα δηλώνουν Παλαιστίνιοι, οκτώ είναι από το Κουβέιτ, επτά είναι από το Ιράν, έξι είναι από την Αλγερία, πέντε είναι από το Ιράκ, δυο είναι Μαροκινοί και τέλος ένας είναι Αιγύπτιος.

    Ελάτε εδώ δυστυχείς όλου του κόσμου, για να μας κάνετε εμάς ακόμα πιο δυστυχείς!

  27. «ΑΓΝΩΣΤΟΙ» ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΧΙΟ… ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;

    Τρεις διαρρήξεις μαζεμένες έγιναν αυτές τις μέρες σε παρεκκλήσια στο κέντρο της πόλης της Χίου. Σύμφωνα με την Ασφάλεια στο στόχαστρο αγνώστων μπήκαν τα εκκλησάκια του Αγίου Νικολάου, του Αγίου Σπυρίδων και της Παναγίας Μαγαζιώτισσας.

    Οι δράστες κατάφεραν να εισβάλλουν σε αυτά χωρίς να γίνουν αντιληπτοί είτε παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο είτε σπάζοντας τα τζάμια των ιερών ναών και να αφαιρέσουν διάφορα αντικείμενα καθώς επίσης και όσα χρήματα βρήκαν στα παγκάρια.

    Άραγε, ποιοι να είναι οι δράστες; Έχετε καμμιά ιδέα;

  28. η κυρία βασω δεν λέει πουθενά ότι την απόφαση την πήρε δικαστήριο το οποίο δικαίωσε το ΚΤΕΛ και όχι πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα . επίσης προς απάντηση σε κάποιον το μονοπώλιο του ΚΤΕΛ ορίζεται από τους νόμους του κράτους και το υπουργείο μεταφορών και κανένας κυριτσης και κομπανία μπορεί να τους καταργήσει και για κλείσει το θέμα στάθμευσης το ΚΤΕΛ έχει ΆΔΕΙΑ με ΕΠ΄ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΙΣΧΎ !!!! η ΚΕΑΣ έχει άραγε άδεια για τα δικά της λεωφορεία????

  29. Δεν σας συμφερει ε; οταν οι αποφασεις ειναι υπερ σας ειναι δικαιες και δικαιωνεστε οπως κοκορευεται και ο μιχαλακης ο λαστιχας, οταν σας βαζουν στις θεσεις σας υπαρχουν πολιτικες παρεμβασεις……… κανε μπεεεεεεεεεεεεεεε

    • ΑΧ ΒΑΣΟΥΛΑ,ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ! ΣΕ «ΠΕΤΑΞΕ» ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΣΥ ΝΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟΝ ΠΆΠΑ/// ΚΑΙ ΤΟ’ΠΑΙΖΕΣ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΑΝΩΤΕΡΟ».ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΕΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ. ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ,ΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΗ?ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ?ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΤΑ 2 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΝΤΕ ΚΑΘ’ΟΔΟΝ!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗ «ΝΕΑ»ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ..ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ,ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΑ,ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΟΜΩΣ ΓΕΡΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.

  30. Η Σταχτοπούτα δεν ξέρει τη θα ακολουθιση .Ας ρωτήσει την Πόπη εκείνη σαν Ασφενδιανη μας γνωριζη . Έτσι είναι η ζωή τι να κάνουμε ας κλάψει με Πιστικακη

  31. Μερικοί δεν ήξεραν,μερικοί δεν ρώταγαν τι στο καλό τους έχει ο Δήμος τους νομικούς συμβούλους; τι θα γίνει αν συνεχιστεί ο δικαστικός αγώνας για διαφυγόντα κέρδη του ΚΤΕΛ και ο Δήμος χάσει την δίκη, ποιος θα πληρώσει;

  32. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ΄ΠΟΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ..ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΓΙΝΑΝ ΟΛΑ..ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΧΕ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΡΑΜΜΩΝ? ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΚΤΕΛ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ..ΨΑΛΙΔΙ? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥΣ? ΟΛΑ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΓΥΡΙΖΟΥΝ…ΟΛΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΑΘΟ ΣΚΟΠΟ!
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ…ΑΥΤΟ…ΕΠΕΤΑΙ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ