Ιωάννα Ρούφα: Σε αυτό και μόνο το γεγονός, σε αυτήν και μόνο την «επιλογή» της δημοτικής αρχής οφείλεται η χθεσινή μας απουσία…

49
1425

Kυρίως το ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ως μήνυμα και ως στάση είναι αυτό που με ωθεί να σχολιάσω τα παρακάτω:

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι θεσμός.

Στο πολιτιστικό κέντρο Πυλίου «Φλάσκος Γαληνός»λαμβάνει χώρα από το 1999 (επί δημάρχου Χατζηγιακουμή Βασίλη).

Θεωρώ εύστοχα και εύλογα όλα όσα ευθαρσώς θίγετε.

Οι επιτυχίες- και όσα αυτές κυοφορούν- των παιδιών μας, μας ΕΝΩΝΟΥΝ!

Αν ανατρέξετε στις προηγούμενες εκδηλώσεις θα διαπιστώσετε από τα ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ και το φωτογραφικό υλικό που διαθέτουν ότι εμείς ως μείζονα μειοψηφία ήμασταν – ως διαχρονικά οφείλουμε- παρούσα.

Τέλος αγαπητέ κύριε Γιακαλλή, αφού σας συγχαρώ για την «αναγκαία’ αυτή δημόσια παρέμβασή σας να σας ενημερώσω ότι για την χθεσινή εκδήλωση ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ και αφού αυτή είχε ήδη πραγματοποιηθεί.

Σε αυτό και μόνο το γεγονός, σε αυτήν και μόνο την «επιλογή» της δημοτικής αρχής οφείλεται η χθεσινή μας απουσία…

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

49 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε ζνομπαρουν κυρία ρουφα, γιατί έτσι αξίζεις, εχεις αποδείξει στο δημοτικό συμβούλιο και τον τρόπο συμπεριφοράς σου έτσι και αλλιώς δεν θα έδινες και τίποτα με την παρουσία σου,, παρά της κριτικής και της χολής σου για την νέα δημοτική αρχή εκτός ότι δεν θα προλάβαινες να πας κομμωτήριο….

  2. Ε ΠΡΟΚΑΜΝΟΥΝ ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ

    ΑΠΟ ΦΩΤΟ ΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ,

    ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

  3. Ακόμα και σε εκδήλωση στο χωριό σου δεν σε κάλεσε το Σούραμα 2;;;;

    Πρόσεχε, Μετά την εξαγορά του παραμορφωμένου που ψωφά για καρέκλα και φράγμα τώρα ψήνει Ακόμα έναν εύκολον δικό σου αποστάτη για την αυτοδυναμία… Μουρλογκαγκάδες

  4. τι εχουν τα ερμα και ψοφανε.κυρια ρουφα τοχασες το τρενο..πολυ μικρη και εμπαθης.

    μονο η καρεκλα.ταυτιστηκες με τον απερχομενο. ο λαος θα σε τιμωρησει.

  5. Δεν χρειάζεται πλέον να βλέπετε σαπουνόπερες στην τηλεόραση μπορείτε να διαβαζετε τις ανακοινώσεις τους! Πρωταγωνιστούν πρώην και νυν φορείς της Νήσου Κω που αντί να κοιτάνε να φτιάξουν αυτά που τους ψήφισε ο λαός πχ κάνα δρόμο καμία εκκλησία κάνα δημόσιο κτήριο αυτοί ξεκατινιάζοντε στα ΜΜΕ..
    Όλα αυτά μόνο στο Ελλαδιστάν!!! Και μετά ρωτάτε γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και καταρεύσαμε σαν χώρα…

  6. Τελικά Νικηταράδες και Κυριτσέοι φοβάστε πάρα πολύ την Ιωάννα και αυτό το δείχνετε σε κάθε σχόλιο που γράφετε.

    Μπράβο Ιωάννα μια χαρά τα λες, όλα αυτά τα γλωσσάκια ένα μόνο ξέρουν να κάνουν,
    Γλυψιμο και φωτογραφίες.

    • Ναι φοβόμαστε το 14% που ακόμα κλαίει που ο Νικηταράς της πήρε (όπως νομίζει) την Δημαρχία ενώ ταυτόχρονα πέφτει στο 4% για τις επόμενες εκλογές. Τι λέτε βρε νούμερα.

  7. Αυτή η εκδήλωση ήταν στα πλαίσια των χειμερινών ιπποκρατηων. Το πρόγραμμα όταν βγήκε το ξέρατε ότι είναι και αυτή η εκδήλωση. Θέλατε ιδική πρόσκληση; αν πραγματικά θέλατε να ήσασταν εκεί σε αυτή την ωραία εκδήλωση θα ήσασταν εκεί από μόνη σας. Τα υπόλοιπα είναι περιττά, έχετε καταντήσει να σας λυπάται ο άλλος.

  8. Πρόγραμμα Χειμερινών Ιπποκρατίων παντού αναρτημένο. Ανακοινώσεις σε όλα τα μέσα και η κυρία του 12% ήθελε ειδική πρόσκληση. Λες και δεν ήξερε για την εκδήλωση στο χωριό της. Απλά υποκριτικό και ψεύτικο κυρία μου το κείμενο σας. Επιστρέψτε στην Πολιτική Λογική γιατί δεν σας βλέπουν καν.

  9. Αν ήμουν πολιτικός αρχηγός θα ντρεπόμουν να πω δημόσια δεν με κάλεσαν , επιβεβαιώνει χαμηλό προφίλ και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Κρίμα. Άλλα περιμέναμε Ιωάννα μου και οχι τόσοσ κακία, μετά αναρωτιέσαι γιατί ένας ένας σου φεύγουμε.

  10. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

  11. γεια ρε γονιε απο το πυλι αυτούς που ψηφισες θα τους ξαναδείς παραμονή των εκλογών πάλι.

  12. ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ. ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ; ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΔΕΝ. ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΥΛ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ. Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΗ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΕΙΣΤΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ. ΙΣΩΣ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

  13. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ….ΕΙΜΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ .ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ….Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΕΙ

  14. ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ nemesis...

    ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ….ΕΞΑΛΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΚΑΛΕΣΟΥΝ ..ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..

  15. ΠΡΟς nemesis.....H NEMESIS....ΑΠΟΔΩΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΥΦΑ

    ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΝΟΙΑ…ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ….ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ…ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΛΩΣΣΑ..ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΩΤΟ …ΚΟΙΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΙΑ

  16. Είναι γιορτή για τα παιδιά ντροπή σας τέτοιες ανακοινώσεις απλώς έπρεπε να πας. Δινεις πολιτική χροιά σε εκδηλώσεις τιμής και χαράς αλλά και άλλα έχετε χάσει την μπάλα

  17. Στις επόμενες εκλογές η ρουφα ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ,,.. ΠΡΟΦΗΤΕΊΑ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ

    ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ… Είναι σε ένα παλιό σκονισμένο αρχείο του 17 ου αιώνα..

  18. ΕΣΥ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ. ΟΛΟ ΤΟ ΠΥΛΙ ΤΟΞΕΡΕ ΚΑΙ ΣΥ ΔΕΝ ΤΟΜΑΘΕΣ; ΣΤΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΥΝΕΣΑΙ. ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΚΥΡΑ ΜΟΥ. ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ.

  19. Καλά είναι ποια κυρία Ρουφα έχετε καταντήσει πολύ γραφική. Στο χωριό σας έγινε γιατί δεν πήγατε εσείς και η παράταξη σας ????? Γραφικοί καταντάνε δεν βγήκατε , σας χαλάει πολύ τσούζει μάλλον !!!!!!!!!

  20. Ιωάννα συνέχισε να ξεφτυλίζεις και να ξεγυμνώνει ς τον υποτιθέμενο δήμαρχο μαριονέτα!
    Ποιο πολλές μαζεμένες ψωναρες δεν υπήρχαν ποτέ σε μια δημοτική αρχή!
    Κρίμα ρε Κωοι τι ψηφίσατε!
    Πρεπει να ντρέπεστε πλέον!!!!

  21. ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΠΟΛΥ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ. ΚΑΤΣΕ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΞΑΝΑ ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ;ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

  22. Έχετε τόσα έργα μπροστά σας,μόνο τα χάλια του λιμανιού να βλέπεις φθάνει,και εσείς βλέπετε τον καυγά.ευτυχως που ξεκίνησε κάτι είναι και αυτό,να δούμε ποτέ θα τελειώσει.

  23. Δημοτικη αρχή παιδική χαρά. Ο ένας αντιδημαρχος εχει εκπροσωπο τον μπαμπα, ο άλλος συμβουλος παιζει lineage ολη μερα, ο αλλος κανει αγωνα να φαει τον Λεριο, ο αλλος φωτογραφιζει τα μπαζα που εριχνε επι κυριτση στην λαμπη κτλ κτλ. Καμπουράκης ο πιο αξιολογος μεχρι τωρα. Σοβαρος, Μετρημενος και πιο κοντα στα θελω του δημαρχου

  24. Με ολα αυτα ξεχασαμε τους απελθοντες. Που να παραθεριζουν αραγε; εκτος κιαν ψαχνουν να βρουν…….

  25. Και το πιστεύει… Σταματήστε πια τα αστεία, με την ρουφα, της είπατε για δήμαρχο, την είπατε πριγκίπισσα, (ιμιτασιον βαμμένη πριγκίπισσα σισυ θα έλεγα) τοσο κάζο, το πίστεψε και είδατε τα αποτελέσματα, θέλει να βγει για δήμαρχος,,.. ΦΡΟΥ, ΦΡΟΥ, ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, ΜΠΛΑ.. επειδή το χει κάψει αυτή, θέλει να κάψει και το δικό μας..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ