ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δήμου Κω: Μπέρδεψε τα έργα και τους δρόμους το «Όραμα & Δράση»

12
912

Μπέρδεψε τα έργα και τους δρόμους το «Όραμα & Δράση»

 

Μπερδεύοντας τα έργα και τους δρόμους προσπαθεί ατυχώς να ασκήσει αντιπολίτευση η παράταξη «Όραμα & Δράση».

Αυτό δείχνει η τελευταία ανακοίνωσή της.

Άγνοια ή συνειδητή διαστρέβλωση έχουν δυστυχώς την ίδια βαρύτητα.

Η παράταση που επικαλούνται ότι δόθηκε, δημοσιεύοντας απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, αφορά στην επικείμενη ασφαλτόστρωση της οδού Γρηγορίου Ε΄ και όχι στην Εθνικής Αντιστάσεως, που όπως είναι γνωστό βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο.

Πως και γιατί μπέρδεψαν τους δρόμους και τα έργα είναι απορίας άξιον.

Κατά τα άλλα ήταν σαφές ότι, η δημόσια παρέμβαση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά αφορά κυρίως στην κακή ποιότητα των υλικών στο ήδη υλοποιημένο έργο της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

Επί  αυτών  ο Δήμαρχος Κω λέει ότι, αν δεν αποκατασταθούν και δεν τηρηθούν οι προδιαγραφές, όπως προβλέπει η μελέτη, δεν πρόκειται να παραληφθεί τεχνικά και οικονομικά το έργο.

Η δημοτική αρχή εύχεται καλή χρονιά σε όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μας, με την ελπίδα ότι τη θέση της στείρας αντιπολίτευσης θα πάρει ο δημιουργικός διάλογος, με καλές προθέσεις και επωφελείς λογικές για τους συνδημότες και το νησί μας.

 

 

Γραφείο Τύπου

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η απόφαση λεει παράταση για την εθνικής αντιστάσεως και οταν τελειωσει να ξεκινήσει η Γρηγορίου 5…νικηταρα μας δουλευεις η την εχεις μπερδέψει..

    • Το Σ@ύραμα 1 ξεφωνίζει το Σ@ύραμα 2 για διαπλοκή και ανικανότητα διαχείρισης έργων ΚΥΡΙΤΣΗ...

      Πάρε τον φορτωτή Τριώροφε ΤΕΟ και μάζεψε τα σκουπίδια που ξεπέρασαν τα τριώροφα του Ασώματου… Δείξε ότι κάπου τα καταφέρνεις παλικάρι της φακής που τσακώνεται η φάρα σας σε έργα άλλων…

  2. Βρε βλακεντιε διαβαζε καλα. Οδων εισοδου πολης γραφει. Οχι εθνικης αντιστασεως. Μαλλον ακομα δεν ςχετε χωνεψει τα γιορτινα τσιμπουσια και σας πεσανε βαρια.

  3. Αν με τέτοιες ανακοινώσεις θέλετε να χτυπήσετε τον Νικηταρά είστε βαθιά νυχτωμένοι

    • ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ?ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.

  4. Μια «αφελής» απάντηση περί… μπερδέματος.

    Καλούμε τη δημοτική αρχή να μελετήσει την απόφαση που θέσαμε υπόψη των συνδημοτών μας.

    Αφού τη μελετήσει, να αποσαφηνίσει σε ποιαν ακριβώς εταιρεία, σε ποιον ακριβώς εργολάβο έδωσε και 2η και 3η παράταση.

    Αφού τη μελετήσει, θα διαπιστώσει ότι άλλη σύμβαση και άλλον εργολάβο – εταιρεία επικαλούνται και σε άλλη εταιρεία δίνουν την παράταση! (γιατί άραγε μπερδευτήκατε;)

    Επίσης την καλούμε να μελετήσει σε ποιους δρόμους αφορά η μελέτη 8/2018 για την οποία έδωσε 3η παράταση μέχρι την 29η Ιανουαρίου και να αναζητήσει μέσα σε αυτήν την Εθνικής Αντιστάσεως!

    Μέχρι τότε καλά… ξεμπερδέματα!

  5. Είναι τόσα πολλά τα έργα που σας κληροδότησε η δημοτική αρχή Κυριτση που είναι αρκετά και για να μπερδεύεστε , να κάνετε τους καμπόσους στους αδαείς αλλά και να έχετε λόγω ύπαρξης ως διαχειριστές και κορδελοκόπτες !!! Κρίμα για το νησί που η πλειοψηφία των συμπολιτών μας επέλεξε εσάς για να διαχειριστείτε την τύχη του …

  6. Κυριοι της δημοτικης αρχης. Μην ασχολειστε μαυτη την κυρια. Αυτη σηματοδοτει το κακο παρελθον. Η κως πρεπει να παει μπροστα. Αφηστε την στη γκρινια της…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ