ΔΗΜΟΣ ΚΩ: Σειρά συσκέψεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών

13
842

Σειρά συσκέψεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών

 

Συνάντηση με εκπροσώπους Φορέων και τη διοίκηση του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Κω είχε τη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Βασίλης Μανιάς, με αντικείμενο το μεταφορικό έργο και την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του νησιού στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το πρόβλημα που παρουσιάζεται στο νησί μας κατά την θερινή περίοδο, όταν η πολύ μεγάλη ζήτηση για μεταφορά δεν μπορεί να ικανοποιηθεί και δημιουργείται πρόβλημα εξυπηρέτησης των τουριστών (μεγάλη αναμονή, ουρές, ακυρώσεις κλπ.).

Σε αυτό το πλαίσιο ανταλλάχθηκαν πολλές απόψεις και προτάσεις ως προς τον τρόπο επίλυσης του προβλήματος.

Από την πλευρά των φορέων τέθηκε το θέμα της μη επάρκειας ικανού αριθμού οχημάτων-ταξί, προκειμένου να καλυφθεί η ζήτηση.

Το σωματείο των ταξί  έθεσε σειρά προβλημάτων, τα οποία επίσης δυσχεραίνουν την ικανοποίηση της αυξημένης ζήτησης το καλοκαίρι.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ήταν γόνιμη & δημιουργική, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με τους υπόλοιπους φορείς που ασκούν μεταφορικό έργο.

Παρόντες, από το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Κω ήταν, ο Πρόεδρος κ. Φρατζέσκος Καραγιάννης, ο Αντιπρόεδρος κ. Χαράλαμπος Χαντακάρος και ο Γραμματέας κ. Ιωάννης Πολίτης.

Παρέστησαν επίσης: η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κα Διονυσία Τελλή, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κα Κων/να Σβύνου, η Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών και Εκμεταλλευτών Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων κα Ελένη Παπαδούλη, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κω κ. Πασχάλης Βρακίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών & Παραγωγών Κω, κ. Αντώνης Χατζημιχάλης και ο εκπρόσωπος του ΕΒΕΔ κ. Δημήτριος Σαράντης.

 

Γραφείο Τύπου

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και το συμπερασμα μετα απο αυτη την ΓΟΝΙΜΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ συνεδριαση ειναι….Μια απο τα ιδια και για αυτο το καλοκαιρι!
    ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.

  2. Οι συναντήσεις είναι ευπρόσδεκτες. Δεν πρέπει να είναι αποσπασματικές. Πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι να συναποφασίζουν, ενώπιος ενωπίω, με παρρησία. Τα κοινά προβλήματα, απαιτούν κοινή δημοκρατική αντιμετώπιση, για να έχουν αποτέλεσμα. Η μόνη προυπόθεση είναι, να παραμερισθούν οι όποιες δεύτερες σκέψεις εμπεριέχουν ιδιοτελείς στόχους.

  3. Μετα την πετυχημενη Τουριστικη Προβολη του νησιου στο εξωτερικο,σειρα να εχουν οι ταριφες!!!!Γελανε και τα τσιμεντα!!!!

  4. Είχαμε δήμαρχο και εξαιτίας των δικηγόρων και των συμφερόντων τους ,τώρα έχουμε μια γλάστρα ….για φωτογραφίες.

  5. Εμάς που μένουμε εδώ και το χειμώνα μας σκέφτηκε κανένας? Τα λεοφορεια του Δήμου το χειμώνα ξεκουράζονται? Έχω επιχειρήσει πολλές φορές να έρθω από το Ψαλίδι με λεωφορείο προς το κέντρο, αλλά μάταια!!

  6. Να κάνουν έγγραφο στον φιλελεύθερο κ Μητσοτάκη να ανοίξει το επάγγελμα του ταξιτζή . Με κριτήρια πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ , τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα και γνώσεις ξεναγού , τοπική ιστορία , προορισμοί και ακόμα πρώτες βοήθειες . Μπορεί οι άδειες αυτές να δίνονται σε τρεις ανθρώπους η κάθε μια για τρεις βάρδιες και Γι αυτές να μην επιτρέπεται η επινοικίαση . Δίνεις δουλειά σε ανέργους , αποκτάς ποιότητα στο δρόμο και εξυπηρετείς το επιβατικό κοινό χωρίς να έχεις κουρασμένους και νυσταγμένους οδηγούς και χωρίς να προσπαθείς τουλάχιστον στα νησιά μας να δημιουργείς κροίσους στην άσφαλτο ..

  7. ΠΕΡΑΣΤΙΚΕ..ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΌΡΩΝ ,ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΡΑΣ ,ΑΙΓΛΗ ,ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΑΚΤΑΙΟ, ΜΑΡΜΑΡΙ.ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΩΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΕΙΨΑΝ ΜΕ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ .ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑΝ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ