ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ & Boğaz Musique live Σάββατο 13:00 (μετά την Αποκριάτικη παρέλαση) στην πλ. Ανταγόρα

50
2151

Στο πλαίσιο των χειμερινών Ιπποκρατείων το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ διοργανώνει αποκριάτικη παρέλαση στο ιστορικό κέντρο της πόλης το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 11.30 το πρωί με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Ανταγόρα.

Στην παρέλαση θα λάβουν μέρος η Φιλαρμονική Κω και Ηρακλειδών , ομάδες πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων , σχολεία , παιδικοί σταθμοί και παρέες ενώ την εκδήλωση θα συντονίζει ο Joker.

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται μέχρι την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση dopavs @kos.gr  και στα τηλέφωνα 2242025316 και 29715.

Επίσης το Σάββατο στη 1 το μεσημέρι στην πλατεία Ανταγόρα θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους Bogaz Musique ενώ θα συμπράξουν και οι Κώοι παραδοσιακοί οργανοπαίχτες Μάνος Πόγιας , Θεοδόσης Παπαϊωάννου και Μανώλης Κεφαλιανός.

 

Γραφείο ενημέρωσης

Τμήμα Πολιτισμού Κω

ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ

& Boğaz Musique

 

live

 

H Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique ταξιδεύουν στην Κω, και μας προσκαλούν σε μία συναρπαστική συναυλία!

 

Με την αυθεντική ατμόσφαιρα και τη μαγεία ενός post μικρασιάτικου πάλκου, προσαρμοσμένου στα ηχητικά δεδομένα και τις προκλήσεις της νέας εποχής, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique στήνουν μία υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασσικά, τις μεγάλες επιτυχίες της αλλά και καινούργια τραγούδια της Ελένης και των Boğaz που ήδη έχουν προκαλέσει αίσθηση, από το νέο τους album “Των φίλων τα σπίτια”, με τη συμμετοχή σημαντικών συντελεστών.

 

Με ιδιαίτερο, καλοδουλεμένο και αριστοτεχνικά ανανεωμένο ήχο, τον bogaz ήχο που έχουν διαμορφώσει από κοινού τα τελευταία χρόνια, αλλά και με τις καθηλωτικές ερμηνείες και τον υπέροχα επικοινωνιακό τρόπο της Ελένης Τσαλιγοπούλου, κάθε συναυλία θα είναι μια συναρπαστική, λυτρωτική  μουσική εμπειρία.

 

 

Οι Boğaz Musique είναι οι:

Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες

Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες

Άκης Κατσουπάκης – πιάνο, synth

Απόστολος Τσαρδάκας – κανονάκι, λαούτο

Τζώρτζης Μαυροειδής – τρομπέτα

Αλέκος Σπανίδης – τύμπανα

 

Τάκης Σπυρόπουλος – ηχοληψία

Νεκταρία Εμμανουηλίδου – φωτισμοί

Τάσος Βρεττός – φωτογραφίες

50 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΤΗ, ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΤΗ, ΤΡΙΏΦΛΟΡΕ μαζί με τα φασιστοειδή της δεξιάς συνιστώσας σου και ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΆΝΙ ...

      Άσε τις Βασιλόπιτες, τα ΤΑΞΙΔΆΚΙΑ, τις καμουζέλες κσι τις φιέστες όταν ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΜΑΣ ΕΧΩΣΕΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΌ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΙΡΑΝΟΥΣ…. Θα καταστρέψεις το νησί μας με την δειλία σου κοψιμιέτης μπούρδας, των φωτογραφιών της επίδειξης κσι της Φαμφάρας…..

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΌ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΥΛΊΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΔΌΣΗ Η ΜΑΓΚΙΆ ΣΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ. ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΟΥΡΤΑ ΦΈΡΤΑ ΜΕ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΤΩΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΆΝΙ. ΧΑΛΑΣΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΊΣΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΑΦΑΝΤΟΣ ΟΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΦΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ. ΣΤΟ ΛΙΜΆΝΙ ΚΑΤΈΒΗΚΕΣ ΧΩΡΊΣ ΛΟΓΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΚΆΝΕΤΕ ΣΥΝΑΥΛΊΑ

  2. ΕΔΩ ΓΊΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΌ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΌΛΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΆ ΜΕΤΡΑ , ΟΛΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΞΕΣΗΚΏΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΑΣΧΟΛΕΊΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΆΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΙΣ.ΕΔΩ ΕΦΑΡΜΌΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΈΘΟΔΟ ΤΩΝ ΡΩΜΑΊΩΝ …..ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ …ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ .ΚΩΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ ΣΕ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΆΝΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΩ.

    • Ξεκόλλα…γιατί σε άλλα μέρη της Ελλάδος δεν θα γίνουν αποκριάτικες εκδηλώσεις; …και σε άλλα μέρη της Ελλάδας ασχολούνται με τις απόκριες, όχι μόνο εδώ, γι’ αυτό λοιπόν μην μας τα κάνεις τσουρέκια!!

  3. Τωρα εδω θα γινει το αναποδο θα αφησουμε τα πουρναρια και θα παμε στον γαμο!!Α ρε Κω παντα πρωτοτυπεις αρνητικα!!!

  4. Συναυλία; Για συμπαράσταση στο βόρειο Αιγαίο ; Ακύρωση για ευνόητους λόγους
    Τα νησιά θα νικήσουν.

  5. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

  6. Όταν ψηφίζατε νέα δημοκρατία δεν τα ξέρετε αυτά,και που ξεσικονονται το αλλά ησια τι έγινε, τα κλειστά θα γίνουν με την βία.

    • Δεν ειμαι χαμενος!Το αγρυπνο ματι μου,τσεκαρει τα παντα!!Θελω να δω θετικη αντιδραση για το λαθρομεταναστευτικο απο τους ιθυνοντες,για το καλο του νησιου μας, εστω και την τελευταια στιγμη.!!Οσο για τα αλλα εχουμε χρονο αρκετο για τα λεμε.Α!! στα θετικα ειναι οτι επαψαν να βριζουν τον Κυριτση.Και ο «Αγιος»φοβερα θελει!!!χαχαχα

  7. Εμεις μεχρι τον Μαρτη θα εχουμε βγαλει 1000 φωτογραφιες…με αυτα θα ασχολουμαστε?Με το βορειο Αιγαιο θα ασχολουμαστε?Ειδατε καμια ανακοινωση του Δημου Κω….??Αχ…αχ….το αιμα θα σας ρουφηξουμε αν καταστραφει το νησι…..

  8. Που ειναι η αποσυμφορηση που ελεγε η κυβερνηση. Μας δουλεψε ψηλο γαζι. Θα καταστρεψει τα νησια γιατι δεν τολμα να στειλει σε 350 δημους στην ενδοχωρα ουτε ενα. Τελικα οι βουλευτες του νομου και ο περιφερειαρχης παιζουν το παιχνιδι των αχρηστων διαχειριστων του μεταναστευτικου. Στις εκλογες θα τα πουμε.

  9. απίστευτα πράγματα γίνονται. στην Ελλάδα μας λίγο πιο πάνω απο μας σε Χίο και Λέσβο οι αδελφοί μας δίνουν τον αγώνα τους για την ελευθερία του τόπου τους τραυματίζονται χτυπιούνται τους ρίχνουν έλληνες χημικά κι εμείς εδώ θα κάνουμε αποκριάτικη εκδήλωση. Ο κοροναιός εξαπλώνεται απίστευτα γρήγορα και εμείς θα συγκεντρωθούμε σαν τις σαρδέλες να βιώσουμε ένα ειδωλολατρικό έθιμο,,,,,,,…….
    Χριστέ μου Παναγιά μου Άγιε μου Νικόλα φωτισέ μας

  10. Κυβερνηση της πλακας. Κυβερνηση αστεια. Κυβερνηση ανικανη. Ελεγε ο μητσοτακης προεκλογικα πως η μονη λυση ειναι η αμεση αποσυμφορηση. Αντι γιαυτο εστειλε τα ματ στα νησια να κατασκευασουν νεες κλειστες δομες. Ο λογος; φοβαται το πολιτικο κοστος. Προτιμα να καταστρεψει τα νησια. Ας βγει καποιος να απαντησει τι εγινε εκεινη η υποσχεση για μεταφορα στην ενδοχωρα. Τετοια τοσο ανικανη κυβερνηση δεν ειχαμε τα τελευταια 50 χρονια. Κριμα…..

  11. ΦΙΛΕ Ψιτ τα θετικα ..βλεπω οτι σταματησες να βριζεις τον ΔΗΜΑΡΧΟ....και ο αγιος φοβερα θελει...!!ΑΧΑΧΑΧΑΧ

    Ο ΚΟΣΜΟς ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙ..ΑΥΤΟ ειναι το προβλημα σου ….ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ..ΑΝ το ξαναεπιχειρησεις…εδω ειμαι ..να σε βαζω στην θεση σου

  12. προς ..Α!! στα θετικα ειναι οτι επαψαν να βριζουν τον Κυριτση..ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ.... ΒΡΕ Π......A

    εσυ ομως το γλειψε γλειψε..δεν το αφησες…

    • Ειστε τυχεροι τελικα….ας κανετε και καμμια προσευχη υπερ ΥΓΕΙΑΣ του κ.Κιαρη γιατι αν «εβγαζε’τα ποστ που εχω στειλει στο aegeanews ,δεν θα βρισκατε τρυπα να….χαθειτε!!!

        • Για να διαβαζεις τα σχολια μου,να πονας, και να απαντας.ΔΥΣΚΟΛΟ να ειμαι χασιμο χρονου.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ!!!

  13. ειπα να μην απανταω σε ασυναρτησιες.ηλιθιων ..αλλα απλα βλεπω οτι το παιρνεις πανω σου και ειναι πολυ πιο επικινδυνη η κατασταση σου./…απο οτι νομιζα

    • Ποια τεχνη ρε κακομοιρε???Εσυ εισαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ να φυλαξεις και πεθανο!!!Θα σηκωθει και θα φυγει ρε κακομοιρη,που εμαθες και το τρολ.στο χωριο εχει?-ή-οτι βρεις στο ψυγειο????χαχαχαχ

  14. προς ψιτ...εισαι τυχερος..που ο κιαρης δεν δημοσιευει το ονομα σου..

    Εισαι τυχερος τελικα εκτος απο θρασυδειλος…,δεν θα βρισκες λαγουμι να χωθεις
    ΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ…ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣ ΟΧΙ ΤΡΥΠΑ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΝΙΚΟΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ…Ο ΚΙΑΡΗΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΣΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΑ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΟΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΥ…ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕς.. ΚΑΙ ..ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΝΕΧΕΤΑΙ…..

  15. ΡΕ ΨΙΤ..δηλαδη αν ο κ κιαρης κοβει τα σχολια σουΤΕΛΙΚΑ ΤΟΧΕΙς ΠΑΡΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ σοβαρα το εργο

    ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ δηλαδη ο στοχος ειναι τα 200 γλυφτικα σχολια ημερησιως ? .ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ..

  16. ΡΕ Ψιτ.. Εσύ είσαι θυρωρός ακριβά αμειβομενος αλλά με μυαλό ουρακοταγκου τι θα γράψεις? ..

    Πως σε ανέχεται ο κ κιαρης εδώ μέσα..?
    Γιατί πραγματικά σε ΑΝΈΧΕΤΑΙ…
    Πριν γράψεις κάτι, διάβασε τους κανόνες του σαιτ.
    ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ ΤΟ ΓΛΎΨΙΜΟ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ. ΧΑΧΑΧΑ.. ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ?? Ειδικά του πρώην δημάρχου… Αχαχα… Σαλιαρη γυμνοσαλιαγκα

  17. ΡΕ Ψιτ.. Ελπίζω να μη σταματήσεις να γράφεις... Γιατί ποιον θα τρολαρω?

    Μου δίνεις διασκέδαση και έμπνευση… Να σου απαντάω Αχαχα.. Είναι μεγάλη πλάκα

    • Καλα πες μας τωρα τι θα ντυθει ο «αρχηγος» σου στο χορο-συναυλια, αφου μονο αυτο τον νοιαζει ,και ασε τις εξυπναδες χαχαχα ειστε για γελια και για κλαματα!!

  18. Η δικια σου διασκεδαση και εμπνευση ειναι ιστοσελιδες με………μαγειρικη!!!Μου εντυπωση πως τρυπωσες εδω!!!Αλλα το ξεχασα. ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ 2.5χηνες ειναι δεν και λιγα…

  19. Ενα αργοσχολο ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ του δημου ,που πληρωνουμε ολοι οι δημοτες εγραψε 5 σχολια φτυστε το!!!μην το ματιασουμε…..χαχχαχαχ

  20. Στο Πυλί θα τους φάει ζωντανούς ο απελθών

  21. Με αποφαση Κικιλια ματαιωνονται ολα τα καρναβαλια της χωρας.Κριμα θα χασουμε τις μαιμουδες και τους κοκοβιους του Τεο να χορευουν!!!Να δουμε τι αλλο θα κανετε για να αποφυγετε το καυτο προβλημα του χοτ σποτ!!!

  22. ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ακυρώθηκαν όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα λόγω του ιού
    Αφού εμείς δεν έχουμε μυαλό να σκεφτούμε κάποια πράγματα έρχεται κάτι αναπάντεχο να μας αφυπνίσει, να ξυπνήσει την συνείδησή μας.
    καλά κρασιά λοιπόν ασυνείδητοι …..

  23. ΣΩΣΜΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑΑΑΑΑ!!! ΗΡΘΕ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ Α ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑΑΑΑ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΟΓΑΛΑΖΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ…..ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΩΤΉΡΙΑ ΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΤΙΒΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΡΕΣΤΕΣ ΕΓΩΠΑΘΕΙΕΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ