ΒΙΝΤΕΟ Διαφώνησαν… αλλά στο τέλος ψήφισαν ομόφωνα τον οικονομικό απολογισμό του 2018 (Απουσίαζαν Όραμα & Δράση – ΛΣ και ο Δήμαρχος) Ο Πρόεδρος ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει το στρίψιμο τσιγάρων & η χρήση κινητών στην αίθουσα…)

27
1050

ΒΙΝΤΕΟ

Δημοτικό συμβούλιο Κω: Ομόφωνα εγκρίθηκε ο Ισολογισμός – Απολογισμός και τα Αποτελέσματα χρήσης οικονομικούς έτους 2018 από την παράταξη της Δημοτικής αρχής και της Δύναμης Αλλαγής (απουσίαζαν οι παρατάξεις Όραμα & Δράση και Λαϊκή συσπείρωση καθώς και ο Δήμαρχος Θ. Νικηταράς) στη σημερινή ειδική συνεδρίαση με το παραπάνω μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη.

Προηγήθηκαν οι εισηγήσεις από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Α. Χρυσόπουλο, την πρ. Αντιδήμαρχο Ε. Παπαχρήστου, την Οικονομική υπηρεσία του Δήμου και οι τοποθετήσεις με τις διαφορετικές οπτικές των δύο παρατάξων… (χαρακτηριστική η αντίδραση Προέδρου στο στρίψιμο τσιγάρου από τον Γ. Κυρίτση στην αίθουσα ο οποίος αντέτεινε δείχνοντάς το στην κάμερα ότι απλώς το έστριψε και η ανακοίνωση του κ. Καλλούδη ότι θα σταματήσει αυτό καθώς και η χρήση κινητών…)

 

 

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τους δρόμους στην Καρδάμαινα τους βάλατε στον προϋπολογισμό η ακόμα δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι ακόμα και το Χαλέπι στην Συρία έχει καλύτερους… Άντε να δούμε μόνο φρού-φρού και φωτογραφίες είστε το καλοκαίρι έρχεται ξεφτίλα θα γίνουμε πάλι όπως και με τους απερχόμενους…
    Υ.Γ πάρτε παραδείγματα από τους συναδέλφους σας στη Χίο και την Λέσβο θα σας χρειαστούν οσονούπω

    • Από ότι βλέπω και ακούω ο νικηταρας θα είναι για πάντα δημρχος.Ο κυριτσης έγραψε τελος.Δεν θελουν οι κωοι ούτε να τον δουν,αλα ούτε και να τον ακουσουν.Μπραβο Νικηταρά.Εισαι ΑΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ για την Κω.

      • Απορια τι ακριβως εκανε και τον λες αξιο;Ειλικρινα εχω απορια.Βγαινει ωραιος στις φωτογραφιες;Κατι άλλο;

    • …..Λεγαμε για τους αλλους αλλα και αυτοι ιδιοι ειναι!!
      Πιο πολυ ζωηραδα εχω εγω!!

  2. Μακάρι να είχατε συμφωνήσει έτσι στο θέμα του μεταναστευτικού,

    τώρα έχουμε 7.500 χιλιάδες,εσύ Θεοδόση και Κυρίτση πιστεύεται ότι και 20.000 να μαζευτούν ,ότι θα τους πάρει από δω?Δεν βλέπετε τα άλλα νησιά ,δεν ακούτε αξιωματούχους απ την Ευρώπη?Θεοδόση είδες τα αποτελέσματα της Μέρκελ ,την Κυριακή?Εγώ απλά σ ενημερώνω.Λάθη έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ,αλλά αυτά της Ν.Δ. θυμίζουν τον μετα-πολεμικό εμφύλιο.Προσωπικά δεν έχω δει πιο προκλητική Κυβέρνηση,απ τις δύο αυτές που μας Κυβέρνησαν.Πιο φασίστες απ τα Συριζο-Δεξιά πιόνια,δεν υπάρχουν.Ούτε οι Σαρακηνοί δεν φέρθηκαν έτσι.Τέτοια ..Βία είχε να δει το Αιγαίο απ την Τουρκοκρατία.

  3. όταν κυριαρχεί η μοναξιά τι άλλο σου μένει από το να στρίβεις τσιγάρα;

  4. δεν τηρούσε βιβλία αποθήκης! Τσαπατσούλης επαγγελματίας με συνεργάτες υπερεκτιμημένους. Επιτέλους αποκαλύφθηκαν….

  5. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΩΤΟΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ-ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ -ΒΛΕΠΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΤΙΜΠΕΙΤ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΑ, ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ…. ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ …. ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ…..

  6. Οι σχολιαστες εκτος από σαχλαμάρες δεν λενε το κυριο….Ότι όλα καλα είναι καμομενα το 18.Αρα τι ιστοριες μας ελεγαν για κακοδιαχειριση.Καποιο συγχνωμη εχουν να πουν;

  7. Τα προεκλογικα παραμυθια ευκολα ξεπαραμυθιαζονται.Η πρωτια ειναι δικη σας με 65%!!!
    Το υπολοιπο 35% …δεν τρωει σανο.
    Ευχομαι να διαψευσετε τους φοβους μας στα 4 χρονια….να κανετε περισσοτερα εργα….Για το καλο ολων μας!!
    Προς το παρον στους πρωτους εξι μηνες σας……ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ…..Τα βασικα της Φυσικης.
    Πρωτες ταξεις του Γυμνασιου….

    • ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΩΘΗΚΑΝ ….ΟΙ ΣΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ..ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΣΟΥΡΑΑΑΑΑ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ