Σε επιφυλακή & εγρήγορση ο στρατός μας (Στις μονάδες όλοι οι αξιωματικοί- Μεγάλη κινητικότητα όλη τη νύχτα)

33
4156

Μετά τις αποψινές κρίσιμες αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ ανακλήθηκαν όλες οι άδειες και επέστρεψαν αμέσως όλοι οι αξιωματικοί στις μονάδες τους.

Ήδη παρατηρείται κινητικότητα σε όλες τις θέσεις κλειδιά στο νησί, προκειμένου να σφραγιστούν και διαφυλαχτούν τα σύνορα από την ασύμμετρη απειλή που δέχεται η χώρα μας.

Με δεδομένο ότι οι καιρικές συνθήκες στο Αιγαίο βελτιώνονται αναμένεται να ξεκινήσει η προσπάθεια ‘’απόβασης’’ μεγάλου αριθμού προσφύγων και μεταναστών στα ακριτικά μας νησιά.
Ήδη τα πλοία που έχουν αναλάβει την αποστολή επιτήρησης έχουν αυξηθεί σε αριθμό και ενισχυθεί τόσο με επιπλέον προσωπικό όσο και με συσκευές παρατήρησης και θερμικές κάμερες.

Όπως έχει συμβεί στον Έβρο έτσι και στα νησιά έχουν μεταβεί στελέχη τόσο των Ενόπλων Δυνάμενων όσο και της Ακτοφυλακής.

Ομάδες ανδρών Ειδικών Επιχειρήσεων αλλά και η άριστα εκπαιδευμένη Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος έχουν αναλάβει καίριο ρόλο στην επιχείρηση ‘’ανάσχεσης’’ των μεταναστευτικών ροών από τη θάλασσα.

Ενώ, στο Φάρο, στο Ψαλίδι, στο καρνάγιο, το Τιγκάκι κ.α. βρίσκονται σε επιφυλακή όλη τη νύχτα μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις και πολίτες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αν υπάρξει έστω κι ένας νεκρός, πέρα από τον γενικότερο αντίκτυπο της αποτρόπαιης πράξης, αυτομάτως ο αδίστακτος Ερντογάν που εκμεταλλεύεται την ανθρώπινη δυστυχία για ιδιοτελείς σκοπούς, θα αναχθεί σε ανθρωπιστή κι από θύτης θα υποδύεται το θύμα
    http://www.antinews.gr/action.read/politiki/exei-antilifthei-ti-sumbainei-o-prothupourgos-/2.142225

    • ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΤΗ, ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΤΗ, ΤΡΙΏΦΛΟΡΕ με φασιστοειδή της δεξιάς, ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΡΟ. ΟΜΩΣ οι ΔΕΙΛΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ θα κρυφτούν ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΞΑΝΑ;;;;;

      Φόρτωνε τους σε νταλίκα για το ΚΛΕΙΣΤΌ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ, το πρώτο έργο με δική σου σφραγίδα…. Η κυβέρνηση και ο Ροδίτης Περιφερειάρχης που θέλει τα κλειστά ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΛΕΡΟ θα σε ανταμείψουν ΜΕ ΤΡΙΆΚΟΝΤΑ ΑΡΓΎΡΙΑ όπως συμφωνήσατε στα τέσσερα, φτάνει η Ρ¨ΟΔΟΣ να είναι στο απυρόβλητο και χωρίς ΛΑΘΡΟ….

  2. Μην διστάζετε λεβέντες μου μια και εξω θέλουν …. για να δουν ότι τα πράγματα ειναι σοβαρά και δεν αστειευομαστε προκειμενου να προστατέψουμε την πατρίδα μας!! Επιτέλους φτανει έχουμε φουλάρι απο αποβράσματα

  3. Παναγία μου βοηθά !! Όλες οι προφητείες επαληθεύτηκαν! Όλοι εμείς οι ξενοδόχοι δυστηχως θα χάσουμε αρκετές ημέρες δουλειάς!

    • Το γραφετε ειρωνικά βεβαια δεν ειναι μονο οι ξενοδοχοι αλλα και οι χιλιαδες που ερχονται και δουλευουν .Αλλα για την πατριδα για το νησι μας πρεπει να αντισταθουμε γιατι ερχονται χειροτερες μερες μπορει να πεινασει το νησι αλλα θα ειμαστε ελευθεροι χριστιανοι .Καλο κουραγιο και ευτυχως ξυπνησαμε

  4. Παναγία μου βοηθά !! Όλες οι προφητείες επαληθεύτηκαν! Όλοι εμείς οι ξενοδόχοι δυστηχως θα χάσουμε αρκετές ημέρες δουλειάς!

  5. Πρεπει ΟΛΟΙ οι Ελληνες να κανουμε υπερηφανους τους προγονους που εδωσαν τη ζωη τους για να μαστε ελευθεροι κ ετσι θα παραμεινουμε με καθε κοστος ………..το εχουμε υποχρεωση κ σ αυτους που εχασαν τη ζωη τους κ στα παιδια μας να ζησουν κ αυτα ΕΛΕΥΘΕΡΑ

  6. Κανονίστε να πυροβολήσετε αμάχους, γυναίκες και παιδιά!
    Με τις ..λακίες που κάνουν θα μας σύρουν σε πόλεμο.
    Ποιος τον θέλει; Μόνο τα ανεγκέφαλα φασιστόμουτρα που το παίζουν τσάμπα μάγκες, οι κλανιάρηδες.

    • Λοιπόν αλληλεγγυε άντε να μην σε χαρακτηρίσω , τι το λες κ το ξαναλες ;ε δεν θα ρίξουν μη φοβάσαι σε γυναικόπαιδα αυτοί όμως παροπιδα είναι εχθροί της πατρίδας σου .Τόσες χώρες υπάρχουν ακόμα κ από Βουλγαρία θα μπορούσαν δεν βλέπεις ότι αντί στρατό ο Ερντογάν στέλνεις αυτούς που θα μας μαχαιροδουν πισώπλατα ; Εεεεε ξυπνά είναι δούρειος ίππος το φίδι η φίδια που ταιζουμε θα σου επιτεθούν κ τότε θα λες πως δεν το σκέφτηκα .Σκάσε και λοιπόν κ κοίτα ποιος μακριά από την μυτι σου.

  7. Και να που ερχεται η ωρα. ΚΑΠΟΙΟΙ Θα βαλουν τα Κορμια τους μπροστα και καποιοι Τους Κ—-ους τους….

  8. «Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Κρήτης καλεί εθελοντές Ειδικών δυνάμεων να μεταβούμε στα σύνορα για να ενισχύσουμε τον στρατό για 10 ημέρες. Λόγω πολλών τηλεφώνων στον διοργανωτή κ. Μανούσο Τρευλακη όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην σελιδα. Όνομ/νυμο, έτος υπηρετησης, σώμα υπηρετησης, κινητό. Η αναχώρηση θα γίνει οργανωμένα μόλις συμπληρωθεί η πρώτη ομάδα»

  9. Μππεεεεεεε κάναν απόβαση το πρωί καμιά 50αριά που είσασταν όλοι εσείς χαμένοι?ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ

  10. ὅταν δὲ ἀκούσητε πολέμους καὶ ἀκαταστασίας, μὴ πτοηθῆτε· δεῖ γὰρ ταῦτα γενέσθαι πρῶτον, ἀλλ᾿ οὐκ εὐθέως τὸ τέλος.
    τότε ἔλεγεν αὐτοῖς· ἐγερθήσεται ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν,
    σεισμοί τε μεγάλοι κατὰ τόπους καὶ λιμοὶ καὶ λοιμοὶ ἔσονται, φόβητρά τε καὶ σημεῖα ἀπ᾿ οὐρανοῦ μεγάλα ἔσται.
    πρὸ δὲ τούτων πάντων ἐπιβαλοῦσιν ἐφ᾿ ὑμᾶς τὰς χεῖρας αὐτῶν καὶ διώξουσι, παραδιδόντες εἰς συναγωγὰς καὶ φυλακάς, ἀγομένους ἐπὶ βασιλεῖς καὶ ἡγεμόνας ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός μου·
    ἀποβήσεται δὲ ὑμῖν εἰς μαρτύριον.
    θέσθε οὖν εἰς τὰς καρδίας ὑμῶν μὴ προμελετᾶν ἀπολογηθῆναι·
    ἐγὼ γὰρ δώσω ὑμῖν στόμα καὶ σοφίαν, ᾗ οὐ δυνήσονται ἀντειπεῖν οὐδὲ ἀντιστῆναι πάντες οἱ ἀντικείμενοι ὑμῖν.
    παραδοθήσεσθε δὲ καὶ ὑπὸ γονέων καὶ συγγενῶν καὶ φίλων καὶ ἀδελφῶν, καὶ θανατώσουσιν ἐξ ὑμῶν,
    καὶ ἔσεσθε μισούμενοι ὑπὸ πάντων διὰ τὸ ὄνομά μου·
    καὶ θρὶξ ἐκ τῆς κεφαλῆς ὑμῶν οὐ μὴ ἀπόληται·
    ἐν τῇ ὑπομονῇ ὑμῶν κτήσασθε τὰς ψυχὰς ὑμῶν.

    ὅταν δὲ ἴδητε κυκλουμένην ὑπὸ στρατοπέδων τὴν ῾Ιερουσαλήμ, τότε γνῶτε ὅτι ἤγγικεν ἡ ἐρήμωσις αὐτῆς.

  11. Οι απέναντι διακινητες με προτροπή του ερντογαν ετοιμάζουν ξύλινα σκάφη για να φέρνουν τους λαθρομετανάστες κατά χιλιάδες στα νησια

  12. συριζαίοι και κουμούνια καθώς και όλοι που τα παίρνετε από τις ΜΚΟ ντόπιοι και μη, να προσέχετε μην βρεθείτε κατά λάθος στο πεδίο βολής και σας γαζώσει καμιά ριπή. Όχι ότι θα στεναχωρηθούμε βέβαια, αλλά να…..θα μας στερήσετε την χαρά να σας πλακ…….

  13. Αφήστε τους σκ….ομπόχαλους μόνους τους μιας και όλοι οι άλλοι είναι προμαζέματα και μας ταίζουν κλπ. Η χειρότερη φάρα μιλάμε.

  14. δεν χρειάζεται στρατός ξηράς ούτε τυχάρπαστοι παραστρατιωτικοί

    50 τόσα σκάφη του Λιμενικού συν τα του Ναυτικού και η αναμενόμενη ενίσχυση της θαλάσσιας αστυνομίας της FRONTEX είναι αρκετά. Μόλις βγούν στην ξηρά υπάρχει και η αστυνομία.
    Μέχρι τώρα το ενημερωμένο κοινό είναι στο πλευρό της Ελλάδας.Χρήστες απ’ όλο τον κόσμο αναρτούν τα τελευταία 24ωρα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης προς την Ελλάδα, μετά την επίθεση που δέχονται τα σύνορά της, με το hashtag #IStandWithGreece (Στο πλευρό της Ελλάδας). Μη το χαλάσουμε για μερικούς στρατόκ…ους που θέλουν να παίζουν πόλεμο….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ