ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Συνάντηση Δημάρχου Κω με επαγγελματίες για αναβάθμιση της πόλης

69
2129

Με αντικείμενο την αναβάθμιση των λειτουργιών και της εμφάνισης της πόλης, στο πλαίσιο του μεγάλου στόχου της δημοτικής αρχής για την ανάδειξη της επωνυμίας της Κω, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, 4 Μαρτίου, συνάντηση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά με τους επαγγελματίες της οδού Αντωνίου Ιωαννίδη, Πλατείας Ελευθερίας και Πλατείας Καζούλη.

Ο Δήμαρχος ζήτησε τη συνεργασία των επαγγελματιών, κάνοντας λόγο για ιστορική ευθύνη όλων στη λειτουργία της πόλης.

Η ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού της Κω, τόνισε χαρακτηριστικά, διαμορφώνει την ταυτότητα του νησιού και την τοπική οικονομία, καθορίζει σε σημαντικό βαθμό τη θέση του νησιού μας στο τουριστικό γίγνεσθαι.

Η δημοτική αρχή, σημείωσε ο Θεοδόσης Νικηταράς, εκτιμά ότι αδικείται η ιστορικότητα σημαντικών κτιρίων που αποτελούν μνημεία, όπως το Μουσείο και τα κτίρια της Πλατείας Ελευθερίας, του ΟΡΦΕΑ και της Δημοτικής Αγοράς.

Σε αυτή την κατεύθυνση, κάλεσε τους επαγγελματίες να απελευθερώσουν τον περιβάλλοντα χώρο του Μουσείου, το οποίο πρέπει να φωτιστεί κατάλληλα ώστε να καταστεί ελκυστικό σημείο αναφοράς για την πόλη και το νησί μας.

Στην ίδια κατεύθυνση ζήτησε τη συνεργασία των επαγγελματιών για τη βελτίωση των τρόπων σκίασης στα καταστήματα της Πλατείας Ελευθερίας, ώστε με τον κατάλληλο φωτισμό να αναδειχτούν τα ιστορικά κτίρια, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον προσέλκυσης τουριστών στο κέντρο της πόλης και κατά τις βραδινές ώρες.

Στο διάλογο που ακολούθησε, σε κλίμα συναίνεσης, συνεργασίας και εμπιστοσύνης, επιβεβαιώθηκε η διάθεση όλων να συμβάλλουν στην ανάδειξη της μοναδικής φυσιογνωμίας της πόλης ως ανοιχτού αρχαιολογικού πάρκου, επ΄ωφελεία των επιχειρήσεων και της τοπικής κοινωνίας στο σύνολό της.

Η χθεσινή συνάντηση αποτελεί την αφετηρία διαλόγου, στην ίδια κατεύθυνση, με τους επαγγελματίες στο σύνολο του νησιού.

 

 

Γραφείο Τύπου

69 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Δημοτικη Αρχη τελευταια,βρισκεται σε πληρη αποσυνθεση και διακατεχεται,απο vertigo και αδιαφορια για την πολη και τους δημοτες της!!!

      • ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΡΙΩΦΛΟΡΕ ΤΕΟ με άσχετους; ΜΟΛΙΣ ΦΟΥΝΤΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΡΥΦΤΗΚΕ σε φιέστες και κόφτει από τις ευθύνες;;;;

        ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΚΙ ΤΡΙΩΦΛΟΡΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ή θα την βγάζεις με τα έργα που σου άφησε ο Κυρίτσης;;;;;;;;;; Μια και δεν έχεις μυαλό ΚΟΨΙΜΙΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 3ο Δημοτικό ΑΖΥΛΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ (τώρα πριν πέσει το μπετό αποκατάστασης) για να είναι δυνατή η επέκταση και ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΩΝ και όχι ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε’ που θα πληρώσουν οι δημότες για να τα έχεις καλά με τους αρχαιολόγους ……

    • Μας ΤΟ ΦΥΤΕΨΕΣ το ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΡΙΩΦΛΟΡΕ. ΤΑ ΕΔΩΣΕΣ ΟΛΑ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ...

      Παζάρευες στα τέσσερα με υπουργούς, σου φύτεψαν το ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ και τώρα σου ρίχνουν ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ για να ΓΛΥΨΕΙΣ. Τώρα καταλαβαίνουν οι δημότες τις εν κρυπτώ επισκέψεις στα υπουργεία, τα παζάρια στα τέσσερα, την ΑΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, τις κορώνες, την παρέλαση με τον φορτωτή στο λιμάνι με παραστάτες ΦΑΣΙΣΤΕΣ και την απουσία σου στην διαμαρτυρία των νησιωτών μαζί με τους άλλους Δημάρχους στην Αθήνα… Για να δούμε, είσαι ικανός να διαχειριστείς τις αντιπαροχές και τα κοκαλάκια που θα σου πετάξουν για την καταστροφή της Τουριστικής ΚΩ μπας και δούμε και κάποιο έργο δικό σου ή θα χρειαστείς πάλι τον ΚΥΡΙΤΣΗ…. ΑΒΟΥΛΟΙ και ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ στον ΔΗΜΟ.

  2. Αν διακρινω καλα απο τα προσωπα τους,πρεπει να βρισκονται σε ΚΗΔΕΙΑ και οχι σε συναντηση για την πολη!!!Μια φωτο χιλιες λεξεις χαχαχ παει και αυτη η προπαγανδα χαχαχα!!

    • ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.

  3. Άλλος κοιμάται, άλλος κοιτά το ταβάνι, άλλος βαριεται θανάσιμα. Φανταστείται τι άκουγαν τ’ αυτάκια τους. Και λίγοι, πολύ λίγοι.

  4. Όταν η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν καλούσε ποτέ επαγγελματίες και επιχειρηματικές φωνάζατε,τώρα που καλεί πάλι φωνάζετε ,δεν σας βρίσκει κανείς.

  5. ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΤΤΑΊΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕς ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΌΡΟ ΘΑ ΤΟΥς ΤΑΡΙΧΕΎΣΕΙς, ΘΑ ΒΆΛΕΙς ΠΛΑΣΤΙΚΟΎς, ΘΑ ΤΟΥς ΞΕΡΙΖΩΣΕΙς? Η ΜΑΡΙΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΥΣ , Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ Η ΛΕΟΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΩ,,ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ …ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΕΣ

  6. Οι επαγγελματιες ειναι στεναχωρημενοι γιατι φοβουντε τον κορονοιο. Ο δημαρχος καλα εκανε και τους μαζεψε. Ομως για τις πιθανες ακυρωσεις δε μπορει να κανει τιποτα.

  7. Δυσκολα τα πραγματα πλεον.τι να σου κανει κ ο Θεοδοσης?αυτα μπορει η αυτα τοθ εχουν πει να κανει.αλλιωςαστα να πανε

  8. Κρύβονται γιατί ντρέπονται; Εντάξει δεν κάνατε και τίποτα κακο που δεν τους ψηφίσατε

  9. σιγα μην τουσ επιασε ο πονοσ για βιμελ. αλλωστε και επι δημαρχιασ του καταστραφηκε τι εκανε ?τ ι π ο τ α…..

    • Το ξερω φιλε,αλλα αφου δεν υπαρχει ενας εισαγγελεας, να τους παει βολτα στην μπουζου!!!Εχουν το θρασος να κουνουν το χερι!!Ντροπη ξευτιλες!!

      • Να τους βαλει μεσα σε ενα κιβωτιο. Αλλα μπορει να τους κλεψουν και να μεινουμε χωρις δημοτικη αρχη. Τωρα τελευταια γινονται πολλες κλεψιες…

  10. ρε ψιτ τι ξερις εσυ για την βιμελ που δεν το εμαθε ποτε ο δικος σου ο κυριτσης για να δωση μια λυση ολα τα χρονια που πληρωνετο για να κανη το δημαρχο

  11. Ο θεοδοσης ειναι παρον συζητα ενδιαφερεται. Ειναι σε καθημερινη δραση. Οι προηγουμενοι βαρεθηκαν να κανουν κρουαζιερες. Αν ηταν σημερα δημοτικη αρχη σιγουρα θα τους ειχε κτυπησει ο κορονοιος απο τα πολλα ταξιδια.

  12. Τα θετικά να βλέπουμε παρακαλώ.
    Κάθονται όμορφα στο τραπέζι, πολιτισμένα, ήρεμα.
    Σκεπτικοί βέβαια, γιατί ότι και να κάνουν οι ίδιοι, σαν νοικοκυραίοι, δεν φτάνει καμια φορά.
    Παραμονές σεζόν διάλεξε καιφτός ρε γμτ μου νανοίξει την κάνουλα;
    Χάθηκαν οι «ελεύθερες » μέρες; Που δεν έχουν και πολλές ειδήσεις να γεμίσουν τα δελτία;
    Κατάντησε ρώσικη η επένδυση στον τουρισμό,
    όχι σαλάτα, ρουλέτα…

  13. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

  14. Λοιπόν αύριο Παρασκευή στις 13.00 στη συγκέντρωση των πολεμιστών..Ακούραστοι φυλάνε παραλίες,χαντάκια,λοφίσκους και βράχια της πατρίδας μας…Θα έχει κορωνοιό και κοροκόρη…
    Τα σουβλάκια δεν θα έχουν τη τιμητική τους μετά από εισήγηση του συναγωνιστή μάγειρα…Αυτά είπε…στο Λινοπότη…Εδώ είναι πρωτεύουσα…Η απώθηση είναι το μοναδικό μήνυμα…Διδάσκεται σε γυμναστήρια της περιοχής για όσους θέλουν να κάνουν τη πρακτική τους…Η θραύση υαλοκρυστάλλων των ΜΚΟ μόνο μετά από εντολή των 19 της επιτροπής…Ο Κορωνοιοός έρχεται,οι τουρίστες …χλωμό το βλέπω και ο ακροδεξιός Ελληναράς…του κω…ου του το χαβά….

    • Που να χωρέσει στην καύκα σου,ότι τόσοι κατατρεγμένοι είναι αδύνατον να τους διαχεριστούμε.

      ..ότι και να περάσουν από πάνω μας για να ζήσουν το Ευρωπαϊκό τους όνειρο,θα αντικαθίστανται συνέχεια από άλλους τόσους, εκατομμύρια ενώ σε κάθε διέλευση εμείς θα κρατάμε καμιά 100.000 ..όλοι λύνουν εξισώσεις με ζανάξ και αμπελοφιλοσοφία.Που θα παρκάρεις τόσο πληθυσμό?Για δέσιμο είσαι και καρναβάλια και για γυμναστήρια οπίσθιων μυών ‘σφικτηρίου’ οπής…εξαερισμού.

    • Το όνειρο του ονειροπόλου Ανθέλληνα αριστερού τυχοδιώκτη

      Για λόγους που έχουν να κάνουν με κάποιο ψυχικό τραύμα, ή σκάρτη ανατροφή, ή κάποιο προσδοκώμενο προσωπικό όφελος, ή δεν ξέρω εγώ τι, ατομα σαν του λογου σου θέλουν να δούν την Ελλάδα να βάλλεται, να ζορίζεται, να συμπιέζεται, να πονάει, να μικραίνει. Και κυρίως να ταπεινώνεται. Σκ@τόψυχα όντα.

  15. ΛΟΙΠΟΝ..ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Π..@ΡΕΣ..ΤΟΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΥΣ ΣΑΣ..ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΑΣ..ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΡΟΦΙΛ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ..ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ..ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ!!!

  16. Κοιταω τις φωτο και ολοι εχουν κατι μουτρα λες και κλαιν τον πεθαμένο…ρε παιδια τι εγινε χασαμε κανεναν?

  17. Να βάλετε ταιστρες για γάτες κ σκύλουςσε διάφορα σημεία. Δουλεύω σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα κ οι πελάτες αναρωτιούνται τι γίνεται με τα ζώα.

    • Αυτοι οι νενεκοι αχρηστη δημαρχια ειναι για τα μπαζα χαχαχ οπως και εσυ που εισαι μια διαταραγμενη προσωπικοτητα!!!!

    • Αυτη η δημαρχια ειναι για τα μπαζα οπως και ο διαταραγμενος ψυχικα γραφιας της που κλεβει προφιλ!!!Απο που θα παρει?απο τον δασκαλο του κοψιμιο!!

  18. Η Εθνικής Αντιστάσεως την είδατε ?? Όπως μας υποσχέθηκαν φτιάχτηκε με τις καλύτερες προδιαγραφές …
    Πιο γρήγορα από το χρονοδιάγραμμα…

  19. ΟΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ Γ Ε Ι Α ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.

  20. Η Καρδάμαινα – Καμπούλ εκπέμπει SOS φτιάξτε μας τους δρόμους έχουμε σπάσει τα πόδια και τα αυτοκίνητα μας.. τι περιμένετε? Ξεκινάει η σεζόν

  21. Αβουλε και φοβισμενε κοψιμιε,δεν τολμας να σηκωσεις αναστημα ουτε στον Χατζηπ@@@@@@.Καταντια για το νησι……….

  22. Την χειροτερη χρονικη στιγμη,για το νησι μας,μας ετυχε να εχουμε τον χειροτερο δημαρχο.Κως Καληνυχτα!!

    • Ε ναι πώς! Έπρεπε να χαμε τον κλιματιζόμενο αμίαντο τον ταξιδευτή και τα κολαούζα του.Αχαχαχαχαχα

  23. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

  24. Η παγκόσμια πρωτοτυπία στην πόλη της Κω ‘Τα πεζοδρόμια είναι για το παρκάρισμα των μηχανακιων’ και οι πεζοί στους δρόμους και στους ποδηλατοδρομουςΕΒΓΕ!!!!!!!!
    Και το ποιο τρελό μετά τις 11:00 το βράδυ καμία συγκοινωνία με τα χωριά σε από τα ποιο τουριστικα νησιά της χώρας.
    Τα συμπεράσματα δικά σας

  25. Ωραια.Βγαλαμε και σημερα φωτογραφιες.Αντε να παμε να ξεκουραστούμε τωρα μεχρι τις επομενες…

  26. Ψιτ κοιμάσαι όρθιος,έχουμε τον καλύτερο δήμαρχο,θα δεις πως θα είναι η κως σε λίγα χρόνια.

    • Τραβα ρε προβατο που εχεις το αναστημα να μου πεις οτι κοιμαμαι??Αυτο λεω και εγω, το νησι παει απο το κακο στο χειροτερο.Αντε κουτεντε!!

      • Πάλι εδώ είσαι ρε πειραγμένε ψιτ! Δε σου πα να πας να βρεις καμια γκόμενα? Αξιολύπητε κακομοίρη ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ! Εχουμε τον καλύτερο δήμαρχο! Πιες κανα λεξοτανίλ να ησυχασεις να μην βασανίζεσαι όλη μέρα εδώ μέσα! Τόσο πόνο έφαγες πια καημένε???

  27. Μην σκας Μαρια μου,θα τα μαζεψει ο δημαρχος. Εξαλλου τοσα αδεσποτα εχει στο δημο,αυτα θα αφησει να του χαλασουν το προφιλ????χαχαχαχαχααχ

    • Φανταστικε γιδοβοσκε κανε μμμμμμμμμμ,να σε ακουσω!!!!!χαχαχαχΣταλα σταλα θα πιεις ολο το ποτηρι!!!!Ειναι το μαρτυριο της σταγονας!!!!χαχαχαχ

  28. η οδος λεγεται Αντιναυαρχου Περικλη Ιωαννιδη και οχι Αντωνιου Ιωαννιδη κια σε παρακαλω να το ανεβασεις αυτο το σχολιο για να το μαθουν ολοι (ΥΓ δεν ειναι κακο να διορθωνουμε κατι που το μαθαμε οι περισσοτεροι ισως λαθος)

  29. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΗΣ ΛΑΘΟΣ ΔΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ Ν ΤΡΕΠΟΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΕΝΔΙΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΜΙΛΑΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΟΡΟΕΙΔΕΥΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΗ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ.

  30. ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΦΙΛΙΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΑΙΩΝ. ΜΗ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ. ΚΑΝΕ ΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΥΧΤΗΣΕΙ!!

  31. Ναι εγώ που σε τρολαρω. ….εχεις κάποιες φανταστικές αντιλήψεις ότι οι //@κιες που γράφεις τις θεωρείς σχόλια .. ..γράφεις γράφεις γράφεις….. Όλο //@κιες… Δεν έχω δει κάτι μέσα από τα 1000 συνολικά σου σχόλια να με αγγίξει. ΚΑΙ ΟΎΤΕ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ… .ΘΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΤΉΡΙ 4 ΧΡΌΝΙΑ ?Εγώ … Το μόνο ποτήρι που πίνω είναι της ευχαρίστησης ..!!!!! Για τις αποκαλύψεις και την ξεφτίλα του αφεντικού σου και δεν έχουν περάσει μόνο λίγοι μήνες… ….. Συνέχισε να γράφεις έχεις τόση πλάκα……

  32. Συνήθισε το… Παρήγγειλε χάπια με τις κούτες, βαρβιτουρικα και ζαναξ για καλο ύπνο… .. . Σε 4 χρόνια εδώ θα είμαι να σε βρω…αν αντέξει το στομάχι σου Θα λέω κάποτε υπήρχε ένας.. Ψιτ…Αχαχχα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ