Αρχική Πρωτοσέλιδο Θ. Νικηταράς: Με ευθύνη και αποφασιστικότητα, προστατεύουμε την δημόσια υγεία και τους...

Θ. Νικηταράς: Με ευθύνη και αποφασιστικότητα, προστατεύουμε την δημόσια υγεία και τους συμπολίτες μας (Κιόσκι με βάρδια 2 ατόμων, από τις 8.00 πρωί έως τις 12.00 βράδυ για όσους διαμένουν στο ΚΥΤ…)

45
3812

45 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …..Μα αυτοι δεν ενδιαφερονται αν μας κολλησουν η οχι!!!
    Απλα θελουν να κανουν του κεφαλιου τους!
    Κριμα οι φωτοτυπιες!

  2. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΊΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΤΡΙΩΦΛΟΡΟΙ. Η μόνη πράξη σου για το Προσφυγικό το ΜΆΖΕΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΏΝ ...

    Και με δυο να το παίζουν σερίφηδες πιστεύει ότι θα αναρρώσει τους ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΑΛΩΝΊΖΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΆ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΌΛΗ… Περισσεύει ο λαϊκισμός στους δειλούς Κοψιμιούς που στα δύσκολα κρύβοντε ΣΤΟ ΠΗΓΆΔΙ….

  3. Δηλαδή τα 4000 άτομα που είναι μέσα από αύριο δεν θα βγαίνουν? Θα βγαίνουν γιατί το ΚΤΕΛ τώρα θα πηγαίνει και πιο κοντά άρα μια τρύπα στον νερό. Αυτοί οι δύο τι ακριβώς θα κάνουν? θα τους δίνουν παραγγελίες οι 4000 για να πάνε να τους ψωνίσουν; Σε τι γλώσσα θα γίνεται αυτό; Για ποιά είδη; Πώς είναι δυνατόν 2 άνθρωποι να ψωνίζουν για τόσους πολλούς; Ούτε για 50 δεν μπορείς, όχι για 4000.

  4. Τα 5 αυτά Νησιά εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους,γιατί μόνο από τύχη δεν θα μολυνθεί ο πληθυσμός.

    Τρέμει το φυλλοκάρδι τους τώρα,μην την πατήσουμε..έπρεπε να μετακινηθούν ο πληθυσμοί απ τον Σεπτέμβριο,ώστε να είναι διαχειρίσιμη οποιαδήποτε αρνητική κατάσταση.πόσο μάλλον μία κρίση..ακόμα και τώρα που λένε ότι θα μεταφέρουν στο εσωτερικό 10.000 όλοι στην Στερεά Ελλάδα αντιδρούν.Λάθη εγκληματικά απ όλους .

  5. Καμμια ουσια. Και κανενα αποτελεσμα.Καιη φωτογραφια εεεεεε; απαραιτητη.

  6. εξαιρετική η κίνηση του Δημάρχου και του Προέδρου Τ.Σ. Πυλίου, για εφαρμογή μέτρων προστασίας στο hot spot. Θα έπρεπε το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής με το Υπουργείο Υγείας να παρουσιάσουν σχέδιο για τις συγκεκριμένες δομές. Δυστυχώς στα μέτρα που ανακοινώνουν δεν αναφέρουν κάτι.
    Επίσης δεν υπάρχει πρόβλεψη για αυτούς που εισέρχονται παράνομα αυτές τις ημέρες από Τουρκία.

  7. Θοδωρη σε ψηφισα και δικαιωθηκα. Η καλη συνεργασια με το δημαρχο για το καλο του χωριου το αποδεικνυει.

    • Ασε ρε παπατζη Πυλιωτη που ψηφισες τον Παχο!!!Ο Παχος οπως εστρωσε θα….κοιμηθει στις επομενες εκλογες ουτε την ψηφο του δεν θα βρει!!!!

      • αυτο θα το δουμε. μαλλον ο πρωην δε θα βρει τη ψηφο του. α ξεχασα. που βοσκει ο πρωην; χαθηκε; κρυβεται; η το πηρε αποφαση οτι Τ Ε Τ Ε Λ Ε Σ Τ Α Ι…

        • Πυλιωτη(που δεν εισαι)μην βιαζεσαι δεν ειναι σωστο….η Ανι-Ισχυρη ευκαιριακη ομαδουλα αρχισε τους τριγμους….σε λιγο θα εχουμε κλαματα!!!

      • Αρες Μάρες και Τριώφλορες κουκουνάρες από τον κοψιμιό... Παριστάνει τον Σερίφη.

        Όταν το μυαλό είναι λίγο τότε βλέπουμε τέτοιες ανότητες ενέργειες για να καλύψει την ασχετοσύνη και την ανικανότητα του… Τουλάχιστον να πήγαινε στο στρατόπεδο τώρα που έμαθε τον δρόμο ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΤΗ και τα φασιστόμουτρα της κλίκας του….

  8. Επικίνδυνες αποφάσεις. Απαγορευση κυκλοφοριας μονο η αστυνομια μπορει να επιβάλει. Δημαρχε σορυ αλλα οι συμβουλοι σου ειναι ασχετοι. Τωρα αυτο με την σταση του Κτελ δεν το κατάλαβα. Απαγορευται να πανε στο Πυλι αλλα μπορουν να πανε με το λεωφορειο στην Κω και στο Ζιπαρι; Περιμενουμε με αγωνια το σχολιο της ανθρωπιστριας κας Αντιδημαρχου.

  9. Πυλιωτη(που δεν εισαι)μην βιαζεσαι δεν ειναι σωστο….η Ανι-Ισχυρη ευκαιριακη ομαδουλα αρχισε τους τριγμους….σε λιγο θα εχουμε κλαματα!!!

  10. Πυλιωτη….επειδη ακομη και τετοιες ημερες….εχεις αγωνια και ξυνεσαι……μαθε πως…
    Τα διαμαντια ειναι παντοτινα.
    Τις σταχτες τις παιρνει ο αερας και χανονται….

  11. Βγήκε και ο δήμαρχος μετά από την εξαφάνιση του να πει τα αυτονόητα, που ο κόσμος ζητά εδώ και καιρό….. Μεγάλη αποτυχία κ. Νικηταρά η θητεία σας μέχρι στιγμής…. Είστε άφαντος και κλεισμένος στον κόσμο σας…. Πάρτε παραδειγμα άλλους δημάρχους πχ τον δήμαρχο Λάρισας…. Είναι στην 1η γραμμη…. Εκεί μαζί με το λαό….. Λυπάμαι που σας ψήφισα….

  12. Κυριε Δήμαρχε, δυστυχώς είστε απών και μακριά από το λαό που σας ψήφισε….. Κάνατε μια κίνηση αργοπορημενη ενώ η Ελλάδα μας εδώ και κάποιες μέρες θρηνεί θυματα…. Για άλλη μια φορά είστε απών από το λαό σας…. Πάρτε παραδειγμα τον δήμαρχο της Λάρισας….. Πρώτη γραμμή ο άνθρωπος….. Λυπάμαι που σας ψήφισα…. Δεν βγήκατε ουτε μια απλή ενημέρωση να κάνετε σε όλους αυτους τους ανθρώπους και ακόμη και οι καταστηματάρχες της Κω μόνοι και αυτοβούλως αποφάσισαν να κλείσουν τα μαγαζιά τους…. Μηπως τελικά φοβάστε ??? Ο λαός σας ήδη νιώθει ανασφάλεια με την απουσια και την αδιαφορία σας…

  13. να κλεισετε τα λιμανια και το αεροδρομιο .να γινονται μονο τροφοδοσια του νησιου και αεροδιακομεσ πριν να ειναι αργα……….

  14. Σωστος η αποψη ολα να κλεισουν !!!! Μην μου λετε πως αποτρεπουν την προσβαση απο το hot-spot σημερα ωρα 17:20 τριγυριζαν εξω στους δρομους οι μαγκες !!! Βαλαμε ταμπελες βαλαμε κιοσκι αλλα δουλεια παιδακια δεν γινεται !!! Βολτουλα βγηκαν τα μαγκακια !!! Επαγγελματιες ειναι για την απαγορευση του σουλατσου απο το hot-spot;;;; ηηηη φιλοι βολεμενοι ;;;; Πολυ βολτα !!!!

  15. Συμφωνα με δημοσιευμα αποψε στον ΣΚΑΙ οι δηθεν χτεσινες πρωτοβουλιες Νικηταρα-Παχου ηταν αποφαση της κυβερνησης.Καλα ρε δεν υπαρχει ντροπη???Ολα στο βωμο της προπαγανδας??

  16. Αφού ανακοίνωσε η κυβέρνηση τα μέτρα…Π.χ. Σε πολλές γλώσσες οι οδηγίες…βγήκαν με δελτίο τύπου και τα παρουσιάζουν για δικά τους μέτρα…..είναι τόσο απίστευτοι και τόσο λίγοι …όλοι τους

    • Γράφεις και με διαφορετικά ονόματα τώρα ρε Ψιτ? Κάνεις ότι είστε πολλοί οι καμμένοι του Σκαι? Χαχααχαχχαχαχ!ΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ! Οχι άλλο κάρβουνοοοοο!

      • Τι λες ρε καρουμπαλο??Σου ειπα οτι θα με τρως στην μαπα, μεχρι να πας στο σπιτι σου με το ΙΔΙΟ ΠΡΟΦΙΛ τι δεν καταλαβες??

  17. Τεο η φαεινη ιδεα σου με κιοσκι-και πινακιδες αποδειχθηκε για αλλη μια φορα μπαρουφα!!!Παρε την μπουλτοζα που την ξερεις και σε γνωριζει,παρε μερικα φορτηγα,και σκουπιδιαρικα,την Δ.Τ.και τον Παχο με μια σημαια του Δικαιου,και σαν περιφερομενος θιασος, θα κανετε καταληψη στην εισοδο του χοτ σποτ, και το προβλημα λυθηκε!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ