Δήμος Κω για Γ. Κυρίτση: Εντελώς αδιάβαστος, δραματικά εκτός κλίματος

31
1896

Εντελώς αδιάβαστος, δραματικά εκτός κλίματος

 

Σήμερα πρωί  απέστειλε αίτημα στον αρμόδιο υπουργό ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κος Παπαστεργίου για νομοθετική ρύθμιση  προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους δήμους να προχωρήσουν σε αναστολή εισπράξεων τελών κλπ , σήμερα το βράδυ, εντελώς αδιάβαστος, αν και παραμένει σπίτι -όπως όλοι μας- ο κ. Κυρίτσης, ζητά από το δήμο μας το ίδιο…
Κρίμα…

Όχι γιατί πιάστηκε αδιάβαστος αν και άσκησε διοίκηση 9 χρόνια ως δήμαρχος, αλλά γιατί η κοινωνία μας θα περίμενε μετά την πολύμηνη σιωπή του   να ψελλίσει έστω και μια λέξη  για τη μάστιγα που απειλεί τις ζωές όλου του κόσμου  και για το πως θα θωρακίσουμε το νησί μας. Όμως, όταν ο «κόσμος όλος» είναι το χρήμα , πως να δεις τις ανάγκες του ανθρώπου…
Κρίμα, γιατί όταν άπαντες, δίνουν το χέρι σε μια κοινή προσπάθεια, για να μην λείπει κανείς αύριο, κάποιοι εντελώς εκτός κλίματος, παλεύουν μόνο για τη δική τους «πολιτική» επιβίωση….

Και είναι οι ίδιοι άνθρωποι που την περίοδο του σεισμού, όχι μόνο δεν ανέστειλαν τα τέλη όπως υποσχέθηκαν, αλλά έβαλαν και τριπλάσια πρόστιμα επί αυτών.

Κρείττον το σιγάν του λαλείν….

 

Γραφείο Τύπου

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τουλάχιστον 5 περιπτώσεις συμπολιτών αδυνατούν να βγάλουν χρήματα από ΑΤΜ.Συμβαίνει κάτι?

    Γιατί ενώ δέχονται την κάρτα,η οθόνη αναγράφει ότι δεν μπορεί να γίνει η Συναλλαγή.Το ένα που είναι Off είναι στου Βασιλόπουλου για τρεις ημέρες.Μήπως ήρθαν τα capital controls ξανά ,επιλεκτικά?

  2. Ποιο ειναι το κλιμα δηλαδη. Η τρομολαγνεια και οι ψευτικοι συναγερμοι, ή η μαζωξη αχταρμας στο δημαρχειο για να λες οτι κατι κανεις. Αχρηστοι.

  3. Πως τον πετσόκοψες έτσι ρε κατσουνα ασφεδιανε τον (καρδαμιωτη) !
    Βάλε και στο πυλι μια τάξη και τα ξαναλέμε ( το πρόβλημα στο πυλι είναι πολύπλευρο )

  4. ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΖΙΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΒΡΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΒΡΕ!

    • Ti λες ρε μεγαλε.Να κανεις ότι παρανομια θελεις και να σε αφηνουν επειδή εισαι δημότης;Ελεος.

    • έχεις πάθει κιόλας ένα εγκεφαλικό και τα έχεις χάσει. Αν πάθεις και δεύτερο θα χάσουμε τις εξυπνάδες σου και αυτό είναι χειρότερο.

        • η περίπτωσή σου είναι σοβαρή αλλά μη μου ανησυχείς. Θα σου συστήσω ένα καλό τρελογιατρό να σου κατεβάσει τη πίεση στον εγκέφαλο.

  5. ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΕΣ ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΘΕΛΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ,ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΣ.

  6. Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο(προφανως οχι)..φρασεις που χρησιμοποιησα σε μια ημερα (εδω μεσα σχολιαζοντας) την επομενη χρησιμοποιηθηκαν απο τον ιδιο τον κ.Δημαρχο στο Δημοτικο Συμβουλιο.Επειδη παρακολουθουσα τα παντα δεν τις ειχα ξανακουσει απο τον ιδιο ποτε πριν…Αυτο βεβαια δεν ειναι κακο….
    Παρτε λοιπον αλλη μια φραση να την χρησιμοποιησετε…
    ¨Λαλει καιρια¨

  7. Στο παιδι με τις περγαμηνες …και ψηφοφορο και τρολ!!!Να σε χαιρεται η μανα σου!,
    Σκασμο να πεις σε καποιον με το ιδιο επιπεδο με σενα…ακουσες τραμπουκακι??
    Α..να σε χαιρεται και ο Δημαρχος σου…

  8. Αυτή την στιγμή προέχει η υγεία του κόσμου,και όχι πως θα αποζημιωθούν οι ξενοδόχοι και οι επιχειρΗματιες,δεν έχουν ανάγκη.

  9. Και άλλο παράνομο πάρκινγκ ετοιμάζεται στην Ζιά; Άντε πάλι να τρέχουμε να τα σφραγίζουμε.

  10. Βρήκατε εποχή να κάνετε αντιπολίτευση !!!
    Αντί ο κόσμος να σας βλέπει να κρατάτε χαμηλούς τόνους σε μια κατάσταση που απαιτεί συσπείρωση εσείς κάνετε πολιτική.
    Εύγε άρχοντες του τόπου.

  11. Προς ψιτ.. Αν δεν είχες την δουλειά του μπαμπάκα, θα ζητιανεύες.

    Κοπρόdog του… Σαύρα γυμνοσαλιαγκα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ