Δήμος Κω: Σταθερά στην υπηρεσία του δημότη – Εργαζόμενοι και πολιτικά στελέχη δίνουν καθημερινά όλες τις δυνάμεις τους (ΦΩΤΟ)

58
1798

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με εντατικούς ρυθμούς, παρά το μειωμένο προσωπικό λόγω κορονοϊού και τα προβλήματα στελέχωσης, τα συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας εργάζονται καθημερινά και ομορφαίνουν το νησί μας σε όλη την έκτασή του.

Ήδη έχουν τοποθετηθεί τους τελευταίους μήνες εκατοντάδες μέτρα πεζοδρομίου, με πλάκες παραγωγής του εργοταξίου του Δήμου, ολοκληρώνονται επισκευές, αντικατάσταση φωτιστικών, η τοποθέτηση νέων φοινίκων, λειτουργικές και αισθητικές παρεμβάσεις στην πόλη και στις κοινότητες.

Οι εργαζόμενοι και τα πολιτικά στελέχη του Δήμου, σε όλες τις υπηρεσίες και τα εργοτάξια, δίνουν καθημερινά όλες τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουμε ως κοινωνία τις δυσκολίες της εποχής λόγω εξάπλωσης του κορονοϊού και για την καλύτερη προετοιμασία του νησιού μας.

 

Γραφείο Τύπου

58 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μία υπηρεσία τραβάει το κάρο του Δήμου αλλά ποτέ δεν αναφέρεται... ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Ή ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΔΕΣ...

    Δυστυχώς η υπηρεσία που ΠΑΝΤΑ, κάτω από οποισδήποτε συνθήκες, είναι στην πρώτη γραμμή και ειδικά αυτή την περίοδο ττην τόσο σημαντική για τη δημόσια υγεία, δεν αναφέρεται ΠΟΤΕ στα δελτία τύπου, ούτε τώρα αλλά ούτε και με τους προηγούμενους… βλέπετε τα σκουπίδια δεν προσφέρονται γ

    • Άλλη μια χοντροκομμένη ευκαιρία για φωτογραφίες και φανφαρολογίες...

      Πάρε βρε άβουλε Τριώφλορε μέτρα για την ανακούφιση των δημοτών και σταμάτα τις άσκοπες βολτούλες για φωτογραφίες την στιγμή που σαν δήμαρχος είσαι απών, κρύβεσαι μια ζωή στο πηγάδι όταν πρέπει να αναλάβεις πρωτοβουλίες….

      • ΕΠΙΣΤΡΆΤΕΥΣΕ 5-10 ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ Ο ΚΟΨΙΜΙΌΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ.

        ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΆΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩ… ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΣΑΝ ΠΟΥΛΛΛΑ ΑΣΦΕΝΤΙΑΝΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΆ ΕΡΓΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΆΚΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΙΣΘΟΥΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΧΟΡΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΥ ΕΤΟΙΜΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΈΦΟΔΟ ΣΤΟ ΨΑΛΊΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΌΓΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΛΑΔΕΜΑ…

    • ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ, ΤΑΜΠΈΛΕΣ ΚΑΙ ΡΑΒΑΣΆΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ, φορτωτές και θερμόμετρο...

      Βρε Τριώφλορε κοψιμιέ, κόψε την πλάκα. Οι δημότες πληρώνουμε 850 δήθεν εργαζόμενους και εσύ κυκλοφορείς με πέντε για φωτογραφίες. Οι άλλοι, οι αντιδήμαρχοι που εισπράττουν βαρβάτους μισθούς και οι πρόεδροι των δημοτικών επιχειρήσεων που στα κομμάτια κρύβονται;;;;;;;;;;

    • Οι μονοι που ειναι παντα εκει εξω παντως καιρου .! γιατι πρεπει να καθαρισει το νησι αλλα δεν ακουγετε τιποτα …. γιατι πολυ απλα τα σκουπιδια δεν πρσ ….

  2. Μία υπηρεσία τραβάει το κάρο του Δήμου αλλά ποτέ δεν αναφέρεται... ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Ή ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΔΕΣ...

    Δυστυχώς η υπηρεσία που ΠΑΝΤΑ, κάτω από οποισδήποτε συνθήκες, είναι στην πρώτη γραμμή και ειδικά αυτή την περίοδο την τόσο κρίσιμη για τη δημόσια υγεία, δεν αναφέρεται ΠΟΤΕ στα δελτία τύπου, ούτε τώρα αλλά ούτε και με τους προηγούμενους… βλέπετε τα σκουπίδια δεν προσφέρονται για φωτογραφίες και λεζάντες παρά μόνο όταν θέλουν οι πολιτικοί να κάνουν αντιπολίτευση… Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα είναι όμως πάντα εκεί έξω με κρύο, ζέστη, βροχή, χωρίς σύγχρονο εξοπλισμό, χωρίς μέσα ατομικής προστασία, χωρίς εμβόλια και γιατρούς, κάνουν το καθήκον τους και δεν περιμένουν από κανέναν να τους βραβεύσει με πλακέτες και τελετές… Μας φτάνει η αναγνώριση της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας που με μια ζεστή κουβέντα και ένα ταπεινό ευχαριστώ μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τη δουλειά μας.

      • Ποιος απο τους εξι καλοπληρωμενους χαραμοφαιδες εισαι; που θα πιασεις τον Κυριτση στο στομα σου και θα λες ολες τις…@ριες και τις λασπες. Ο,τι και να κανετε δεν αξιζετε ουτε το δαχτυλακι του Κθριτση. Πληρωμενοι συκοφαντες.

      • Γιατι τι ξεπουλησε, ρε λασπη. Που μόνο αυτό κάνετε. Λάσπη και συκοφαντία. Άλλος όμως έχει τη χάρη. Διορισμοί » γυναικών «σε εργολάβους , το πρωτο. Ακολουθουν κι άαααλλα.

    • Με το ζόρι 30%. Κλιματιστικά, αμίαντοι, μοσχαροκεφαλές, ταξίδια, χοτσποτ, ΔΤ και πάει λέγοντας. Ξυδάκι ΤοΠ

    • Ο πρωην παλι ειναι στο αλλο ακρο, βαζει πολλες…υπογραφες… εκει που δεν πρεπει.. έναν κανονικό δήμαρχο θέλουμε..πολλά ζητάμε εμείς οι απλοί?

  3. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΚΑΚΙ ΦΩΤΑΚΙ ΚΑΙ ΛΑΚΟΥΒΙΤΣΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΕΛΙΕΣΤΕ.ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ…………………………….

  4. Κάποιος είπε επί δημαρχία του,… Είπε μετά τον Θεό, ο δήμαρχος…. Ο συγκεκριμένος περιφεροταν σε κάθε εκδήλωση,από το πρωί ως το βράδυ, φωτογραφιζοταν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, βγάζοντας .αυτοκρατορικους λόγους…Και η τηλεόραση ΤΟΥ τον έδειχνε 24 ώρες.. ..ποιος είναι ΟΕΟ….. Να σε βοηθήσω? Ο ίδιος άνθρωπος έχει κάνει την ειρωνεία, και τον χλευασμό συνήθεια.μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο… Αν δεν σε βοήθησα,…τον ίδιο τον λένε και με το παρατσούκλι.. Ο ξεβρ.. ατός…!!! Αυτά περί αλαζονείας…. Φίλε ψιτ….. Κάτι ακόμα… Ο πόνος ποτέ θα σου φύγει… Θες να σε αρχίσω πάλι στις φάπες… Να δεις τον ουρανό σφοντυλι.. Ε ΓΛΥΦΤΡΟΝΙ

    • Οπα ρε μεγαλε παρτο αλλιως γιατι βρηκες???Για πες ποιος εισαι να ερθω να μου δωσεις φαπες μαγκακο!!Τωρα θα πρεπει να ξερεις οτι η αλαζονεια,δεν ειναι μονο λεκτικη(ο Κυριτσης το ειπε σε στυλ χιουμορ)ειναι τροπος συμπεριφορας και ζωης,η κοινωνια της Κω γνωριζει πολυ καλα καποιες οικογενειες,για να μην ξεχνιομαστε!!Περιμενω να μου πεις που να ερθω αλλιως εισαι νεροκοτα!!!

    • Ποιος απο τους εξι καλοπληρωμενους χαραμοφαιδες εισαι; που θα πιασεις τον Κυριτση στο στομα σου και θα λες ολες τις …@ριες και τις λασπες. Ο,τι και να κανετε δεν αξιζετε ουτε το δαχτυλακι του Κθριτση. Πληρωμενοι συκοφαντες.

  5. Αν ήταν η ρούφα δήμαρχος η Κως θα γινόταν το Μαϊάμι της Μεσογείου αλλά τέτοιοι ήμαστε.
    Άξιοι της τύχης μας.

    • Χαχαχαχααχχαχα το καλύτερο σχολιο χαχαχαχαα ναι με τα μέτρα που πρότεινε σε 4 μήνες δεν θα υπήρχε φράγκο στο ταμείο χαχαχαχα γέλασα βραδιάτικα

  6. Πείτε στον δήμαρχο σας και στον π….. να κάνουν δίαιτα γιατί έρχεται το καλοκαίρι και ανοίγουν οι παραλίες.Εκει αξίζεις.Ειστε ίδιοι.

  7. Π@@@@@ς εισαι και φαινεσαι και μαλιστα κραγμενος! Ποτε θα απαλλαγειτε απο το συμπλεγμα κατωτεροτητας; Ποτε!!!

    • Τελειωμενη παραταξη ειναι η δικια σου γιατι ειναι ευκαιριακη!!Κατσε και θα δεις, δεν θα παει μακρυα!!

      • Προς το παρών απόλαυσε την δημαρχάρα μας να σας κερνά αβασάνιστα πόνο και απανωτά εγκεφαλικά. Φιλάκια!

        • Σιγα την δημαρχαρα απο τα Lidl,οσο για τα σαλια και τα φιλακια εκει που ξερεις!!

  8. Ολα αυτα, αλλα αυτα τα δεντρα και οι πινακιδες στη μεση των πεζοδρομιων τι εξυπηρετουν ?
    Να μας κανουν τη ζωη δυσκολη ……….

  9. Στις φωτογραφίες πρώτοι ειναι! Να πληρώσουν τα ενοίκια του δήμου που χρωστάνε 4 μηνες τωρα δεν το σκέφτονται. Αλλα ξεχασα η υπάλληλος που ασχολείται εχει παρει άδεια ετσι ολοι περιμένουν αυτήν ποτρ θα θυμηθεί να πάει στην δουλειά της για να πληρωθεί ο κόσμος για να ζήσει! Δήμος Κω το.μεγαλειο σου…

  10. συγχαρητήρια στους εργαζόμενους του δήμου και στην δημοτική

    αρχή που ασχολούνται με την καθημερινότητα του δημότη

  11. 5 αιρετή σε διάφορες φωτογραφίες. Αυτή η Δημοτική αρχή έμεινε. Οι υπόλοιποι ειναι κάβα για τις επόμενες εκλογές απο τον ΚΑΙΣΕΡΛΗ και τους δικηγόρους. Πάει και ο Νικηταράς

  12. Από πότε κάποιοι δικαιούνται να είναι σε επιχείρηση του Δήμου και πάνω από 1 για να πληρώνονται κανα χιλιάρικο αν όχι παραπάνω με μόνο 200 ψήφους δεν το κατάλαβα ποτέ. Ας μεινουν στις δουλειες που τις ξέρουν καλά. για την πολιτική δεν κάνουν. Α και από πότε πρέπει να λέμε μπράβο που κάνετε την δουλειά σας με έναν αρκετά υψηλό μισό δεν το καταλαβαίνω κι αυτό. Δυστυχώς η κωακός λαός δεν ήθελε τον Κυρίτση και από θυμό ψήφισε τον Νικηταρά και έβαλε άτομα τα οποία πήραν λίγες ψήφους για να τα βολέψει και βγαίνει και φωτογραφίες μαζί τους. ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ

  13. Ασφαλτόστρωση δεν βλέπω παράνομο μπαλόματα και τσαπαταουλιές… Με τις ποφτές δεν βάφουνε αυγά μάγκες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ