Δήλωση Κοινοτικών Συμβούλων Πυλίου της Δημοτικής Παράταξης «ΟΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ»: Ουδέποτε ψηφίσαμε Τεχνικό Πρόγραμμα για το χωριό μας

46
1356

Δήλωση Κοινοτικών Συμβούλων Πυλίου της Δημοτικής Παράταξης «ΟΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ»

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

μετά την επιλογή του Προέδρου της Κοινότητας Πυλίου να παρουσιάσει το δήθεν ψηφισμένο Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2020 της κοινότητας Πυλίου  μέσω του λογαριασμού facebook «ψητοπωλείο Πάχος Θοδωρής» σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

 • Ουδέποτε ψηφίσαμε Τεχνικό Πρόγραμμα για το χωριό μας.
 • Ουδέποτε ήρθε πρόσκληση για την ψήφισή του.

Η πρόσκληση που λάβαμε λέει ξεκάθαρα:

«Συζήτηση και υποβολή προτάσεων για τα έργα και τις δράσεις της Κοινότητας Πυλίου, τα οποία θα παρουσιαστούν σε επικείμενη Λαϊκή Συνέλευση και στη συνέχεια θα εγκριθούν από το Συμβούλιο της Κοινότητας, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων έτους 2020 του Δήμου Κω».

 • Η λαϊκή συνέλευση δεν έγινε ποτέ παρά τη δέσμευση του κυρίου προέδρου.
 • Ούτε και «η στη συνέχεια συνεδρίαση» έγινε ποτέ.
 • Δυστυχώς για τον κύριο Πάχο δεν το έστησε καλά.
 • Δείτε το θέμα της απόφασης. (αυτό δεν το άλλαξε ο κύριος Πάχος)
 • Δείτε τι γράφει στο κάτω μέρος κάθε σελίδας. (αυτό δεν το έσβησε ο κύριος Πάχος)

Ο κύριος Πάχος αποδεικνύεται ότι απαξίωσε και την λαϊκή συνέλευση δηλαδή τους ίδιους τους Πυλιώτες και το ίδιο το κοινοτικό συμβούλιο.

Τον εκθέτει η ίδια η απόφαση!

Μάλιστα ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κυρίου Πάχου, κύριος Μηνάς Κιάρης κατά την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος στο δημοτικό συμβούλιο ανέλυσε την παράτυπη διαδικασία και δήλωσε ότι θα προσφύγουν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση! Καλό θα ήταν να τον συμβουλευθούν!

Σας επισυνάπτουμε την φοβερή «απόφαση» που ο κύριος Πάχος εν αγνοία μας και καταχρηστικά  μετέτρεψε από συζήτηση… σε ψήφιση τεχνικού προγράμματος και από τη λαϊκή συνέλευση των Πυλιωτών που θα την πήγαινε  και στη συνέχεια στο κοινοτικό συμβούλιο που θα την έφερνε για ψήφιση… την έστειλε στην εκτελεστική του κυρίου Νικητάρα χωρίς καμιά νομιμοποίηση.

Εκφράζουμε τη θλίψη μας για αυτή την παραποίηση την οποία κατήγγειλε  η επικεφαλής μας στο δημοτικό συμβούλιο.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους τους συνδημότες να έχουν υγεία, δύναμη και αντοχή να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Με τιμή,

 

Για τη δημοτική παράταξη «Όραμα και Δράση»

Βρέττης Δημήτρης, Κοινοτικός Σύμβουλος Πυλίου

Κεφαλιανού Βαλάντω, Κοινοτική Σύμβουλος Πυλίου

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΥΛΙΟΥ

46 ΣΧΟΛΙΑ

  • Αχ βρε Φουφάκια κουκουνάρες, με τα κουνουπίδια στην άδεια σας κεφάλα....

   Δεν λένε να ξεσουρ@σουν στο σΟυΡΑΜΑ, εδώ ο κόσμος χάνεται και τα τσ@λι@ χτενίζονται….

 1. A ΡΕ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ .
  ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ

 2. Και πως η δημοτική αρχή ψηφισε εργα του 20 για το Πυλι, εαν δεν ψηφίσατε εσείς στο τοπικό συμβουλιο Πυλιου;;;;;;Μας δουλεύετε;;;;;ακομα προεκλογικο αγωνα κάνετε;;;;Δεν το χωνεψατε ακομα οτι ηρθατε δεύτεροι και καταιδρομενοι εεε!!!!

  • και ομως …. για δες το βιντεο στη δημοτική… για να ακαταλαβεις ποσο υπολογιζει τα κοινοτικα συμβουλια ο Κοψομιος

  • Ποιος σε δουλευει ρε φίλε ζητα την αποφαση απο τον παχο που ειναι προεδρος
   το προγραμμα δεν ειναι προεκλογικος αγωνας ειναι το βασικο για καθε κοινοτητα

 3. ΣΠΗΡΕ ΔΥΧΩΝΙΑ ΡΟΥΦΑ!ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ, ΜΗΝ ΔΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ,ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ!!!!

  • Μάλιστα ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κυρίου Πάχου, κύριος Μηνάς Κιάρης κατά την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος στο δημοτικό συμβούλιο ανέλυσε την παράτυπη διαδικασία και δήλωσε ότι θα προσφύγουν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση! Καλό θα ήταν να τον συμβουλευθούν!

  • «Συζήτηση και υποβολή προτάσεων για τα έργα και τις δράσεις της Κοινότητας Πυλίου, τα οποία θα παρουσιαστούν σε επικείμενη Λαϊκή Συνέλευση και στη συνέχεια θα εγκριθούν από το Συμβούλιο της Κοινότητας, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων έτους 2020 του Δήμου Κω».

 4. Δηλαδή με λίγα λόγια ο ΠΑΧΟΣ μας δουλεύει πω πω πω αυτό είναι το εντάξει και καλό παιδί του χωριόυ …Και ας μας πει μέχρι τώρα τι έργα έχει κάνει για το χωριό του

 5. Δηλαδή με λίγα λόγια ο ΠΑΧΟΣ μας δουλεύει πω πω πω αυτό είναι το εντάξει και καλό παιδί του χωριόυ …Και ας μας πει μέχρι τώρα τι έργα έχει κάνει για το χωριό του

 6. Μάλιστα ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κυρίου Πάχου, κύριος Μηνάς Κιάρης κατά την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος στο δημοτικό συμβούλιο ανέλυσε την παράτυπη διαδικασία και δήλωσε ότι θα προσφύγουν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση! Καλό θα ήταν να τον συμβουλευθούν!

 7. «Συζήτηση και υποβολή προτάσεων για τα έργα και τις δράσεις της Κοινότητας Πυλίου, τα οποία θα παρουσιαστούν σε επικείμενη Λαϊκή Συνέλευση και στη συνέχεια θα εγκριθούν από το Συμβούλιο της Κοινότητας, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων έτους 2020 του Δήμου Κω».

 8. ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΗΠΩΣ; ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ.....

  Σας επισυνάπτουμε την φοβερή «απόφαση» που ο κύριος Πάχος εν αγνοία μας και καταχρηστικά μετέτρεψε από συζήτηση… σε ψήφιση τεχνικού προγράμματος και από τη λαϊκή συνέλευση των Πυλιωτών που θα την πήγαινε και στη συνέχεια στο κοινοτικό συμβούλιο που θα την έφερνε για ψήφιση… την έστειλε στην εκτελεστική του κυρίου Νικητάρα χωρίς καμιά νομιμοποίηση.

 9. Μάλιστα ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κυρίου Πάχου, κύριος Μηνάς Κιάρης κατά την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος στο δημοτικό συμβούλιο ανέλυσε την παράτυπη διαδικασία και δήλωσε ότι θα προσφύγουν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση! Καλό θα ήταν να τον συμβουλευθούν!

  • μπραβο παιδια οταν λετε την αληθεια ο κοσμος θα ναι μαζι σας.

   ε οχι και αντιπολιτευση την αληθεια ειπαν οι ανθρωποι.
   ο παχος που γραφει ενα καραο ψεματα δεν πειράζει ε;:

   • Πια αλήθεια;;;;Ψεματα και λάσπη συνέχεια αυτό γίνεται εδω Και Χρόνια απο όλες τις κοινοτιτες, και ξαφνικά μετα απο 5 μηνες το θυμηθηκατε, πιόνια!Εσείς δεν έχετε κρίση;;;Σας εχθετει η επικεφαλής σας!!!!

  • AΠΛΕ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝ Η ΡΟΥΦΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΨΕΙ

 10. Καλα ρε παιδια το εγγραφο που παρουσιαζετε εχει ημερομηνια νοεβρης του 19. Τωρα στα μεσα του απριλη τεσσερις μηνες μετα βγαινετε και μιλατε; αφου ησασταν σε χειμμερεια ναρκη ας μενατε ακομα λιγο να βγειτε μαζι με τους ποντικολεους. Τι αλλο θα δουμε σαυτο τον τοπο. Πολιτικα ηθη για γελια και για κλαματα. Εδω ο κοσμος χανεται, βαρκουλες αρμενιζουν για να μην πω το αλλο.

 11. Μια χαρά τα εκανε ο άνθρωπος, αφήστε την λάσπη κυρία Ρουφα, σε αυτές τις δυσκολες στιγμες Που περνάει ο τόπος μας και η χώρα μας, μικροπολιτική να βάλεις έναν άνθρωπο που καθαρίζει δίπλα ακριβως απο το σπίτι του,το τερματισες,αφήστε τον άνθρωπο να κάνει την δουλειά του, το μόνο Που κάνεις είναι να γράφεις δελτία τύπου, Την ωρα που άλλοι τρέχουν για τον τόπο τους!!

 12. Κάθεται και γράφει τα ίδια κείμενα, της αρέσει να δημιουργεί θέματα η κυρία Ρουφα,ξέρουμε εδω στο χωριό Ποιος πραγματικά τρέχει για το χωριό του!

 13. Επειδή, σε μια προσπάθεια να στραφεί η προσοχή των κατοίκων του Πυλίου από το διορισμό του πρωτοπαλίκαρου της συγκεκριμένης παράταξης στη θέση του Διευθυντή στο ΚΥΤ, παίζουμε με τις λέξεις αφενός, ακολουθώντας μια πολιτικάντικη τακτική στην οποία εδώ και χρόνια η επικεφαλής της έχει ανακηρυχθεί ..αιώνιος πρωταθλητής, και με τη μη σωστή αφετέρου, ενδεχομένως, διατύπωση στους τίτλους της απόφασης, διερωτώμαι ως προς την ουσία της απόφασης:

 14. Η δεύτερη υπογράφουσα την παραπάνω δήλωση και μελος του ΔΣ της Κοινότητας, κατα τη συγκεκριμένη συνεδρίαση για τη λήψη απόφασης, ποιές παρατηρήσεις και προτάσεις κατέθεσε, ποιες αντιρρήσεις και ενστάσεις υπέβαλε, καθώς και ποιές προτάσεις υπερψήφισε ομόφωνα με τους λοιπούς συμβούλους του Τοπικού. Εκτός και αν μας λέει σήμερα ότι μετάνιωσε ή ότι εξαπατήθηκε ή ότι θέτει τη σωτηρία της παράταξης της πάνω από την προκοπή του χωριού της. Ως προς τον πρώτο υπογράφοντα που άξαφνα θυμήθηκε την πολιτική παρουσία και υπόσταση του, δεν προκύπτουν περαιτέρω παρατηρήσεις, πλην της απουσίας του κατά τη συγκεκριμένη συνεδρίαση ενός τόσο σημαντικού θέματος, κατά την προσφιλή του άλλωστε συνήθεια.

 15. ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΥΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΡΟΥΦΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

 16. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ? ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ? Ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΟ Δ.Δ, ΠΥΛΙΟΥ?

  • Ευκαιριακη παραταξη να διωξουν τον Κυριτση ειναι…οχι κομμα,καλυτερα απο-κομμα,αυτο μας ελλειπε κομμα ο κομμενος-κοψιμιος!!

 17. η στανη ειναι γεματη προβατα και η αρχηγος τα βοσκη αλλα αυτα λιγοστευουν γιατι καταλαβαν οτι δεν κανει τιποτα και ειναι μονο λογια του αερα

 18. Εφόσον κυρία Ρούφα φωνάζατε ότι το ΚΥΤ ήταν παράνομο και υπογράψατε για το κλεισιμο της δομής, πώς αφήσατε το πρωτοπαλίκαρο σας να γίνει δ/ντης αυτής της παράνομης δομής; Που είναι η ηθική σας; Τι θα πείτε τώρα στους Πυλιώτες; Σα δεν ντρέπεστε!!!! Μόνο λάσπη ξέρετε να ρίχνετε στους άλλους!!!

  • ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΓΙΩΤΕΣ . ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΡΟΥΦΑ ΤΙΠΟΤΑ.
   ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΙΚΡΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΥΦΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΧΟ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

 19. Η ρούφα και η παράταξη της νομιμοποίει την δομή με τον διορισμο του συμβούλου της απλά τα πράγματα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιομαστε. Κατά τα άλλα μιλουσε για ΦΕΚ μη νομιμοποίησης και κουραφεξαλα ε ρε τι κάνει η μάσα

 20. ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΓΙΩΤΕΣ . ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΡΟΥΦΑ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΙΚΡΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΥΦΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΧΟ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

 21. ΠΑΧΟ ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ, ΟΛΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ, ΤΙ ΝΑΠΩ, ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.

  • 3 χρονια χωρίς φωτα το μαρμαρι, ανάβουν απο Οκτώβριο,χαντάκια αυλάκια 3 χρόνια δεν καθορίστηκαν απο Νοέμβριο ειναι καθαρά,δεν λεμε τα αυτονόητα κλαδεμα δεντρων κ.α

 22. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ,ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΌ ΜΑΣ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΚΆΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΤ ΣΠΟΤ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΈΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΆΠΟΙΟΙ, ΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!

 23. Τι λετε βρε παιδια ο καθενας ανταμηβετε στις καλπες, ο κοσμος ξέρει και ξεχωριζει, πρωτος σε ολα τα χωρια ο κυριος παχος σε σταυρους, και δευτερος ο γιοργαλης

 24. Παχος γύρω στους 500.και ολοι μαζι του οραματος γυρω στους 400 ,στο πυλι, για σας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.