ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ (καταγγελία): Ο «Αρχάγγελος της διαφάνειας και της κάθαρσης» κ. Νικηταράς, είναι σε ευθεία και άμεση συνεργασία με τον «κακό και ασυνεπή» εργολάβο

24
745

‘’ Ο «Αρχάγγελος της διαφάνειας και της κάθαρσης» κ. Νικηταράς, είναι σε ευθεία και άμεση συνεργασία με τον «κακό και ασυνεπή» εργολάβο.”

 

Μετά από οκτώ μήνες στασιμότητα και ανταλλαγή επιστολών και δελτίων, μεταξύ δημάρχου και αναδόχου εταιρείας,   ξεκίνησε το έργο ασφαλτόστρωσης της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

 

Ο ιδιώτης εργολάβος αυτή την στιγμή χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις παραγωγής ασφαλτομείγματος του δήμου (!!!!), προκειμένου να χρησιμοποιήσει το υλικό στην εργολαβία της Εθνικής Αντιστάσεως.

 

Πέρα από το γεγονός πως αποκαλύπτεται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ο «Αρχάγγελος της διαφάνειας και της κάθαρσης» κ. Νικηταράς, είναι σε ευθεία και άμεση συνεργασία με τον «κακό και ασυνεπή» εργολάβο, προκύπτουν και μία σειρά από θέματα όπως ενδεικτικά:

 

  1. Ποιος έδωσε την εντολή για την παράνομη αυτή συνεργασία;
  2. Πως διαχειρίζεται το δημοτικό  χρήμα η δημοτική αρχή και με ποια νομοθεσία ο δήμος γίνεται ουσιαστικά έμπορος ασφαλτικών υλικών;
  3. Πως θα αρνηθεί ανάλογη «συνεργασία»  σε επόμενο έργο ή ανάδοχο;

 

Η Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023 ήδη ενημέρωσε με επιστολή την οικονομική υπηρεσία, καθιστώντας την υπεύθυνη για την νομιμότητα πληρωμών των εργασιών αυτών, αλλά και το Ελεγκτικό Συνέδριο για τη συγκεκριμένη οικονομική συνεργασία.

 

Ενημερώνουμε τον Αρχάγγελο της διαφάνειας και της κάθαρσης, αν δεν το έχει καταλάβει, ότι οι ημέρες που περνούμε είναι δύσκολες για το νησί μας και τη χώρα, και σε καμιά περίπτωση δεν είναι ευκαιρία παράνομων εργασιών.

 

Οι ευθύνες θα αναζητηθούν από όλους τους εμπλεκόμενους από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα.

 

 

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν παίζεστε με τίποτα εκεί ………2023!!Η λαική παροιμία λέει,»»είπε ο γαίδαρος τον πετεινό καφάλα!!!!!!!!

  2. πες αλευρι. Η αβικω σε γυρευει. Βρε αντι να το μουζοκλεισεις το στομα σου μιλας κιολας? Τελειωνει ο δρομος, λαμογιά βλεπω οτι δεν γινεται, αντε στο καβουκι σας λοιπον

  3. Απάντηση δημάρχου με τα σχετικά έγγραφα διαφανείς όλες οι διαδικασίες βρε σας έκοψε ο λαός της Κω την μάσα και έχετε λαλήσει δεν ξέρετε από πού να πιαστείτε. Τελειώσατε

    • Τέλος η μάσα ψιτακο, τώρα μπορεί να μοιράζει κάτι εργολαβίες τύπου ψιτ… πάρε λίγο ψωμακι να γράφεις όλη μέρα στο aegean χααχαχαχαα μπεεεεεεεε

      • Το αντιθετο εχει γινει ρε προβατο,προσληψεις στο γραφειο ρυπου να γραφουν και να βριζουν τους ανυπακοους δημοτες!!Ενας απο αυτους εισαι και εσυ!!!Τραβα να παρεις κουλουρι τωρα!!

        • Την απαντηση την ειδες του δημου; και δεν πας να κρεμαστεις μωρη μαιμουνα;

        • ρε ψιτ, το οινοσχολειο τοου γενικου του πρωην που το πληρωσαμε 65000 ευρουλακια με αποτελεσμα οταν βγηκανε στην φορα να κοψει νυχτα το θυμασαι; αντε απο εκει διαχειριστες της μαυρης τρυπας και της κονομας. 5 χρονια καλα σας ητανε. για τον νικηταρα θα κλαιτε πολλα χρονια γιατι ειναι ανθρωπος και δημαρχαρααααα

        • Κουβετιανε τουριστα τι λασπη ειναι αυτη?Ποιος πληρωσε 65χιλ?ρε πας καλα?Πληρωσε ο δημος 65χιλ??χαχαχ δεν ειναι ο Κυριτσης φαν της Συνεργατικης ΑΕ!

  4. Αρχάγγελος! πέρα από την μάσα την ειρωνία και το ψέμα σου βρήκα με τι να ασχοληθείς ταιριάζει απόλυτα γιατί δήμαρχος δεν θα ξανά είσαι ποτέ ! Σεναριογράφος ! Γεια σου Γεωργιε Φωσκολε!

  5. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ, ΜΗ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΔΩ. ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ. ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΑΛΛΑΓΙ. ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ.

  6. Πω πω τη κακιά και θράσος είναι αυτό συνέχεια βρίζει τον νέο δήμαρχο,εγώ δεν τον ψήφισα αλλά βλέπω ότι είναι ένας ήρεμος άνθρωπος,και συνέχεια τρέχει για τα παρά πολλά προβλήματα που έχει τώρα το νησί μας.

  7. Ντροπή μα μιλάτε εσεις οι ανύπαρκτοι πέντε χρόνια.Ο κόσμος σας εστειλε σπίτι σας και εκεί θα μείνετε.
    Ασχολήσου με την κουζίνα πρώην

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ