ΙΩΑΝΝΑ ΡΟΥΦΑ: “Τι προσπαθεί να κρύψει ο κ. Νικηταράς με προπέτασμα την Εθνικής Αντιστάσεως και γιατί ο κ. Κυρίτσης δε λέει όλη την αλήθεια;”

36
878

“Τι προσπαθεί να κρύψει ο κύριος Νικηταράς με προπέτασμα την Εθνικής Αντιστάσεως και γιατί ο κύριος Κυρίτσης δε λέει όλη την αλήθεια;”

-Το έργο της Εθνικής Αντιστάσεως (μέρος αυτής)αφορά σε έργο συνολικού προϋπολογισμού 233.000 ευρώ  από ίδιους πόρους και συμπεριλαμβάνει  και άλλες οδούς της πόλης εντός και εκτός αστικού ιστού.

– Ο εργολάβος ανέλαβε 3 Απριλίου του 2019 με την υποχρέωση να παραδώσει το έργο σε 90 μέρες! Έπρεπε να έχει παραδοθεί επί Κυρίτση!

– Ο εργολάβος παραδέχτηκε σε πλήρη συνεννόηση -μετά την επιστολή που έστειλε ο κύριος Νικηταράς στον εαυτό του  και ποτέ δεν την απάντησε -κακοτεχνίες  και κακό υλικό για την Εθνικής Αντιστάσεως .

Καμιά αναφορά όμως δεν κάνουν αμφότεροι για τις υπόλοιπες οδούς που είναι στην ίδια μελέτη – έργο…

Δε βαριέσαι!

Έδωσε λοιπόν εντολή ο κύριος Νικηταράς στην Τεχνική Υπηρεσία (εντέλλεσθε τους είπε) να δώσουν τις εγκαταστάσεις του δήμου στον εργολάβο για να παράξει υλικό να στρωθεί η Εθνικής Αντιστάσεως!

Ποιος πολίτης της Κω όμως γνωρίζει ότι ο εν λόγω εργολάβος (ίδιος με άλλο ΑΦΜ μας τον είπε ο κύριος Καλούδης – πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου) είναι και ο αποκλειστικός προμηθευτής υλικών της εγκατάστασης του δήμου για την παραγωγή ασφαλτομίγματος με άλλη σύμβαση!

Δε βαριέσαι! Μήπως είναι και τυχαίο που στις 6 Απριλίου ο κύριος Νικηταράς του έδωσε παράταση 6 μήνες επιπλέον από τη σύμβαση του για  να συνεχίζει να προμηθεύει το δήμο υλικά; (233.489,30 χιλιάδες ευρώ παρακαλώ!)

Μήπως είναι τυχαίο που στις 7 Απριλίου  -μία μέρα μετά την παράταση που αφορά στην προμήθεια υλικού  και αφού ο εργολάβος μας προμήθευσε υλικά που πληρώνουν οι δημότες –ο ίδιος  εργολάβος υπέβαλε αίτημα για να χρησιμοποιήσει την εγκατάσταση του δήμου για να ολοκληρώσει άλλο έργο, με άλλη σύμβαση που πληρώνουν επίσης οι δημότες;;

Άραγε μόνο την Εθνικής Αντιστάσεως ή μήπως είναι λίγο δύσκολο να κατανοήσετε τα παραπάνω;

Τυχαίο που ο κύριος Νικηταράς  με εντολή του  άνοιξε τις πόρτες αμέσως!

Δείτε το έγγραφο με το εντέλλεσθε  που επικαλείται την επόμενη μέρα, 8 Απριλίου ο κύριος Νικηταράς που υποδύεται τον πολιτικά «καμπόσο».

Γιάννης πίνει ,Γιάννης κερνάει!

Δεν βαριέσαι αδελφέ – δημότη της Κω,  που η σύμβαση της μελέτης 7 βλέπε και Εθνικής Αντιστάσεως είναι στον αέρα χωρίς παράταση (γιατί άραγε;) ενώ για την μελέτη 8 που αφορά στο υπόλοιπο της Εθνικής Αντιστάσεως και οδούς στην είσοδο της πόλης  και πάντα στον ίδιο εργολάβο ο κύριος Κυρίτσης έδωσε 1 παράταση και ο κύριος Νικηταράς έχει δώσει 4 παρατάσεις μέχρι στιγμής…(large!)

Ένας αφελής πολίτης  θα ρωτούσε ποιος υπάλληλος – της οικονομικής υπηρεσίας αυτή τη φορά – θα υποκύψει στο επόμενο εντέλλεσθε του κυρίου Νικηταρά για να πληρώσει το υπόλοιπο μιας σύμβασης που δεν ισχύει νομίμως;

Δεν βαριέσαι… μήπως δεν το ξέραμε ότι Κυρίτσης – Νικηταράς είναι «παιδιά» του ίδιου συστήματος που υπηρετούν πιστά;

Άλλο θέμα;;;  Άλλη φωτογραφία;;;

Ρούφα Ιωάννα.

36 ΣΧΟΛΙΑ

    • Τι δεν κατάλαβε η Λαίδη ΓΚΑΓΚΆ;;; ΤΑ ριάλια, ριάλια, ριάλια, χοντρά και ψηλά....

      Ζωρίζουμε τον εργολάβο, βγάλαμε εκατό μέτρα δρόμο να έχει κατασκευαστεί με ακατάλληλα υλικά, λες και η υπόλοιπη εργολαβία είχε άλλα και καταφέρνουμε ο εκ Καλύμνου <> να προσφέρει δώρα και ΛΙΛΙΆ σε δεύτερο δημοτικό άρχοντα….

  1. ΜΟΝΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ.ευτυχως που ο δημαρχος εδρασε σωστα

    και ασφαλτοστρωθηκε η εθνικης αντιστασεως.οσο για το συστημα αυτο ειναι.σου δοθηκε η ευκαιρια να συνεργαστεις να αναλαβεις ευθυνες αλλα μονο κριτικη εκ του ασφαλους.

    • Αυτό πρεπει να κάνει η αντιπολίτευση ΚΡΙΤΙΚΗ με στοιχεία και να σαι σιγουρος ότι η Ρούφα περιμένει την απάντηση για να βγάλει τα στοιχεία.

    • Ποιος πολίτης της Κω όμως γνωρίζει ότι ο εν λόγω εργολάβος (ίδιος με άλλο ΑΦΜ μας τον είπε ο κύριος Καλούδης – πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου) είναι και ο αποκλειστικός προμηθευτής υλικών της εγκατάστασης του δήμου για την παραγωγή ασφαλτομίγματος με άλλη σύμβαση!

      Δε βαριέσαι! Μήπως είναι και τυχαίο που στις 6 Απριλίου ο κύριος Νικηταράς του έδωσε παράταση 6 μήνες επιπλέον από τη σύμβαση του για να συνεχίζει να προμηθεύει το δήμο υλικά; (233.489,30 χιλιάδες ευρώ παρακαλώ!)

  2. Ο κόσμος πεθαίνει και εσείς τρώγεστε μεταξύ σας,εγώ βλέπω ότι και ο δρόμος έγινε και το λιμάνι φτιάχνετε,έστω και σιγά σιγά,αφήστε τον άνθρωπο να κάνει κάτι στο νησί.

    • οσο για τα εργα του κοψιμιου η ρουφα λεει την αληθεια εργο του κυριτση ειναι οι δρομοι

      πεσ μου οτι το λιμανι το κανει ο κοψιμιος;βρε καμια σχεση δεν εχει ο δημος με το λιμανι τετραπερατε.
      η κυβερνηση τι κανει βρεεεεεεεεεεεεεεεεε

    • Μαρή Ψιψινούλα, περιμένεις την Μουρλογκάγκα να απολογηθεί για τον Φραγκούλη;;;;

      Έστειλε πακέτο τον Μέγα Αλέξανδρο να συμπληρώσει αυτοδυναμία ο Κοψιμιός 3FLOOR ΤΕΟ και τώρα εισπράττει την εξυπηρέτηση…

    • Μήπως είναι τυχαίο που στις 7 Απριλίου -μία μέρα μετά την παράταση που αφορά στην προμήθεια υλικού και αφού ο εργολάβος μας προμήθευσε υλικά που πληρώνουν οι δημότες –ο ίδιος εργολάβος υπέβαλε αίτημα για να χρησιμοποιήσει την εγκατάσταση του δήμου για να ολοκληρώσει άλλο έργο, με άλλη σύμβαση που πληρώνουν επίσης οι δημότες;;

      Άραγε μόνο την Εθνικής Αντιστάσεως ή μήπως είναι λίγο δύσκολο να κατανοήσετε τα παραπάνω;

      Τυχαίο που ο κύριος Νικηταράς με εντολή του άνοιξε τις πόρτες αμέσως!

      Δείτε το έγγραφο με το εντέλλεσθε που επικαλείται την επόμενη μέρα, 8 Απριλίου ο κύριος Νικηταράς που υποδύεται τον πολιτικά «καμπόσο».

      Γιάννης πίνει ,Γιάννης κερνάει!

    • Δεν βαριέσαι αδελφέ – δημότη της Κω, που η σύμβαση της μελέτης 7 βλέπε και Εθνικής Αντιστάσεως είναι στον αέρα χωρίς παράταση (γιατί άραγε;) ενώ για την μελέτη 8 που αφορά στο υπόλοιπο της Εθνικής Αντιστάσεως και οδούς στην είσοδο της πόλης και πάντα στον ίδιο εργολάβο ο κύριος Κυρίτσης έδωσε 1 παράταση και ο κύριος Νικηταράς έχει δώσει 4 παρατάσεις μέχρι στιγμής…(large!)

  3. Το είδαμε.το επίπεδό…τι το πάτε πιο κάτω…ντροπη λιγάκι.. Εκτός και αν κ Ρουφά το δέκα τοις εκατό σας είναι πολύ…και θέλετε να πάρετε…τρια(!!!!)

    • δεν μπορω να διαβαζω για επιπεδο απο τους εσχατους σε ολα τα επιπεδα

      Για το επιπεδο της Ιωάννας μιλάς;; Δυστυχως ειμαστε μικρή κοινωνια και γνωριζουμε τον καθενα στη δουλεια του , στην πολιτική στην οικογενεια! για δωσε ενα παραδειγμα και δες ποιον ψηφισες για να καταλαβεις
      αλλα τα ισια σ…α ειστε με αυτους που ψηφισατε.

      • Αυτό μας εφαγε Χρόνια τώρα, συνεχια Για επίπεδα μιλατε, κάντε και κάτι ουσιοδες, κάντε κάτι για τον τόπο σας, πριτινετε μια σοβαρή πρόταση, Και αφήστε τα επίπεδα!!!

  4. Αμάν κ.Ρούφα ο λύκος και αν εγέρασε το χούι δεν το ξέχασε!!!Πολύ Φώσκολο διακρίνω,πάντως καλή Ανάσταση.

  5. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΡΟΥΦΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΑΤΙ;;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

  6. Ένας αφελής πολίτης θα ρωτούσε ποιος υπάλληλος – της οικονομικής υπηρεσίας αυτή τη φορά – θα υποκύψει στο επόμενο εντέλλεσθε του κυρίου Νικηταρά για να πληρώσει το υπόλοιπο μιας σύμβασης που δεν ισχύει νομίμως;

    Δεν βαριέσαι… μήπως δεν το ξέραμε ότι Κυρίτσης – Νικηταράς είναι «παιδιά» του ίδιου συστήματος που υπηρετούν πιστά;

  7. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ …. ΤΟΣΟ Η ΡΟΥΦΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ…..ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ…
    ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΕΑΝ ΣΠΙΛΩΝΕΙΣ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    • ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΚΟΨΙΜΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΣΠΙΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.
      Η ΡΟΥΦΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ.
      ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ
      ΑΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ.

  8. οσο για τα εργα του κοψιμιου η ρουφα λεει την αληθεια εργο του κυριτση ειναι οι δρομοι

    πεσ μου οτι το λιμανι το κανει ο κοψιμιος;βρε καμια σχεση δεν εχει ο δημος με το λιμανι τετραπερατε.
    η κυβερνηση τι κανει βρεεεεεεεεεεεεεεεεε

  9. Τα βαλε με όλους, έβαλε άνθρωπο στο Πυλι να σκάψει ενα μέτρο, στα δύο!Έτσι το αφησανε!Και ειπε κάτι Που δεν ισχύει!Για τον κ.φραγκουλη θα μας πεις κάτι κυρία Ιωάννα;;;;

  10. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΚΟΨΙΜΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΣΠΙΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.
    Η ΡΟΥΦΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ.
    ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ
    ΑΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ.

    • ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ. ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ.

    • θα βαλει τον εργολαβο παλι να απαντησει
      κρυβετε η δημαρχαρα σας στα δυσκολα
      μονο φωτογραφιεσ και επιστολες ειναι
      και απο κατω γινονται οι δουλειες

  11. θα βαλει τον εργολαβο παλι να απαντησει
    κρυβετε η δημαρχαρα σας στα δυσκολα
    μονο φωτογραφιεσ και επιστολες ειναι
    και απο κατω γινονται οι δουλειες

  12. Κυρία Αννα πιοι δουλευουν στα εργα του δημου κοντα σον εργολαβο
    οι κολιτοι και οι φιλοι του δημαρχου
    αλλα μας ελεγε ο μεγαλος…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ