Δήμαρχος Κω: Να αποσυρθεί το άρθρο 93 για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων | Αδιαπραγμάτευτη η οικονομική ελάφρυνση των δημοτών μας

13
1265

Την απόσυρση του άρθρου 93, που αφορά στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στα νησιά, ζήτησε με επιστολή του από τις 30 Απριλίου, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, από τον υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη.

Το σχετικό άρθρο που έχει προκαλέσει την αντίδραση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης περιελήφθη εκ των υστέρων και δίχως δημόσια διαβούλευση, στο σχέδιο νόμου «Εκσυγχρονισμός περιβαλλοντικής νομοθεσίας, ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία των Οδηγιών 2018/844 και 2019/692 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και λοιπές διατάξεις».

Ο Δήμαρχος Κω στην επιστολή του, που απευθύνεται επίσης στον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και στους Βουλευτές Δωδεκανήσου & Κυκλάδων, αναφέρει ότι ο Δήμος Κω είναι ισχυρός δήμος και διαχειρίζεται με επάρκεια τα απορρίμματα του νησιού παρά τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου.

Τονίζει επίσης ότι σε μία περίοδο που πλήττεται βάναυσα το σύνολο των νοικοκυριών και η τοπική οικονομία δέχεται πρωτοφανή πίεση, μέλημά του είναι η με οποιονδήποτε τρόπο οικονομική ελάφρυνση των δημοτών μας και αυτό για τη δημοτική αρχή είναι αδιαπραγμάτευτο.

 

Σημείωση: επισυνάπτεται και η σχετική επιστολή.

 

Γραφείο Τύπου

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. TI ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ? ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ? ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ
    1) ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΩΝ. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΛΟΓΟΣ
    2) ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ
    3) Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ. ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΒΕΒΑΙΑ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗΣ.
    ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ, ΑΣ ΜΠΑΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

      • Μια εβδομάδα ΧΤΥΠΆ ΤΗΝ ΚΑΜΠΆΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΉΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΉΣΕΙ Ο ΚΟΨΙΜΙΌΣ ΤΕΟ...

        ΚΑΘΑΡΉ ΣΥΝΑΛΛΑΓΉ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΔΊΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗ, ΤΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΚΩ ΤΟΥ ΤΡΙΏΦΛΟΡΟΥ… Πούλησε τα συμφέροντα της ΚΩ για μια χούφτα χλοοτάπητα και μερικά όργανα γυμναστικής… ΚΑΤΌΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΊΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΎΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΌΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΎΝ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΝΕΕΣ ΑΥΞΉΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ… ΤΡΙώΦΛΟΡΕ ΆΒΟΥΛΕ ΝΕΝΈΚΟ, κατάντησες επικίνδυνος για τα συμφέροντα της ΚΩ.

        • ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ. ΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.

    • Κύριε πρώην καλημέρα σας, καλή βδομάδα. Ανώνυμος με κύριο όνομα και επώνυμο πρώτη φορά το βλέπουμε. Είχες την ατυχία να βγάλεις κατόπιν εορτής ανακοίνωση οπότε δεν μπορείς να διορθώσεις τώρα τα αδιόρθωτα, το καταλαβαίνουμε και εκφράζουμε την συμπαράσταση στον πόνο σου.

    • ΘΕΟΔΟΣΗ,ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΤΙ,

      ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ,ΚΑΙ ΑΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΥΣΕ ΙΔΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΧΕΡΙΑ.ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΝΑΩ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ,ΟΙ ΚΩΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    • Ποια επιλογη σου ρε κακομοιρε!!!!
      Επιλογη καποιων τοπικων συμφεροντων για να διωξουν τον
      κακο Κυριτση,που δεν τους αφηνε ελευθερους(οπως τωρα ο Κοψιψιος)
      να κανουν το δικο τους παιγνιδι!!!!

  2. μπράβο Θεοδοση μου, αστους να κλαιγονται οι χαραμοφαηδες που 5 χρόνια κοροϊδευαν τους κωους και δεν εκαναν τιποτα καλο για το νησι μας εκτος απο την καλοπεραση τους. Εσυ τρεξε οπως τρεχεις και εμεις δε το ξεχναμε

  3. ΤΡΑΓΙΚΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΨΕΙ

  4. Ντροπη σας…ολοι οι δημοι επαναστατησαν και εσεις κατοπιν εορτης ενημερωνετε τον κοσμο …..ο οποιος παλι θα πληρωσει την διοικηση σας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ