ΟΡΑΜΑ: κ. Παντελίκιζη Αποκρύπτετε ότι… (Όπως και ποιοι θα πληρώσουν με δικά τους χρήματα όταν έρθει η ώρα…)

29
1939

 

Δυστυχώς κα Παντελίκιζη η επίσημη ομολογία της χρεωκοπίας του μέσου που διοικείτε ξεπερνάει κάθε μέτρο κυνικότητας και αναλγησίας προσβάλλοντας τους Κώους δημότες.

Αποκρύπτετε ότι το αρχικό σας σχέδιο ήταν να απολύσετε τους νόμιμους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ για να τον εκχωρήσετε σε ημέτερους (βλέπε προεκλογικές υποσχέσεις).

Αποκρύπτετε ότι και οι 14 υπάλληλοι του ΔΗΡΑΣ πληρώνονται από το ταμείο του δήμου. Άρα καμία περικοπή δεν κάνατε. Αντίθετα προσθέσατε κόστος με τους τρεις εξωτερικούς συνεργάτες (αλήθεια αυτοί είναι πληρωμένοι;)

Αποκρύπτετε ότι με τις παράνομες αποφάσεις σας είστε υπόλογοι για τους μισθούς 13 εργαζομένων που επί ένα χρόνο τους θεωρούσατε πρώην και τους είχατε παροπλισμένους.

Αποκρύπτετε ότι η χρηματοδότηση του μέσου ανέρχεται στις 150.000 χιλιάδες ευρώ και ότι αυτό δεν επαρκεί στοιχειωδώς να καλύψει τη μισθοδοσία ακόμα και του κουτσουρεμένου ΔΗΡΑΣ.

Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που ψηφίσατε για το τρέχον έτος οι δαπάνες μισθοδοσίας – συμπεριλαμβανομένων και των απευθείας αναθέσεων για δύο τεχνικούς και έναν λογιστή ανέρχονται στις 224.000 χιλιάδες ευρώ.

Αποκρύπτετε ότι το μέσο λειτουργεί χωρίς το προβλεπόμενο από τη νομοθεσία προσωπικό και ειδικότητες.

Αποκρύπτετε ότι με δική σας ευθύνη η τηλεθέαση, η ακροαματικότητα και η επισκεψιμότητα βρίσκονται υπό του μηδενός.

Αποκρύπτετε ότι τα έξοδα του προϋπολογισμού του 2017 ανέρχονται στο ποσό των 511.000 ευρώ (πολύ θα θέλαμε να ξέρουμε από που και πως με το μισό προσωπικό σας προκύπτει αυτό το ποσό) ενώ ο αντίστοιχος προϋπολογισμός του 2013 τότε δηλαδή που ο ΔΗΡΑΣ ήταν «ακριβός» με 14 εργαζόμενους ανέρχονταν στο ποσό των 540.000 χιλιάδων ευρώ.

Κυρία Παντελίκιζη η διοίκηση σας αποτελεί μνημείο σουρεαλιστικής τέχνης.

Οι δε απειλές σας για προσφυγή στη δικαιοσύνη (ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα) μας χαροποιούν ιδιαίτερα. Έτσι και αλλιώς τώρα ποια συνηθίσατε να δέχεστε τη μία σφαλιάρα της δικαιοσύνης πίσω από την άλλη… μην σας χαλάσουμε το σερί!!!

Η κοινωνία της Κω δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι εσείς είστε αυτοί που κλείσατε τους εργαζόμενους έξω από το χώρο εργασίας τους.

Η κοινωνία της Κω δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι εσείς είστε αυτοί που τους οδηγήσατε συνοδεία αστυνομικών στο αστυνομικό τμήμα.

Και να είστε βέβαιοι πως ούτε εμείς ούτε και η κοινωνία της Κω ξεχνάει ποιοι είναι αυτοί που θα πληρώσουν με δικά τους χρήματα για τις παράνομες αποφάσεις όταν θα έρθει η ώρα της οριστικής δικαίωσης των εργαζομένων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

29 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η «κοντή» της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ μιλά για δικαίωση στην διαχείριση του ΔΗΡΑΣ, η ψηλή της Δύναμης Παραλλαγής μιλά για κόλαφο...

  … και εμείς οι πολίτες ρωτάμε… ΤΑ 550.000 ευρώ ποιος τα δημιούργησε;;; Θα μάθουμε ποιοι τεμπέληδες έγλυφαν το μέλι;;; Θα μάθουμε ποιοι δεν πλήρωναν για την διαφήμιση των καταστημάτων τους για πολλά χρόνια;;;

  • Μαρή κόρη μου καταλαβαίνω ότι με τις αναδουλειές που έχεις βρήκες ασχολία να παπαρολογείς για να έχεις κάτι να κάνεις...

   ΟΜΩΣ ΚΟΝΤΗ, γιορτή αλληλούια, οι δημότες δεν πληρώνουν από αυτά που δεν έχουν σε τεμπέληδες. Εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι θα κάτσεις στο σκαμνί όλους τους άλλους , τον ΚΥΡΙΤΣΗ, την ΠΑΝΤΕΛΙΚΙΖΗ και ότι θα την γλυτώσουν τα 36 σπιτάκια του Κωστούκου και αυτών που το έπαιζαν «συντονιστές στην κομπίνα των συνεργατικών» για την ζημιά των 800.000 σε μετρητά και την δωρεάν παραχώρηση δημοτικής περιουσίας στις φιληνάδες του και τα στελέχη της ΣΟΥΡΩΜΕΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ.

  • θα φας την παπαρολογια.Γραφε μονος σου νουμερατζα.Η ρουφα θα σας ξεσκισει.

  • ΚΙΑΡΗ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ. ΠΑΛΙ ΕΒΑΛΕΣ ΔΗΡΑΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ; ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ. ΒΑΛΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΜΗΤΣΑΤΑ-ΔΧ ΝΑ ΓΕΛΆΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΆΚΙ ΜΑΣ...

   ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΗ(Υ)-ΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ. ΌΛΟΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ.

   • Δηλαδη ρε δημαρχε αυτοι οι πρωην του δηρας τους αποροφησε ο δημος,και πηρατε αλους στις θεσεις τους στον δηρας.Εγω ο μαλακας ο ψηφοφορος σου θα πληρωνω αυτους που προσλαμβανεις εσυ αυθαιρετα,γιατι τους ταξατε δουλεια.θα σε ξαναψηφισω μονο εαν η ξαλασσα σκεπασει τον δικιο.Τι ψηφισα ρε π…. μου.

  • Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ σχόλασε τους «..........της κοπάνας της τεμπελιάς και της μαύρης διαχείρισης», τους πήρε από τα χέρια το μέλι…

   Την στιγμή που όλα σχεδόν τα ΜΜΕ κλείνουν και κάθε τόσο κάνουν περικοπές μισθών οι ξάπλες ΤΟΥ ΔΗΡΑΣ έπαιρναν μισθούς που κανένας πια στα ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ. Με προσόντα ……που χωρίς πτυχίο ξεζούμιζαν 2.500 Ευρώ για να ρεμβάζουν μέχρι τους υπόλοιπους που μόνο μερικοί είχαν τα απαιτούμενα προσόντα και με την κουτάλα ο ΣΟΥΡΑΣ τους βάπτισε ειδικευμένους, έπαιρναν περισσότερα από τους γιατρούς του νοσοκομείου μέχρι που ο κακός Κυρίτσης τους πήρε τα κουτάλια της μάσας από το χέρια…. Όλα αυτοί που έτρωγαν το δημοτικό χρήμα τόσα χρόνια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ, συνήθισαν μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει να παίρνουν από τις 500.000 ευρώ των δημοτών. Εισπράξεις για τον σταθμό από διαφημίσεις ΜΟΝΟ 1.000 ευρώ τον μήνα λόγω της αδιαφορίας τους και της ΜΑΥΡΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ .

 2. Η «ψηλή» των συνεργατικών της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ μας παραμυθιάζει με παπαρολογίες που κανείς δεν διαβάζει;

  Δεν μας λέει όμως ένα απλό, τα 550.000 ευρώ είναι χρέη αυτής της δημοτικής αρχής ή σέρνονται από την εποχή της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ;;; Ας μας πει η κοντή συντάκτρια της σουρωμένης και πικρόχολης ανακοίνωσης με την ξινισμένη φάτσα σαν αυτών που έχεσαν την μάσα της εξουσίας, αντέχουν οι πολίτες να πληρώνουν τόσα χρήματα σε τεμπέληδες που δεν έκαναν καμιά προσπάθεια να έχει έσοδα ο σταθμός αλλά είχαν ταμπουρωθεί σε μισθούς 2.500 ευρώ για να απολαμβάνουν την θάλασσα από το παράθυρο; Προτείνει αύξηση τελών στους εξαθλιωμένους οικονομικά πολίτες μόνο για στείρα κομπλεξική αντιπολίτευση;;;

  • Φάγανε, φάγανε και με ξάπλες φούσκωσαν ....που τώρα άρχισαν να πέφτουν αλλά ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ;;;

   Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει και με την αραχτή δικαιοσύνη δεν θα μάθουμε εάν κάποιοι τα τσέπωσαν ή τα χρέη τα δημιούργησε η τεμπελιά και η ξάπλα…

   • Η ξεμαλλιασμένη αγρότισσα γράφει πάντα με κεφαλαία και σε Αχαϊκή διάλεκτο.

 3. ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΡΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

  Η ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ ΜΕ ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ.ΑΡΚΕΤΑ Η ΡΕΜΟΥΛΑ.

 4. Όταν δεν παράγει ένα μαγαζί και μπαίνει μέσα ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ. Πέρασαν οι καιροί που με λεφτά των δημοτών πληρώναμε τεμπέληδες...

  Πότε θα καταλάβει η κοντή συντάκτρια της ανακοίνωσης του ΣΟΥΡΑΜΑΤΟΣ ότι το μαγαζί με τα ….του ΣΟΥΡΑ το κατάντησαν να μην εισπράττει φράγκο και επιπλέον οι δουλευταράδες δέσμευσαν και τους λογαριασμούς του ΔΗΡΑΣ… Γιατί δεν βγαίνουν στην ελεύθερη αγορά να μετρήσουν πόσο αξίζουν; Δεν θα φορολογείται ο Κώος πολίτης για να φτιάχνουν μερικοί….. και να έχει μαγαζάκι ρουσφετιών ο κάθε Δήμαρχος…. από αιώνιους φοιτητές με 2.500 ευρώ τον μήνα, προσλήψεις από το παράθυρο και διαφήμιση τζάμπα σε επιχειρήσεις συμβούλων και ψηφοφόρων της ΣΟΥΡΩΜΕΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ…

  • ιωαννα ψαξε τις προσληψεις που εκαναν στην μαρινα,ψαξε ποιους …….με 70 τοις εκατο αναπηρια,ψαξε ποιοι παιρνουν βαρεα ενσημα καθιζοντας στην καρεκλα για 8 ωρες.Θα τους στειλεις φυλακη.Ακου εκει …….. με αναπηριες,,ακου εκει βαρεα ενσημα με καθεισιο 8 ωρες στις καρεκλες,επειδη υποστηριζουν τον δημαρχο.Γιαυτο θα σας τημωρησει ο κοσμος.Ο καιρος σας ερχετε.

 5. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ.ΟΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΣΑΓΜΟ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.ΙΩΑΝΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ.ΟΙ ΧΟΙΡΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΟ ΚΟΣΜΟ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ.ΣΕΦΕΡΗΣ.

 6. ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

 7. ΠΡΟΣ. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ σχόλασε τους «..........της κοπάνας της τεμπελιάς

  Ο ΚΥΡΙΤΣΗς ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ .ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙ ΤΟΝ ΔΗΡΑΣ.ΑΞΙΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕς Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗς ,ΤΡΕΝΑΚΙΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.ΞΥΠΝΑ ΚΟΡΟΙΔΟ.

 8. Παντως εγω χαιρομαι που 2 μερες τα ρεπορτάζ της κλειστης δημοτικης τηλεορασης ειναι γυρω απο την συμμετοχη νεαρου Κωου στο rising star.θεωρω τυχαιο πως ο νεαρος ειναι συγγενής μελος του ΔΣ της κλειστης δημοτικης τηλεορασης.

 9. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΚΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΔΗΡΑΣ [ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ].ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ[ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ]. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ Σ Ε Β Α Σ Τ Ε Ι Τ Ε ΤΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.