ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Ποιος θα έχει την ευθύνη σε περίπτωση κρούσματος σε ξενοδοχείο; Επιλογή προσωπικού – Υγειονομικό πρωτόκολλο: Να μην λογαριάσουν χωρίς τον ξενοδόχο…»

8
3041

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Χαρίκλεια Χριστοφή

Το ποιος θα έχει την ευθύνη σε περίπτωση κρούσματος κορονοϊού σε ξενοδοχείου, ο πελάτης ή ο ξενοδόχος, καθώς και η τελική επιλογή του προσωπικού για τα ξενοδοχεία που τελικά θα λειτουργήσουν είναι τα δύο κυρίαρχα ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους του τουρισμού.

Τα νησιά μας που ζουν αποκλειστικά από τον τουρισμό είναι ο μεγαλύτερος γρίφος αυτής της πανδημίας καθώς μια αμφίβολη λειτουργία δύο ή τριών μηνών ουσιαστικά σημαίνει ότι παραμένουν κλειστά για ενάμιση με δύο χρόνια, όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά ο ξενοδόχος Γαβριήλ Καραθωμάς.

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μηνάς Χατζημιχαήλ σχολιάζει το υγειονομικό πρωτόκολλο που δόθηκε προς διαβούλευση τονίζοντας ότι κάποια πράγματα είναι αδύνατο να εφαρμοστούν ευελπιστώντας ότι αυτή τη φορά η κυβέρνησης «δεν θα λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο…»

Επιπλέον ο κ. Χατζημιχαήλ αναφέρεται και στον ΦΠΑ τον οποίο δεν εισέπραξαν τα ξενοδοχεία τα οποία επλήγησαν πέρσι με την χρεωκοπία του Thomas Cook και τα οποία είναι υποχρεωμένα να τον καταβάλουν ζητώντας τη διαγραφή του

8 ΣΧΟΛΙΑ

      • Λιγη ντροπη δεν βλαπτει. Θα θελατε ο θεος να σας κανει σαν αυτον?

        • ΡΕ ΣΑΠΙΛΑ ΔΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΑΛΙΑ ΠΡΩΤΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ.

  1. Κάποιοι ασχολήθηκεαν με την Ryan air Δεν έγινε τίποτα Ασχολήθηκεαν με το hot spot και έγινε… Thomas cook πτώχευση!! Ας μην ασχοληθούν με κάτι άλλο μην καταστραφούμε πάλι!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ