ΕΠΑΛ Κω: Λίγα λουλούδια για την Αντριάνα 2 χρόνια από τον τραγικό χαμό της – Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο – Προτάσεις για την οδική ασφάλεια σε Δήμο-Περιφέρεια

5
2673

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Χαρίκλεια Χριστοφή

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα από τον τραγικό χαμό της μαθήτριας του ΕΠΑΛ Αντριάνας Άμπαλος στο Ψαλίδι ενώ πήγαινε στην εργασία που έκανε παράλληλα με το σχολείο και χωρίς να φταίει…

Με αφορμή την συμπλήρωση των δύο χρόνων οι μαθητές και οι καθηγητές της στο ΕΠΑΛ Κω απόθεσαν λίγα λουλούδια στη μνήμη της.

Ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Κω Φ. Παπανικολάου τόνισε ότι το μήνυμα που θα ήθελαν να στείλουν τα παιδιά (με αφορμή και τον πρόσφατο χαμό του Λεωνίδα που ήταν επίσης φίλος με τα περισσότερα παιδιά, αλλά και την συμπλήρωση ενός έτους από τον χαμό του Χρίστου) είναι: ΟΧΙ άλλο αίμα στην άσφαλτο.

Τονίζει επίσης ότι ο Σύλλογος των εκπαιδευτικών έχει στείλει από τον περασμένο Σεπτέμβριο συγκεκριμένες προτάσεις προς τον Δήμο Κω ώστε σε συνεργασία με την Περιφέρεια να προχωρήσουν σε άμεσες παρεμβάσεις για το θέμα της οδικής ασφάλειας.

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ……Κυριε διευθυντα στο 95% των περιπτωσεων δεν φταινε ουτε οι αμοιροι οι δρομοι!!
    Ουτε τα αυτοκινητα!!
    Ουτε οι μηχανες Φταινε!!
    Ουτε οι λακκουβες φταινε!!
    Το ξερο μας το κεφαλι φταιει που εχει αχυρο μεσα!!
    ΑΜΕΣΑ να διδασκετε οδικη παιδεια στα παιδια!!

  2. ….Σε 1 νησακι μια σταλια θρηνουμε τοσες ζωες οι οποιες εχουν μεριδιο ευθυνης που χαθηκαν διοτι εδωσαν το δικαιωμα στον απεναντι να τους αφαιρεσει την ζωη!
    Οταν δεν φοραω κρανος προκαλω την μοιρα μου!
    Οταν δεν προσεχω επισης τον καθε βλακα οδηγο αυτος θα με σκοτωσει!

  3. …..Διδαξτε στα παιδια πως να οδηγουν στους δρομους!
    Τα καλοκαιρια να μην οδηγουν μετα απο διασκεδαση!
    Απλα πραγματακια σημαντικα!
    Ζωνη κ κρανος!!!

  4. Οδηγική παιδεία χρειαζόμαστε επειγόντως από το νηπιαγωγείο για να αλλάξουν όλοι ανεξαιρέτως συμπεριφορά στην άσφαλτο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ