ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η Βασιλόπιτα της Πυροσβεστικής με Υπεύθυνους Πολιτικής Προστασίας, εθελοντές & πολλές ευχές να είναι … αχρείαστη!

2
2321

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε ιδιαίτερα ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω, στις εγκαταστάσεις της.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε, κάνοντας και Αγιασμό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ συνοδευόμενος από τον π. Αναστάσιο Τσουκνιά.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Διοικητή, τα στελέχη και το προσωπικό της Πυροσβεστικής για το σημαντικό έργο το οποίο επιτελούν, ενώ ο Αντιδήμαρχος Δ. Γερασκλής εκ μέρους του Δημάρχου Κω (ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμέννης υποχρέωσης) ευχήθηκε να είναι αχρείαστοι.

Εκ μέρους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ο Διοικητής Κω, Δημήτρης Γιάνναρης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, όλους τους παριστάμενους και όσους στηρίζουν το έργο της υπηρεσίας, καθώς και καταστήματα της περιοχής μας για τις προσφορές τους, δίνοντας τις ευχές του για καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο. Τις ευχές τους έδωσαν ακόμη ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σεβ. Μαραγκός, και ο άρτι αφιχθείς Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αντιπεριφερειάρχης Χ. Κόκκινος, όπως και ο Περιφερειακός σύμβουλος Δ. Χαματζόγλου που τον συνόδευε.

Ξεχωριστές ήταν επίσης οι ευχές του προηγούμενου Διοικητή Γιώργου Τσιάμη, ο οποίος στέκεται πάντα στο πλευρό της Υπηρεσίας.

Παρόντες ήταν ακόμη ο Διοικητής του ΝΑΣ Κω Ι.Γ. Καρδαράς, ο Τοπικός σύμβουλος Μ. Γιωργαλλής, αντιπροσωπεία από την ΠΥ του Αεροδρομίου Ιπποκράτης,  εθελοντές της ΕΟΔ Κω και φίλοι της υπηρεσίας.

Το φλουρί βρήκε ο γνωστός συμπατριώτης μας επιχειρηματίας κ. Μανώλης Χατζηάμαλλος (στο κομμάτι του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος και σχολίασε χαρακτηριστικά λέγοντας «όποιος δίνει παίρνει…»)

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. TOYLAXISTON AYTOYS TOYS ANTHROPOYS MHN TOYS KALATE SE BASILOPITES.AYTOI EINAI MONO GIA TA PANIGIRIA.AYTOI VLEROYN KALA POS NA KANOYN PROSLIPSEIS,MIPOS KAI PAROYN KANENA PSIFO.ANTE OMOS POY STO NHSI TOYS PIRANE XAMPARI……KAI MHN BLEPETE TO XAMOGELO TOYS.AKROS ANTITHETA.ALA NA MOY PEIS TI NA PERIMENEIS APO ANTHROPOYS POY HTAN……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ