Κορωνοϊός και τουρισμός: Το σχέδιο για την Κω & τον 2ο άξονα και τα νησιά με νοσοκομεία – πυλώνες

23
2405

Επιτόπου θα αντιμετωπίζονται τα πιθανά κρούσματα κορωνοϊού σε τουρίστες στα νησιά, προβλέπει το επιχειρησιακό σχέδιο που εκπόνησε το υπουργείο Υγείας και αποκαλύπτει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής».

Οι καλοκαιρινοί επισκέπτες που θα φτάνουν στη χώρα μας δεν θα μπαίνουν σε καραντίνα, ούτε θα υποβάλλονται σε τεστ για τον ιό.

Προκειμένου λοιπόν να αποφευχθούν οι αεροδιακομιδές, καθώς τα πτητικά μέσα είναι ελάχιστα, κρίθηκε σκόπιμο να αντιμετωπίζονται πιθανά περιστατικά επιτόπου. Η κατάσταση μάλιστα αναμένεται να γίνει ακόμα πιο δύσκολη, εάν χρειαστεί να νοσηλευθούν οι κάτοικοι ή το προσωπικό των μονάδων υγείας και των καταλυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό η κυβέρνηση επιχειρεί να απλώσει υγειονομική «ομπρέλα» κατά του κορωνοϊού στη νησιωτική Ελλάδα σε τρεις άξονες, με 5 νοσοκομεία-πυλώνες και 29 κλίνες ΜΕΘ. Πιο συγκεκριμένα, το σχέδιο περιλαμβάνει ένα πλέγμα νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας που θα αλληλοσυνδέονται, αλλά θα είναι και σε άμεση επικοινωνία με την ηπειρωτική Ελλάδα.

Η επιχείρηση «κορωνοϊός το καλοκαίρι» θα δώσει έμφαση στην αξιοποίηση των τοπικών υγειονομικών μονάδων, ώστε τα περιστατικά να αντιμετωπίζονται επιτόπου ή, αν υπάρξει ανάγκη, να μεταφέρονται με ασθενοφόρα σε μεγάλα νοσοκομεία της ηπειρωτικής χώρας.

Οι τρεις άξονες πάνω στους οποίους θα βασιστεί το σχέδιο της κυβέρνησης είναι:

Τα νοσοκομεία που έχουν ευκολότερη πρόσβαση στην ηπειρωτική Ελλάδα για να μεταφέρονται τα περιστατικά ή διαθέτουν κλίνες ΜΕΘ.

Τα νοσοκομεία χωρίς ΜΕΘ σε νησιά.

Τα περιφερειακά ιατρεία και τα Κέντρα Υγείας.

Τα βαριά περιστατικά

Τα πέντε νοσοκομεία-πυλώνες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα βαριά περιστατικά και ανήκουν στον 1ο άξονα βρίσκονται σε:

Λέσβο (5 κλίνες ΜΕΘ)
Σάμο (6 κλίνες ΜΕΘ)
Ζάκυνθο (3 κλίνες ΜΕΘ)
Κέρκυρα (5 κλίνες ΜΕΘ)
Ρόδο (10 κλίνες ΜΕΘ)

Είναι τα μοναδικά νοσοκομεία σε Αιγαίο και Ιόνιο που διαθέτουν κλίνες ΜΕΘ, συνολικά 29. Αυτές θα αξιοποιηθούν για τη νοσηλεία ενδεχόμενων σοβαρών περιστατικών. Στην Κρήτη οι συνολικές διαθέσιμες κλίνες εντατικής είναι 50: 25 στο Ηράκλειο, 7 στο Ρέθυμνο, 8 στο Λασίθι και 10 στα Χανιά.

Τα εν λόγω νοσοκομεία της Κρήτης ανήκουν στον 1ο άξονα του σχεδίου για την αντιμετώπιση του Covid-19 στην τουριστική περίοδο, καθώς έχουν τη δυνατότητα να νοσηλεύσουν ασθενείς με κορωνοϊό. Στον ίδιο άξονα ανήκουν και τα νοσοκομεία των νησιών που έχουν ευκολότερη πρόσβαση στην ηπειρωτική Ελλάδα, προκειμένου να μεταφέρονται εκεί τα πιθανά κρούσματα.

Μεταξύ αυτών είναι και το Νοσοκομείο Λευκάδας, από όπου εάν παραστεί ανάγκη ασθενείς θα κατευθύνονται στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων, εκ των νοσοκομείων αναφοράς για τον κορωνοϊό.

Κρούσματα με ήπια συμπτώματα

Στον 2ο άξονα του στρατηγικού σχεδίου ενσωματώνονται τα νοσοκομεία που είναι στα νησιά, αλλά δεν διαθέτουν κλίνες ΜΕΘ. Σε αυτά θα αναπτυχθούν απλές κλίνες για Covid-19, με μια σχετική απόσταση μεταξύ τους, ενώ όπου υπάρχει δυνατότητα θα διαχωριστούν οι κλινικές, προκειμένου να οριστεί μία αποκλειστικά για περιστατικά κορωνοϊού. Τρία είναι τα βασικά νοσοκομεία-πυλώνες του 2ου άξονα: της Χίου, της Κεφαλονιάς και της Σαντορίνης.

Είναι από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία που υπάρχουν στα νησιά, διαθέτουν οργανωμένες κλινικές και μπορούν να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας σε τουρίστες που πιθανώς προσβληθούν από κορωνοϊό, αλλά δεν θα χρειαστούν εντατική. Στον ίδιο άξονα ανήκουν τα Γενικά Νοσοκομεία-Κέντρα Υγείας των Κυθήρων, της Ικαρίας, της Λήμνου, της Καλύμνου, της Κω και της Νάξου.

 

 

Ο ρόλος των κέντρων υγείας

Το υπουργείο Υγείας επιχειρεί να στελεχώσει τα Κέντρα Υγείας με νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, καθώς τα τελευταία χρόνια είχαν εγκαταλειφθεί στη τύχη τους. Μάλιστα οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) είχαν καταγγείλει ότι κάθε καλοκαίρι τα Κέντρα Υγείας αναστενάζουν από τις ελλείψεις, εξαιτίας των οποίων δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν ούτε ένα απλό περιστατικό. Γι’ αυτό και οι προσλήψεις που έγιναν εν μέσω κορωνοϊού κατευθύνονται προς τα μικρότερα νησιά και τα Κέντρα Υγείας, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν έστω σε αρχικό επίπεδο τυχόν κρούσματα.

Κλινική Covid στις πόλεις

Σε ετοιμότητα θα είναι τα νοσοκομεία αναφοράς στην Αττική. Αν υπάρξουν εστίες του ιού στα νησιά με βαριά περιστατικά, θα μεταφερθούν στην Αθήνα. Ηδη έχει καθοριστεί για κάθε νοσοκομείο αναφοράς να υπάρχει μια ολόκληρη κλινική, η οποία θα παραμείνει ελεύθερη μόνο για ασθενείς με Covid-19. Αντίστοιχες κλινικές έχουν καθοριστεί και σε μεγάλα νοσοκομεία της περιφέρειας, όπως αυτά των Ιωαννίνων, της Λάρισας κ.ά.

Εργαστήρια σε 20 περιοχές

Μέχρι τις αρχές Ιουνίου σχεδιάζεται η δημιουργία μικρών εργαστηρίων, στα οποία θα μπορούν να γίνονται τεστ για τον κορωνοϊό. Ηδη, σύμφωνα με πηγές, έχουν εξασφαλιστεί οι εργαστηριακές υποδομές, οι οποίες θα τοποθετηθούν σε 20 διαφορετικά νησιά. Η επιλογή των νησιών όπου θα εγκατασταθούν οι αναλυτές για τα τεστ θα γίνει με βάση την επισκεψιμότητα. Μεταξύ αυτών αναμένεται να είναι και η Πάρος για την οποία έχει γίνει ήδη η σχετική προεργασία. Στόχος είναι να μη χρειάζεται να αποστέλλεται το δείγμα στις μεγάλες πόλεις για να διαπιστωθεί εάν είναι θετικό ή όχι, καθώς κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε πολλά προβλήματα και καθυστερήσεις στην αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων.

Ορισμός υπεύθυνου γιατρού

Τέλος, σε κάθε νησί, και ειδικά στα μεγάλα ξενοδοχεία θα πρέπει να οριστεί ένας υπεύθυνος γιατρός (ιδιωτικού τομέα), ο οποίος και θα έχει την υγειονομική ευθύνη του καταλύματος. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί πελάτης με ύποπτα συμπτώματα, ο υπεύθυνος γιατρός θα είναι εκείνος που θα αναλάβει την εξέταση του περιστατικού αλλά και τη διαχείρισή του αν νοσεί, μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο.

Με δανεικά μέσα πετά το ΕΚΑΒ

Ο μηχανισμός αντιμετώπισης των πιθανών περιστατικών μέσα στο καλοκαίρι -πρόκειται ουσιαστικά για το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού, αφού με βάση τις επίσημες τοποθετήσεις των υπουργών το πρώτο κύμα του ιού έχει ήδη ολοκληρωθεί- βασίζεται στις υπάρχουσες δομές των νησιών.

Οι αεροδιακομιδές, παρότι είναι συνηθισμένες στη χώρα μας λόγω της γεωγραφικής κατανομής, είναι εξαιρετικά περιορισμένες στο πλάνο, όπως μεταφέρουν υψηλόβαθμες πηγές στο «Εθνος της Κυριακής».

Και αυτό διότι τα πτητικά μέσα είναι άκρως περιορισμένα και «δανεικά» από τον Στρατό, αφού το ΕΚΑΒ δεν έχει δικά του. Συγκεκριμένα, διαθέσιμο είναι μόλις ένα αεροπλάνο C-130, αφού πριν από λίγα 24ωρα τέθηκε εκτός λειτουργίας το δεύτερο, καθώς έσπασε ο μπροστινός τροχός και για να επισκευαστεί απαιτούνται από 3 έως 6 μήνες.

Το ΕΚΑΒ μπορεί να αξιοποιήσει και ένα στρατιωτικό ελικόπτερο που απογειώνεται από την Ελευσίνα, εφόσον δεν θα χρησιμοποιείται. Επίσης, διαθέσιμα είναι ένα ελικόπτερο στη Ρόδο και άλλα δύο στη Σύρο και στο Ακτιο, τα οποία όμως δεν πετούν τη νύχτα.

Με τα υπάρχοντα μέσα οι αεροδιακομιδές που μπορούν να πραγματοποιηθούν -αναφέρουν στο «Εθνος» υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές- είναι εξαιρετικά λίγες. Γι’ αυτό και δόθηκε βαρύτητα στις δομές υγείας.

Πηγή: ethnos.gr

23 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ιταλια θα γινει η ΚΩΣ το καλοκαιρι
  Ποιος γιατρος θα αναφερει οτι υπαρχει κρουσμα σε ξενοδοχειο::::
  δε θα τον πληρωσει ο ξενοδοχος…………

 2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ εξαγγέλλουν ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ο δικός μας ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ….

  Την στιγμή που όλοι ψάχνουμε πως θα ξεπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ και την ΔΕΥΑΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ο βολεμένο άβουλος γκάου ασχολείται με τεμπελχανάδες, ραβασάκια και φωτογραφίες… Ας μην ξεχνάμε ότι ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ…

 3. ΒΡΕεεεεεέ ΤΡΙΩΦΛΟΡΕ ΤΕΟ, ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ;;;; Βγες να εξαγγείλεις ΜΕΤΡΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ….

  Εσύ, οι ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ και μια αρμάδα ΠΡΟΕΔΡΟΙ των Δημοτικών Επιχειρήσεων ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ από το υστέρημα των δημοτών, ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ, ΜΗΝΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ, ΜΗΝΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ και μερικοί που είναι και δημοτικοί υπάλληλοι ΔΙΠΛΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ… Εμείς το 800άρι του ΚΟΥΛΗ, στερήσεις, ανεργία, με τις υποχρεώσεις να μας πνίγουν και εσύ καλοπέραση μιας και έλυσες το οικονομικό σου πρόβλημα, όπως και τα κολλητάρια σου, για μια τετραετία……

 4. ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ;;;

  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕ ΔΙΠΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΜΙΣΘΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ….

 5. ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ...Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. ΟΛΑ τα καταλύματα στην ΜΚΟ Solidarity του ΣΟΡΟΣ. Αυτήν επέλεξε και ο φραγκοφονιάς ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ….

  Ο γιαλατζί αριστερός ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ νοίκιασε τα 8 νέα διαμερίσματα που αγόρασε μέσα στην κρίση στον Σόρος για την διαμονή Προσφύγων και Λαθρομεταναστών…. Αυτή είναι και η επίσημη πρόταση-γραμμή του ΣφΥΡΙΖΑ για τον Τουρισμό και την εφαρμόζει το πρωτοπαλίκαρο του Αλέξη στην Ευρωβουλή ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ με τα καβούρια στην τσέπη….

 6. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΘΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΚΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΆΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣφΥΡΙΖΑ...

  Μέσα στην κρίση κατάφερε να αγοράσει 8 διαμερίσματα Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ…. Κάντε αυτήν την πρόταση βρε τεμπελχανάδες της γιαλατζί φασιστοαριστεράς να σωθεί ο τουρισμός στα νησιά που γράψετε ΜΠΟΥΡΔΕΣ αραχτοί στα γραφεία του γίγαντα Κάπτεν… Αρκετοί από την φάρα σας έχουν πολλά διαμερίσματα στην Κω για ενοικίαση , εξ βουλευτάδες με χρέη στις τράπεζες και τεμπελχανάδες γραμματείς ΟΜ … …

  • Δεν χρειάζεται να τα νοικιάσουμε θα πάρουμε όλοι δάνεια ένα του Κουλη (δανεικά και αγυριστα) ξερεις εσυ

 7. Α βρε ΚΑΜΑΤΕΡΕ, δεν πρόκαμες να κάνεις ΕΓΚΑΙΝΙΑ στην ΜΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΚΩ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΨΥΧΩΝ…

  ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ σε 4,5 χρόνια κ@λοτούμπας, λαϊκισμού και ψευτιάς για στελέχωση και εξοπλισμό στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ μας;;;; Θα πεθάνουμε περιμένοντας το ελικόπτερο… Η ΜΑΦ έκλεισε και για ΜΕΘ ούτε λόγος να γίνετε… ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΤΕΨΕΙΣ το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΎ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΑΝΙΚΑΝΕ και για επιδόρπιο μας έχωσες ΦΠΑ 24% στα νησιά της άγονης γραμμής, Ψέριμο, Τήλο, Νίσυρο, Καστελόριζο, Χάλκη, Φαρμακονήσι, Αγαθονήσι και στην ιδιαίτερη πατρίδα σου σαν επίτιμος Δημότης Καλύμνου 24%…. Βρε αποτυχημένοι, ψεύτες, λαϊκιστές με τις ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ της γιαλατζί φασιστοαριστεράς που έχετε και τα μούτρα να κάνετε δηλώσεις ΠΡΟΤΑΣΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;;;;;;;;…..

  • Έσκασες κακομοίρη που ο Ηλίας εγινε βουλευτής και εσύ πήρες από τα τρία ξερεις πιο . Η ΝΔ σου κυβερνά εδώ και 1 χρόνο ακόμα τον Ηλία κράζεις; Κακομοίρη…

 8. Αρχίζω και πιστεύω οτι δεν είμαστε πια το νησί του Ιπποκράτη!!! Εκτός και αν το καλοκαίρι θεραπευσουμε τους ασθενείς του κορονωιου στα …θερμά!! Αλλη λύση δεν βλεπω.

 9. Το λεω εδω και αρκετο καιρο.ΜΕΘ χτες!!
  Ομως αυτοι που εχουν την τυχη του νησιου στα χερια τους ειναι αλλου…
  Δημαρχος.(αντιπολιτευση ακομα στον Κυριτση-και πισσα στις λακκουβες…)
  Επαρχος.(δημοσιες σχεσεις-απων απο τα πραγματικα προβληματα του νησιου).
  Ενωση Ξενοδοχων.(μικροπολιτικη-κερδος-νεες κλινες).
  Ντοπιος-πατριωτης-βουλευτης.(απων πολλα χρονια)
  ΚΩΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!

 10. ΣΉΚΩ Ιπποκράτη να δεις τα χαλιά μας στο κόκκινο η Κως πια η Κως πού έπρεπε να ήμαστε μπροστά από την υπόλοιπη Ελλάδα. Ολλοι οι γιατροί του πλανήτη διαβάζουν Τον όρκο του Ιπποκράτη του από την κω.

 11. Aν παρουσιαστούν (εδώ στο νησί μας) τουρίστες με κορονοϊό, δεν υπάρχει πρόβλημα!
  Θα μεταφέρονται στο Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω και συγκεκριμένα στο Ιπποκράτειο Βοτανικό κήπο της Κω.
  Εκεί λοιπόν θα χορηγείται στους τουρίστες ασθενείς (με κορονοϊό) ένα μείγμα από τα φυτά του Ιπποκράτη, έτσι σε κάνα δυο μέρες θα γίνονται περδίκι και θα μπορούν να συνεχίσουν τις διακοπές τους!😉
  Τώρα πέρα από την πλάκα και το χιούμορ, …δεν έπρεπε και εδώ στην Κω το νοσοκομείο να διαθέτει κλίνες ΜΕΘ;

 12. Δηλαδή πάλι γραμμένους μας έχουν στα Δωδεκάνησα. Τα Ιόνια νησιά ενώ είναι σχεδόν δίπλα στην Ηπειρωτική Ελλάδα και μεταξύ τους οι αποστάσεις μικρές, έχουν ΜΕΘ η Κέρκυρα η Ζάκυνθος και η Κεφαλονιά οργανωμένο νοσοκομείο.Οι Κυκλάδες, και τα νησιά Βορείου Αιγαίου Σάμος Λέσβος τα ίδια. Τα Δωδεκάνησα, που είναι στην άκρη της Ελλάδας και οι αποστάσεις μεταξύ τους τεράστιες έχει μόνο η Ρόδος ΜΕΘ. Και σαν να μην έφτανε αυτό , 1 πλωτό ασθενοφόρο στην Ρόδο και ΔΥΟ στις Κυκλάδες που η απόσταση είναι το ενα τριτο . Ε, μετά από όλα αυτά μας έβαλαν low safe και ο Δήμαρχος του τρίτου τουριστικού προορισμού ασχολειτε με τον ΔΗΡΑΣ .

 13. ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΙΟΛΑΣ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗ ΚΩ.
  ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
  ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ …..
  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΞ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.
  ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΓΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΩΩ ΤΟ ΙΔΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.