Αποκλειστικό MEGA: Ο γιατρός «μαϊμού» προτρέπει καρκινοπαθή να κόψει τα φάρμακα | Στην Κω, στο χωριό όπου ζει η οικογένεια του κοριτσιού οι μνήμες είναι νωπές (ΒΙΝΤΕΟ)

1
3872

To MEGA φέρνει στη δημοσιότητα ένα ντοκουμέντο για την δράση του ανθρώπου που παρίστανε τον γιατρό και μοίραζε συνταγές θανάτου. Στη συνομιλία που ακολουθεί, ο ψευτογιατρός συνομιλεί με υποψήφιο θύμα του, δεν διστάζει μάλιστα να του προτείνει να διακόψει  τη αγωγή που ακολουθεί.

Ένα συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο φέρνεις το φως της δημοσιότητας αποκλειστικά το MEGA.

Σύμφωνα με ασθενή που έπεσε θύμα της απάτης, ακούγεται ο 47χρονος γιατρός – «μαϊμού», ο οποίος γνώριζε ότι ηχογραφείται, την ώρα που προτρέπει μια καρκινοπαθή να διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή της και να ακολουθήσει τη δική του με βότανα.

«Η κλινική σου εικόνα και όλα αυτά που έχεις περάσει και όλα αυτά που έχεις, δεν δικαιολογούν την κατάσταση που βρίσκεσαι σήμερα. Κάποιος ο οποίος είναι καρκινοπαθής και έχει πάρει τα φάρμακα που έχεις πάρει και συνεχίζεις να τα παίρνεις. Πρέπει αυτά τα φάρμακα που παίρνεις να σου κάνουν κακό. Γιατί πατάνε φρένο στη θεραπεία. Από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να τα μειώνουμε. Θα ξεκινήσεις να παίρνεις τη μισή δοσολογία. Δηλαδή κάθε μέρα την ώρα που έπαιρνες το χάπι σου, θα το σπας και θα παίρνεις το μισό, θα μειώσουμε τη δόση σου. ΟΚ; Για να αφήσουμε τον οργανισμό σου να ανέβει», ακούγεται να λέει ο 47χρονος.

Η λύση στον καρκίνο

Ο άνδρας στο τηλέφωνο επιχειρεί να πείσει για τις γνώσεις του το ανυποψίαστο θύμα του και μπαίνει στη διαδικασία να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο θα εξαλείψει τον καρκίνο: «Ο καρκίνος είναι αναερόβιος. Όταν του δώσουμε εμείς οξυγόνο, τέλος πέθανε. Για αυτό τον λόγο, εάν καταφέρεις και του δώσεις πάλι οξυγόνο και νερό και πάει στο 71% δεν είναι καρκινικό. Αυτό σημαίνει ότι ο καρκίνος bye – bye».

«Είμαι φυσικοπαθητικός ογκολόγος»

Ο 47χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, υποδεχόταν ασθενείς στο ιατρείο ενός αγγειολόγου που σήμερα κατηγορείται ως συνεργός του και από εκεί συστηνόταν ως εξειδικευμένος ογκολόγος.

«Εγώ είμαι φυσικοπαθητικός ογκολόγος. Η φυσικοπαθητική είναι συμβατική ιατρική συν άλλα έξι χρόνια βοτανολογία. Και προσπαθούμε να μην δίνουμε φάρμακα», ακούγεται να λέει στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Η προτροπή του προς τους ασθενείς του, όπως λένε οι ίδιοι, σταθερή: Διακόψτε την αγωγή και όλα θα λυθούν με σταγόνες.

«Σε ένα μήνα θα κάνουμε μια μέτρηση της οστικής πυκνότητας, να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Και τότε θα αποφασίσουμε εάν σταματήσουμε αυτά τα οποία μας δίνουν ανάπτυξη και ψηλώνεις ή θα τα συνεχίσουμε. Εάν τα αποτελέσματα είναι καλά, θα σταματήσουμε. Δηλαδή θα σου κόψω αυτά που σου δίνω για να κάνει καινούργιο ιστό υγείας και τα λοιπά, και θα σου δώσω κάτι διαφορετικό, κάποιες σταγόνες διαφορετικές».

Η θεραπεία με κάκτους

Μάλιστα, ο ίδιος υπόσχεται να θεραπεύσει ασθένεια στις αρθρώσεις με τη βοήθεια… κάκτων.

«Άκου να δεις τώρα, θα σου… έχω μπανίσει εδώ έχει κάτι κάκτους πιο κάτω, σε κάτι χωράφια κάτι φίλων, θα βγάλω φυτικό υαλουρονικό οξύ και θα σου δώσω να πίνεις φυτικό υαλουρονικό οξύ, να ενισχύσουμε τις κάψες γενικά στις αρθρώσεις, έτσι ώστε να αρχίσουν να μειώνονται οι πόνοι και να μπούμε σε περισσότερο περπάτημα. Θα σε βάλω από εδώ και πέρα σε περπάτημα περισσότερο».

Ο 47χρονος, που παρίστανε τον ογκολόγο, υποστήριζε ότι είχε επαφές με πολιτικούς, δικαστές, μεγαλοστελέχη εταιρειών, εφοπλιστές, με το Άγιο Όρος, το Πατριαρχείο κ.α.

Σε μοναστήρι της Παιανίας και στο αυτοκίνητό του εξέταζε ασθενείς ο ψευτογιατρός

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστό, ο γιατρός – «μαϊμού» εμφανιζόταν στην εν λόγω Μονή πριν από πέντε χρόνια, αναζητώντας τα πρώτα θύματά του ως «εκκολαπτόμενος γιατρός».

Εκείνη την περίοδο έλεγε πως ήταν πρώην πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, αναφέροντας μάλιστα πως είχε μεγάλη δράση στο Σώμα, ότι πετούσε με μαχητικά αεροσκάφη, και ότι είχε επαφές με το Άγιο Όρος.

Ο ψευτογιατρός πήγαινε στην Μονή τις Κυριακές, έβρισκε γυναίκες που είχαν δερματικά και άλλα προβλήματα, και τους έλεγε να αφήσουν την κλασική ιατρική και ότι ο ίδιος θα τους έλυνε τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζαν.

Ο ψευτογιατρός έβλεπε τους ασθενείς του σε χώρους του μοναστηριού, αλλά και στο αυτοκίνητό του, έξω από το μοναστήρι.

Σε αυτούς χορηγούσε «σκευάσματα», τα οποία διέθεσε δωρεάν και σε οικογένεια ψάλτη που λειτουργούσε στο σημείο, προσπαθώντας να κερδίσει την συμπάθεια του μοναστηριού.

Στην Αγία Μαρίνα, σε έναν ιερό ναό κοντά στην γειτονιά του στο Κορωπί, ο ψευτογιατρός εμφανιζόταν με στολή πιλότου και αναζητούσε επίσης πελατεία.

«Χιονοστιβάδα» οι αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό – Τη Δευτέρα η απολογία του

Μπορεί ο 47χρονος μέχρι στιγμής να μην έχει αναφέρει τίποτα για την υπόθεση στους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται, ωστόσο οι καταγγελίες εναντίον του έχουν αρχίσει να παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Οι 45 καταγγελίες που είχε αρχικά η αστυνομία στα χέρια της για την υπόθεση έχουν αυξηθεί. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του 47χρονου αναμένεται να δώσουν νέα ώθηση στην περαιτέρω αποκάλυψη των θυμάτων του.

Η ΓΑΔΑ κάνει έκκληση προς όσους πολίτες γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση να καλέσουν στα 2106476183 & 187, καθώς και 2106411111.

Θύμα του ψευτογιατρού ένα 14χρονο κορίτσι στην Κω

Την ίδια ώρα, στην Κω, στο χωριό όπου ζει η οικογένεια ενός παιδιού που κατέληξε ακολουθώντας τη «θεραπεία» του ψευτογιατρού, οι μνήμες είναι νωπές.

Το θύμα του 47χρονου ήταν ένα 14χρονο κορίτσι και οι συγγενείς ζητούν δικαίωση.

Πηγή: megatv.com/

Το ανήλικο κορίτσι από την Κω

Ενός κοριτσιού 14 ετών, που είχε την ίδια ανιάτη ασθένεια με τον 16χρονο και η οποία απεβίωσε στις 7/10/2017. Για οκτώ μήνες ο «Κοντός» έδινε τις λάθος συμβουλές του, παίρνοντας μάλιστα από τους γονείς της το ποσό των 19.502 ευρώ. Η 14χρονη κοπέλα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και ακολουθούσε τις θεραπείες βάσει πρωτοκόλλου, όμως ήρθε η υποτροπή στην υγεία της και οι γονείς της άρχισαν να ανησυχούν.

Εκείνη την περίοδο οι γονείς της 14χρονης, μέσω ενός φιλικού τους προσώπου, γνώρισαν τους γονείς του 16χρονου αγοριού, καθώς τα δύο παιδιά έπασχαν από την ίδια ανίατη ασθένεια. Οι γονείς του 16χρονου σύστησαν στους γονείς της 14χρονης τον «Κοντό» ως ειδικό και αυθεντία. Ο απατεώνας γιατρός αμέσως άρπαξε την ευκαιρία και συνέστησε στην 14χρονη να αλλάξει θεραπεία και να ακολουθεί τις δικές του εντολές, με αποτέλεσμα το άτυχο κορίτσι να πεθάνει.

Μάλιστα, ο ψευτογιατρός απαξίωνε τα… άσκοπα χειρουργεία, ενώ και σε αυτήν την περίπτωση αποδοκίμαζε τις διαγνώσεις των εξετάσεων ως λανθασμένες. Συνεργαζόταν, δε, με άλλους δύο γιατρούς, τους οποίους τα θύματα έχουν αναγνωρίσει.

Ο 16χρονος από τις Σέρρες

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, το 16χρονο αγόρι από τις Σέρρες έπασχε από ανίατη ασθένεια και απεβίωσε στις 17/02/2017, καθώς οι γονείς του ακολούθησαν τις συμβουλές του ψευτογιατρού και όχι τις συμβατικές, όπως προβλέπονται από τα πρωτόκολλα της επιστήμης.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός είχε χειρουργηθεί στο εξωτερικό και ακολουθούσε τις θεραπείες, μέχρι που υποτροπίασε. Οι γονείς του μικρού αγοριού άκουσαν για τον δόκτωρα «Νικόλαο Κοντό» από έναν μοναχό του Αγίου Όρους, ο οποίος είχε γνωρίσει τον… κομπογιαννίτη γιατρό και τον παρουσίασε ως έναν εξαίρετο και θεοσεβούμενο επιστήμονα, που ακολουθεί φυσικές μεθόδους αντιμετώπισης της αρρώστιας.

Οι γονείς, πιστεύοντας τον μοναχό, ήρθαν σε επαφή με τον ψευτογιατρό και από τότε ξεκίνησε η πεντάμηνη περιπέτειά τους, με αποκορύφωμα τον θάνατο του παιδιού τους. Οι γονείς του άτυχου 16χρονου είχαν πληρώσει τον κομπογιαννίτη γιατρό 22.000 ευρώ, καθώς τους είχε υποσχεθεί ίαση από την ανίατη ασθένεια. Μάλιστα, οι εξαπατημένοι γονείς αγόραζαν μετά από υπόδειξη του «γιατρού» διάφορα βότανα, ενώ, όταν έβλεπε τις εξετάσεις του αγοριού να μην έχουν καλά αποτελέσματα, επικαλείτο λάθος διάγνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Νικόλαος Κοντός» παρουσιαζόταν σε διάφορους κοινωνικούς κύκλους ως γιατρός της Πολεμικής Αεροπορίας, ογκολόγος, νευροογκολόγος και χειρούργος με σπουδές στην Αμερική και την Ελβετία, γόνος εύπορων οικογενειών όπως του εφοπλιστή Νιάρχου. Η σύζυγός του, με καταγωγή από την Αλβανία, παρουσιαζόταν ως κόρη του εφοπλιστή Λιβανού ή ως Ελληνοαμερικανίδα, η οποία παρείχε την συνδρομή της στο πλευρό του συζύγου της.

Ο 76χρονος 

Η τρίτη περίπτωση θανάτου είναι αυτή ενός ηλικιωμένου άντρα 76 ετών, ο οποίος απεβίωσε στις 2/03/2017, αφού έλαβε τις συμβουλές και θεραπείες του «Κοντού», ο οποίος ωστόσο πρόλαβε και αποκόμισε το ποσό των 17.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την κόρη του 76χρονου, γνωρισε τον ψευτογιατρό από την επαφή της σε μοναστήρι του Βόλου, όταν και οι μοναχές συστησαν στην κόρη του 76χρονου τον «Κοντό» ως ειδικό ογκολόγο, πολύ θεοσεβούμενο και λογικό, με πολλές γνώσεις από το εξωτερικό, που ακολουθεί τρόπους θεραπείας με φυσικά μέσα και βότανα.

Η κόρη του 76χρονου πείστηκε από τις προφορικές συστάσεις και επέτρεψε στον γιατρό-«μαϊμού» να φροντίσει τον πατέρα της για περίοδο έξι μηνών, με αποτέλεσμα να επέλθει και σε αυτόν ο θάνατος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Κοντός», μαζί με την σύζυγό και άλλους δύο συνεργάτες, είχαν στήσει «επιχείρηση» όπου εξαπατούσαν ανυποψίαστους συμπολίτες μας σε στιγμές απόλυτης ιατρικής ανάγκης, προσφέροντάς τους εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας, όπως κάνναβη και διάφορα άλλα βότανα.

dikografia-1
dikografia-2
dikografia-3
dikografia-4
dikografia-5
dikografia-6
dikografia-7
dikografia-8

πηγή: protothema.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ