Η προβολή της Κω συνεχίζεται: Καταπληκτικές εικόνες στο MEGA με εκατοντάδες φλαμίνγκο στις Αλυκές της Κω! (ΒΙΝΤΕΟ)

37
5114

Η προβολή της Κω συνεχίζεται. Καταπληκτικές εικόνες στο MEGA με εκατοντάδες φλαμίνγκο στις Αλυκές της Κω!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα μπορουσε το ρεπορταζ να το πει και αλλιως….
    Το φλαμινγκο του νησιου…(Κοψιψιος)..
    Ο μπουφος του νησιου…(κυριουλης)…
    χαχαχα!!!

    • Όπως και τα ανωτέρω μικροπολιτικά σχόλια είναι άλλα κ άλλα,μη εστιάζοντας στον βασικό λόγο που πολλοί συμπατριώτες μας θα πουν το ψωμί..ψωμάκι .Και κάτι άλλο,αν έχετε συγγενείς Αυστραλία,ή αλλού κάποιας ηλικίας,ρωτήστε τους αν θέλουν να έρθουν φέτος ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ.

      • Δεν εισαι Σωστος!!!Μικροπολιτικη εσυ κάνεις.
        Οι Υπευθυνοι για την χαλια κατασταση του νησιου
        εχουν ΟΝΟΜΑ εαν εσυ δεν θες να τουςΔΕΙΣ το προβλημα ειναι δικο σου!!
        Αλλα στις εκλογες πηγες χαλαρα….να το αποτελεσμα τωρα…
        το λες και μονος-η σου….»ειναι άλλα κ άλλα….
        ας προσεχες……

        • γιατί οι Πολυεθνικές πάνε να περάσουν το Corona free Hotel/shop/place,άρα και αυτό το 30% που μπορεί να έχουμε,θα κλειστεί μέσα,ελλείψει Νοσοκομειου..και αυτό είναι κάτι που προκύπτει απ τις τελευταίες(πολύ τελευταίες) ειδήσεις..δεν πήγα να ψηφίσω κανέναν ..χαλαρά,γιατί δεν πιστεύω ότι η κατάσταση μπορεί ν αλλάξει με μυαλά σαν και τα δικά σου και κάποιων σχολιαστών,που ‘βλέπουν το δένδρο και χάνουν το δάσος’ !!!!

  2. Να και κάποια αρνητικά που τα έχει υπόψη του ο Δήμος και κάνει τον ..πελαργό.

    Από Gotemborg ξεκινάει η σαιζόν για TUI,προς Ρόδο, Χανιά στις 17/7 λόγω διακριτικής παρακολούθησης της κατάστασης στα μικρότερα Νησιά για πιθανά κρούσματα,’αυτολεξεί’ επειδή δεν διαθέτουν Νοσοκομείο. Σημειώνονται μεγάλες ακυρώσεις από repieter λόγω υπολειτουργίας Κέντρων Υγείας.Τα τελευταία νέα από Σκανδιναβία,Ολλανδία λένε ότι ΔΕΝ φοβούνται τον κορονοιό,αλλά το που θα νοσηλευτούν ..αν μολυνθούν και παρουσιάσουν συμπτώματα…Κάποια Ξενοδοχεία που βλέπουν ακυρώσεις σκέφτονται να μην ανοίξουν.Γενικά πληρώνουμε το τίμημα των ανταποδοτικών οφελών απ΄το Κεντρικό Κράτος και έπρεπε κάποιοι να ‘παραιτηθούν’…θα πεινάσει κόσμος με την πολιτική της κεντρικής εξουσίας.Πελάτης που έρχεται απ το 1982 και διαπραγματεύεται αγορά οικίας,μου είπε ΧΘΕΣ ,ότι οι δρόμοι όχι μόνο παρέμειναν οι ίδιοι αν αντίστοιχα με την αύξηση των οχημάτων από τότε ,αλλά μίκρυναν.Δυστυχώς επτωχεύσαμεν και περίμενα μια σκληρότερη πολιτική ειδικά απ το Mega mou(καλή ορέξη Ντίμητρος). λίγη εγκεφαλομέτρηση δεν θα έβλαπτε.

  3. Αν είχανε λίγο μυαλό οι ντόπιοι και δεν ήταν φραγκοφονιάδες θα είχε ρλληνρς τουρίστες το νησί. Αλλά βλέπετε έμαθαν να κλέβουν τους ξένους με το που πάρουν ταξί απ το αεροδρόμιο μέχρι και τη πίτα που θα φάνε τελευταίο βράδυ Πριν φύγουν . Κράζουν και τους εργαζόμενους που κατεβαίνουν απ τις περιοχές τους για δουλειά εδώ πέρα και τώρα παρακαλάτε για τουρίστες. Καλά να πάθουμε όπως τα κάναμε. Βέβαια όσο και να κλαίγονται οι επιχειρηματίες θα τα βγάλουν πίσω τα σπασμένα με μια καλή σαιζόν. Ο εργαζόμενος όμως Όχι.

    • στις προέδρους των τοπικών Ευρωπαϊκών κοινοτήτων να σου πουν ποιοι τα έκαναν αυτά, λέγοντας ότι είναι ντόπιοι,ακόμα και Αλβανοί ρήμαζαν παραλίες από 93 μέχρι 04 και μας έβγαινε το όνομα… συμμορίες που τώρα το παίζουν νοικοκυραίοι… βέβαια υπήρχαν και δικά μας μανιτάρια,αλλά δεν είναι η πλειοψηφία,που βοήθησε στο να έχει η Κως 10.000 επαναλαμβανόμενους επισκέπτες κάθε χρόνο,που ξελασπώνουν μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις…αν θες στα αποδεικνύω ότι ώρα θες.

      • Κι εγώ μπορώ να σου αποδείξω ντόπιους από ηλικίες 20 με 30 που έκλεβαν σταθερά κάθε καλοκαίρι στη καρδάμαινα τουρίστες από χρήματα μέχρι κινητά. Όπως μπορώ να σου αποδείξω … ντόπιους που έκαναν αποθήκες με χρήματα και ούτε μισό ευρώ στην εφορία. Όπως μπορώ να σου αποδείξω επίσης ντόπιους που έχουν ξενοδοχεία είτε μεγάλα είτε μικρά που κλέβουν ένσημα πληρώνουν μαύρα και με παρακάλια παίρνεις το μισθό με καθυστέρηση δυο μηνών. Και δε μιλάμε φυσικά για μπουκαλάκια νερό να τα πουλάνε 3 ευρώ λες και δεν υπάρχει αύριο.

        • Αλλά είναι σε μικρότερο βαθμό από άλλους ελληνικούς προορισμούς..όσο για την διατιμηση προϊόντων,αυτό δεν λέγεται κλέψιμο, γιατί αν λεγόταν,το τε στην Μύκονο δεν θα πήγαινε κανείς

    • που απ’ το 1982 έρχεται Κω και είναι εδώ τώρα θέλοντας να αγοράσει σπίτι,όταν απ’ το 2017 βλέπει το λιμάνι έτσι και τις εκκλησίες ρημαγμένες?ότι δεν πρέπει να ανησυχεί, έχει έρθει 7 φορές και τις επτά του λέω ανοησίες,όταν όμως στελνει το κλιμάκιο να γράψει τον μικροεστιάτορα που έχει ξεχάσει μια τυροκαφτερί,δεν μασάει,έχει ακούσει κάποιος το Δήμαρχο Τήλου τι δήλωσε προχθές για την ‘νησιωτικότητα’? Αλλά αφού δεν παρακολουθείς καν ειδήσεις..ένα μήνα μας φλόμωσαν στο βιτριολι,λες και είναι serial killer,για έναν Σαραντάρη , δείχνοντας και τα μηνύματα λες και νοιάζει τον άνεργο να μάθει για τις σλλαξοαυτες της κάθε πικραμένης…

  4. Βέβαια σε σχέση με άλλα κανάλια που προωθούν τα Κυκλαδονήσια,κάτι είναικι αυτό

    Όμως κάθε μέρα βλέπεις απ το πρωί μέχρι τό βράδυ ,Δήμαρχους μικρών νησιών της άγονης να επαιτούν σχεδόν καλώντας κόσμο..αυτό το χάλι με το Νησί μας δεν υπάρχει,θυμάμαι περιοδικά όπως ο Εφοπλιστής πουέγραφαν ότι δεν έχουμε ειδικότητες,απ το 2003..εδώ όμως και τρία χρόνια οι Εκκλησίες ακόμα να φτιαχτούν,το Λιμάνι το ίδιο και ο ένας τα ρίχνει στον άλλο,ενώ κάποιοι πλανταγμένοι τσιλιαδόροι του φόρουμ,να τσακώνονται για του κ@λου τους το χαβά…

  5. Για φωτογραφίες είστε καλά μια με τους μετανάστες στο Μαρμάρι και μια στο Mega
    Κυρίτση είσαι ο ποίο μάγκας

  6. Δημαρχε εισαι στο σωστο δρομο. Μην ακους τον καθε προβληματικο##ψιτ.. ## και ##αχ νησακι μου##. Αυτοι χασανε τη μασα και ταχουν παιξει. Ο λαος καταλαβαινει. Η κως αλλαζει και προχωρα μπροστα..

    • Πονας αυλικε??Θα πονεσεις ακομα περισσοτερο
      οταν ο Κοψιμιος ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ!!!!!
      χαχαχ!!

  7. Κανένα ελληνικό νησί εκτός Κρήτης δεν έχει μεθ και αξιοπρεπές νοσοκομείο. Πολύ απλά διότι δεν προβλέπεται από τις αποφάσεις του κράτους μας. Ούτε η Σαντορίνη έχει, ούτε η Μύκονος, ούτε η Πάρος, ούτε η Ζάκυνθος, ούτε η Κεφαλλονιά, ούτε η Μυτιλήνη ούτε κανένα άλλο νησί. Να δω αν θα πάνε οι τουρίστες Ηράκλειο. Μην λέμε μπούρδες κανένας δεν θα πάει διακοπές να τεστάρει το σύστημά υγείας άλλης χώρας. Ούτε εμείς θα πηγαίναμε σε Σκανδιναβικη χώρα αυτήν την περίοδο. Και δεν έχει να κάνει με τις υποδομές υγείας, απλά κάνεις δεν θέλει να νοσησει μακρυά από το περιβάλλον που γνωρίζει.

  8. ΡΕ παιδια τα βιντεο του ΤΟΚΟΥ να βαλετε...ειναι καλυτερη διαφημιση

    ΒΕβαια Ο ΨΙΤ παντα στον αντιλογο…χωρις να πει καμια σωστη προταση…οπως παντα αρεσκεται στο φτυσιμο και στο γλυψιμο,..γραφει απλα για να πει την …κια του οπως παντα ο κοινως …@ς του διαδυκτιου…..φιλε ν2 σχολιο…μην αγχωνεσαι απλα παρτον στο ψιλο,ειναι εκ γενετης…,φταιε που μεγαλωσε χωρις αγπαη ,με πολυ ξυλο, απο τους γονεις του,.ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΦΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΓΛΥΦΤΗ..ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ .γιαυτο βγηκε ανανδρος σαν….,αλλα βγηκε ενα ον σαν το πιο πανω τωρα αν θελει να μου απαντησει και εχει αντιλογο και αποδειξη οτι ειναι ΑΝΔΡΑΣ περιμενω να με βρει απο κοντα …ας μου πει σημειο συναντησης…αλλιως παλι θα γραψει αυτα τα….. ……ειμαι ο γραφιας ΤΩΝ 2500… ΑΧΑΧΑΧΑΧ

  9. να ξερεις οτι η λασπη και ο εμετος που ριχνεις καθε μερα…επιστρεφουν στο προσωπο σου..ποιοςσου εμαθε αυτην την τακτικη ,της λασπολογιας,,και εμετολογιας…?τελικα…πρπει να εχεις ακριβο κινητο να αντεχει τοση χρηση καθε μερα…τα δακτυλα σου εχουν βαγλει ροζους απο την……εεεεε το γραψιμο ηθελα να πω????

  10. Ευτυχώς που το έσωσαν λίγο… αποσύροντας το ρεπορτάζ που ο δημοσιογράφος μιλούσε στο μεγαλύτερο μέρος για το hot Spot. Δεν το βλέπω κάπου αναρτημένο,ούτε στην aegeanwes…γκάφα μεγάλη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ