Ι. Ρούφα: «Τα έργα βιτρίνας, τύπου αγάλματα, μου θυμίζουν την χρεωκοπία της χώρας»

46
1609

Να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ το Μεταφορικό Ισοδύναμο για τα νησιά μας πρότεινε μεταξύ άλλων η Επικεφαλής του Οράματος Ιωάννα Ρούφα, κατά την τοποθέτησή της, απευθυνόμενη στον Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης κύριο Παπαδημητρίου στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο ΕΒΕΔ.

«…το μεταφορικό ισοδύναμο δύναται να χρηματοδοτηθεί με επιτυχία στο πλαίσιο προγραμμάτων του ΕΣΠΑ. Χαρακτηριστικά σας αναφέρω το παράδειγμα της Γαλλίας και της Πορτογαλίας. Χώρες στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν κοινοτικοί πόροι για να επιδοτηθεί το κόστος μεταφοράς.

Η συνθήκη του Άμστερνταμ αναφέρεται ρητά στη μείωση των ανισοτήτων στα νησιά.

Η συνθήκη της Λισαβόνας αναφέρεται ρητά στην εδαφική συνοχή.

Οι δε κατοχυρωμένες αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν στην επικουρικότητα, συνεκτικότητα και στην συμπληρωματικότητα δεν εφαρμόζονται αν δεν υλοποιηθεί το μεταφορικό ισοδύναμο. Με την ίδια λογική που στη Γαλλία χρηματοδοτήθηκαν οι σιδηροδρομικές γραμμές μπορούν να χρηματοδοτηθούν τα πλοία που είναι ο δικός μας «δρόμος» προς και από την υπόλοιπη Ελλάδα…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης αναφέρθηκε στη δυστοκία που παρατηρείται στην ενεργοποίηση του Νέου ΕΣΠΑ. Ειδικότερα αναφέρθηκε στα προγράμματα στήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και των νέων επιστημόνων λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν κινείται φύλλο, ενεργοποιήστε τα προγράμματα πριν οι νέοι της πατρίδας μας γίνουν μετανάστες». Πρότεινε δε στον υπουργό να αλλάξει συνεργάτες προκειμένου τα προγράμματα να ανοίξουν και να εισρεύσει χρήμα.

Τέλος, η κα Ρούφα δήλωσε σύμφωνη με τους στόχους και τη φιλοσοφία του ειδικού αναπτυξιακού προγράμματος για τα νησιά που επλήγησαν από το μεταναστευτικό που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψη του στη γειτονική Νίσυρο και προέτρεψε την κυβέρνηση να μην ενδώσει στις ψηφοθηρικές ορέξεις των δημάρχων και να εγκρίνει τη χρηματοδότηση έργων που ανοίγουν θέσεις εργασίας, αξιοποιούν πόρους και συμβάλουν στην τοπική οικονομία και ανάπτυξη.

Η Επικεφαλής του ΟΡΑΜΑΤΟΣ έκλεισε την τοποθέτησή της με την χαρακτηριστική φράση: «Τα έργα βιτρίνας, τύπου αγάλματα, μου θυμίζουν την χρεωκοπία της χώρας»…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

46 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητή Ιωάννα, Στην περίπτωσή μας, ισχύει στο ακέραιο η ρήση: ΄Αλλαι μεν βουλαί ανθρώπων, άλλα δε Θεός κελεύει. Η επεξήγηση νομίζω είναι περιττή.

    • Απαράδεκτη επιλογή, αντί να βάλουν το άγαλμα του ΣΟΥΡΑ ή της ξεμαλλιασμένης αγρότισσας επέλεξαν έργο τέχνης....

      Θα μπορούσαν φυσικά να βάλουν το άγαλμα του αείμνηστου ΜΕΛΕΛΗ με την μισοάδεια μποτίλια στο χέρι αλλά η επιτροπή ήταν μιλημένη με τον Κυρίτση και επέλεξαν αηδίες… ούτε καφάσια με ζαρζαβατικά , ούτε μποτίλιες με βαριά ποτά και τσιγάρα…

      • ΡΟΥΦΑ εισαι η επομενη δημαρχος.Εσυ εισαι ο ανδρας και οχι το φασισταριο

        που αποφασιζει χωρις να ρωταει τους κωους.Ρουφα το νησι σε παει.Μαζι χιλιες φορες παρα με τους ανικανους που μας διοικουν.

        • Φουρτούνα στο κρανίο της "λαίδης" μπλέκει την συνθήκη του Άμστερνταμ, της Λισαβόνας με το μεταφορικό ισοδύναμο του κοντού μιας χρήσης...

          Αχταρμάς τα γραφόμενα της σαν τα μυαλά της, από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα. Αμολά και μερικές κοτσάνες σαν την στήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, που αμφιβάλλω με τις σπουδές που έκανε εάν καταλαβαίνει τι πάει να πει και αρχίζει τις δηλώσεις…

      • Λιβανίζει τον εαυτό της η σαλεμένη κουκουνάρα. Πήραν τα μυαλά της αέρα κοπανιστό και αυτολιβανίζεται…

        Με ποιες γνώσεις, μόρφωση και ικανότητες πιστεύει ότι θα γίνει Δημαρχέζα; Μα τόσο πολύ καβάλησε το καλάμι που πιστεύει ότι επειδή βγάζει αφρούς από το στόμα της κατά του Κυρίτση με ανυπόστατες καταγγελίες πάει να πει ότι εκτός από ντομάτες και αγγουράκια μπορεί να παράγει και πολιτική;;;;

        • ο φασιστας σου τι γνωσεις εχει:οταν δεν παταει ανθρωπος στο γραφειο του.Και τον κατεβασε το βρωμοπασοκ τοτε για δημαρχο,για να υποφερουμε ολοι οι κωοι,ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ με τα μνημονοια που υπεγραψε και υποφερει ολη η ελλαδα.Για ποια μορφωση μιλας βρε παλιοτομαρο,μαακα.Αυτοι ειναι οι αγραματοι,και οχι η ρουφα,που ειναι η επομενη δημαρχος.Παλιοσιχαματα του κυριτση.

    • Πω, πω, πω μόρφωση και γνώσεις η ΡΟΥΦΑ, αλλά δεν τα καταλαβαίνω βρε παιδιά όλα στην Αττική διάλεκτο που τα γράφει.

      Και να κλ@σρι ο Κυρίτσης θα πρέπει να απαντήσει και να εκφέρει άποψη, φτώχεια και κακομοιριά μιας σαλεμένης που καβάλησε το καλάμι…

      • σε εχει καταλαβει ολο το νησι οτι εσυ εισαι που γραφεις στην aegeanwes ολες τις μαακιες σου.Εχεις καταντησει νουμερατζα.Θελω να σε βρισω, αλα ξερω θα τα κοψουν.Γιαυτο σε βριζω σε ολο το νησι οπου βρεθω και οπου σταθω.Παλιοπραμα.

    • Μια παπαρολογία την ημέρα την σαλεμένη κάνει πέρα... Διάβασε μαρή κόρη μου και στο λεξικό του Μπαμπινιώτη την λέξη οίηση!!!

      Μάλλον για εσένα αφιέρωσε δύο ολόκληρες σελίδες για μετριότητες που παίρνουν τα μυαλά τους αέρα κοπανιστό και καβαλήσαν χοντρό καλάμι..

      • ΣΟΥΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ. Κυρία ΡΟΥΦΑ την πίτα της παράταξης πότε θα την κόψουμε; Θα σας στείλω μια συνταγή με κολοκύθα σαν την κεφάλα του γραφιά.

        Φρόντισε σε παρακαλώ για χώρο ευρύχωρο, μεγαλύτερο από το υπόγειο του Μαριτίνα που θα κόψει την πίτα του και ο ΣφΥΡΙΖΑ και φρόντισε να εμφανιστεί επιτέλους ο αρχηγός μας ο SOYRAS που έχουμε κάνει όλοι μαύρα μάτια σαν και τα δικά του ελπίζοντας να βγει από το πηγάδι…

      • Οίηση, μια λέξη που ο Μπαμπινιώτης της έχει αφιερώσει δύο ολόκληρες σελίδες και αφορά άτομα σαν την "λαίδη"...

        Εριστική, απαντά σε δηλώσεις μόνο με κραυγές και χολή χωρίς καμιά ουσία, άμετρα φιλόδοξη παρά την έλλειψη ικανοτήτων και μόρφωσης, με εξαίρεση την μοναδική ικανότητα της να κελαηδά με την μεγάλη γλωσσοκοπάνα της, διαλυτικό στοιχείο μια και για ψύλλου πήδημα αρπάζεται ακόμα και με αυτούς που την στήριξαν και την ευεργέτησαν. Έχει διαλύσει κάθε παράταξη που ευκαιριακά για λίγο πέρασε και της φτάνει να την φωνάζουν «ΑΡΧΗΓΟ» σαν το αείμνηστο ΑΝΤΩΝΗ τον ΑΡΧΗΓΟ… Χατζηγιακουμής, ο Χατζηκαλύμιος και οι απέχοντες από το ΣΟΥΡΑΜΑ σύμβουλοι που τους είχε σκάσει με την φασιστική συμπεριφορά της έχουν καταλάβει πόσο αυταρχική και παλαβή είναι…

        • ΓΟΥΣΤΑΡΩ……………………………… ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ…………………………….

  2. ΚΑΜΑΤΕΡΕ αν κανεις βαση της RYANAIR ΚΑΙ ΜΟΛΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΤΟΥ 2015.

    • Φίλε μου η επίσκεψη σε κάποιο ψυχίατρο είναι 50 ευρώ,αν δεν έχεις ασφάλεια..επιτέλους πρέπει να κοιταχθείς,γιατί δεν πας καλά..το να έρθει η Rynair χειμώνα και να φέρνει πελάτες να βλέπουν αυτό το μαύρο χάλι που το άρρωστο μυαλό σου αδυνατεί να δει..σβηστά φώτα,μαύροι παντού,νέκρα και κατάθλιψη,ούτε ένας να πάει βόλτα..καταχνιά και στοιχειωμένοι δρόμοι..κάτι σαν την ψυχή σου υποθέτω…έχει πάντως 7-8 ειδικούς στο νησί …

      • το νησι βρωμοκοπα παντου.Τα σκουπιδια ειναι βουνα σε κεντρικα σημεια του νησιου.Που να πας στα περιχωρα.Μαυρη ωρα που ψηφισατε αυτον τον ανικανο δημαρχο και τα συμβουλακια του.Μ-Α-Υ-Ρ-Η.

  3. ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!!!!

  4. ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ……ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ……ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ…..ΤΟΟΟΥΥΥΥΥ……

  5. ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΝΙΑ ΡΟΔΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ?

  6. ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

    Όλα τα… μωρά στην «πίστα»! Ο διευθύνων σύμβουλος της διαβόητης τοκογλυφικής Goldman Sachs Group Inc, ονόματι Λόιντ Μπλάνκφεϊν είναι ο πρώτος τραπεζίτης της Wall Street που αποδοκιμάζει την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να απαγορεύσει την είσοδο στην αμερικανική επικράτεια σε πολίτες από κάποιες μουσουλμανικές χώρες.Σε ηχητικό ηλεκτρονικό μήνυμα, λοιπόν, που απέστειλε στο προσωπικό της εταιρείας, ο Μπλάνκφεϊν εξήρε την πολυφυλετικότητα της μεγαλύτερης τράπεζας της Wall Street: «Η φυλετική διαφοροποίηση του στελεχιακού δυναμικού αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία της τράπεζας. Αν το προσωρινό πάγωμα στο κλείσιμο των συνόρων προσλάβει διαρκή χαρακτήρα, θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στην τράπεζα και στο προσωπικό της».Είναι αυτό που λέγαμε και προ των αμερικανικών εκλογών, ότι το κατεστημένο θα πολεμήσει λυσσωδώς τον Τραμπ, αν εφαρμόσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις -αυτές που είναι αντίθετες με τα συμφέροντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Και τώρα που άρχισε να τις εφαρμόζει, άρχισε ο πόλεμος! Να δούμε ποιος θα βγει νικητής στο τέλος!

  7. στις δεξιωσεις.Δεν αξιζει να τους βλεπουμε συνεχεια.Γιατι δεν σκαμπαζουν τιποτα απο τοπικα δρωμενα.Ειναι κριμα για το νησι πρωην στρατιωτικος να διοικει καποια υπηρεσια χωρις να γνωριζει το αντικειμενο. Υπηρξαν και αλοι πρωην στρατιωτικοι,αλα δεν ασχοληθηκαν με τα κοινα του νησιου………….

  8. να τα βλεπουν νωρις,γαιτι πανε για υπνο οι υπνοι του κυριτση.

  9. ενω το οραμα, 3,5 χρονια ανοιξε δεκαδες θεσεις εργασιας, βλεπε αιγλη, ορφεα, βιμελ,.. πραγματικα ηθελα να ηξερα εχεις ιδεα απο τη γραφειοκρατια, τις αγκιλωσεις και την αρνητικη σταση ολων των υπηρεσιων σε οποιαδηποτε μεταβολη προς τον εκσυχρονισμο και τη βελτιωση, εχεισ διαβασει το νεο νομο περι διαγωνισμων και προμηθειων, εχεις ιδεα για το τι θα πει επιτροπος? εχεις ιδεα γενικα η απλα κανεις μια αναζητηση στο διαδικτυο και οτι βρεις μπροστα σου το θεωρεις μεγα ανακαλυψη και προτυπια και το αναφερεις σε χαιρεκακα δελτια τυπου.
    και πες μας ρε Ιωαννα εν τελη γιατι πηδηξε το 80% της παραταξης σου απο το καραβι? τι εγινε? ολα τοσα καλα τα κανατε που αποσυρθηκαν και τωρα απολαμβανουν τις δαφνες τις μεγαλης του ε-αποτυχιας!! καληνυχτα κυρια Ρουφα!!

  10. ΓΙΑ.Οχι αλους στρατιωτικους [πρωην].ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΩ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΗΘΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΕΣΥ.ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ.

    • KARABANA,MATHE OTI POLOI STRATIOTIKOI EXOYN GINEI STRATIOTIKOI GIATI EITAN EKSYPNOI,KAI MPRABO TOYS,ALOI MPIKAN STO STRATO ME MESON,ME TA KOLOROYSFETIA TON POLITOKON XORIS NA AKSIZOYN,KAI ALOI KSEKINHSAN APO DEKANEIS KAI EFTESAN TO BATHMO TOY TAKSIARXOY XORIS NA TO AKSIZOYN,GIATI PALI TO EITHELAN OI POLITIKANTIDES GIA PSIFOTHIRIKOYS LOGOYS.GIA POIA EKSYPNADA TON STRATIOTIKON MILAS ESY .KAI MATHE OTI EMEIS OI POLITES FYLAME PERISSOTERO THN ELLADA PARA ESEIS POY PLHRONESTE ADRA ME TA LEYTA TON ELLHNON,XORIS NA KANETE TIPOTA.OI EKSYPNOI KAI OI TIMIOI AKSIZOYN SYGXARITHRIA.GIAYTOYS MILAO,KAI OXI GIAYTOYS POY EINAI SYNTAKSIOYXOI,KAI KATEBAINOYN XORIS NA GNORIZOYN TIPOTA,KAI METAFEROYN TO STRATIOTIKO KATHESTOS STOYS POLITES.ANTE GIA STRATIOTIKE ……

  11. ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΜΕΛ;
    ΤΙΠΟΤΑ!
    ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ -ΜΕ ΤΗ ΚΑΛΥΨΗ- ΤΟΥ ΣΟΥΡΑ,ΤΙΝΑΖΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ;
    ΤΙΠΟΤΑ!
    ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΑΥΣΤΗΡΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ -ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ- ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ!
    ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;
    ΤΙΠΟΤΑ!
    ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ……..ΝΤΡΟΠΗ!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Ο ΣΟΥΡΑΣ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΚΣΧΡΥΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!
    ΑΜΑΡΤΙΑ -ΝΤΡΟΠΗ-ΞΕΦΤΥΛΑ!
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΓΛΗΜΑ……ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ!
    ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΤΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ……ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΧΡΕΗ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΩΝ!
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ!
    ΞΕΦΤΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

  12. ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ?

  13. Τουλαχιστον αυτος κανει εργα και αα μην σου αρεσουν γιατι αν τα συγκρινεις με τα δικα σας αστο καλυτερα μηδεν απο μηδεν μηδεν….

  14. ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ. ΜΠΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ. ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.

  15. Κυρια Ρουφα ελεος με τη μιζερια σας…δεν βλεπετε το χωριο σας που γεμισε μαυρους ξυπολητους ασχοληστε και με την τεχνης τωρα….

  16. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΚΑΛΙΑ ΣΤΑ HOTSPOTS ΤΩΝ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ»… ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ!

    Μπορεί εχθές να τη γλίτωσε -την τελευταία στιγμή, με την μεταφορά του στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Μυτιλήνης!- ένας δυστυχής από το Πακιστάν, αλλά υπάρχει τέταρτος νεκρός στα πανάθλια hotspots των συριζοψεκασμένων «ανθρωπιστών»! Και μάλιστα εδώ και ημέρες, αλλά οι «ανθρωπιστές», «αντιρατσιστές», «συμπαραστάτες», «αλληλέγγυοι» και δε συμμαζεύεται, έκρυβαν τον θάνατό του!Και την ίδια ώρα που πεθαίνουν συνάνθρωποί μας, κάποια ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ξεκοκαλίζουν τα λεφτά που είχε στείλει η Ε.Ε. στο ψευδοκράτος των Αθηνών, για να εξασφαλίσει αξιοπρεπείς συνθήκες ζωής (σε κοντέινερ με θέρμανση κι όχι σε καλοκαιρινά αντίσκηνα) στους δυστυχείς κι ετοιμάζονται για νέους «αντιρατσιστικούς» αγώνες!(ΥΓ): Τέσσερις δυστυχείς νεκροί και οι επαγγελματίες των «αντιρατσιστικών» οργανώσεων δε βγάζουν άχνα! Τυχαίο; Δε νομίζω! Καθότι είναι γνωστό, πως «όταν τρώνε δε μιλάνε»!

  17. Χρυσή Αυγή: Εθνικό νόμισμα και εθνική παραγωγή η λύση για την Ελληνική οικονομία.

    «Το εθνικό νόμισμα είναι η λύση παράλληλα με την στροφή στην εθνική παραγωγή για την επιβίωση της ελληνικής οικονομίας, αλλά καμία μνημονιακή κυβέρνηση, που παίρνει εντολές από ξένους τοκογλύφους, δεν πρόκειται να κάνει αυτό το βήμα».

  18. ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ

    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ .ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΑΛΜΑ ΦΥΓΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

  19. Τσακιστε τούς Ναζί σε κάθε νησί
    Τσακιστε τούς Ναζί σε κάθε περίπτωση
    Τσακιστε τούς Ναζί σε κάθε τι
    Ζητώ η κυβέρνηση
    Ζητώ η Ελλαδα
    Ζητώ η ανθρωπιά

    • γεια σου ρε τουρκοσπορε φασιστακο…για πες μας απο ποιον πηρε το οκ ο Κεμαλ για να κανει εκκαθαριση των ελληνων στη μικρα ασια? απο τους Ναζι μηπως? ε ΚΕΜΑΛΟΝΑΖΙ? αμα σε βρω σιγουρα θα σε τσακισω…

  20. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ. ΔΕΝ ΑΚΟΘΕΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΒΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ

  21. προς.STRATIOTIKE.ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

    ΜΕ ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΜΟΝΙΜΟ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ .ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ.

  22. καλά τα λές Ιωάννα, αλλά φρόντισε τις πολιτικές σου παρέες το γουργούλι του ΣΥΡΙΖΑ που αγκαλιάζεις δεν έχει πολιτικό μέλλον και προσπαθεί να στήση παιχνίδι (πάντα με την συνέργεια του μέντορά του Σούρα) μήπως σας φτύσουν όλους και κατέβη στα γεράματα για ακόμα μια φορά υποψήφιος Δήμαρχος, οπότε για άλλη μια φορά θα σας τη φέρη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ