ΟΡΑΜΑ- Δείτε το έγγραφο: Έξι μήνες πριν η «νικήτρια» γνώριζε για το διαγωνισμό και με έξοδα των δημοτών (εισιτήρια & διαμονή) ήρθε στο νησί για να μας συμβουλεύσει

105
3672

Δείτε το έγγραφο: Έξι μήνες πριν η «νικήτρια» γνώριζε για το διαγωνισμό και με έξοδα των δημοτών (εισιτήρια & διαμονή) ήρθε στο νησί για να μας συμβουλεύσει για τον χώρο και το κόστος

Από τον Σεπτέμβριο του 2014 όταν και ανέλαβε τις τύχες του Δήμου μας «η καταστροφική αλλαγή» Κυρίτση οι παροικούντες την «Ιερουσαλήμ» έχουμε συνηθίσει πλέον να γινόμαστε πανελλαδικά αλλά και διεθνώς ρεζίλι…

Τελευταίο επεισόδιο το περίφημο γλυπτό των 60 χιλιάδων ευρώ για την πλατεία της 7ης Μαρτίου (πλατεία του Κως όπως είναι ευρύτερα γνωστή) που ανέλαβε η διοίκηση της Μαρίνας.

Θέλοντας να προστατεύσουμε και τους 20 καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, συμπεριλαμβανομένης και της κας Κοροβέση που έτυχε προνομιακής μεταχείρισης, δηλώνουμε ευθαρσώς ότι ο διαγωνισμός είναι και στημένος και παράνομος!!!

Για τους ελάχιστους πλέον δύσπιστους συνδημότες μας παραθέτουμε τα παρακάτω στοιχεία:

Η απόφαση για τη διενέργεια διαγωνισμού για το γλυπτό που θα τοποθετηθεί στην πλατεία της 7ης Μαρτίου ελήφθη στις 16 Σεπτεμβρίου 2016…

Εν συνεχεία, στις 30 Σεπτεμβρίου, αναρτήθηκε η προκήρυξη του διαγωνισμού…

Αν σταματούσαμε εδώ όλα θα ήταν «εξαιρετικά». Δυστυχώς όμως δύο πολύ συγκεκριμένα γεγονότα γελοιοποιούν τη διοίκηση της Μαρίνας και τινάζουν στον αέρα τον περίφημο διαγωνισμό…

Το πρώτο είναι ότι η απόφαση που έλαβε η Μαρίνα στις 16 Σεπτεμβρίου 2016 για τη διενέργεια του διαγωνισμού δεν αναρτήθηκε ποτέ στο διαύγεια παρά μόνον στις 3 Νοεμβρίου του 2016 δηλαδή 34 μέρες μετά την προκήρυξη του διαγωνισμού και 27 μέρες πριν την καταληκτική του ημερομηνία… Ως εκ τούτου διαγωνισμός δεν υφίσταται…

Το δεύτερο γεγονός που σίγουρα ενδιαφέρει τους υπόλοιπους 19 συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, πλην της κας Κοροβέση, είναι ότι στις 31 Μαρτίου 2016 δηλαδή 6 μήνες πριν την προκήρυξη του διαγωνισμού, το Δ/Σ της Μαρίνας ενέκρινε ομόφωνα(;) την κάλυψη των εξόδων μετάβασης και τη φιλοξενία της κας Κοροβέση στο νησί μας για μια «πρώτη προσέγγιση»…

Αν ακόμα έχετε καμιάν αμφιβολία για τον «αδιάβλητο» και «διαφανή» αυτό διαγωνισμό…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

105 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΧΕΤΕ ΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.

    • Ποιος μπορεί να αντέξει αυτήν την κακιασμένη που μέσα στην ΣΟΥΡΑ της παντού ψάχνει για κομπίνες και κλέφτες...

      Δεν μας λέει όμως, μια και ήταν η υπεύθυνη αντιδήμαρχο για την ΒΙΜΕΛ, τι έγινε το παραδάκι, ο ιδρώτας των παραγωγών, που τα λαμόγια της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ κατάκλεψαν και κανένας δεν βρέθηκε να καταγγείλει, να τους στείλει στον εισαγγελέα αλλά κάλυπταν τους μάγκες τα ζώα που θέλουν και δημοτικά αξιώματα… ΣΟΥΡΩΜΑ η παράταξη της ρεμούλας της μίζας και των κλεφτών, των λ@μογιών και των αγράμματων αντιδημάρχων που «δεν έπαιρναν χαμπάρι για το παραδάκι που κάποιοι σούφρωναν»….

      • ΚΥΡΙΤΣΗ, μόνο εάν έστηνες στην πλατεία το άγαλμα του δικού τους με μια μποτίλια στο χέρι δεν θα έκραζαν...

        Πηγές και εσύ να βάλεις ένα έργο τέχνης και όχι το έμβλημα της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ…

        • ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΚΩΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΡΙΝΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ,Κ-ΕΥΤΕΣ,-ΕΥΤΙΛΕΣ.

        • Μας πρήζεις τα μέζεα για 250 € κοντή, τόσα χάνει ο Δήμος κάθε μέρα από την ΑΙΓΛΗ, ήμαρτον...

          Και αφού δημοσιεύθηκε το εμετικό της κείμενο που μόνο ο Αστυνόμος Σαΐνης θα μπορούσε να εξηγήσει πάει και ανάβει κεριά στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.

      • Και για να μην ξεχνάμε, τα χρήματα των Κώων του ΕΡΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ κάποιοι ΤΑ ΣΟΥΦΡΩΣΑΝ και η δικαιοσύνη παραμένει τυφλή.

        Μόνο εάν η άμυνα των νησιών θα φτάσει στο επίπεδο της δεκαετίας του ενενήντα κανένας Τούρκος δεν θα τολμούσε να απειλεί. Έχουν καταντήσει οι φασιστοαριστεροί τον στρατό ορντινάτσα των ΛΑΘΡΟ στα Hot spot… Με τις ελλείψεις που υπάρχουν στον στρατό, στην υγειά, στην παιδεία ο Θεός να μας έχει καλά.

    • Εγώ σας το λέω τόσο καιρό, αυτή η αγράμματη ξεμαλλιασμένη μεγαλομανής αγρότισσα έπρεπε να γίνει ΔΡΑΓΑΤΗΣ...

      Έχει μπατσικό δαιμόνιο στην κούφια της κεφάλα και παντού σήμερα βλέπει κομπίνες. Για την διαχείριση του ΣΟΥΡΑ δεν στραβώθηκε τίποτα ούτε στην ΒΙΜΕΛ, ούτε στην ΔΕΑΣ, ούτε στις συνεργατικές όταν βόλευε την κουμπάρα της με δωρεάν παραχώρηση δημοτικής περιουσίας ούτε πουθενά αλλού… Χαζή η συνένοχη στην σάπια δημοτική διαχείριση;;;;

      • Και γιατί ευγενικέ μου το κείμενο πρέπει να είναι της ξεμαλλιασμένης αγρότισσας όπως λες και όχι της κοντής με τα πανέμορφα μάτια;

        Θα μπορούσε να είναι κάποιου άλλου Σουραματιστή, ίσως του Φρ@γκουλη, αλλά θυμίζει…δικόγραφο κακού κομπλεξικού ατόμου, που ψάχνει για κομπίνα εκεί που δεν υπάρχει. Της περισσεύει χρόνος με τις αναδουλειές που έχει και το έχει ρίξει στα αστυνομικά μυθιστορήματα. .. Τελικά πόσα κόστισε το γλυπτό για να υπολογίσουμε την μίζα κατά την…»ψηλή» λασπολόγο; Σίγουρα εάν υπήρχε θα ήταν μικρότερη από ενα μηνιάτικο στις φιλενάδες της ΑΙΓΛΗΣ που ακόμα ρουφάνε τζάμπα την δημοτική περιουσία …

        • Μόνο ένας κομπλεξικό ανθρωπάκι με πολλά απωθημένα, υπόλοιπο δημοτικής παράταξης, θα απαντούσε με αυτό το χυδαίο ύφος.

          Μια θεραπεία με Lexotanil θα βοηθούσε την κατάσταση σου καμουζέλα που μόνο κακία και μίσος φανερώνει το αρρωστημένο κείμενο σου… Μια ματιά σου τάπππα φτάνει, να μου πέσει το μ@τζαφλάρι, να πάρω τα βουνά για να γλυτώσω και τα μάγια σου και τις κατάρες να ξηλώσω…

      • σταματα να γραφεις. οσο και να προσπαθεις με τα γραφομενα σου,δεν πειθεις κανενα κωο.γουρουνοκεφαλη. που εχρονια,για τι αν την καυκαλα σου την καναμε σουππα,θα ετρωγαν οι κωοι για ενα χρονο,αλα θα εκαναν εμετους για δεκα χρονια γιατι δεν θα μπορουσαν να σε χωνεψουν.ΑΧΩΝΕΥΤΕ.

  2. ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 5 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

    Οι 5 δήμαρχοι ψάχνουν λύση σ’ αυτούς που δημιούργησαν ή ανέχτηκαν –με την συναίνεσή τους- το πρόβλημα! Σας θυμίζει το «τυφλός βελόνα γύρευε…;». Καλώς σας το θυμίζει!
    Μήπως είναι… χαζοί οι δήμαρχοι; Όχι βεβαίως! Αντιθέτως, χαζοί είναι εκείνοι οι νησιώτες που τους πιστεύουν και ελπίζουν στις… πρωτοβουλίες τους!
    Ο μόνος πολιτικός Αρχηγός και το μόνο κόμμα που μπορεί να λύσει το πρόβλημα των νησιωτών –και όχι μόνον αυτών- είναι ο Ν. Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή! Κι αυτό, όσο γρηγορότερα το συνειδητοποιήσουν οι νησιώτες, τόσο καλύτερα γι’ αυτούς!
    (ΥΓ): Παρεμπιπτόντως… Κόμμα του «δημοκρατικού τόξου» το ΚΚΕ! Σίγουρα θα γελούσε μια βδομάδα ο «πατερούλης» Στάλιν, αν μπορούσε να τ’ ακούσει!

    • ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.

  3. ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΒΡΕΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ!!!!!!ΜΕ ΒΟΛΤΕΣ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑΣ.ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΚΥΡΙΤΣΗΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ.

  4. Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY

    ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ-ΜΕΛΙ.!.ΜΟΝΟ ΜΕΛΙ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!!
    ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ριξε τσιμεντο γεωργιε ΡΟΥΦΑ ΜΕΛΙ!!!.ΠΩΠΩ!! ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ!!!

  5. Ειπαμε καθαρος διαγωνισμος και Κυρίτσης είναι ένα πραγμα…… σαν το μελι της Αντιμαχειας!

  6. Απορια η ΟΜΟΩΝΗ αποφαση δεν θα επρεπε να εχει και τα ονόματα των αλλων συμβουλων?Εδω υπαρχει μονο του μέντιουμ-προεδρου

  7. .....της κακιας ωρας οτι ναναι εργα μονο για μελι.σε πηραμε χαμπαρι γεωργιε!!!!

    οτι προλαβουμε και αρπαξουμε.της σχολης του κλεφτοπασοκ.

  8. ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΥΤΗΛΗΚΙ!!!!!!!!!

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ!!!!!ΕΧΕΙΣ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΕΙ.

  9. Ακομη να βγει και να πεταξει λασπη η ομαδα Κυριτση!!! Ο κοσμος σας πηρε χαπαρι Κυριτσοπουλα.ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙ!!!

  10. Αν δεν υπαρχουν εξοδα κινησης και διανομης στη Κω και για τους αλλους 19 καλλιτεχνες τοτε να παραιτηθεί το ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

    Ως εδώ κυριε Μαραγκε

    • Εχεις απολυτο δικιο φιλε μιλτο.Αυτος ο ΠΡοεδρος, θα παραιτηθει οταν η κεφαλος θα γινει πρωτευουσα της γαλιας,δηλαδη ποτε.Θα φυγει ομως σε 2 χρονια,και μετα θα αρχισουν τα τραγουδια για αυτον τον ανθρωπο.Θα βγουν και αλα στην επιφανεια.Λιγο υπομονη.

  11. Αν εχει αξιοπρεπεια… να παραιτηθεί από το έργο.Ειναι ντροπη 6 μηνες νωρίτερα να της καλυπτει ο δημος τα εξοδα για ταξιδακι στη Κω.Ειναι ντοπη η επιτροπή να εχει μελη που παιρνουν μερος στον διαγωνισμο του Ακταιον,ειναι ντροπη να εμπλέκονται συνταξιούχοι μηχανικοι οι οποιοι επέστρεψαν ως εδικοι συμβουλοι….σας παρακαλω της παραιτηση σας.

  12. ΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΚΩΣ . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.

    • Οχι μονο τον κυριτση,αλα και τον μαραγκο εκθετουμε γιαυτα που συμβαινουν εδω μεσα.Ολους ρουφιανους τους καταντησαν εδω μεσα,για να μην τους διωξουν.Η ξευτιλα στο μεγαλειο της.

  13. ειναι αυτοι?οι κανονικοι γκ…..τους ειδαν και φοβηθηκαν!!!!!!!!!!

  14. τους αλλους γλυπτες γεωργιε γιατι δεν τους πληρωσατε τα εξοδα????????????????????????

    μαλλον κατουρησαν σε πηγαδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΜΦΕΡΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ. Ο ///// ΚΑΙ Ο //////ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ??? ΕΝΝΟΩ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΚΕ ΑΓΟΡΕΣ( ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ , ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ , ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΤΛ)…. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΟΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ….ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ! Ο ΕΝΑΣ …. ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΣΤΟ, Ο ΑΛΛΟΣ ……… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ , ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ!!!!

  16. Ελεος.Καλα δουλειες δεν εχετε?Τι ανακαλυψατε?Δηλαδη με απλα λογια.Καλεσαν καποια ειδικο να τους πει πως γινεται και ξοδεψαν 250 ευρω.Μεχρι εδω φανταζομαι καλως.Αυτο τωρα τι σχεση εχει με τι διαγωνισμο?Υπαρχει καποιο εργο που αρεσαι περισσοτερο στο Οραμα?Εκανε καποιος απο τους διαγωνιζομενους ενσταση επειδη ο χρονος ηταν περιορισμενος?Εχει καποιο κολητο το Οραμα να επερνε το εργο?Η ζημεια για τον δημο και τους δημοτες πια ακριβως ειναι?μπορει να μου πει καποιος?Ισως να μην ηθελε το οραμα να φτιαξουν τη πλατεια να το καταλαβω.Ισως παρκαρει κανενας ψηφοφορος του εκει και το χαλαει να περπαταει λιγο.Η ζημεια πια ειναι?ΚΑΜΙΑ.Εκανε καποιος ενσταση η πιστευει οτι αδικηθηκε καποιο εργο να το πει καθαρα.Ετσι απλα χαβαλες να γινεται.

    • Βρε Χαλουβα εσυ βλεπεις σωστο να καλεις την νικήτρια του διαγωνισμού 6 μηνες πριν γινει ο διαγωνισμος????
      Αντε να δουμε με τις φιλοσοφιες σας εδω μεσα.Εισαγγελέα χρειαζομαστε

  17. Βρε τη Ρουφα τι ανακαλυψε,250 ευρω εξοδα.Θα μας τρελανει.Κανενας διαγωνιζομενος δεν εκανε ενσταση αλλα κανει το Οραμα.Καλα μαλλον θα ηθελε να βαλουμε σημαιες εκει και μαλιστα σκισμενες ν της παρουμε απο δικο της εμπορο?

    • ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ. ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΡΗΣ;

    • Τι λακαμας εισαι ψηφοφόρος εισαι! Το ταξιδι στην Κω 6 μηνες πιο νωρίς δεν σου κάνει εντυπωση???

  18. ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ ΜΟΝΟ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΒΛΕΠΕΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑ ΞΗ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛ ΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΗΧΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΜΟ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. Τ Ο ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΩΝΗ . ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑ ΛΛΙΤΕΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ Κ ΡΟΥΦΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΓΚΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟ Δ ΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΤΗ ΧΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ.

      • ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΝΑ ΕΡΘΡΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ.ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ.

    • Άντε εγω ο αφελής να σε πιστεψω ζε οτι λες!!! Αν μπορείς δωσε στην δημοσιοτητα και τα εξοδα για τους αλλους 19 καλλιτέχνες.Αν δεν υπαρχουν μιλαμε για στήσιμο!!! Να πεις του κυριου Μαραγκού να παραιτηθεί.

  19. Στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου της Χίου μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, από το hot spot της Σούδας, ένας 25χρονος από το Σουδάν, τραυματισμένος με μαχαίρι στα πλευρά και το πόδι.
    Ο 25χρονος τραυματίσθηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκής στον καταυλισμό με αγνώστου προελεύσεως «προσφυγάκι», ο οποίος διέφυγε της σύλληψης.

    Να χαίρονται τον μαχαιροβγάλτη οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

  20. ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ: ΚΡΑΔΑΙΝΕ ΣΠΑΘΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ: “Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ”!

    Ένα εξαιρετικά σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στην γαλλική πρωτεύουσα, αφού οπλισμένος τζιχαντιστής επεχείρησε να εισέλθει στο μουσείο του Λούβρου, κρατώντας δύο ύποπτα σακίδια και ένα μαχαίρι.
    Αρχικά επιτέθηκε σε έναν στρατιώτη και προσπάθησε να μπει στο υπόγειο κατάστημα του μουσείου. Εν τέλει ακινητοποιήθηκε από τους πυροβολισμούς έτερου στρατιώτη, ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή και τον οποίο επεχείρησε να επιτεθεί φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ».
    Ο τζιχαντιστής φέρεται να τραυματίστηκε βαριά από τα πυρά και νοσηλεύεται, ενώ έχει εκκενωθεί η γύρω περιοχή, υπό το φόβο δεύτερης επιθέσεως.

  21. Μέχρι τώρα το μόνο μέρος στην Κω που τη γλύτωσε είναι ο Φάρος…το μόνο μέρος που δεν στένεψαν ακόμα,που δεν έκοψαν τη θέα των οχημάτων..γι αυτό προτείνω να γίνουν ακόμα 3 ποδηλατόδρομοι,άγαλμα των πεσόντων στα Ίμια και των τριών εννοώ,ανισόπεδη διάβαση και 5 νησίδες με συντριβάνια και φώτα..να μπουν φανάρια και απ τη μία άκρη μέχρι τέρμα σιδηρά κιγκλιδώματα ώστε να εμποδίζονται οι λαθρομετανάστες,α..ξέχασα σε κάθε άκρη και ένα μεγάλο δοχείο με ζαναξ..

  22. κυρια ρουφα δεν πρεπει να επιτρεψετε και αλλη καταστροφη.αυτος ειναι μανιακος.να οργανωθουμε για δυναμικες αντιδρασεις.αυτος θα αφησει πισω συντριμια!!!!!

  23. ωχ τι θα γινει στην πλατεια στα δελφινια?ετοιμαζει αλλο εκτρωμα ο μουρλος!!!!

    κυρια ρουφα δεν πρεπει να επιτρεψετε και αλλη καταστροφη.αυτος ειναι μανιακος.να οργανωθουμε για δυναμικες αντιδρασεις.αυτος θα αφησει πισω συντριμια!!!!!

  24. Κυρία Ρούφα, το μέλος του ΔΣ της μαρίνας που ανήκει στην παράταξη σας δεν υπέγραψε αυτή την απόφαση; Λέτε ότι δεν ξέρει τι υπογράφει; τώρα ξυπνήσατε; Βλέπω επίσης ότι το 5 θέμα γράφει , τι έγινε προσέλαβαν τους δικούς τους χωρίς να προκηρύξουν διαγωνισμό, ή θα γίνει τους επόμενους μήνες για να κάνουμε αίτηση;

  25. ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΥΤΗΛΗΚΙ!!!!!!!!!

    ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΦΥΡΙΞΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣΣΣΣΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΛΕΟΝ.

  26. να βγεις δημοσια και να δηλωσεις,εαν υπαρχουν ατομα που καθοντε για 6 ωρες και οχι 8,οπως ειναι το κανονικο ωραριο,χωρις να προσφερουν τιποτα στην μαρινα και να παιρνουν βαρεα ενσημα.Πως γινετε να διοριζετε υπευθυνους,την στιγμη που υπαρχουν παλαιοτεροι με περισσοτερη εμπειρια,και υγιεις.Νην νομιζεις οτι το νησι δεν γνωριζει το τι γινετε εκει μεσα.Η ξευτιλα που υπαρχει στην μαρινα την γνωριζει ολο το νησι.

    • Σε καίει ε;;;; Την εμπειρία που την βρήκες δεν μας λές; τα προσόντα σου θα μας τα πείς; Δεν έχεις έ;;; Αν έρθει έλεγχος θα πάτε πολλοί στα σπίτια σας και θα επιστρέψετε και μισθούς που καλοπληρωνόσασταν. Ξέρεις ποιος είμαι, αν έχεις @ρχίδια έλα να μου τα πείς κατάμουτρα. Αντε μπράβο γυναικούλες που μιλάτε μόνο πισώπλατα.

      • Βλακοειδες ζωον,δεν θα μιλας στον πληθυντικο,γιατι τα παιδια που εργαζοντε εκει μεσα

        αυτα τα παιδια σε πληρωνουν.Κοπροσκυλο.Και σταματα να τους το παιζεις,και να τους φοβιζεις.Εαν γινει καταγγελια οχι μον θα φυγεις,αλα εσυ θα επιστρεψεις τα παχουλα μηνιατικα που παιρνεις παρανομα.Παλιογλυφτη,ρουφιανε,διχασμενη προσωπικοτητα.Και εαν εχεις απο αυτα που λες,παρε φορα απο το βουνο και ελα να μας τα κανεις αερα.Και προσεχε μην σχισεις κανενα καλσον,ΑΝΤΡΑΚΛΑ του κ@λο@.

  27. …….H MARINA PREPEI NA DIOIKEITE APO ATOMA EKSYPNA,KAI DRASTHRIA.DEN MPOREITE NA KATHOSASTE STA GRAFEIA SAS,KAI NA MHN GNORIZETE TI SYMBAINEI STHN MARINA.EISTE MONO GIA ROYSFETIA MHPOS KAI PARETE KANENA PSIFOYLAKI.EAN SAS PERISEBEI LIGO TSIPA NA PARAITITHEITE.STO REZILIKI POY EXETE SYRTHEI DEN TO EXETE KATALABEI.EIPAME NA BAZETE TO DAKTYLO STO MELI KAI OXI OLOKLIRI XOYFTA.KSEDIANTROPOI.

  28. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΤΩΡΑ.ΒΡΕ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.

  29. το γραφειο τυπου του δημου να βγαλει ανακοινωση.να γελασει και

    το παρδαλο κατσικι.γεωργιε μονος σου αυτοκαταστρεφεσαι απο τις βλακειες που κανεις.καλα δεν εχεις εναν σοβαρο να σε συμβουλεψει?αλλα τους σοβαρους υποστηρικτες τους εδιωξες ολους με την ξεροκεφαλια σου.τωρα εχασες.

  30. Επειδή έψαξα και ρώτησα παντού, λέω το εξής απλό σαν συμπέρασμα: Καλά βρε τον Μαραγκό πήγατε να χτυπήσετε; Είστε σοβαροί; Ένας πανάξιος και ηθικός άνθρωπος υπάρχει στο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτόν βρήκατε; Ο άνθρωπος δεν είναι πολιτικός παλαιάς κοπής, ειναι άνθρωπος που μπήκε στην πολιτική να προσφέρει και μόνο και κάτι τέτοιες αήθεις επιθέσεις σε τόσο τίμιους ανθρώπους μόνο καλό του κάνουν, γιατι η αλήθεια είναι πασιφανής και εκτίθεται αυτός που τα γράφει για τις εντυπώσεις και μόνο. Το πρακτικό ανέβηκε 1 μηνα μετα το Δ.Σ. Ε και;
    Στο δήμο πόσο καιρό κάνουν; 1-2 μήνες.
    Ο διαγωνισμός είχε ανακοινωθεί , όπως προβλέπεται,στον τύπο άμεσα ΚΑΙ στο site του Δήμου. Οπότε όλοι μα όλοι είχαν ενημερωθεί ΕΓΚΑΙΡΩΣ, το ότι αναρτήθηκε το πρακτικό σε ένα μηνα δεν επηρέασε ΚΑΝΕΝΑΝ, αφού ανέβηκε ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ αφού ο διαγωνισμός είχε ΑΝΕΒΕΙ και ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΗΔΗ προ πολλού! Εξάλλου είχε κοντά 30 συμμετοχές!!! Πως είχε τόσες πολλές,αφού κατά την κυρία Ρούφα ήταν και καλά στημένος; Πολύ απλά γιατί ενημερώθηκαν ΟΛΟΙ όπως προβλέπεται εγκαίρως!

    • Βρε ουδετερε για πες μας απο που καταλαβαινεις αυτά που γράφεις....

      …..Για ρωτα παραεξω στο νησι να μαθεις……..Εκτος και αν εισαι συγκενικο του πρωσοπο,η,κανενα ρουφιανακι του και γραφεις αυτα που γραφεις………Εαν θελεις να μαθεις περισσοτερα εδω ειμαι.Αντε γιατι καταλαβα ποια εισαι,παλιογλυφτρα.ΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΓΚΟ ΣΟΥ.ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ.Θα φατε δρομο μερικοι απο εκει μεσα σε 1.5 χρονο.Ο κοσμος τους σιχαθηκε.

      • Καλιτεχνης και εσυ?Βρε γεμισε η Κως καλιτεχνες.Ειχες κανενα εργο και δεν προλαβες?χαχαχα

  31. Λες και ενημερώνεται κάποιος από τις αποφάσεις του ΔΣ για κάποιο διαγωνισμ και όχι από την ίδια τη διακήρυξη μέσω του site ή των εφημερίδων!Μονο γέλια μου προκαλεί αυτό, ακόμα και ένα μωρό το καταλαβαίνει! Αλλά ρίξε λάσπη κάτι θα μείνει… Αμ δε, σας την επιστρέφει πίσω ο Μαραγκός με την πορεία του και την ηθική του τόσα χρόνια και εκτίθενται οι λασπολόγοι κι’άλλο! Γαλόνια είχε στο στρατό και πολλά μάλιστα, δε θέλει άλλα, να προσφέρει θέλει και επειδή αυτό κάνει και με τον καλύτερο τρόπο μάλιστα, κάποιοι κλαίγονται σαν τα μωρά και πετάνε μπαρούφες.
    Ότι η μαρίνα βγήκε δεύτερη στην Ευρώπη δεν άρεσε σε κάποιους άσχετους και παίζοντας πολιτικά παιχνίδια λένε τη μία βλακεία μετά την άλλη.
    Είναι όλα απλά λοιπόν, ο διαγωνισμός αναρτήθηκε κανονικότατα παντού και κάποιοι άσχετοι απλά για τις εντυπώσεις έγραψαν ψεύδη, ποινικά κολάσιμα…
    Σας τα λέει κάποιος που δεν έχει καμία μα καμία σχέση με πολιτική, κυρίτση, ρούφα κτλ. Απλά κάποιο άνθρωποι διαμάντια έχουν διαγραψει μία πορεία χρόνων που δεν τη σβήνει κανένας, όσο και αν προσπαθεί. Μικρό νησί είμαστε, γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας…

    • H OYDETEROTHTA SE MARANE, BRE KATALABES TI EGINE ………………………..H KANEIS TON XAZO KAI PREPEI OLOI OI KOTES NA TRONE KOYTOXORTO.

  32. Ρε φιλε απο ποιον πληρωνεσαι τελικα να κανεις σχολια για το δημαρχο?Ολη μερα να κανεις αρνητικα σχολια αυτη ειναι η δουλεια σου?Ενας τα γραφει ολα,αν ειναι δυνατον.Που ειναι ο Καισερλης θα μας πεις?Που ειναι τα πρωτοκλασατα στελεχη του?Δεν υπαρχουν πουθενα και αφησαν τον Ρουφα να λεει βλακειες και μολις πληριασουν οι εκλογες θα την θαψουν και θα βγουν καποιοι σωτηρες.

    • ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ.Η ΙΩΑΝΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡχ.. Α ΣΤΑΘΗΚΕ ΒΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ . ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΛΙΣ ΚΟΠΗΚΕ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΠΗΓΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ.

  33. 17χρονος Σύρος πρόσφυγας κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 10χρονου ομοεθνή του

    Δεκαεπτάχρονος Σύρος πρόσφυγας, ο οποίος φιλοξενείται σε δομή στα Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκης συνελήφθη κατηγορούμενος για ασελγείς πράξεις σε βάρος 10χρονου ομοεθνή του.
    Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το περιστατικό έγινε στα τέλη Ιανουαρίου.
    Ο 17χρονος συνελήφθη, απολογήθηκε σε τακτικό ανακριτή από τον οποίο αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

  34. Μπραβο…..250 ευρω εξοδα?Αυτο ειναι εγλημα.Καλα δεν την ταισαν την γυναικα.Τι ανακαλυψε το λαγονικο.Τελικα επρεπε να ξοδεψουν λιγοτερα απο 250?Δεν επρεπε να ρωτησουν κανενα για τη διαμορφωση?Αυτο το γεγονος με την διαδικασια του διαγωνισμου δεν εχει καμια σχεση.Ετσι περιμενετε να μην ψηφισει ο κοσμος?Καλα κρασια,ναι τι Ρουφα θα ψηφισει να φτιαξει το νησι.Που ηταν αυτη επι Καισερλη?Χαμπαρι δεν πηρε γιατι τους εδιωξε ο κοσμος?

    • Θα στο γραψω με κεφαλαία μηπως ξαι το καταλαβεις.6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΈΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΊ! 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!! Τα 250 ευρω στα χαρίζω,αλλα το να καλεις εναν καλλιτεχνη 6 μηνες πριν απο τον διαγωνισμο αυτο παει πολυ αδελφε.

      • Καταλαβα…οι αλλοι δεν εμπνευστηκαν αρκετα και χασαμε……το αριστουργημα τους.Καλα κρασια συντροφε.Ετσι θα παρει τι δημαρχια το Οραμα?Ασχετα αν σου υπογραφω δεν θα κατεβει Οραμα στις επομενες εκλογες .

  35. Τελικα εχει αναλαβει την υπερασπιση των αλλων διαγωνιζομενων η ειχε κανει καποιο εργο η Ρουφα και δεν το διαλεξανε?Τι εγινε δεν καταλαβα?

  36. Εσυ που κανεις τα αρητικα σχολια γιατι ενας εισαι…..ειχες καποιο εργο και δεν το διαλεξανε?

  37. Το θέμα είναι απλό.Ποιός έπρεπε να κερδισει?Θα μας πει το Όραμα?Εχει πλάκα να εκάνε κανεν αγαλμα ο πρωην δημαρχος γιαυτο ειναι εξαφανισμενος και δνε προλαβε να το τελειωσει.Γιαυτο γκρινιαζει η Ρουφα?

    • Η ΚΑ ΑΥΤΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ , ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    • Κανείς δεν έπρεπε να κερδίσει. Αντί να φτιάξουν καναν δρόμο που έχουμε διαλύσει τα αυτοκίνητα μας, οι κρίκοι και τα κιτσαρια μας ελειπαν μέσα στην κρίση. ..λακιες

    • Άνθρωπε!!!!!!!!! Απλα εξηγησε μας ποιος ο λογος να ερθει στη Κω η κυρία που θα κεριζε τον διαγωνισμό 6 μήνες νωριτερα.Αν υπαρχουν εξοδα και για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες κανενα πρόβλημα.Επειδη ομως δεν υπάρχουν ας παραιτηθεί απο τον διαγωνισμο.

  38. ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΛΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
    ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;
    ΤΑ ΜΕΛΙΑ …ΤΗ ΒΙΜΕΛ …ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ!
    ΤΩΡΑ ΩΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ….ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΡΟΧΙΑ,ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ…ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ…..Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ…ΜΠΑΚΛΑΒΑ
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ …ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΙΑΛΛΑ!

  39. Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΙ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

    ΓΙΑ ΜΕΛΙ.Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕΙ.ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ-ΜΕΛΙ.!.ΜΟΝΟ ΜΕΛΙ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!!
    ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ριξε τσιμεντο γεωργιε ΡΟΥΦΑ ΜΕΛΙ!!!.ΠΩΠΩ!! ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ!!!Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΣΤΟ ΑΡΠΑΓΜΑ!!!!!!!!!!!!

  40. Εχει μεγαλη πλακα….ο αλλος εγλυφε τον Καισερλη που του ειχε ταξει να βαλει το παιδι του στη δουλεια και τωρα βγηκε ο Κυριτσης και μας ζαλισε βριζοντας.Ας προσεχες μεγαλε.Μαθε στο παιδι σου να εχει αξιες και οχι να ειναι γλυφτης να σταματισεις να μας ζαλισεις με βρισιες η γλυψιματα.Ελεος πια 2017 εχουμε.Ο καθε δημαρχος κρινεται πια με το εργο του και οχι αν σε βολεψει εσενα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ