ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο ΣΕΠΕ Κω & η «γαστρονομία» ενώνουν… Οι βραβεύσεις & οι ενωτικές παρεμβάσεις Καματερού-Κυρίτση-Χαλκιδιού στη ΓΣ του ΣΕΠΕ

21
2871

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο ΣΕΠΕ Κω & η «γαστρονομία» ενώνουν… Οι βραβεύσεις & οι ενωτικές παρεμβάσεις Καματερού-Κυρίτση-Χαλκιδιού στη ΓΣ του ΣΕΠΕ

Δείτε εδώ τον ετήσιο απολογισμό του ΣΕΠΕ Κω όπως τον παρουσίασε στην αρχή ο Πρόεδρος Βασίλης Μανιάς:

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 ΤΕΛΙΚΟ

Από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Η. Καματερό, τον έπαρχο Γ. Χαλκιδιό, τον δήμαρχο Γ. Κυρίτση, τον αναπληρωτή επικ.  του Οράματος  Γ. Φραγκούλη, τον επικ. της #Δίεσης Γ. Ζερβό, τον Πρόεδρο του ΣΕΠΕ ΚΩ Β. Μανιά, τον εκπρόσωπο του ΕΒΕΔ Κω Ν. Τσακίρη, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Η. Σιφάκη έγιναν οι βραβεύσεις των επιχειρήσεων που συμμετείχαν σε δράσεις του Συλλόγου κατά τη διάρκεια του έτους 2016 (και οι αντίστοιχοι χαιρετισμοί απ’ όλους).

Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του Η. Καματερού ο οποίος αν και κυβερνητικός βουλευτής τόνισε ότι αγωνίζεται ακόμα και αν δεν συμφωνεί σε ορισμένα σημεία με την κυβέρνηση για το καλό της Δωδ/σου ζητώντας συνεργασία για την προώθηση των κοινών στόχων. «Σήμερα είμαι αύριο δεν είμαι, όμως όσο είμαι ας αξιοποιήσουμε τις παρεμβάσεις που μπορούμε να κάνουμε για να επιλύσουμε προβλήματα του τόπου μας» τόνισε μεταξύ άλλων. Αναφέρθηκε ειδικότερα στην αναστολή του μειωμένου ΦΠΑ έως το τέλος του ’17 και τις προσπάθειες που γίνονται να παραμείνει. Στη νησιωτικότητα που χάρη στις παρεμβάσεις τους έχει αρχίσει να καθιερώνεται σε κυβερνητικό επίπεδο με την δημιουργία και του Υπ. Νησιωτικής Πολιτικής. Ενώ για το μεταναστευτικό αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για αποσυμφόρηση του νησιού αλλά και στον φόβο που υπάρχει για τον κίνδυνο να καταρρεύσει η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, τονίζοντας ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να περάσουμε αυτό το μήνυμα προς τα έξω για το καλό του νησιού και στον τουρισμό.

Ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στις προσπάθειες του ΣΕΠΕ και ιδιαίτερα των ανθρώπων που απαρτίζουν το ΔΣ βάζοντας πάνω απ’ όλα το κοινό καλό. Προς έκπληξη όλων μίλησε με κολακευτικά λόγια και για τον βουλευτή Η. Καματερό. «Εγώ τον ξέρω ως τον βουλευτή Δωδ/σου του ΣΥΡΙΖΑ, που βάζει το συμφέρον της Δωδ/σου πάνω από το προσωπικό-κομματικό συμφέρον», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Κω (η έκπληξη συνεχίστηκε όταν κλήθηκε να βραβεύσει τον αναπληρωτή επικ. του Οράματος Γ. Φραγκούλη για την οικογενειακή επιχείρησή του με τον ασπασμό που του έδωσε, ενώ όταν βράβευσε την Ν. Σβύνου υπήρξε λίγη αμηχανία και συγκρατήθηκε… φωτό & βίντεο)

Τέλος, έγινε η κλήρωση για τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο οινογευσιγνωσίας που πραγματοποιήθηκε στο οινοποιείο Τριανταφυλλοπούλου με έπαθλο τη δωρεάν συμμετοχή σε πρόγραμμα επιμόρφωσης για θέματα κρασιών, με την Μ. Τριανταφυλλοπούλου να δίνει τον πρώτο λαχνό στον Τάκη Χατζηπυλιώτη (Καμέλια), ενώ κληρώθηκαν κι άλλοι δύο επιλαχόντες σε περίπτωση που δεν πάει ο πρώτος (με τον δήμαρχο να σχολιάζει με χιούμορ όταν είδε ότι ο φίλος Τάκης αποδέχτηκε ασμένως, «από του χρόνου βλέπω ότι θα έχουμε και λουκουμάδες… κρασάτους).

Η ατάκα «η γαστρονομία ενώνει» είναι από τον χαιρετισμό της Μαίρης Τριανταφυλλοπούλου λίγο πριν την κλήρωση (και πριν τις «ενωτικές» αναμνηστικές φωτό έξω στην είσοδο της αίθουσας, με τον δήμαρχο να απαντάει ακαριαία σε σχόλιο της συναδέλφου Π. Δανελάκη «ούτε νέα παράταξη να είσασταν», ότι «δεν βλέπω να υπάρχει κενό αυτή τη στιγμή για νέα παράταξη…»)

βίντεο από dhras.gr (καμ. Μ. Χατζηθέμελης):

21 ΣΧΟΛΙΑ

      • Κατεβάστε βρε τις τιμές που για να φάει ένας στα μαγαζιά σας θέλει ένα βδομαδιάτικο, μας σουβλίζετε και μας ξεβρακώνετε.

        Τώρα που χειμώνιασε καλά κάνουμε και παίρνουμε …..από τον Φ….. με 20 Ε το κιλό όταν εσείς…..χρεώνετε 40 Ευρώ και από την Τ…… σε τιμές που εσείς χρεώνετε τα γιαπράκια μας δίνει μια χορταστική μερίδα… Θα κάνετε μαύρα μάτια να δείτε ντόπιο. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ και ΧΩΡΙΣ να παίρνουμε ΑΠΟΔΕΙΞΗ….

    • Οι περισσότεροι από αυτούς αντί για αποδείξεις μας φέρνουν δελτία παραγγελίας, ......για να αντέξουν...

      Τόσα χρόνια έκλεβαν τον ΦΠΑ μέχρι που τον ανέβασαν στο 24 %, τώρα με το ασφαλιστικό που ψήφισαν οι φασιστοαριστεροί ΣφΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουν ακόμα ένα μεγαλύτερο κίνητρο να ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ.

    • Και μην ξεχνάτε, χάθηκε το ΧΆΘΗΚΕ ΤΟ ΑΓΝΌ. Μας ταΐζουν ..............

      Ότι πιο φτηνό …… τα φλομώνουν στο αλάτι και στα μπαχαρικά και μας τα προσφέρουν για σπεσιαλιτέ. ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, 30% ακριβότερα από τα εστιατόρια του Συντάγματος, έτσι οι ντόπιοι τους έχουν κόψει και οι τουρίστες βολεύονται με το Al inclusive…

    • Ο Κάπτεν Ηλίας ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ θα έριχνε την κυβέρνηση εάν καταργούσε τον μειωμένο ΦΠΑ και τώρα πουλά νησιωτικότητα και μεταφορικό ισοδύναμο, οι άσχετοι του Επαρχίου πουλάνε παρουσία άνευ ουσίας και οι μοσχοκεφαλές των δημοτικών παρατάξεων δηλώσεις για ρεμούλες, παρανομίες, για χαμένο παραδάκι και βόλεμα… Η ΡΟΥΦΑ απούσα γιατί οι ντόπιοι της εστίασης μα ταΐζουν ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ και όχι του κάμπου του Πυλιού.

    • Κανένας από τους ελάχιστους που ακόμα προσφέρουν αγνό και παραδοσιακό φαγητό ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΒΡΑΒΕΙΟ...

      Ποιος από αυτούς ξέρει να μαγειρεύει σαν αυτούς που δεν είναι στην παράσταση που μοιράζει διπλώματα……;Καμιά δεκαριά έμειναν που εάν τους αναφέρω ονομαστικά θα σκίζουν οι άσχετοι τα βραβεία τους και θα τους κόψει ο ψαλιδοχέρης…

    • Καλές οι φιέστες και τα ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΒΡΑΒΕΙΑ αλλά να κόβετε και καμιά απόδειξη που οι περισσότεροι από εσάς το χουν σε κακό. ΟΛΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ.

      Κάπως έτσι ο ΦΠΑ έφτασε το 24% και οι φόροι και τα ασφάλιστρα στα ύψη. Οι εστιάτορες και τα συναφή μαγαζιά κόβουν μια απόδειξη στις δέκα μέρες, οι έμποροι κάθε 30 του Φλεβάρη, οι γιατροί – δικηγόροι ποτέ, οι αγρότες όλα μαύρα πουλώντας αγροτικά προϊόντα που δεν παράγουν και εμείς οι εργαζόμενοι, οι μισθωτοί και συνταξιούχοι κλαίμε την κακιά μας μοίρα με τόσους κλέφτες γύρω μας.

  1. ΤΟ ΤΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΚΥΡΙΤΣΗΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ-ΧΑΛΚΙΔΙΟΣ.

    Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ Ο ΕΠΑΡΧΟΣ.ΞΕΤΙΝΑΞΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΕΙΔΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

  2. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2017. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ

    ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ . ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΚΩ.ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .ΟΣΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ .ΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΥ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΛΙ ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΧΩΡΙΑ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΙΛΛΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

  3. ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  4. ΚΑΜΑΤΕΡΕ αν κανεις βαση της RYANAIR ΚΑΙ ΜΟΛΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΤΟΥ 2015.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΡΕΝΑΚΙΑ.

  5. ΔΗΜΑΡΧΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ.ΟΥΤΕ 1 ΜΕΤΡΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΣ!!!!!!

    ΠΗΡΕΣ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!!!!!!!

  6. ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ-ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΠΟΤΕ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΘΕΑΤΡΟ? ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ?

    ΣΤΟ ΟΜΟ?ΣΤΟ ΤΑΙΤ?ΣΤΟ ΑΡΙΕΛ?

  7. ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ ΔΙΔΑΞΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ… ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΕ 10ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ, ΣΕ HOT SPOT ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Ένα 17χρονο «εμβολιασμένο προσφυγόπουλο» (που δικαιούται να μετέχει της… ελληνικής παιδείας – αν δεν μετέχει ήδη…) συνελήφθη από αστυνομικούς, διότι στα τέλη Ιανουαρίου… δίδαξε τα μυστικά του οθωμανικού δικαίου (Bir Allah!) σε 10χρονο επίσης «εμβολιασμένο προσφυγόπουλο», στο hot spot των Λαγκαδίκιων της Θεσσαλονίκης.Σύμφωνα με την καταγγελία, η… διδασκαλία έγινε στα τέλη Ιανουαρίου. Ποιο ήτανε το αποτέλεσμα; Ο βιαστής απολογήθηκε σε τακτικό ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» της «γενιάς του πολυτεχνείου»!
    Προφανώς, για να… διδάξει οθωμανικό δίκαιο και στα ελληνόπουλα, με τα οποία θα είναι –ή μήπως είναι ήδη;- συμμαθητής!
    (ΥΓ): Να το διδάξει! Στους κνίτες και τους λοιπούς «αλληλέγγυους»! Και να’ ναι και γιοί μαρξιστών ινστρουχτόρων (καθηγητάδων)!

  8. Αυτοί που μας κυβερνάνε σήμερα είναι κομμουνιστές;
    Όχι. Το παίζουν πρώην αδικημένοι και τώρα βρήκαν την ευκαιρία να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Είναι πολύ σκληρό αυτό που λέω, αλλά το λέω με όλη μου την ψυχή και όλη την αγάπη που έχω στους ανθρώπους. Εκμεταλλεύονται τον παλαιό κομμουνισμό και λένε «αυτά που δεν έκαναν οι άλλοι θα τα κάνουμε εμείς». Επικαλούνται την ιδεολογία της αλληλεγγύης, της ισότητας, της υπεράσπισης των αδυνάμων, αλλά όλα αυτά είναι προσχήματα. Ο σκοπός τους είναι η εξουσία. Και αν οι δεξιοί που κυβερνούσαν πριν την Ελλάδα έκαναν μια φορά λάθος, οι αριστεροί που μας κυβερνάνε σήμερα κάνουν τα ίδια, και μάλιστα στο δεκαπλάσιο.

  9. Μετά από την πολυήμερη αναγκαστική παύση λόγω των -πρωτοφανών για την περιοχή των νησιών του ανατολικού Αιγαίου- καιρικών συνθηκών, ξανάρχισε να δουλεύει η φάμπρικα της λαθρομετανάστευσης.

    Έτσι, συνολικά 172 «προσφυγάκια» πέρασαν στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου το τελευταίο 48ωρο.

    Και πιο συγκεκριμένα, από την Πέμπτη το πρωί μέχρι και σήμερα το πρωί, πέρασαν στη Λέσβο 105 απρόσκλητοι, στη Χίο 56 και στη Σάμο 11.

    Σύμφωνα με τα «στοιχεία», στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου βρίσκονται 10.145 απρόσκλητοι. Από αυτούς, οι 4.795 στη Λέσβο, 3.471 στη Χίο και 1.879 στη Σάμο. Πρόκειται προφανώς για ψευδή στοιχεία, όπως έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Για να βρείτε την αλήθεια, προσθέστε σ’ αυτούς που δίνουν κι άλλες 5 χιλιάδες!

  10. TAGOLDENBOYS ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΠΑΙΡΝΟΥΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ 200.000 ΕΥΡΩ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ!

    Κι όμως, έχει και η αριστερά (του… ηθικού πλεονεκτήματος!) goldenboys! Αμ τι νομίζατε, πως θα… υστερούσε;

    Αύξησαν, λοιπόν, με απόφασή τους (Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει!), τους μισθούς τους στις 20.000€ τον μήνα και επιπλέον ζητούν από τον ΑΔΜΗΕ αναδρομικά ακόμα 200.000€, ο πρώην πρόεδρος των κρατικοδίαιτων και νυν πρόεδρος της θυγατρικής της ΔΕΗ, Εμμανουήλ Κορωνιωτάκης, και ο διευθύνων σύμβουλος Ιωάννης Μπλάνας .
    Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου, εξήγησε ότι η αύξηση έχει γίνει… νομότυπα, μετά την κατάργηση του νόμου από την κυβέρνηση, που όριζε ανώτατο πλαφόν στις αμοιβές των διοικήσεων ΔΕΚΟ .
    Ε βέβαια, δεν είμαστε όλοι ίσια κι όμοια! Αφεντικά και δούλοι, το ίδιο γίναμ’ ούλοι;

  11. Καματερέ μην προσπαθείς να το παίξεις Νίκος Ξανθόπουλος της πολιτικής ο κόσμος δεν μασάει σε έχει μάθει και μάλιστα για τα καλά, μοναδική σου έννοια ήταν και είναι η πολιτική σου επιβίωση την οποία ντύνεις με ένα τάχα μου μανδύα δημοκρατίας αλλά από πίσω προσπαθείς να κατευθύνεις τα πάντα, σε μάθαμε ποια δεν μας πείθης, και πάνω από όλα δεν πείθης κανένα, αυτή τη φορά ούτε ο φίλος σου ο σούρας μπορεί να σε σώσει, όσους ανθρώπους δικούς σου και να σου έχει δώσει. Την πολιτική την χρησιμοποίησες και τη χρησιμοποιείς μόνο για προσωπικά οφέλη…… και τίποτα περισσότερο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ