ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ stωr & GASTRO HELLAS: 1ος εκθεσιακός χώρος επαγγελματικού εξοπλισμού HO RE CA στην Κω! (Μια σπουδαία σύμπραξη Ε. Κώστογλου – Ε. Σαράντη – Ε. & Μ. Κιουρόγλου, Προέδρου Βιομηχάνων Μπόντρουμ)

4
11607

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κω (είναι ανοιχτή όλη μέρα) η παρουσίαση του πρώτου εκθεσιακού χώρου επαγγελματικού εξοπλισμού HO RE CA στην Κω.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιχειρηματική πρωτοβουλία «GASTRO HELLAS AND PROFESSIONAL» στην οποία συμπράττουν: Η Ελένη Κώστογλου, η Ειρήνη Σαράντη και οι αδερφοί Εμρέ και Μπερντάν Κιουρόγλου (ο Εμρέ Κιουρόγλου είναι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου βιομηχάνων του Μπόντρουμ BESIΑD).

Για την πρωτοβουλία αυτή και τις προοπτικές που διανοίγονται στο πεδίο των εισαγωγών-εξαγωγών και της προώθησης των εμπορικών συναλλαγών σε Ελλάδα και Τουρκία μας μίλησαν οι παραπάνω επιχειρηματίες, όχι μόνο στο κομμάτι του επαγγελματικού εξοπλισμού αλλά και του τουρισμού, όπως και του λιανικού εμπορίου, ιδιαίτερα στον τομέα της προώθησης των τοπικών μας προϊόντων, όπως μας δηλώνει χαρακτηριστικά η νέα επιχειρηματίας, Ειρήνη Σαράντη (βίντεο)

Παράλληλα ο Αντιπρόεδρος του τουριστικού τμήματος του ΕΒΕΔ Δημήτρης Σαράντης μας ενημερώνει και για ακόμη μια επιχειρηματική συμφωνία στην οποία αποτέλεσε το συνδετικό κρίκο με τις εξαγωγές ελαφρόπετρας από το Γυαλί της Νισύρου σε μεγάλη εταιρία της Τουρκίας. Η  εξαγωγή ελαφρόπετρας μέσω του λιμανιού του Γκιουλούκ έχει ξεκινήσει από τον Νοέμβριο του 2016. (Στο ίδιο βίντεο ο Δημήτρης Κώστογλου ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ stωr και ο εκπρόσωπος της  Πετρογκάζ, Τάσος Ανδριανόπουλος μας παρουσιάζουν τα νέα πρωτοποριακά προϊόντα στον τομέα της ενέργειας).

Η έκθεση η οποία βρίσκεται δίπλα στο ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ stωr στο 1ο χλμ της εο στο Μαρμαρωτό περιλεμβάνει μεταξύ άλλων: επαγγελματικό εξοπλισμό κουζίνας, μηχανήματα περιποίησης κήπου, επαγγελματικά μηχανήματα και είδη καθαρισμού με πολλές εξειδικευμένες προτάσεις και μεγάλες προσφορές πάντα με την ανάλογη τεχνολογική υποστήριξη.

Την σημερινή HO RE CA επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ο Σοφολογιώτατος Ιμάμης Κω κ. Σ. Δαμάδογλου, ο Έπαρχος Κω Γ. Χαλκιδιός, ο Πρόεδρος του Δημ. συμβουλίου Ν. Μυλωνάς, ο επικ. της ΚΩΣ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ Α. Παυλίδης, ο επικ. της ΔΙΕΣΗΣ Γ. Ζερβός, η Σ. Κανταρζή από το ΟΡΑΜΑ, ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Σ. Σεργεντάνης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κω Π. Βρακίδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού τμήματος του ΕΒΕΔ Σ. Γιαλλίζης, ο Ν. Νασταχανίδης από το τμήμα Μεταποίησης του ΕΒΕΔ, η Πρόεδρος του Σωμ. ενοικιαζομένων διαμερισμάτων, εκπρόσωποι της Έν. Ξενοδόχων Κω, εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων και συλλόγων, παραγωγοί τοπικών προϊόντων και πολλοί επαγγελματίες και φίλοι των επιχειρηματιών. Την εκδήλωση κάλυψαν επίσης και Τουρκικά ΜΜΕ.

Καλή επιτυχία στους φιλόδοξους στόχους του νέου εγχειρήματος και καλές δουλειές!

 

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΙΑ Η ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΔΗΧ?

    • Εσύ Γιαννάκη κατάντησες ο Λαδάς της ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ λογοκρισίας…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ