Δήμος Κω: Γραφείο Ενημέρωσης του Αγρότη & Ηλεκτρονική Θυρίδα Αγροτικής Επιχειρηματικότητας

9
1472

ΘΕΜΑ : ‘’ Γραφείο Ενημέρωσης του Αγρότη και Ηλεκτρονική Θυρίδα Αγροτικής Επιχειρηματικότητας δημιούργησε ο Δήμος Κω.’’

Για πρώτη φορά στην Κω, ο Δήμος στηρίζει έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα και τους αγρότες του νησιού.

Μία ακόμα προγραμματική δέσμευση της δημοτικής αρχής γίνεται πράξη.

Ο Δήμος Κω ξεκίνησε τη λειτουργία γραφείου ενημέρωσης του Αγρότη στο Τμήμα Παραγωγής και Ανάπτυξης Πρωτογενή Τομέα.

Εκεί οι αγρότες θα μπορούν να ενημερώνονται για αναπτυξιακά προγράμματα αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν όχι μόνο ερωτήματα αλλά και προτάσεις οι οποίες θα απαντώνται αρμοδίως.

Ταυτόχρονα ξεκίνησε και η λειτουργία της Ηλεκτρονικής Θυρίδας Αγροτικής Επιχειρηματικότητας στην ιστοσελίδα του δήμου www.kos.gov.gr.

Εκεί αγρότες και κτηνοτρόφοι θα βρίσκουν αναρτημένες όλες τις χρηστικές πληροφορίες αλλά και τις νέες εξελίξεις που αφορούν την επαγγελματική τους δραστηριότητα αλλά και τη δυνατότητά τους να ενταχθούν σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

Αυτές οι δύο σημαντικές δράσεις έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά θετικών δράσεων που έχει αναπτύξει η νέα δημοτική αρχή τα δύο τελευταία χρόνια, όπως είναι η Γιορτή Γαστρονομικού Τουρισμού και των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα που έγινε πλέον θεσμός και η παραχώρηση δημοτικών εκτάσεων σε αγρότες και κτηνοτρόφους.

Η Κως προχωρά μπροστά με έργα και πράξεις που στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα του νησιού.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

Βίντεο από dhras.gr

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι ρρ φιλε δεν το ξεραμε οτι οι πλατειες επρεπε να μηνουν αιωνια οπως τος εφτιαξαν οι ιταλοι κ δεν πρεπει να τις ακουμπισουμε ποτε συγνωμη κιολας….
    Μαλλον δεν εχετε βγει εκτος νησιου πολυ κια δεν ξερετε τι λετε και τι γραφετε,για πηγεντε μια βολτα στους μεγαλυτερους τουριστικους προορισμους τις ελλαδος μυκονο σαντορινη κτλ και δειτε τις πλατειες τους και τα σοκακια και μετα μιλατε…γαιτι εσας το μονο σας προβλημα ειναι ενα οχι το οτι φτιαχνονται οι πλατειες αλλα δεν θα μπορειτε να περνατε με τα αμαξια σας και να τα αφηνετε ακριβως εξω απο την καφετερια η απο εκει που εχετε δουλεια γιατι βαριεστε να περπατησετε πεντε μετρα….

  2. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ;
    ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ -ΤΗ ΒΙΜΕΛ ΚΑΙ …..ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ….ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ!
    ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ……ΜΗΔΕΝ!
    ΑΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!
    ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟ…….ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ…….!
    Α ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΝΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ 100% ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 70% ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

  4. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ..
    ΟΝΤΩΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΠΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΒΙΜΕΛ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΤΡ ΜΟΝΟ ΤΥΦΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ..
    ΥΓ..ΚΑΙ ΒΕΒΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΥΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ..

    • ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ[ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ]. ΚΑΙ Η ΑΝΤΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ;ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑ ΦΡΕΝΟ ΠΡΙΝ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΔΕΝ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΚΑΘΕ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ[ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ],,,

  5. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΤΟΥ ΣΦΙΞΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ?

  6. Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΒΙΜΕΛ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ.Ο ΚΙΡΙΤΣΗΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ .ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΖΗΤΑΝΕ Η ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΤΗΘΕΙ .ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ Λ….ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΚΑΤΑΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΕΙΧΕΣ…ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ…….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ