ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Live Η συναπόφαση Δήμου – φορέων για το Προαναχωρησιακό (Προσφυγή αφού την εγκρίνουν τα ΔΣ των φορέων…)Γ. Κυρίτσης για κυβέρνηση: Σαν να απευθύνομαι σε τοίχο… Καλώ όλους να ΜΗΝ διευκολύνουμε σαν τσανακογλείφτες

104
3614

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ Live «Γ. Κυρίτσης: Να μην φανούμε τσανακογλείφτες…

Tην πρόταση για μη διευκόλυνση της κατασκευής του Προαναχωρησιακού στην Κω από τους «περήφανους Κώους», να μην καταθέσει δηλαδή κανείς προσφορές σε διαγωνισμούς ή να εργαστεί σε αυτό, κατέθεσε ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης στην αποψινή ανοιχτή σύσκεψη δήμου-φορέων στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου. Παράλληλα πρότεινε την διερεύνηση της δυνατότητας προσφυγής κατά της απόφασης αυτής της κυβέρνησης με τη συνδρομή του Δικηγορικού συλλόγου Κω. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ο εκπρόσωπος των «Ενεργών πολιτών» Μ. Γιωργαλλής ενημέρωσε δήμαρχο και συμμετέχοντες ότι ήδη στην Χίο οι εκπρόσωποι φορέων και πολίτες κατέθεσαν προσφυγή στο ΣτΕ. Οπότε η σύσκεψη έκλεισε με την προοπτική να ξανασυνεδριάσουν σύντομα αφού λάβουν σχετική απόφαση όλα τα ΔΣ των τοπικών φορέων.

Γ. Κυρίτσης για κυβέρνηση: Σαν να απευθύνομαι σε τοίχο. Καλώ όλους να ΜΗΝ διευκολύνουμε- Κανένας Κώος να μην δουλέψει… ειρηνικά χωρίς βία. Προσφυγή στη δικαιοσύνη με τη συνδρομή του Δικηγορικού συλλόγου (παρατίθεται ολόκληρη η εισήγησή του)

Ι. Ρούφα: Γιατί δεν συγκαλέσατε επιτροπή διαβούλευσης;

Π. Αβρίθης  (πρόεδρος δικηγορικού συλλόγου): Ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει; Αν αυτά που γίνονται σήμερα γίνονταν σε άλλες εποχές θα είχαμε πάρει φωτιά… Το χρήμα τους ενδιαφέρει και πως θα το αναλώσουν… Καταγγέλοντας απίθανες διαδικασίες και στήσιμο με την πρόφαση του κατεπείγοντος. Πρότεινε τέλος να μην ληφθεί απόψε καμία απόφαση ούτε υπέρ ούτε κατά του προαναχωρησιακού για να μην τους δώσουν άλοθι όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Ν. Σβύνου (έπειτα από μία έντονη διαφωνία με τον δήμαρχο ο οποίος αντέδρασε στην πρόταση της για σύσκεψη χωρίς κάμερες): Δηλαδή όλα γίνονται για το θεαθήναι; Για τους λασπολόγους να διευκρινίσω ότι έχουμε ταχθεί κατά του hotspot μία δομή όμως είναι απαραίτητη. Δώσαμε μεγάλο αγώνα για να ξαναγίνει η Κως δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Είμασταν οι πρώτοι που είπαμε όχι στο προαναχωρησιακό και έχουμε επίσημες θέσεις ΞΕΕ και ΠΟΞ όπως και επιστολή ΣΕΤΕ (Ανδρεάδη) κατά του Προαναχωρησιακού.

Η πρόταση είναι σύσταση ομάδας από τους φορείς για διάλογο ακόμα και με τον Πρωθυπουργό. Το να μην δουλέψει κανένας Κώος που λέτε κ. Δήμαρχε θα φέρουν από αλλού.  Αν υπάρξουν αντιδράσεις κινδυνεύει η τουριστική Κως και από διάφορες αναρτήσεις που καλούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Η εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Κ. Γαβαλά τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν τους ενδιαφέρει η Κως και δεν θα συγκινηθούν καθόλου με το να μην εργαστεί κανένας Κώος σε αυτό και αντιπρότεινε την διερεύνηση της προσφυγής σε νομικό επίπεδο με τη συνδρομή του Δικηγορικού συλλόγου. Για δε τις διαβεβαιώσεις παρέπεμψε στις ελλείψεις στον τομέα της υγείας και το ΕΚΑΒ που παραμένει ακόμα χωρίς βραδιές.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕΚΩ Β. Μανιάς τόνισε ότι θα πρέπει να κληθούν και οι εκπρόσωποι της άλλης πλευράς είτε η κ. Τσιριγώτη, είτε εκπρόσωπος της κυβέρνησης για να μας δώσουν εξηγήσεις.

Ο εκπρόσωπος των «Ενεργών πολιτών» Μ. Γιωργαλλης αφού αναφέρθηκε στα όσα έγιναν με την κατασκευή του hotspot και τα ΜΑΤ από μία «δημοκρατική αριστερά κυβέρνηση» που αν τα έκαναν άλλοι θα είχαν βγει όλοι στους δρόμους και τις πλατείες πρότεινε να συγκροτηθεί επιτροπή που θα κυνηγήσει το θέμα σε όλα τα αρμόδια υπουργεία. Διερωτήθηκε δε πως και γιατί δεν γίνεται καμία δομή στη Ρόδο και γιατί η Περιφέρεια δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση για το Προαναχωρησιακό.

Ο δήμαρχος Κω αντέτεινε πάντως πως ο ίδιος δεν θα πάρει μέρος σε αυτές τις συναντήσεις γιατί όπως είπε είναι σαν να μιλάει σε τοίχο.

Ο Μ. Χατζημιχαήλ, διευκρινίζοντας ότι εκφράζει την προσωπική του άποψη ζήτησε νόμιμη επίθεση στην επίθεση που μας γίνεται από την κυβέρνηση.

Ο εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Μ. Κώστογλου ζήτησε να μάθει πόσα πήρε ο δήμος για το μεταναστευτικό μιας και ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα 106χιλ ευρώ που απορρόφησαν οι ΜΚΟ, λέγοντας ότι σε λίγο θα κληθεί να τα επιστρέψει. Τέλος, διερωτήθηκε γιατί δεν πήρε απόφαση του δημοτικό συμβούλιο πριν συγκαλέσει συνάντηση με τους φορείς.

Η επικ. του Οράματος Ι.Ρούφα  άσκησε κριτική στην στάση του δημάρχου απέναντι στο hotspot χαρακτηρίζοντάς την διχασμένη και κάνοντας λόγο για καθυστερημένη κατάπληξη μετά το «όχι σε όλα» του 2015, να πάει σε «δημοψήφισμα» το 2016 αλλά και κατά της κυβέρνησης «που πρέπει να σοβαρευτεί» όπως και κατά της ΝΔ με αφορμή την απάντηση Μητσοτάκη στον κ. Ζερβό αλλά και του κ. Βαρβιτσιώτη (ο δήμαρχος απάντησε με τη δήλωση του πρώην Υπουργού της ΝΔ Χ. Αθανασίου ότι «δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ ΕΕ-Τουρκίας» που επικαλείται η κυβέρνηση και ότι δεν απολογείται για το τι είπε ο κ. Μητσοτάκης ή ο κ. Βαρβιτσιώτης). Εν συνεχεία η Ι. Ρούφα διερωτήθηκε  αν το αποτέλεσμα των επαφών του με τον Πρωθυπουργό και τους αρχηγούς ήταν αυτό το ΦΕΚ για το προαναχωρησιακό. «Χωρίς την άλλη ενημέρωση που έβαλε ως θέμα ο κ. Μανιάς καμία απόφαση δεν θα πάρουμε, αυτή η συζήτηση είναι καφενειακή. Δεν καλέστηκε ούτε το επαρχείο, ούτε ο διοικητής της αστυνμίας που θα είναι και διοικητής του προαναχωρησιακού σύμφωνα με το ΦΕΚ. Δεν είστε εσείς κ. δήμαρχε το κέντρο του κόσμου, το κέντρο του κόσμου είναι το νησί, γιατί δεν ήρθε το θέμα στο δημ. συμβούλιο να πάρουμε ένα ομόφωνο ψήφισμα, μια απόφαση;»

Η επικ. της ΛΣ Κ. Μακρή (και ως Πρόεδρος του Εργ. Κέντρου) ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ότι είναι κατά και του hot spot αλλά και του Προαναχωρησιακού και υπέρ ανοιχτών δομών φιλοξενίας καταδικάζοντας την πολιτικής της ΕΕ και της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό.

Ο επικ. της Δίεσης Γ. Ζερβός τόνισε ότι έπρεπε να συγκληθεί η επιτροπή διαβούλευσης για να κατατεθεί η πρόταση και να ληφθεί απόφαση αντ’ αυτού όπως συνέχισε «φοβίζετε τους Κώους να μην πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς, όπως κάνατε και πριν δύο χρόνια» (ο δήμαρχος απάντησε «ποιους διαγωνισμούς κάνανε; και ο διαγωνισμός αυτός είναι ένας κλειστός διαγωνισμός -όπως είπε και ο κ. Αβρίθης-που απευθύνθηκε σε δέκα εταιρείες και το κατήγγειλαν και οι εργοληπτικές εταιρείες Δωδ/σου). Ο κ. Ζερβός συνέχισε λέγοντας προς τον δήμαρχο ότι «δεν λέτε ούτε ναι ούτε όχι. Αφού λέγατε πρόπερσι να μην είναι ανοιχτό το κέντρο αυτό και γίνοναι κλεψιές και διάφορα γιατί τώρα δεν συμφωνείτε να είναι κλειστό;΄Πρόταση δεν καταθέσατε. Χωρίς ενημέρωση από την κυβέρνηση ή την αστυνομία μπορεί να ληφθεί απόφαση; Όφειλες ως δήμαρχος να τους καλέσεις να μας ενημερώσουν. Εμείς προτείνουμε να κάνεις την συνάντηση με τους αρμοδίους της κυβέρνησης και να φέρεις την πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο για επικύρωση»

Ο δήμαρχος απάντησε χαρακτηριστικά «να δείξουμε υπερηφάνεια ως Κώοι και όχι να δώσουμε γραφεία ή δωμάτια και να φανούμε τσανακογλύφτες και να προσφύγουμε νομικά, δεν το καταλάβετε κύριε;»

Ο ανεξάρτητος δημ. σύμβουλος Γιάννης Καλλούδης πρότεινε να γίνει προσφυγή κατά το πρότυπο της Χίου και να μπει ο δήμος μπροστά.

Ο εκπρόσωπος του συλλόγου «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ Κω» Θ. Κουκούλας τόνισε ότι ο δούρειος ίππος της λαθρομετανάστευσης πρέπει να επιστραφεί, δεν έχουμε να κάνουμε με πρόσφυγες αλλά με λαθρεποίκους» και εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το ότι δεν υπάρχει ομοψυχία.

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων Θέκλα Πλατανίστα και άλλοι δύο παριστάμενοι Πρόεδροι, ζήτησαν από τους φορείς να υπάρξει σύγκλιση και ενιαία στάση γιατί η τοπική κοινωνία θέλει λύση στο πρόβλημα. «Έπρεπε χθες να είχαμε κάνει κινήσεις. Ποτέ δεν είναι αργά. Πρέπει να καταλήξουν οι φορείς: θέλουμε αντισταθμιστικά οφέλη ή είμαστε σταθερά εναντίον του να γίνει αυτό το κέντρο αν θέλουμε να διασφαλίσουμε τον τουριστικό χαρακτήρα και την ασφάλεια του νησιού». Μάλιστα ο Πρόεδρος που ανέγνωσε την επιστολή των συλλόγων γονέων επιμένοντας στην τήρηση του νόμου και των δεσμεύσεων για προσωρινή διαμονή των μεταναστών και μόνο, θεωρώντας ότι το προαναχωρησιακό πρέπει να γίνει εκτός Κω «και αν επιμένουν τόσο πολύ να γίνει σε νησί ας το κάνουν στη Μύκονο…». Τόνισε δε ότι στις συνελεύσεις λοιδωρήθηκαν για τη στάση τους διευκρινίζοντας ότι είναι πατριώτες και όχι εθνικιστές (δίνοντας ξανά τον ορισμό του ντε Γκωλ).

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Κω Φ. Σλίμαν τόνισε ότι ένα έργο που κανονικά έπρεπε να είχε διάρκεια 8 μήνες γίνεται με διαδικασίες εξπρές μέσα σε 40 ημέρες «πρέπει να αποφασίσουμε εδώ και τώρα τι θα κάνουμε».

Ο Ζ. Χατζηθεμιστοκλής έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο αλλοίωσης των πληθυσμών της Ευρώπης και της Ελλάδας και όχι για ξεριζωμό που ανέφερε η κ. Μακρή και τάχθηκε κατά του προαναχωρησιακού.

Ο Γ. Σεγραίδος τόνισε ότι «ο εχθρός μας είναι αόρατος, δεν έχει εμφανιστεί ακόμα» κι εμείς δίνουμε μια εικόνα διχασμού και δείχνουμε ανοιχτά την τακτική μας.

Ο Μ. Χατζημιχαήλ επέμεινε ότι έπρεπε να ληφθεί και απόψε ένα ψήφισμα και να ληφθεί επίσης απόφαση από το Δημ. συμβούλιο ώστε τη Δευτέρα που θα ρθουν να μας ενημερώσουν «και είναι πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι» να τους σταματήσουμε. Να μην γίνει τουλάχιστον πριν τη σαιζόν μετά βλέπουμε…

Ο αντιδήμαρχος Δ. Γερασκλής προς τον ΣΕΠΕ και όσους ζήτησαν ενημέρωση από την κ. Τσιριγώτη ή άλλους αρμοδίους διερωτήθηκε με βάση την απλή λογική τι άλλο θέλουν για να πεισθούν ότι δεν πρέπει να γίνει το προαναχωρησιακό. «Έχετε άλλα περιθώρια να νομίζετε ότι θα γίνει άτι καλό; Τώρα δεν λένε ότι φταίει ο δήμος της Κω, αλλά η τοπική αυτοδιοίκηση συνολικά και οι ξενοδόχοι της Λέσβου που δεν έδωσαν τα δωμάτια τους…τα ξεχάσατε;»

Ο Δ. Σαράντης τόνισε ότι τη Δευτέρα θα ληφθεί απόφαση από το ΕΒΕΔ ώστε Τετάρτη και Πέμπτη να ξαναπροσκληθούμε και να λάβουμε απόφαση.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το Υπ. Παιδείας επιτρέπει στην εβραϊκή και μουσουλμανική κοινότητα να επιλέγουν αυτοί τα βιβλία των θρησκευτικών που θα διδάξουν στα παιδιά, ενώ στα παιδιά των ορθοδόξων λέει «θα διαβάζετε αυτά που θα επιλέξω εγώ». Σε ότι αφορά το τι πρέπει να γίνει ανέφερε την προτροπή του γέροντά του «το ψωμί το τρως με το μέλι όχι με το ξύδι». Να φερθούμε όμορφα σε αυτούς που έχουν ανάγκη αλλά και να προστατεύσουμε τον πολιτισμό μας. Εμπιστεύομαι όλους σας.»

Ο Δήμαρχος τόνισε κλείνοντας ότι θα περιμένουμε την επίσκεψη των αρμοδίων που έρχονται μεθαύριο να μας ενημερώσουν και αν συμφωνήσετε όλοι οι φορείς να προσφύγουμε όλοι (με την υπογραφή από κάτω κάθε φορέα) κατά της απόφασης για το προαναχωρησιακό.
Κως, 17 Φεβρουαρίου 2017
ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΜΕ ΘΕΜΑ:
“ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ – ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ”

Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας.
Όπως τόνισα και τονίζω από την πρώτη στιγμή, πρέπει να δοθεί ένα μήνυμα ενότητας.
Να περάσει το μήνυμα ότι η Κως είναι ενωμένη σαν μια γροθιά, είναι ενωμένη με μία φωνή, είναι αποφασισμένη να μη νομιμοποιήσει αυθαίρετες και ακραίες ενέργειες που βάζουν σε κίνδυνο την τουριστική της ταυτότητα και το μέλλον του νησιού.
Όλοι γνωρίζετε τις θέσεις μου.
Είχα προειδοποιήσει για το πως θα εξελισσόταν το hot spot, όταν μας έλεγαν ότι θα είναι προσωρινή δομή 24ωρης ή 48ωρης παραμονής παράνομων μεταναστών και προσφύγων.
Είχα προειδοποιήσει ότι σχεδίαζαν και δεύτερη και τρίτη δομή.
Πριν από λίγες μέρες συναντήθηκα με τον κ.Πρωθυπουργό και του επανέλαβα ότι η Κως κατάφερε να ανακάμψει με πολύ κόπο και προσπάθεια από όλους. Και του ζήτησα να μην προχωρήσει σε καμία ενέργεια που θα θέσει σε κίνδυνο τον τουρισμό μας και θα δημιουργήσει κλίμα έντασης και αναταραχής.
Έχω τη βεβαιότητα πλέον ότι όταν μιλάω στην πολιτική ηγεσία της χώρας, είναι σαν να απευθύνομαι σε τοίχο.
Δεν τους ενδιαφέρει ούτε η Κως ούτε τα νησιά. Απλά θέλουν να μας καταστήσουν χώρο παραμονής και εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών για να έχουν την ησυχία τους και για να έχουν την ησυχία τους και κάποιοι άλλοι στην Ευρώπη.
Δεν μιλάω σαν Δήμαρχος.
Μιλάω σαν πολίτης αυτού του νησιού, σαν Κώος που ζω σε αυτό το νησί μαζί με την οικογένειά μου. Και θα συνεχίσω να ζω σε αυτό το νησί και όταν πάψω να είμαι Δήμαρχος.
Δεν ζητώ από κανέναν να υιοθετήσει τις θέσεις του Δημάρχου. Να αναγνωρίσει ότι δικαιώθηκαν οι θέσεις και οι εκτιμήσεις που δημόσια είχα εκφράσει.
Σας ζητώ να υιοθετήσετε μια θέση που εκπορεύεται από την κοινή λογική και από την ευθύνη που έχουμε όλοι, σαν Κώοι πολίτες.
Σας καλώ όλους να δούμε τη μεγάλη εικόνα.
Γιατί μας οδηγούν σε αδιέξοδο, μας καταστρέφουν και μας προκαλούν.
Γιατί θέλουν να μας ακυρώσουν ως τουριστικό προορισμό.
Πρέπει να πάρουν όλοι μια ηχηρή απάντηση: και δεν εννοώ την κυβέρνηση μόνο αλλά ολόκληρο το πολιτικό σύστημα.
Η απάντηση αυτή πρέπει να είναι ένα μεγάλο ΕΩΣ ΕΔΩ.
Δεν έχει κανένα νόημα ούτε επιστολές να στέλνουμε ούτε συναντήσεις να κάνουμε, γιατί σας είπα: είναι σαν να απευθυνόμαστε σε τοίχο.
Ένα ακόμα κείμενο διαμαρτυρίας δεν θα προσφέρει τίποτα, θα το πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων και δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ουσιαστική διαφορά.
Θυμάστε ότι όταν κάποιοι διαβεβαίωναν ότι το hot spot θα ήταν 24ωρης ή 48ωρης παραμονής, εγώ προειδοποιούσα ότι θα εξελισσόταν σε μια μόνιμη και ανεξέλεγκτη δομή μακροχρόνιας παραμονής.
Σήμερα κάποιοι σας λένε και μας λένε ότι αυτό το κέντρο θα είναι μόνο για 100 έως 150 ανθρώπους, που θα επαναπροωθούνται προς την Τουρκία.
Για να μην ξαναπούν κάποιοι ότι εξαπατήθηκαν ή παραπλανήθηκαν, εγώ οφείλω και πάλι να προειδοποιήσω για το τι ακριβώς συνιστά αυτό το κέντρο.
Και θα είμαι εδώ, για να δούμε ποιος θα επιβεβαιωθεί. Και αυτή τη φορά δεν θα μπορεί να λέει κανείς ότι εξαπατήθηκε.
1ον-Το κέντρο θα μετατραπεί σε μία ακόμα δομή. Δεν είναι ούτε για 100 ούτε για 150 ανθρώπους, είναι για πολύ περισσότερους. Τι τα θέλουν τα 72.000 τετραγωνικά αν είναι μόνο για 100 ανθρώπους;
2ον-Κάποιοι από την Πολιτεία μιλάνε για επαναπροωθήσεις. Μπορούν να μας πουν με αριθμούς πόσες επαναπροωθήσεις έχουν κάνει τον τελευταίο χρόνο από την Κω;
Τους προκαλώ να δώσουν τον ακριβή αριθμό και τότε θα δείτε ποια είναι η αλήθεια.
Να μας πουν εδώ και ένα χρόνο πόσοι έχουν επαναπροωθηθεί από την Κω προς την Τουρκία.
Επαναπρωθήσεις δεν γίνονται, γιατί οι διαδικασίες εξέτασης ασύλου είναι χρονοβόρες και γιατί υπάρχει σκόπιμη κωλυσιεργία και απροθυμία.
3ον-Το 90% όσων έρχονται δεν είναι πρόσφυγες ούτε μπορούν να πάρουν άσυλο. Καταθέτουν όμως αιτήσεις ασύλου για να καθυστερήσουν τη διαδικασία επαναπροώθησής τους. Εκμεταλλεύονται την αδυναμία της υπηρεσίας ασύλου αλλά και του θεσμικού πλαισίου για το άσυλο.
Αυτό σημαίνει ότι όλοι αυτοί θα μένουν στο κέντρο που θα δημιουργηθεί.
Και θέτω το ερώτημα: αν υπάρχουν ροές, αν καταρρεύσει η συμφωνία Ε.Ε-Τουρκίας, ποιο είναι το σχέδιο. Να φτιάξουν και άλλα τέτοια κέντρα στην Κω και στα νησιά;
4ον- Άκουσα την κ.Τσιριγώτη να δηλώνει ότι δεν θα γίνει μεταφορά στην Κω παράνομων μεταναστών από άλλες περιοχές. Το έλεγαν και με το hot spot.
Τελικά έγιναν μεταφορές στην Κω από τη Λέρο τη Ρόδο, από άλλα νησιά και πρόσφατα από το Καστελόριζο. Ποιος τους πιστεύει πλέον; Ποιοι θα δηλώνουν πάλι εξαπατημένοι , μετά από λίγο καιρό;
Κυρίες και Κύριοι
Προέχει η εικόνα της Κω, ως τουριστικού προορισμού, τη στιγμή μάλιστα που οι κρατήσεις αποτυπώνουν μια αυξητική τάση.
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι και να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί.
Αν δεν μιλάμε για αυτά, τότε υιοθετούμε έναν ιδιότυπο στρουθοκαμηλισμό.
Σας καλώ να προστατεύσουμε την Κω, να προστατεύσουμε το μέλλον του νησιού και των παιδιών μας.
Να προστατεύσουμε την τουριστική μας ταυτότητα.
Να μη νομιμοποιήσουμε και να μην αποδεχθούμε όλα αυτά που μας επιβάλλουν.
Με ποιο τρόπο μπορεί να γίνει αυτό:
Είναι δεδομένο ότι με τη μονομερή κίνηση να δημιουργήσουν κλειστό κέντρο στην Κω, θέλουν να μας προκαλέσουν.
Επιδιώκουν να υπάρξει ένταση, να γίνουν επεισόδια, να ξαναφέρουν πάλι τα ΜΑΤ, να συκοφαντήσουν την Κω.
Δεν θα πέσουμε σε αυτή την παγίδα.
Η Κως κατάφερε να ανακάμψει, οι προκρατήσεις δείχνουν όχι μια αισιόδοξη τάση αλλά μια υπεραισιοδοξη τάση.
Να γιατί δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα της έντασης και να προστατεύσουμε τον τουρισμό μας.
Η δική μας ευθύνη απέναντι στον τόπο μας και τους ανθρώπους του που ζουν από τον τουρισμό, είναι να προστατεύσουμε την εικόνα της Κω ως τουριστικού προορισμού, να μην πέσουμε στην παγίδα τους.
Γιατί όλους αυτούς στην κυβέρνηση ή άλλους που σφυρίζουν αδιάφορα, ούτε η Κως τους ενδιαφέρει ούτε ο τουρισμός ούτε πως θα ζήσει ο πολίτης της κω.
Με ποιο τρόπο θα αντιδράσουμε λοιπόν;
Σας καλώ σε μια δυναμική και ειρηνική αντίδραση, χωρίς βία.
Ποια είναι αυτή.
Σας καλώ και καλώ όλους τους πολίτες της Κω να μην διευκολύνουμε και να μην νομιμοποιήσουμε την κατασκευή και τη λειτουργία του κλειστού προαναχωρησιακού κέντρου αλλά και του hot spot.
Να μην διευκολύνουμε καμία ενέργεια ή πράξη που μετατρέπει την Κω σε χώρο εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών.
Πως θα γίνει αυτό;
Να μην προσφέρει κανείς εργασία ή υλικά για την κατασκευή του κέντρου.
Να μην συμμετέχει κανείς έμμεσα ή άμεσα στην κατασκευή και στη λειτουργία του.
Να μην διευκολύνει με κανέναν τρόπο όσους θέλουν να μετατρέψουν την Κω σε αποθήκη ανθρώπων. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην κατασκευή αυτών των δομών αλλά και σε πολλά άλλα που συνδέονται με αυτή την εικόνα.
Ειρηνικά και με αποφασιστικότητα, θα δείξουμε την αντίθεσή μας, θα αντιδράσουμε, θα αρνηθούμε να είμαστε συνεργοί σε αυτό το έγκλημα εις βάρος του τόπου μας.
Χωρίς βία, χωρίς εντάσεις που θα κάνουν κακό στον τουρισμό μας.
Αυτό που προτείνω δεν είναι παθητική αντίδραση.
Είναι αντίσταση, αλλά μη βίαιη αντίσταση.
Για να καταλάβουν όλοι ότι η Κως πρέπει να βγει έξω από τον χάρτη των hot spot.
Γνωρίζω ότι αυτό που ζητώ ίσως είναι δύσκολο για ανθρώπους που έχουν ανάγκη, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, που έχουν την ανάγκη του μεροκάματου.
Εδώ όμως διακυβεύονται πολλά περισσότερα, παίζεται η τύχη του τόπου μας.
Σήμερα θα αποδείξουμε αν είμαστε άξιοι της τύχης που έχουν επιλέξει άλλοι για εμάς ή αν θα πάρουμε εμείς οι ίδιοι στα χέρια μας την τύχη μας.
Το μήνυμα πρέπει να είναι ένα:
-Κανένας Κώος δεν θα δουλέψει για να γίνει το κέντρο κράτησης-φυλακή που θα είναι μία ακόμα μόνιμη δομή.
-Κανένας Κώος δεν θα προσφέρει υλικά, δεν θα διευκολύνει την κατασκευή του.
-Καμία επιχείρηση στην Κω δεν θα προσφέρει υπηρεσίες σε αυτούς που μας μετατρέπουν σε αποθήκη ανθρώπων. Και δεν θα τους διευκολύνει.
Όλα αυτά μέχρι να πάρουν πίσω τη δημιουργία του κέντρου κράτησης-φυλακή.
Μέχρι να ξεκινήσει η αποσυμφόρηση του νησιού και να αρχίσουν οι επαναπροωθήσεις παράνομων μεταναστών.
Μέχρι να αποσυρθεί το ΦΕΚ για το Λινοπότι και να αποσυρθεί η απόφαση για το ακίνητο του Βακούφ, που είναι δύο εν δυνάμει νέα κέντρα. Και σας προειδοποιώ όλους τώρα για αυτό τον κίνδυνο και να το θυμάστε.
Καιρός να δείξουμε σε όλους ότι οι Κώοι έχουν Υπερηφάνεια.
Και να αισθανθούμε υπερήφανοι που είμαστε Κώοι.
Παράλληλα θεωρώ ότι οφείλουμε να αντιδράσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο απέναντι σε μονομερείς και αυθαίρετες ενέργειες που πάσχουν στο πεδίο της νομιμότητας.
Οφείλουμε όλοι μαζί, Δήμος και Φορείς να αναζητήσουμε κατά πόσο μπορεί να υπάρξει προσφυγή στη Δικαιοσύνη, είτε σε εθνικό είτε σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τη στιγμή που πλήττεται η τοπική μας οικονομία.
Σε αυτή την προσπάθεια θα είναι πολύτιμη η αρωγή του Δικηγορικού Συλλόγου.
Θα πρέπει όμως, όπως είπα, η απόφασή μας να είναι ενιαία. Να υπάρχει ενότητα και η ενότητα αυτή να αποδειχθεί έμπρακτα.
Για μένα αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.
Και είμαι εδώ για να σας ακούσω.

Ο Δήμαρχος Κω
Γιώργος I. Κυρίτσης

104 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Έτσι βγάζουν τα λεφτά τα λαμ@για του ΣφΥΡΙΖΑ, 4,5 εκατομμύρια ευρώ για 150 ΛΑΘΡΟ.

  Το ποιο ακριβό 5***** ξενοδοχείο 150-200 κλινών δεν θα στοίχιζε για την κατασκευή του περισσότερο από 2-2,5 εκατομμύρια ευρώ μαζί με την επίπλωση και τον εξοπλισμό του. Τα συμπεράσματα δικά σας.

  • ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΤΙΣ ΨΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΕΣΥ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

   • Ο Κυρίτσης το είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ… Κάποιοι δεν θέλουν απόφαση γιατί ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ και «τσίμπησε η ΝΤΙΝΑ»…

    Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτή κρυφό καμάρι… Πούλησε τον κλάδο της μόλις οικονομικά τα τσίμπησε…

    • Εγω ένα ξέρω: Σε ξεφτίλισε η πρόεδρος δήμαρχε.Ουσιαστική με καθαρές προτάσεις.Εσύ μόνο για τις κάμερες.

    • Μπράβο στην Ρούφα,είπε αλήθειες,τον ξεφτίλισε κανονικά,της αξίζει να είναι η επόμενη δημαρχος

    • Ο φορομπηλχτης δήμαρχος που διπλασίασε τα δημοτικά τέλη σε όπλο τον κόσμο και που επιχείρησε να επιβαλλλει ειδικό τουριστικό τελος σε περίοδο κρίσης δεν δικαιούται να ομιλεί.

    • Η ΡΟΥΦΑ ήθελε να φέρει στους φορείς έτοιμη απόφαση ΚΑΠΕΛΟ του Δημοτικού συμβουλίου...

     Μεγκάλα γκάου και σούργκελα, κόκκινο ο Κυρίτσης πράσινο η λογική, άσπρο ο Κυρίτσης μαύρο σαν την ψυχή της η … Φορείς και Δημοτικές παρατάξεις κατώτερες των δύσκολων καιρών που έρχονται.

   • Γιατί Κυρίτση δεν μας λες καθαρά σε ποιο ξενοδοχείο μένουν τα στελέχη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και των ΜΚΟ για να καταλάβουμε;;;

    Κάποιοι τα οικονομάνε από το προσφυγικό είπες ξεκάθαρα και φωτογράφισες αυτούς που το παίζουν καθυστέρηση στην λήψη δυναμικής απόφασης, φοβούνται μην χάσουν τους μόνιμους πελάτες στα ξενοδοχεία τους…

    • Με το λίγο μυαλό που έχω κατάλαβα ότι ΣΒΥΝΟΥ, ΡΟΥΦΑ, ΜΑΝΙΑΣ θέλουν το στρατόπεδο φυλακή αλλά δεν τολμάνε να το πούνε

     Και καλά καταλαβαίνω ότι κάποιους τους βολεύει το προσφυγικό, αλλά την ΡΟΥΦΑ; Λες να πιστεύει ότι θα πουλήσει αλόη στους ΛΑΘΡΟ ή είναι το αντιπολιτευτικό μένος που έχει φωλιάσει μέσα της για τον Κυρίτση;;;;

    • Τελικά οντως διαθέτεις λιγο μυαλό… γίαυτό καλύτερα να μασάς τα κουτόχορτα του δημάρχου σου παρά να γράφεις όσα σου υπαγορεύει.

   • Δυστυχώς συμπατριώτες μου σε αυτη τη συγκυρία πέσαμε σε άχρηστο δήμαρχο

    Εξακολουθεί να προκαλεί και να διχάζει την κοινωνια κάνωντας βλακώδεις προτάσεις

  • Βλακώδης η πρόταση της προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων. Ζήτησε συζήτηση κεκλεισμένων των θυρών για να παζαρεύει παρασκηνιακά…

   Θέλει ερήμην των δημοτών να κάνει στα κρυφά να κάνει τα ίδια που έκανε στο πρώτο στρατόπεδο, ενάντια στις αποφάσεις των φορέων και της Ένωσης Ξενοδόχων… Μόλις έγλυψε το μέλι της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και βολεύτηκε τα πούλησε όλα… Έσωσε την παρτίδα το 2016 λέγει η εξαπατηθήσα από τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ και τους Υπουργούς του ΣφΥΡΙΖΑ «πρόεδρος» με πτώση – 11,5%…. Την εξαπάτησε λέει η κυβέρνηση, έκανε τις 72 ώρες διαμονής των λαθρομεταναστών σε ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟ και η χαζούλα ζητά μυστικές συσκέψεις για να κάνει χωρίς την ενημέρωση των πολιτών τις ίδιες βλακείες που έκανε πάντα παρασκηνιακά.

   • ΉΘΕΛΕ ΤΟ ΗΟΤ ΣΠΟΤ η «ΠΡΟΕΔΡΟΣ » για ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ της Υπατης Αρμοστείας που τώρα όλοι κατάλαβαν...για ΕΝΟΙΚΙΑ και ΜΙΣΘΟΥΣ

    Έχει δώσει την σύμφωνη γνώμη της για το ΝΕΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ εκτός από το υπάρχον των 72 ωρών και έχει καταντήσει η ΝεοΔημοκράτησα ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΣφΥΡΙΖΑ που οικονομικά την βόλεψαν…. Λέει ότι την ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ Κυβέρνηση και η Περιφέρεια, όμως δεν ξεχνάμε ότι παρά την εκφρασμένη θέληση της πλειοψηφίας των ξενοδόχων δούλευε παρασκηνιακά για ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ αλλά της φτάνει ένα και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ… Η «ΠΡΟΕΔΡΟΣ » φυσικά βολεύτηκε ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΟΝΟ … Τώρα όμως που βλέπει ότι αυτά που θα χάσει από το προσφυγικό που υπέθαλψε ότι είναι πολύ περισσότερα από τα ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ που οικονομά, διαμαρτύρεται ότι ο Όφης την ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ αλλά εξακολουθεί να συνεργάζεται η Νεοδημοκράτησα με τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ και την φασιστοαριστερά ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ…. Καταλάβατε συνάδελφοι;

    • Ο άχρηστος δημαρχος προχωράει σε μια ορθή επανάληψη των λαθών του 2015

     Ο κυριτσης για μια ακομα φορά σε κινήσεις εντυπωσιασμού.πάτε εσεις μπροστά αλλά εγώ δεν μιλάω με κυβερνητικούς. Μα τι εύκολη λύση… καλά του τα έχωσε η Ρούφα

    • … στις ηδη προαποφασισμένες αναθέσεις. Δηλαδή τι μας λεει ο δημαρχος; πρόταση αντίδρασης για να μη γίνει το πραναχωρησιακο το να απέχουν οι Κώοι απο τις προσφορές εργασίας; μας δουλεύει ο δήμαρχος;.η μήπως αστειεύεται;

    • Εγώ πάντως θαύμασα την υπομονή της Σβήνου στις απαράδεκτες ειρονίες του Κυρίτση.

   • Ο Κυρίτσης το είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ… Κάποιοι δεν θέλουν απόφαση γιατί ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ και «τσίμπησε η ΝΤΙΝΑ»…

    Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτή κρυφό καμάρι… Πούλησε τον κλάδο της μόλις οικονομικά τα τσίμπησε…

   • Ξύπνησε η «ψηλή», τώρα λέει ότι την φτάνει ένα, δεν θέλει και φυλακή... . Σου λέει τα ίδια θα εισπράττω...

    Δεν τα κατάφερες βρε Ηλία να την ταΐσεις λίγο ακόμα κουτόχορτο για αναχώρηση των ΛΑΘΡΟ σε 72 ώρες; Οι άλλοι οι ξερόλες του ΕΒΕΔ, φανατικοί Νεοδημοκράτες και αυτοί, δεν θα στηρίξουν τους γιαλατζί αριστερούς της αλληλεγγύης μόνο και μόνο για να πάνε κόντρα στον ΚΥΡΙΤΣΗ;;; Και ο γραφικός Περιφερειάρχης, ο ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑΣ με το όνομα θα στηρίζει πάντα τις αποφάσεις του ΣφΥΡΙΖΑ για να έχει ασυλία η ΡΟΔΟΣ στο προσφυγικό;;;;;;

    • Ο ΣΑΡΑΝΤΗΣ το είπε ξεκάθαρα, την Δευτέρα θα συνεδριάσει στην Ρόδο το ΕΒΕΔ για να πάρουν γραμμή από τον ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ...

     Τα ψώνια του ΕΒΕΔ ακόμα δεν κατάλαβαν ότι προέχει το συμφέρον της Κω και όχι των ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ-ΧΑΛΚΙΔΙΟΥ… Και να σκεφτεί κάποιος , αυτός ο ψευτοπαράγοντας το παίζει Νεοδημοκράτης , ΓΛΑΣΤΡΑ της εξαρτημένης από τον ΣφΥΡΙΖΑ Περιφέρειας που κάνει τα πάντα για να μην γίνει στρατόπεδο στην Ρόδο.

    • Κάθε μέρα που περνά ακόμα και οι δεξιοί Νεοδημοκράτες εκτός από τους δοσίλογους του Σφύριζα μας πάνε κατά Τουρκία πλευρά...

     Τι Μπουντρούμ τι Castro…. Δεν μπορούσαν όλοι αυτοί οι σούπερ δεξιοί πατριώτες που θέλουν και αξιώματα στο ΕΒΕΔ να συνεργαστούν με Ελληνικές επιχειρήσεις και να δώσουν ψωμί σε Έλληνες και όχι στους Τούρκους. Μην περιμένετε να σας στηρίξουμε…

    • Την δικαστική οδό θα συντονίζει ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου... Ο ίδιος που είχε αναλάβει να μηνύσει τους αρχαιολόγους...

     Τότε η ΜΚΟ Γιατροί χωρίς σύνορα θράσους είχαν φτιάξει την τσαντιρούπολη των ΛΑΘΡΟ στην παραλία της Κω με την ανοχή στην αρχή των αρχαιολόγων της Κω και αργότερα με την άδεια του ΚΑΣ μέσα στον αρχαιολογικό χώρο.

    • Εχουν καταλάβει πως ο κυριτσης ενδιαφέρεται μόνο για να παίξει το θεατράκι του ως ο δήθεν σωτήρας του τόπου. Γιατί κανένας δεν του είπε οτι ευθύνεται για τα σκατά που γέμισε η πόλη το 2015;που Οταν το νησί καίγονταν αυτος έτρωγε μπακλαβάδες στα πανυγηρια;

   • Αντί να λέτε για την πρόεδρο των ξενοδόχων, οι οποίοι σαφέστατα είναι κατά του προαναχωρησιακού, γιατί δεν σχολιάζετε την λογική του στρίβει νωρίτερα 7 δια του αρραβώνος των υπολοίπων; Δεν τους έφταναν τα κουλά είπε η αστυνομικός, θέλουν συνάντηση μαζί της για να αποφασίσουν τι θέλουν.

  • Αλεξίκακος- Κυρίτση, προσγειώσου, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟ, το παίζεις παλληκαρά, θα το πληρώσουμε ξανά, όμως να δεις τι σου `χω για μετά…

   με άλλα λόγια θα στο πω,
   κι έναν ανάπηρο σκοπό,
   απ’ το ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ και μετά
   μας έχουν πνίξει τα ΣΚΑΤΑ
   αλλά να δεις τι σου `χω για μετά…
   Καβάλα πάεις ΔΕΞΙΑ
   καβάλα, ταξιδάκια όλο χαρά,
   με λουκουμάδες μπακλαβά γεια σου βρε Γιώργο χαλουβά.
   Με άλλα λόγια θα στο πω
   κι έναν ανάπηρο σκοπό
   απ’ το ΔΕΚΑΕΠΤΑ και μετά
   θα γεμίσουμε ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ και ΣΚΑΤΑ
   αλλά να δεις τι σου `χω για μετά…
   Εδώ και τώρα χρειάζεται αλλαγή
   μα πανταχού τεμπέληδες αραχτοί
   λαϊκιστές από τα out και τα in
   βγήκανε γιάπηδες με φραπέ και τζην
   Θεέ μου πως φτάσαμε ως εδώ
   με ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φασιστοαριστερούς τον ΚΟΥΛΗ τον χαζοχαρούμενο καγκά
   ΡΟΥΦΑ, #ΓΙΑΝΝΑΚΗ#, ΤΕΛΗ τοπικά και τα Χρυσά Αυγά στα σύνορα του κερατά…
   Με άλλα λόγια ΚΥΡΙΤΣΗ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ
   κι έναν ανάπηρο για εγωιστές σκοπό
   απ’ το ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και μετά
   να δεις τι σου `χω για μετά…
   να δεις τι σου `ρχεται μετά…

   • Αυτός ο - Αλεξίκακος - μου θυμίζει τον μαϊμουδιάρη να τα σούρνει με στιχάκια στον Κυρίτση.

    Πάντως ομολογώ καλή η διασκευή στο τραγούδι του Μαχαιρίτσα.

  • εγώ καταλαβαίνω ότι εκεί μέσα ο καθένας κάνει την πολιτική του και τίποτα παραπάνω. Ο Κυρίτσης κατάλαβε μάλλον πόσο μεγάλες μ@@κίες έκανε πρόπερσι που γέμισε τη πόλη σκηνές και πρόσφυγες, που κλείδωσε τις τουαλέτες και δυσφήμισε τη Κω στα πέρατα του κόσμου και τώρα βλέπει ότι δε τον παίρνει γιατί εμείς οι απλοί πολίτες του χουμε χρεώσει τη ζημιά που πάθαμε. Ο Δήμαρχος πρέπει να είναι συνετός και να βλέπει πιο μπροστά απο τους βλάκες, ο κυρίτσης είναι;

  • Ρε παιδια τι πρόταση έκανε τελικά ο κυρμήτσης; Θα μας τρελάνει;

   Οτι δεν δέχεται να μιλήσει με υπουργούς;Ποιος είσαι ρε μεγάλε;Να χαρώ εγώ αγωνιστή της Κω!Τζαπα μάγκας που ζητά για μια ακόμα φορά να μπουν μπροστά οι άλλοι. πούλα ε πούλα!

  • Η πρόταση του δημάρχου περι μη συμμετοχής των Κωων σε δουλειές στο χοτ ντοκ εκτός απο βλακώδης

   Δείχνει πως τελικα σε εκείνη τη συνάντηση με τον Τσίπρα τα είχε συμφωνήσει μαζί του. ξυπνήστε Κώοι! Για μια ακόμα φορά άλλα είπε στη συνάντηση και αλλα λέει σε εμάς, πούλώντας ψεύτικη μαγκιά! Μας ξεπούλησε ο Κυρίτσης

 2. δημαρχε εξαπατησες ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΩ.εσυ επετρεψες την δημιουργια του χοτ σποτ με την απουσια σου οταν

  ο λαος ετρωγε βουρδουλιες απο τα ματ.αντι να μπεις μπροστα μαζι με το δημοτικο συμβουλειο μαζι με τον λαο της κω να αποτρεψουμε την κατασκευη του χοτ σποτ- καταστροφη του νησιου.σιωπηρα συνεναισες στην κατασκευη του χοτ σποτ.επαιξες τον παπα ταχα προτεινες 10 σημεια κατασκευης χοτ σποτ.σε ενδιαφερει μονο η παρτη σου και η πολιτικη επιβιωση.το νησι το κατεστρεψες με τα αλλοπροσαλα που κανεις.εσυ μαζι με τον καματερο καταστρεψατε το νησι.

  • Ο αποτυχημένος που κατάφερε να διώξει την Ryan Air ετοιμάζεται να μας γεμίσει πάλι με σκατά, τσαντίρια με βλακώδεις αποφάσεις..

   Δεν του έφτανε η μια φορά, θέλει να δοκιμάσει ξανά πουλώντας νταηλίκι καθυστερημένα.

  • Για το παραδάκι βρε γαμώτο, 4,5 εκατομμύρια θα φάνε οι συνέταιροι των ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για στρατόπεδο φυλακή 150 ΛΑΘΡΟ.

   ΚΑΜΑΤΕΡΕ, ποιοι εργολάβοι του ΣφΥΡΙΖΑ θα μοιραστούν το παραδάκι;;; Ποιες ΜΚΟ χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο ΡΟΥΦΑΝΕ το παραδάκι της Ευρώπης και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ;;;

   • Βρε σαλεμένοι φασιστοαριστεροί του ΣφΥΡΙΖΑ, οι νησιώτες ζητούν να μεταφερθούν οι ΛΑΘΡΟ και όχι να τους φυλακίσετε στα νησιά...

    Ανθρωπάκια σαν την ΤΑΣΙΑ, τον Κάπτεν Ηλία ΚΑΜΑΤΕΡΟ τους προσκάλεσαν, ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ και ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ και ο συγΚΑΜΕΝΟΣ τους εγκλώβισαν στα νησιά και με ευχολόγια ο τουρισμός και η οικονομία των νησιών δεν ανακάμπτει.

 3. Την δικαστική οδό θα συντονίζει ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου... Ο ίδιος που είχε αναλάβει να μηνύσει τους αρχαιολόγους...

  Τότε οι Γιατροί χωρίς σύνορα θράσους είχαν φτιάξει την τσαντιρούπολη των ΛΑΘΡΟ στην παραλία της Κω με την ανοχή στην αρχή και την άδεια του ΚΑΣ μέσα στον αρχαιολογικό χώρο.

 4. Για το παραδάκι βρε γαμώτο, 4,5 εκατομμύρια θα φάνε οι συνέταιροι των ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για στρατόπεδο φυλακή 150 ΛΑΘΡΟ.

  ΚΑΜΑΤΕΡΕ, ποιοι εργολάβοι του ΣφΥΡΙΖΑ θα μοιραστούν το παραδάκι;;; Ποιες ΜΚΟ χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο ΡΟΥΦΑΝΕ το παραδάκι της Ευρώπης και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ;;;

  • ΚΥΡΙΤΣΗ, όλοι οι Κώοι θα εισπράξουν από τον ΨΕΥΤΗ, ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΤΣΙΠρΑ την εκδίκηση της γιαλατζί αριστερής κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ...

   Έταζαν 72 μόνο ώρες παραμονή και κάποια ΖΏΑ σαν την κοντή πρόεδρο και τα ψώνια του ΕΒΕΔ τον πίστεψαν. Τώρα έχουν έτοιμα σχέδια για επέκταση του στρατοπέδου με φυλακή ΛΑΘΡΟ. Την καλή λειτουργία των φυλακισμένων θα αναλάβουν τα μέλη του ΣφΥΡΙΖΑ που έχουν προσληφθεί και την σίτιση τους ο κολλητός του συγΚΑΜΕΝΟΥ φασίστα των ΑΝΕΛ.

  • Το ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΌ ΚΕΝΤΡΟ-ΦΥΛΑΚΗ ΛΑΘΡΟ και η Επέκταση του Hot spot ΈΡΓΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ για επέκταση της τουριστικής περιόδου στο Πυλί...

   ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 2.500 οι ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΨΥΧΩΝ- ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ στο Αμανιού, ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ… Μέρος της επέκτασης γίνεται ΚΛΕΙΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΝΤΑΧΑΟΥ για εγκληματικά στοιχεία και όχι τύπου ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ. Οι μη παραβατικοί ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΗΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ… Τα βράδια ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ με όσα ακούν να γίνονται στα άλλα νησιά ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ. Γέμισε η πόλις Πακιστανάκια και Αφγανάκια, θα κλέβουν για να φάνε, θα ορμάνε σε γυναίκες .Θα αρχίσουν πάλι να στήσουν σκηνές στα πάρκα και στην πρώτη εξέγερση τους ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ και για το 2017. Θα καταλάβει η εξαπατηθήσα από τον ΣφΥΡΙΖΑ πρόεδρος των ξενοδόχων και τα ζωντανά του ΕΒΕΔ που το παίζουν Νεοδημοκράτες τι κατάφεραν και θα κάνουν έστω μια διαμαρτυρία για τα μάτια του κόσμου κατά της φασιστοαριστερής κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;;;;

 5. αποτελεσματα της χιτλερικης-ναζιστικης βαρβαροτητας των μνημονιων που επεβαλλαν οι ΝΑΖΙ-ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ της ευρωπης

  και οι ντοπιοι δοσιλογοι των συριζα νδ πασοκ κλπ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 25,000 νεκροί, 600.000 υποσιτιζόμενα παιδιά, 600.000 πτυχιούχοι μετανάστες, 5,0 εκατ. νεόπτωχοι και ανασφάλιστοι, 2,0 εκατ. κατεστραμμένες θέσεις εργασίας, 1,5 τρις. € μείωση της αξίας του εθνικού πλούτου, 200.000 αιτήσεις διαζυγίου, Χ- αριθμός κατασχετηρίων, μειώσεις των εισοδημάτων, της κατανάλωσης και των καταθέσεων, αύξηση της θνησιμότητας, μείωση στο προσδόκιμο ζωής, διάλυση των θεσμών, αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας, θέσπιση της εργασιακής ζούγκλας και των κεφαλικών φόρων .ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

 6. .ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΚΟΥΠΕΣ!!!!!!!!

  Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ-ΜΕΛΙ.!.ΜΟΝΟ ΜΕΛΙ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!! ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ΑΛΛΕΣ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΤΗΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!!ριξε τσιμεντο γεωργιε ΡΟΥΦΑ ΜΕΛΙ!!!.ΠΩΠΩ!! ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ!!!

 7. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΚΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

  3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΚΟΥΠΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.6 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΚΟΥΠΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 1.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.

  • Αφού έσωσε όπως έλεγε την παρτίδα λες και ο τουρισμός είναι τραπέζι με πράσινη τσόχα τώρα πασχίζει να βγάλει λάδι τον ΔΟΛΙΟ ΡΟΔΙΟ...

   Σου λέει υποψήφια στην παράταξη του θα είμαι, να γλυτώσουμε το μαύρο από τους Κώους που έχει καταστρέψει η στήριξη από τους Χατζημάρκο, Χαλκιδιό, τα τσιράκια του ΕΒΕΔ και της χαζούλας ξενοδόχας στις επιλογές του ΣφΥΡΙΖΑ και του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ για την κατασκευή του Hot spot στο Αμανιού παρά τις αποφάσεις Δήμου και λοιπών φορέων.

   • τι λέτε ρε άσχετοι για το ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ είναι υπέρ του προαναχωρησιακού γι αυτό ο Κόνσολας και ο Βαρβιτσιώτης έβγαλαν αμέσως ανακοίνωση υπέρ της κατασκευής του. Τι δεν καταλαβαίνετε;

    • πρεπει να βλεπεις πρωτα την ημερομηνια ληξης στα χαπακια σου πριν τα καταπεινεις.

 8. Βλακώδη η πρόταση της προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων. Ζήτησε συζήτηση κεκλεισμένων των θυρών για να παζαρεύει παρασκηνιακά

  Έσωσε την παρτίδα το 2016 η εξαπατηθήσα από τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ και τους Υπουργούς του ΣφΥΡΙΖΑ «πρόεδρος» με πτώση – 11,5%…. Την εξαπάτησε λέει η κυβέρνηση, έκανε τις 72 ώρες διαμονής των λαθρομεταναστών σε ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟ και η χαζούλα ζητά μυστικές συσκέψεις για να κάνει χωρίς την ενημέρωση των πολιτών τις ίδιες βλακείες που έκανε.

 9. ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΝΤ !!!ΡΗΜΑΞΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ

  ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!!!!

 10. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

  ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ.η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν εχει σχεση με πολιτικαντηδες του δημοκρατικου κλεπτοκρατικου ληστρικου τοξου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.http://www.xryshaygh.com/kinima/thesis

 11. η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν εχει σχεση με πολιτικαντηδες του δημοκρατικου κλεπτοκρατικου ληστρικου τοξου.

  η χρυση αυγη εχει καθαρες θεσεις για την λαθρομεταναστευση.οι δημαρχοι εξαπατουν τους δημοτες.Η Χρυσή Αυγή διακρίνει τους Έλληνες πολίτες από τους αλλοδαπούς υπηκόους νόμιμα διαμένοντες στην χώρα και φυσικά από τους λαθρομετανάστες εισβολείς (παράνομους ή παρανόμως νομιμοποιηθέντες). Οι λαθρομετανάστες εισβολείς αποτελούν ασύντακτο στρατό, που αποσυνθέτει την κοινωνική δομή και αλλοτριώνει την εθνική μας ταυτότητα. Επομένως οι λαθρομετανάστες, ως ξένο προς την ελληνική κοινωνία σώμα και ως παραβάτες της κείμενης νομοθεσίας, πρέπει άμεσα να απελαθούν:
  – Άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Μέχρι τον οριστικό επαναπατρισμό τους προβλέπεται η μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους κράτησης μακράν των κατοικημένων τόπων της ελληνικής επικράτειας, όπου οι συνθήκες δεν θα ομοιάζουν με ξενοδοχείο 5 αστέρων.Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/kinima/thesis#ixzz4YpDSD0OP

 12. ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΒΡΕΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ!!!!!!ΜΕ ΒΟΛΤΕΣ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑΣ.ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΚΥΡΙΤΣΗΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ.

 13. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2017. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ

  ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ . ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΚΩ.ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .ΟΣΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ .ΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΥ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΛΙ ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΧΩΡΙΑ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΙΛΛΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

 14. Το φαινόμενο της εσαεί κράτησης παρανομούντων σε πολυτελή κέντρα με κλιματισμό, δωρεάν γεύματα και ανέσεις που λείπουν από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, είναι απαράδεκτο και θα διακοπεί πάραυτα.
  – Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.
  – Πάταξη του παρανόμου εμπορίου των αλλοδαπών και αυστηρός φορολογικός έλεγχος στα εμβάσματα που αποστέλλουν στις χώρες τους οι λαθρομετανάστες. Να πάψει η τεράστια απώλεια εσόδων για το ελληνικό κράτος. Μηδενική ανοχή στα διεθνή κυκλώματα λαθρεμπορίας.
  Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/kinima/thesis#ixzz4YpFAmpGv

 15. ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!!! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 5ΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΦΩΤΟ ΣΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΟΥ ΚΩΕ!!!! ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! ΕΝΩ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΟΠΗ ΤΣΑΝΤΑΣ! ΣΤΟ ΔΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΠΥΛΙ ΠΡΟΣ ΛΙΜΝΗ ΚΑΟΛΟΠΑΙΔΑ ΑΜΟΙΡΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΙΧ!!!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ!!!! ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΣΦΥΡΙΖΑΙΟΙ!ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΙΩΠΗΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΛΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!!!

  • αν ισχύουν αυτά που λες για προβλήματα που δημιουργούν κάποιοι πακιστανοί τότε πρέπει να είσαι υπέρ του προαναχωρησιακού. Να τους κλείσουν μέσα να μην έχουμε τέτοια θέματα

 16. ΚΑΜΑΤΕΡΕ 4.500.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ !!!ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΘΡΑΙΩΝ. ΑΛΛΑ

  4.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.ΕΞΙ 6.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!! ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΤΕ ΜΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.ΚΥΡΙΤΣΗΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ.

 17. ΚΑΜΑΤΕΡΕ αν κανεις βαση της RYANAIR - ΜΟΛΟ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

  στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΤΟΥ 2015.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.

 18. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

  ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

 19. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ 274 «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ» ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»;1

  Ερώτηση (πάσα συντρόφου προς σύντροφο, καθότι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ είναι το ίδιο μαγαζί…) κατέθεσε βολευτής του… τιμημένου για την «εκπαίδευση των προσφυγόπουλων», καταγγέλλοντας… καθυστερήσεις – είναι και… βιαστικά τα συντρόφια. Στην απάντησή του, ο κομμουνιστής υπουργός (Α)Παιδείας Γαβρόγλου, αφού φρόντισε κατ’ αρχάς να στηλιτεύσει «το φασιστικό και ναζιστικό φαινόμενο που υπάρχει στη χώρα μας» (πολύ θα’ θελε να μην υπάρχουμε, για να εκτελεί ανενόχλητος την αποστολή που του έχει αναθέσει ο Σόρος και η Νέα Τάξη Πραγμάτων, αλλά δε θα την κάνουμε τη χάρη σ’ αυτόν και τους ομοίους του…), κι αφού παραδέχθηκε κάποιες… καθυστερήσεις παρουσίασε στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία περίπου 2.500 «εμβολιασμένα προσφυγόπουλα» ακολουθούν το «πρόγραμμα εκπαίδευσης», ενώ ήδη σε 94 σχολεία λειτουργούν 126 ειδικά τμήματα και για τις ανάγκες του προγράμματος έχουν προσληφθεί 274 εκπαιδευτικοί.

 20. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ 274 «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ» ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»; 2

  Και τα ερωτήματα που προκύπτουν από τα παραπάνω, είναι τα κάτωθι:

  1ον) Πως και με ποια κριτήρια προσελήφθησαν οι 274; Υπήρξε διαφάνεια ή μπήκαν από το… παράθυρο;

  2ον) Υπάρχουν άραγε στην Ελλάδα 274 εκπαιδευτικοί που γνωρίζουν την αραβική γλώσσα και τις υπόλοιπες που μιλάνε τα «προσφυγόπουλα», ώστε να μπορούν να συνεννοούνται μαζί τους και να τα διδάσκουν; Πολύ αμφιβάλλουμε!

  3ον) Ή μήπως, οι 274 «εκπαιδευτικοί» (τους οποίους πληρώνει ο ελληνικός λαός…) δεν είναι ακριβώς εκπαιδευτικοί, αλλά κατάλληλα εκπαιδευμένα –από την Νέα Τάξη Πραγμάτων- μέλη των λεγομένων ΜΚΟ; Ε;

 21. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ -ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ .

  Ο Σουλτς είναι γιος ενός ναζί SS-Hauptsturmführer. Σήμερα είναι υποψήφιος αριστερού σοσιαλιστικού κόμματος για την καγκελαρία, παρά του ότι η οικογένεια του προέρχεται από σκληροπυρηνικούς ναζί.Ο πατέρας του, ο Καρλ Schulz, ήταν hauptsturmführer και επικεφαλής του γνωστού στρατοπέδου συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν. Ο Karl Schulz εντάχθηκε στα SS (ID 400037), την 1η Μαΐου του 1937. Το 1939, κατατάσσεται εθελοντικά ως obersturmführer για υπηρεσία στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν, όπου ήταν επικεφαλής του Πολιτικού Τμήματος ως ένα είδος επέκτασης της Γκεστάπο.ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ. http://nikosxeiladakis.gr/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%89%CE%B8%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%BF/

 22. Νέα Τάξη Πραγμάτων: Απέτυχε η σκευωρία και τώρα τα ορφανά του Σόρος οργανώνουν... ψήφισμα για να βγει εκτός νόμου Η ΧΑ. 1

  Πανικός έχει προκληθεί στους ταγούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων και ιδιαιτέρως στον γνωστό πλουτοκράτη George Soros από την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής. Έτσι από νωρίς σήμερα το πρωί έχουν επιστρατευτεί τα «μεγάλα μέσα» και συγκεκριμένα ο οργανισμός που εξόπλισε τους τζιχαντιστές κανίβαλλους στη Συρία, προκειμένου να πλήξουν την Χρυσή Αυγή.
  Ο λόγος για την οργάνωση Avaaz, η οποία υπερηφανεύεται στην ιστοσελίδα της ότι: «πριν ακόμη επιτραπεί στα διεθνή ΜΜΕ να εισέλθουν στη χώρα, 60.000 από εμάς συγκεντρώσαμε και στείλαμε στους διαδηλωτές εκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια και εξοπλισμό επικοινωνιών, δημιουργώντας ένα νέο μοντέλο δημοσιογραφίας των πολιτών για να σταματήσουμε τη συσκότιση της πληροφόρησης των βιαιοπραγιών του Άσαντ από τον ίδιο, το οποίο απέδωσε δεκάδες χιλιάδες ειδήσεις και άρθρα».
  Αυτή η οργάνωση, λοιπόν, από το πρωί έχει βάλει μπρός ένα ψήφισμα και έναν τεράστιο ηλεκτρονικό εξοπλισμό για την συλλογή ψευδών υπογραφών με αίτημα «να βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή».

 23. Νέα Τάξη Πραγμάτων: Απέτυχε η σκευωρία και τώρα τα ορφανά του Σόρος οργανώνουν... ψήφισμα για να βγει εκτός νόμου Η ΧΑ. 2

  Ο τρόπος που λειτουργεί αυτό το ψήφισμα είναι πανομοιότυπος με τις ηλεκτρονικές επιθέσεις που γίνονται κατά καιρούς εναντίον της ιστοσελίδας μας. Υπολογιστές από όλον τον κόσμο δημιουργούν ψεύτικα email μέσω υπηρεσιών του διαδικτύου και «υπογράφουν» χωρίς να χρειάζεται να δώσουν κανένα παραπάνω στοιχείο.
  Ήδη τα ΜΜΕ προβάλλουν αυτή την ενέργεια ως «πρωτοβουλια πολιτών», μόνο που στην πραγματικότητα, όπως είπαμε, πρόκειται για ένα μηχανοποιημένο σύστημα και μάλιστα φτηνό. Φτηνό διότι το σύνολο των υπογραφών φέρει μονάχα το μικρό όνομα των «χρηστών» (παραγωγή από RandomNameGenerator) και διότι ο πήχυς μπήκε χαμηλά, μόνο στις 10.000 υπογραφές, προφανώς για να μην ξοδεύονται.

 24. Νέα Τάξη Πραγμάτων: Απέτυχε η σκευωρία και τώρα τα ορφανά του Σόρος οργανώνουν... ψήφισμα για να βγει εκτός νόμου Η ΧΑ. 3

  Και μιας και είπαμε να «μην ξοδεύονται», ας τονίσουμε ότι δεν πρόκειται καν για «πρωτοβουλία πολιτών», αφού παρότι η οργάνωση αυτή κρύβεται πίσω από την «χρηματοδότηση από τα μέλη», προκειμένου να αποκρύψει τους πραγματικούς «χειριστές» πίσω από τις μαριονέτες, η πραγματικότητα είναι… ελαφρά διαφορετική καθότι σύμφωνα με την δήλωση του Foundation to Promote Open Society του προαναφερθέντος George Soros προς το αμερικανικό Department of Treasury, από όπου και βλέπετε φωτογραφία, η χορηγία προς το Avaaz.org ανήλθε στα 600.000$!
  Πάντως, είναι απογοητευτικό να βλέπει κανείς έναν πλουτοκράτη όπως ο Soros να ξοδεύει τα εκατομμύριά του σε άχρηστους. Δηλαδή, πραγματικά, πόσο πληρώνεται ο άνθρωπος που σκέφτηκε να καλέσει σε δημοψήφισμα στην Ελλάδα του Τσίπρα και του «ΟΧΙ» που έγινε «ΝΑΙ»; Τόσο ανίκανοι;

 25. Εγω θα ηθελα να μπει μπροστα πρωτα ο δήμαρχος με τα μηχανήματα του δημου να κλεισουν τους δρομους και να καλεσουν ολο το νησι για συμπαρασταση!!!!Όλα τ αλλα είναι μαλακιες!!!

 26. ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ…..ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΕ ΜΚΟ…..

  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΑΝΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ!!!!

 27. ΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΥΡΙΤΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

 28. Απορια η προεδρος των ενοικιαζόμενων γιατι δεν ηταν εκει?μηπως για τους τσανακογλείφτες???

 29. παρουσιαστηκε πιο ενημερωμενη και με σαφεις θεσεις σε αντιθεση με τους φορεις.

  • Τι είναι πάλι τούτοι;
   Χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος έπαιξαν το παιχνίδι των φασιστών.
   Ή μήπως υπάρχει λόγος;
   Και γιατί δεν ξέρουμε και τα ονοματάκια σας, που εμφανίζεστε δημόσια στο Δημοτικό Συμβούλιο;

 30. Κλασσικά θα αντιδράσουν οι ενεργοί χρυσοπορδίτες του λινοπότη,θα φάνε τα χαστούκια τους ενώ ο δήμαρχος θα κάνει ταξιδάκια…Δεν πειράζει έτσι θέλει!Ντου και ξύλο στα φασισταριά!!

  • Σαλτα…… με τους εραστες σου τους πακιστανους μωρη διποδη ……!!! Και απο την χωρα τον …..ο!!! Σου θιξαμε τα καημενα τα φιλαρακια σου κ θιχτηκες βρωμιαρη/βρωμιαρα!!!!

 31. προς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

  ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΟΣ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΜΟΝΟ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.ΣΚΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΡΑΔΙΟΥΡΓΟΣ.

 32. «Ποιος είπε ότι θα τα δώσουμε στον Καμμένο τα 5 δις; Κάναμε συζήτηση στην Κεντρική Επιτροπή και για αυτές τις απαιτήσεις και καταλήξαμε ότι δεν δικαιολογούνται προγράμματα εξοπλισμών από μια χώρα η οποία έχει άλλες προτεραιότητες και πρέπει να αναθερμανθεί η οικονομία της. Δεν θα αναλωθούμε σε εξοπλισμούς επειδή έτσι γουστάρει ο Καμμένος».
  Σχολιάζοντας δε την συγκυβέρνηση με τους ψεκασμένους και το ενδεχόμενο να φάνε σουτ από τη συγκυβέρνηση και να τους αντικαταστήσει το κλεφτο- ΠΑΣΟΚ ανέφερε: «Έχω ήδη πει ότι ήταν ένας γάμος αμοιβαίου συμφέροντος και έχει φτάσει το τέλος εποχής. Προφανώς και είμαστε πιο κοντά ιδεολογικά με τη Σοσιαλδημοκρατία».
  Υπουργοπάνε, κόψε καμμιά βόλτα με το ελικόπτερο όσο… προλαβαίνεις, γιατί τελειώνει ο χρόνος σου!

 33. ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΡΑΜΠ!!! ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο SOROS $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

  Τα συντρόφια , του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνουν «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» με το κίνημα ανατροπής του νέου προέδρου των ΗΠΑ – που χειραγωγείται από τον Σόρος και… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.
  Έτσι, στην Πολιτική Απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδρίασε πρόσφατα και εις ό,τι αφορά την εκλογή Τραμπ και την ατζέντα του, οι συριζομούρηδες κάνουν λόγο για «ένα ακραία αυταρχικό πλέγμα πολιτικής, καθώς και για μια επιχείρηση εκ μέρους του προέδρου των ΗΠΑ υποκατάστασης του σημερινού μοντέλου διεθνών (εμπορικών και οικονομικών) συμφωνιών από ακόμη πιο αντιδραστικές διμερείς συμφωνίες, με ακόμη δυσχερέστερους όρους υποτέλειας έναντι των ΗΠΑ» και τονίζουν την σημασία «της ανάπτυξης σχέσεων συνεργασίας με το κίνημα κατά του Τραμπ εντός και εκτός των ΗΠΑ».
  Και σας ερωτώ: επειδή τα πάντα μαθαίνονται γρήγορα στην εποχή μας, θα έχει άδικο ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ αν βάλει την Πατρίδα μας στα «μαύρα κατάστιχα», εξαιτίας της λετσαρίας που μας κυβερνάει;

 34. Όμως, την ύποπτη συνωμοσία της σιωπής αποφάσισε –για τους δικούς του λόγους- να σπάσει ο καθεστωτικός δημοσιογράφος Αθανάσιος Έλλις (πιο γνωστός ως “The Voice of America, No 2” – ο number one είναι πάντα ο Ιγνατίου…). Ιδού η αποκάλυψη σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Ο Κυριάκος στο Βερολίνο και η επίθεση αξιοπιστίας»:«Όπως φάνηκε και από την επίσκεψη στο Βερολίνο, το τεράστιο προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις ανοίγει πόρτες στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έχει την ευκαιρία να δείξει ότι αυτός θα είναι διαφορετικός. Ότι κάθε υπόσχεσή του θα είναι εφικτή και κοστολογημένη. Και, παράλληλα, ότι ως αρχηγός της αντιπολίτευσης έχει την εθνική συνείδηση και το πολιτικό θάρρος να στηρίξει και κάποια από τα αντιδημοφιλή μέτρα της κυβέρνησης. Δεν είναι εύκολο, αλλά έτσι κτίζεται η αξιοπιστία».

 35. Προφανώς, λοιπόν, ο mister Tsipras ζήτησε μια… χάρη από τ’ αφεντικά του: να επιβάλλουν στην νουδούλα –όπως της είχαν επιβάλλει να υπερψηφίσει και το 3ο Μνημόνιο- να υπερψηφίσει τα νέα δυσβάσταχτα αντιλαϊκά μέτρα που θα φέρει προσεχώς, για να κλείσει την αξιολόγηση! Όπως φαίνεται τα μεγάλα αφεντικά του έκαναν το χατίρι και το επέβαλλαν, ο δε φον Κούλης το δέχτηκε, για λόγους… αξιοπιστίας!

 36. Γερμανία: Συμφωνία για αύξηση στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων.

  Τα γερμανικά συνδικάτα και τα ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας συμφώνησαν σε αυξήσεις των μισθών των 2 εκατομμυρίων και πλέον δημοσίων υπαλλήλων και άλλων εργαζομένων στον δημόσιο τομέα που θα ανέλθουν σε 4,35% την επόμενη διετία, ανακοίνωσαν σήμερα τα συνδικάτα ver.di και dbb.
  Οι αυξήσεις των μισθών θα είναι 2,0% φέτος –αναδρομικά από 1ης Ιανουαρίου– και 2,35% από τον Ιανουάριο του 2018, διευκρίνισαν οι δύο συνδικαλιστικές ενώσεις.

 37. Κυρίτση συμπεριφέρεσαι σαν κακομαθημένο παιδάκι που δεν του κάνουν τα χατίρια. Πάρε το χαμπάρι ότι δεν είσαι το κέντρο του κόσμου. Το πρόβλημα δεν είναι άσπρο – μαύρο. Τα πράγματα είναι ρευστά και εσύ δεν έχεις την ικανότητα της ευέλικτης σκέψης. Έχεις μουλαρώσει και παπαγαλίζεις τα ίδια και τα ίδια σαν τους φίλους σου από το Λινοπότη. Εάν δεν γίνει το κλειστό θα τους κυνηγάει η αστυνομία μέσα στην πόλη, όταν έρθει η ώρα τους να φύγουν;;; Ωραίο θέαμα ε;;;;; Το κυνήγι του χαμένου Θησαυρού…..Αλλού είναι το θέμα. Να λειτουργήσει επιτέλους αυτή η συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας. Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να ασκηθούν πιέσεις….

  • ΑΜΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΡΟΥΦΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΓΕΛΙΕΣΤΕ.ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΟ ΘΑ ΘΑΨΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ.ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ////// ΚΑΙ ΣΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΜΕ 80.000.000 ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΚΟ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΤΟ 2015 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ

 38. ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΚΑΟΥ..
  Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΗΔΕΝ..
  ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΥΓΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ…
  ΤΕΛΕΙΩ ΝΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΝΗΣΙ..
  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ …
  ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ….

 39. Ετσι για να ξεκαθαριζει η κατασταση.Το Οραμα της Ρουφα και η Διεση του Ζερβου ειναι με την κυβερνηση να κανει φυλακη μεταναστων εδω.Απλα πραγματα χωρις λογι τριγυρο.

  • ενω ο κυριτσης το χει συμφωνησει με τον τσιπρα. τι μας ειπε χτες ρε μαλακες καταλαβατε; ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΗ ΔΩΣΕΤΕ ΠΟΣΦΟΡΑ!!

 40. Σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται εν Ελλάδι. Οι του «δημοκρατικού» τόξου, παρεπηδημούντες στην Βουλή θεώρησαν ως μέγα πραξικόπημα την είσοδο στο κοινοβούλιο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.
  Αιφνιδιασμένοι δε, διερωτώνται: «Τι ωραία που ήμασταν πριν. Κλέβαμε, εψευδόμεθα, τα κάναμε πλακάκια, εκβιάζαμε ο ένας τον άλλον για την παραγραφή των ανομημάτων μας και τώρα να, εισήλθαν οι αδιάφθοροι. Και δεν φθάνει που εισήλθαν, δεν ενσωματώνονται, δεν απορροφώνται από το σύστημα, δεν συναλάσσονται, δεν συναγελάζονται μαζί μας».Και συνεχίζουν με αυταρέσκεια: «Τους αποκλείσαμε από όλα τα ΜΜΕ, δεν τους δίνουμε λόγο, τους συκοφαντούμε. Παρ’ όλα αυτά αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι, ανένδοτοι και με ευρεία αποδοχή στις λαϊκές μάζες. Ποία λύσις απομένει;

 41. και εγώ δεν γουστάρω να γίνει μια φυλακή,και εγώ θέλω να φεύγουν πίσω στην Τουρκία όσοι δεν δικαιούνται άσυλο,αλλά χτες βράδυ στην συγκέντρωση αναδυόταν μια ακροδεξιά-φασιστική μπόχα. Εκείνος ο πρόεδρος γονέων που δεν αφήνει τα προσφυγόπουλα να πάνε σχολείο,θεωρεί τον εαυτό του ΠΑΤΡΙΩΤΗ..Η κυρία δίπλα του όταν χρειαζόντουσαν φτηνά εργατικά χέρια οι Κώοι, έφεραν τούς Αλβανούς δεν μίλησε τότε ,και δεν ρώτησε σε ποια σχολεία πήγαν τα παιδιά τους…Μαζί με τα δικά μου παιδιά πήγαν κυρία μου.Ανεμβολίαστα,χωρίς γνώση της Ελληνικής,και με σενάρια να κυκλοφορούν για αυτούς που ήρθαν πρώτοι,πως βγήκαν από τις φυλακές….Τα παιδιά κυρία μου ούτε τότε έφταιγαν,ούτε τώρα……

 42. Να τους βάλουμε φυλακή, να τους κόψουμε την χρηματοδότηση και να τους στιγματίσουμε ως εγκληματική οργάνωση».
  Έτσι μου ξαναέρχεται στο μυαλό ο μονόλογος του Alain Delon στην περίφημη ταινία του «Ο θάνατος ενός διεφθαρμένου», «Και τώρα αυτή η γριά πουτάνα, η δημοκρατία, θα ξαναπαστώσει την πλισεδιασμένη και ρυτιδιασμένη μούρη της με κρέμες, πούδρες και κραγιόνια για να μας εξαπατήσει άλλη μια φορά και να μας παρουσιαστεί ως κάτι νέο, ελκυστικό και ωραίο».

 43. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΑΙ Η COSMOTE TV ΤΟΝ… ΑΠΕΣΥΡΕ

  Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου έδωσε μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του –στην οποία αγωνίζεται και ο Αντετοκούνμπο- ο προπονητής Στιν Κερ, αλλά η δεύτερη ερώτηση που δέχτηκε δεν ήταν καθόλου… πολιτικά ορθή – κατά τα πρότυπα που έχει επιβάλλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων.
  Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του Cosmote TV Ρήγας Δάρδαλης, τον ρώτησε το εξής: «Αναφερθήκατε πριν στη λέξη οξύμωρο, που είναι ελληνική. Θεωρείτε οξύμωρο που ο Αντετοκούνμπο είναι μαύρος και Έλληνας;».Κατ’ αρχάς, η ερώτηση του δημοσιογράφου θεωρήθηκε… ρατσιστική και δεν απαντήθηκε.Και κατά δεύτερον, η Cosmote TV εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την ερώτηση του δημοσιογράφου, ανακοινώνοντας συνάμα και την απόσυρσή του:«Η συγκεκριμένη τοποθέτηση σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τις αρχές και τις αξίες της εταιρείας, όπως αυτές αποτυπώνονται στον Κώδικα Δεοντολογίας της. Η COSMOTE TV απέσυρε ήδη τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο από την αποστολή στην Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ».
  Ζήτω η… δημοκρατία, η… ελευθερία του λόγου και –προπάντων!- η… πολιτική ορθότης!

 44. ολη η ιστορια ειναι πως να εκθεσουν τον δημαρχο. ουτε για το νησι νοιαζονται ουτε για την ελλαδα. οσο και να προσπαθειται να απαξιωσετε τον κυριτση εκτιθεστε. χτες στην συνεδριαση φανηκε καθαρα ποσο λιγοι ειστε οι περισσοτεροι που το παιζετε παραγοντες και φωστηρες. ειναι καλο που γινεται απ ευθειας μεταδοση και βλεπουμε καθαρα τα παιχνιδακια σας.

 45. 1)Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ.ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟ.ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΓΟΝΤΕΣ,ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
  2)ΑΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ Κ.Λ.Π.,ΑΛΛΑ ΤΡΕΜΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΑΙΖΟΝ.
  3)ΑΔΙΚΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ.ΤΕΛΟΣ

 46. 1)ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΩ ΣΕ ΤΟΙΧΟ….
  ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΑΥΤΗΣ.ΜΙΑ ΑΝΟΗΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΓΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ Κ.Λ.Π.2)ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ…ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΗΘΕΛΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΗΜΑΤΑ….Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ,ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΑΚΙΑ,ΑΓΑΛΜΑΤΑ,ΤΡΑΙΝΑΚΙΑ…ΑΥΤΑ..ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ….

  • αδικα τυρανιεσαι να μας πεισεις. η καταστροφη του νησιου ειστε εσεις, που το μονο που σας ενδιαφερει ειναι πως να ελεγχετε τα παντα. οση προσπαθεια κι αν κανετε, ο κυριτσης δεν θα γινει ποτε υποχειριο σας. το μονο που σας εμεινε ειναι να προσπαθειτε να δηλωσετε την παρουσια σας μεσα απο κακεντρεχη σχολια.ομως οι αποκριες τελειωνουνε και οι μασκες πεφτουν.

 47. ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

  Στοιχεία για τον αριθμό των Ελλήνων –κυρίως νέων ανθρώπων- που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Πατρίδα τους, προς αναζήτηση καλύτερης τύχης, λόγω Μνημονίων (ψοφοδεξιών κι αριστερών…), έδωσε η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού. Σύμφωνα με αυτά, πάνω από 350.000 Έλληνες πολίτες έχουν εγκαταλείψει τη χώρα τους κατά τη διάρκεια της τελευταίας μαύρης επταετίας.Τα περισσότερα από τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν από επίσημες πηγές στις χώρες προορισμού. Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως, ο ακριβής αριθμός των Ελλήνων δεν είναι γνωστός, καθώς οι Έλληνες μετανάστες δεν μπορούν να βγάλουν άδεια εργασίας.Άρα, εφόσον πολλοί δεν είναι καταγεγραμμένοι, μάλλον είναι πιο κοντά στην αλήθεια ο αριθμός 500.000, που έδωσε προσφάτως η Τράπεζα της Ελλάδος!Τέλος πάντων, σύμφωνα με τα ελλιπή στοιχεία, περίπου οι μισοί Έλληνες μετανάστες πήγαν στην Γερμανία. Δεύτερη χώρα προτίμησης είναι η Αγγλία και τρίτη η Αυστραλία.Και το κακό είναι πως το κακό δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ. Συνεχώς θα φεύγουν από την Πατρίδα οι νέοι Έλληνες – εφόσον συνεχίσουν να την κυβερνούν οι μνημονιακοί Εφιάλτες!

 48. Τσίπρα: «Κάνε τώρα εκλογές! Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα μας έχει περάσει η Χρυσή Αυγή!»

  Μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί – και επιβεβαιώνει πλήρως όσα λέει εδώ και μήνες η Χρυσή Αυγή – δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά». Ο έμπειρος πολιτικός αναλυτής Νίκος Σίμος παρουσιάζει στοιχεία από για τις κλειστές κυβερνητικές συσκέψεις, που τις τελευταίες ημέρες έχουν βάλει φωτιά στο επιτελείο του Τσίπρα.
  Ο δημοσκόπος Βερναρδάκης (άριστος γνώστης των πραγματικών ποσοστών των κομμάτων και όχι αυτών που παρουσιάζουν οι πέτσινες έρευνες των καναλιών) κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Πιέζει τον Τσίπρα να κάνει εκλογές εδώ και τώρα, γιατί αν καθυστερήσει μέχρι τον Σεπτέμβριο, τότε η Χρυσή Αυγή θα έχει περάσει τον Σύριζα!

 49. Τσίπρα: «Κάνε τώρα εκλογές! Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα μας έχει περάσει η Χρυσή Αυγή!»

  Οι νέες «Χρυσαυγιάδες» και το επικοινωνιακό πογκρόμ της περασμένης εβδομάδας
  Έτσι εξηγείται και το κύμα με τις νέες «Χρυσαυγιάδες» που ξέσπασε την περασμένη εβδομάδα. Το Σύστημα βρίσκεται σε πανικό λόγω της ραγδαίας ανόδου της Χρυσής Αυγής και κάνει βεβιασμένες κινήσεις για να την περιορίσει. Ο άθλιος επικοινωνιακός πόλεμος με τα φωτομοντάζ κακής ποιότητας, τα ψέματα για δήθεν επεισόδια Χρυσαυγιτών και την άρνηση προβολής των απαντήσεών μας στον πόλεμο λάσπης, αποδεικνύουν το αυτονόητο.
  Ζούμε ημέρες του 2013, όταν η Χρυσή Αυγή ενισχυόταν ραγδαία και το Σύστημα κλιμάκωνε την βρώμικη πολεμική του σε βάρος μας. Οι δολοφονίες, οι φυλακίσεις, οι σκευωρίες και η προπαγάνδα, μπορεί να ανέκοψαν πρόσκαιρα την πορεία μας προς την εξουσία, στο τέλος όμως απέτυχαν παταγωδώς. Αυτές τις κρίσιμες ώρες που διανύει η Πατρίδα μας απαιτείται σύνεση, ψυχραιμία και ακμαίο αγωνιστικό πνεύμα από όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος.
  Το αύριο ανήκει στην Χρυσή Αυγή και αυτή την φορά δεν θα μπορέσουν να μας σταματήσουν!

 50. Λυπάμαι «γι αυτά που θα γίνουν γιά ‘μένα χωρίς εμένα» . «Πολλοί κοκόροι όταν λαλούν, δεν ξες αν ξημερώσει», όταν «από την Πόλιν έρχουσι και στην κορυφήν κανέλα, και μίλησε με δυό γραφές και θίχτηκε η κοπέλα» . «Όλα αυτά θες να γενούν, να ζήσω να θαυμάσω(;), οι Έλληνες ακόμα δες τα μάτια τους τα βγάζουν» . Κρίμα….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.