ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Πολύ χρήμα» με Σώρρα, Μέρκελ, Τσίπρα, Καμμένο, Μητσοτάκη στο Καρναβάλι Πυλίου – Πολύς κόσμος, χορός, παρέλαση & κάψιμο καρνάβαλου

13
7001

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη – Γιάννης Κιάρης

Μεγάλη προσέλευση κόσμου για άλλη μια χρονιά στο καθιερωμένο ΠΥΛΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Πυλίου, τα γύρω καταστήματα, τα μπαλκόνια  και τα πεζοδρόμια.

Την εκδήλωση άνοιξε το εντυπωσιακό χορευτικό του Πέτρου Μαστόρου ΧΟΡΟΚΩΣ με το παραδοσιακό λιγγέρι και την κοκκάλα, ακολούθησαν τα επίσης εντυπωσιακά χορευτικά του ΑΠΕΛΛΗ με την δασκάλα τους Αργυρώ Κεφαλιανού και της Σχολής Χορού ARTISTA της Αποστολίας  Τσαμπουνιάρη, και η παρέλαση όλων των σχολειών της περιοχής, του ΑΟ Δικαίου και των ευρηματικών αρμάτων.

Καρνάβαλος φέτος ήταν το άρμα «πολύ χρήμα» με καρνάβαλο τον Σώρρα και όλους τους πολιτικούς μας (συν την Μέρκελ) πάνω σε αυτό, με κλείσιμο της εκδήλωσης το κάψιμο του καρνάβαλου.

Την εκδήλωση παρουσίασαν με επιτυχία ο Δημήτρης Γαλάνης και η Άννα Διακοσταματίου.

Φέτος, στο Πυλί έδωσε το παρών ο δήμαρχος και αρκετά στελέχη της δημοτικής αρχής θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι είναι δίπλα στο χωριό που δοκιμάζεται από τα μεταναστευτικό (ο Δ. Γαλάνης στην παρουσίαση άφησε αρκετές αιχμές με καυστικό χιούμορ για όλα αυτά τα οποία γίνονται στην περιοχή), παρών ήταν επίσης ο πρ. Δήμαρχος Β. Χατζηγιακουμής και πολύς κόσμος από την πόλη και τις υπόλοιπες κοινότητες.

Και του χρόνου!

 

 

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ζέστανε ο καιρός, ζεστάθηκαν και οι διαμάχες μεταξύ των διαφόρων τροφίμων των hotspots. Έτσι, άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στο hot spot των Διαβατών Θεσσαλονίκης.
    Η αφορμή δόθηκε όταν ένα «προσφυγάκι» από την Συρία ζήτησε από έναν Αφγανό να του δανείσει ένα ηχείο για να ακούσει μουσική.
    Ο Αφγανός δεν του το’ δωσε και τότε ο Σύριος του επιτέθηκε μαζί με την παρέα του.
    Η ρατσιστική συμπλοκή επεκτάθηκε με περισσότερα από 100 άτομα (!!!) να παίρνουν μέρος σε αυτήν, με τους εμπλεκομένους να χτυπιούνται με ρόπαλα και σιδερόβεργες, μέχρι που έφτασε η Αστυνομία…Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

    • Να λετε ευχαριστω που εγινε το Χοτσποτ στο Πυλι κι αναβαθμιστηκε το χωριο, σε 100 χρονια ισως φτασετε κι εσεις το νυχακι των Πακιστανων, γιατι για παραπανω δε σας βλεπω.

    • Μασκαράδες και καμουζέλες είδαμε, ψάχναμε για τους Μασκαράδες των δημοτικών παρατάξεων αλλά είχαν κρυφτεί στο πηγάδι...

      Και όμως θα μπορούσαν να ντυθούν αυτό που είναι οι μασκαράδες, η λαίδη Τζοβάνα Μέδουσα ξεμαλλιασμένη με φίδια στην κούφια της κεφάλα, ο Σταμάτης Phs. Μέγας Αλέξανδρος πάνω σε μουλάρι, ο #Γιαννάκης # ξάπλα σε ξαπλώστρα να ηλιάζεται με έναν φραπέ στο χέρι, ο ΤΕΛΗΣ εφοπλιστής της άγονης γραμμής και η κεφάλα της Ευρώπης Γεώργιος ο ζαχαροπλάστης του μπακλαβά, δίπλες και λουκουμάδες με μέλι ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ πασαλειμμένους…

    • Κάποιοι κοντοί πολιτικάντιδες, βουλευτές, πρόεδροι φορέων ντύθηκαν ξυλοπόδαροι Μασκαράδες, θα μας βλέπουν αφ υψηλού χωρίς κόμπλεξ.

      Μην ξεχνάτε και τα ψώνια του ΕΒΕΔ που δεν χρειάζεται να ντυθούν, έτσι και αλλιώς μασκαράδες είναι κάθε μέρα όλο το χρόνο…

    • Κάποιοι κοντοί πολιτικάντιδες, βουλευτές, πρόεδροι φορέων ντύθηκαν ξυλοπόδαροι Μασκαράδες, θα μας βλέπουν αφ υψηλού χωρίς κόμπλεξ.

      Χορεύουν, χορεύουν εκεί, να δείτε τρελό χορό καβάλα σε χοντρό καλάμι ….

  2. ΜΙΑ (ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ) ΕΙΚΟΝΑ – ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: Ο ΧΕΡ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ… ΛΟΥΣΤΡΑΚΙ ΤΟΥ!

    Όταν ο λαός έχει κέφια, φτιάχνει ωραία πράματα… Καρναβαλικό άρμα που αναπαριστά πλήρως την σκληρή πραγματικότητα, εμφανίστηκε στο Ρέθυμνο: τον χερ Σόιμπλε και το… λουστράκι του, τον mister Tsipra, επί τω έργω…

  3. ΚΗΡΥΓΜΑ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ… ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

    Επιστολή – κήρυγμα «αντιρατσισμού» απέστειλε στους μετόχους της Berkshire Hathaway, o δισεκατομμυριούχος Γουόρεν Μπάφετ, ο τρίτος πλουσιότερος Αμερικανός – με κέρδη 24,1 δισεκατομμυρίων δολλαρίων, μόνο το 2016. Στην επιστολή του αυτή, τα βάζει με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ και το διάταγμά του για απέλαση των λαθρομεταναστών.Εύλογη απορία: πως γίνεται να συμπίπτουν οι απόψεις επί του μεταναστευτικού θέματος, των κροίσων του πλανήτη και των κομμουνιστών, που –όπως λένε- έχουν σκοπό της ζωής τους να κάνουν… επανάσταση και να γκρεμίσουν το σύστημα και τους καπιταλιστές στυλοβάτες του; Μήπως τελικά, σκληροί καπιταλιστές και αμετανόητοι κομμουνιστές δεν είναι παρά οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος, στην υπηρεσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων;

  4. Χαρά στον Καρνάβαλο που κάψατε, όλοι οι Καραγκιόζηδες της πολιτικής κοντός, κεφάλας, ξεμαλλιασμένη αγρότισσα την γλύτωσαν.

    Κάντε και ένα άρμα με όλα τα τοπικά ψώνια της πολιτικής να τους κράζουμε και να γελάσει το χειλάκι μας… Σας φόρτωσαν και το 2ο στρατόπεδο τύπου ΝΑΖΊ για ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟ και το περάσατε ντούκου.

  5. ΤΟ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ !!! Δίνουν δικαίωμα ψήφου σε ολους τους λαθραιους αλλοδαπούς !!!

    Σε μία ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Η και πάνω από όλα Α Ν Θ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η κίνηση, φαίνεται να προχωρά η κυβέρνηση, βάσει δημοσιογραφικών πηγών, καθώς σχεδιάζει να δώσει ψήφο στις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές, σε …όλους τους μετανάστες και λοιπούς αλλοδαπούς (!!!) που μένουν στην Χώρα μας, παρά τη δεδομένη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ (60/2013) που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια.

  6. ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΠΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΑΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΟΤ ΣΠΟΤ…ΗΤΑΝ ΝΤΥΜΕΝΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ»……Α ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΠΡΩΤΟ ….ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ…..ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ…

  7. Μέχρι χθές όλη η Ελλάδα έκοβε πίτες !
    Την Κυριακή θα καρναβαλίζεται, την Δευτέρα θα πετάει χαρταετούς και από Τρίτη θα επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς, θα… αυνανίζεται !!
    Δεν το χωράει ανθρώπου νους, πώς γίνεται σ’ αυτή τη γωνιά της γης, ένας ολόκληρος λαός να αυνανίζεται ομαδικώς, την ώρα που βλέπει ότι αφανίζεται !

  8. ΚΑΘΥΣΡΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΡΕΡΗΣΗ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ.ΠΟΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ.ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ 7 ΣΤΟΥΣ 10 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ(Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ).ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΣΤΕ Η ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ Η ΒΛΑΚΕΣ.ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣ ΚΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥΣ.ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΛΥΜΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ