Οι Αλλαγές στο Διοικητικό σχήμα του Δήμου Κω: Γερασκλής(ΤΥ), Μουζουράκης(καθημερινότητας), Χατζηκαλύμνιος(Ανάπτυξης), Σηφάκης(Τουρισμού). Εντεταλμένοι: Μαραγκός,Μυλωνάς,Κανταρζής

49
2901

ΘΕΜΑ : ‘’ Ορισμός Αντιδημάρχων – Αλλαγές στο διοικητικό σχήμα του Δήμου Κω.’’

Με απόφαση του Δημάρχου κ. Γιώργου Κυρίτση, τίθεται σε εφαρμογή το πρώτο κύμα αλλαγών στις θέσεις ευθύνης της Δημοτικής Αρχής.

Συγκεκριμένα :

Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων και Χωροταξικού Σχεδιασμού

Αντιδήμαρχος ο κ. Δ. Γερασκλής.

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, αρμόδιος για τα εργοτάξια, τον εθελοντισμό και την πολιτική προστασία ο κ. Σεβαστιανός Μαραγκός.

Αντιδημαρχία Καθημερινότητας και Ποιότητας Ζωής. Είναι μια νέα Αντιδημαρχία με αρμοδιότητα την καθαριότητα, το πράσινο και τη Διοικητική Εξυπηρέτηση του Πολίτη.

Αντιδήμαρχος ο κ. Θεόφιλος Μουζουράκης.

Αντιδημαρχία Προγραμματισμού, Δημοτικής Περιουσίας, Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Πρωτογενούς Τομέα

Αντιδήμαρχος ο κ. Μ. Χατζηκαλύμνιος.

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, αρμόδιος για τον πρωτογενή τομέα ο κ. Νικόλαος Μυλωνάς του Ευαγγέλου.

Αντιδημαρχία Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων

Αντιδήμαρχος ο κ. Η. Σηφάκης.

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, αρμόδιος για τις Διεθνείς Σχέσεις ο κ. Ν. Κανταρζής.

Αντιδημαρχία Οικονομικών

Αντιδήμαρχος η κ. Ευτέρπη Παπαχρήστου.

Με απόφαση του Δημάρχου που θα υπογραφεί εντός της προσεχούς εβδομάδας και για την βελτίωση του έργου της δημοτικής αρχής, δημιουργούνται δύο θεματικοί τομείς με συγκεκριμένο πεδίο ευθύνης, που θα συντονίζουν, θα συνεδριάζουν και θα προγραμματίζουν δράσεις και έργα.

1. Τομέας Τοπικής Οικονομίας και Ανάπτυξης

Θα μετέχουν οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Προγραμματισμού, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Ανάπτυξης και οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι. Επίσης o Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, ο Πρόεδρος της Μαρίνας και ο Πρόεδρος της ΑΝΕΜ.

2. Τομέας Ποιότητας Ζωής και Κοινωνίας των Πολιτών

Θα μετέχουν οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων και Χωροταξικού Σχεδιασμού και Καθημερινότητας και Ποιότητας Ζωής και οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι. Επίσης ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, η Πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ.

Στους δύο αυτούς τομείς θα υπάρχουν επικεφαλής συντονιστές που θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας και με την υπογραφή της σχετικής απόφασης.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

49 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 3 ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗς ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ.ΤΑ ΡΗΜΑΞΕ ΟΛΑ.ΠΑΝΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.

    • TO XABA TOYS.BRE TI KATANTIA EINAI AYTH.XAZXAXAXA-XIXIXIXIXI,BRE TI!!!!!!!!!!!!!!! ALAGES EINAI AYTES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.TORA PARAGMATIKA SOTHIKE TO NHSI.ATE BRE KSEKOYMPIDIA APO THN DHMARXIA.SAS SIXATHIKE O KOSMOS,KAI ESEIS ZHTE STON DIKO SAS KOSMO.POY NATAN MAYRH ORA ………

      • -Αλεξίκακος- Η συμμετοχή στην πολιτική και στα Δημοτικά είναι συνεισφορά συμμετοχής, προσφορά στα κοινά και όχι ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ...

        Να συμμετέχεις σε ένα χώρο που δίνει ελπίδα, ελπίδα για κάτι διαφορετικό και ριζικό χωρίς λαϊκισμό ψέματα, κολωτούμπες και η για προσφορά στον τόπο σου είναι κάτι που πρέπει να το αισθάνεται κάποιος και όχι να ζητά αντιπαροχές και μηνιάτικα … κατάλαβες Γιώργο;;;

    • Για εσενα που θες να φτιαξουν τις σκουπες,και τα υπολοιπα μηχανηματα.

      Μαθε οτι τα πηραν οι γυφτοι και τα πανε στις σκουριες για να τα λειωσουν.Ακου εκει να φτιαξουν τα μηχανηματα.Εδω το νησι βρωμαει,και ο μαραγκος παιρνει και αλα αξιωματα.Και εσυ ζητας να φτιαξουν τα μηχανηματα.Το κολο σου να κτυπας κατω,τα μηχανηματα θα τα δωσουν ολα στους γυφτους.Αυτοι αποφασιζουν και εκτελουν εντολες λανθασμενες.Ο κοσμος αυτα τα βλεπει,και εχει σκυλομετανιωσει που ψηφισαν αυτους τους ανικανους,και αχρηστους.

    • Ποιες θέσεις έχουν φράγκα, μισθό και τυχερά Κυρίτση ;;;;; Κατάφερες να βολέψεις όλους τους πικραμένους..

      Γύρισε το αυγό και το κούρεψε ο Δήμαρχος του μπακλαβά ……η κεφαλή της ευρώπης. Όμως όλα τα καλά τελειώνουν Γιωργάκη…

      • Μόνο την θέση του Σιφάκη ζηλεύω που έχει μηνιάτικο, ταξίδια, νυχτερινή ζωή, τυχερά και μπόλικη καλοπέραση.

        Όλα πληρωμές από, περνάει καλά και κάνει επαφές να γεμίσει το ξενοδοχείο του. Και το σπουδαιότερο, από το Βερολίνο έχει πτήση απευθείας για Άγιο Δομινικο να μαυρίσει την κορμάρα του…

    • ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΌΛΟΥΣ καρεκλοκένταυροι της μ@σας. Δήμαρχος εγωιστής ταξιδιάρης, αντιπολίτευση της παλαβομάρας, της τεμπελιάς…

      Ο Δήμαρχος με την αλαζονική του συμπεριφορά, το υφάκι της εξουσίας, που χθες του Αγίου Λουκουμά γιόρταζε, η ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ με αντιπολιτευτικό πάντα καπελάκι ντέντεκτιβ παρανομιών, αλλά ξεχνάνε την ρεμούλα στην διαχείριση του Δήμου από τον ΣΟΥΡΑ και τα εξαρτήματα του, ΒΙΜΕΛ-ΔΗΡΑΣ-ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ, ο ΤΕΛΗΣ γραφικός να κάθεται στα περασμένα μεγαλεία του, ο #Γιαννάκης# του αραχτού φραπέ, της ξάπλας, κομματικό φερέφωνο με παρωπίδες, με τις γνωριμίες υπουργών που ζωντανεύει μόνο όταν το παίζει γραφείο τύπου στήριξης ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ-ΣφΥΡΙΖΑ, η Μακρή μια με το Χωροφύλακα και την άλλη με το Αστυφύλακα… και όλοι εμείς άφωνοι θεατές της θεατρικής παράστασης των λιμασμένων για τις «καρέκλες της εξουσίας»… –Αλεξίκακος-

    • Βρε ανθρωπε μου μας τα εχεις ζαλισει με τα μηχανηματα..ποσες φορες θα στο γραψω αλλα μαλλον κανεις πως δεν θες να καταλαβεις…για να φτιαχτουν τα μηχανηματα χρειαζετε ζεστο χρημα κανενα συνεργειο πλεον δεν φτιαχνει μηχανηματα του δημου εαν δεν του δωσουν πρωτα το ρευστο γιατι τους χρωστανε πολλα απο προηγουμενα χρονια…αρα απο οτι μπορει να καταλαβει και ο πιο χαζος αυτη τι συγκεκριμενη στιγμη δεν μπορει να βρεθει ρευστο και δεν μιλαμε για χιλια και δυο χιλιαδες αρα οπως καταλαβαινεις δεν μπορουν τα μηχανηματα να φτιαχτουν..

    • Γεώργιε σύμβουλοί σου λένε ότι κακώς μπλέξανε με ακάλυπτους και δεν πρόκειται να ξανακατέβουν μαζί σου κι εσύ σφυρίζεις κάνοντας πως ψιχαλίζει ενώ δε βρέχει….

    • ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΘΕΣΗ ///// ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΗ.

  2. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ( 9)!! ΕΝΝΙΑ !!!! ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!!ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑ (3) !!ΤΡΙΑ!! ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!!

    ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΛΙ!!ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ ,ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 70.000!!! ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΡΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΡΗΞΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    • Θα είναι κέρδος για την Κω τώρα που ο Νίκος θα εκφράζει την άποψη του χωρίς την δέσμευση της καρέκλας του προέδρου.

      Όλοι περιμένουμε μια άλλη πραγματική αριστερή φωνή χωρίς παρωπίδες στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, με προτάσεις και καθαρές σκέψεις μια και Δήμαρχος και δημοτικές παρατάξεις αποδεικνύονται κάθε μέρα που περνά κατώτεροι των περιστάσεων. Δεν βλέπουν ότι τα δύσκολα είναι ακόμα πίσω στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Το Δημοτικό Συμβούλιο σχεδόν πάντα θυμίζει κερκίδα ποδοσφαίρου με φανατικούς χούλιγκαν που μόνο στείρα αντιπολίτευση με άναρθρες κραυγές έμαθαν να κάνουν χωρίς εναλλακτικές προτάσεις από κανένα… Καλό κουράγιο Νίκο, δύσκολη η συμβίωση σου σε ένα τέτοιο περιβάλλον.

    • Αλεξίκακος: Κυρίτση, Θα σε πληρώσουμε ξανά, όμως να δεις τι σου `χω για μετά…

      Με άλλα λόγια θα στο πω,
      κι έναν ανάπηρο σκοπό,
      απ’ το ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ και μετά
      μας έχουν πνίξει τα ΣΚΑΤΑ
      αλλά να δεις τι σου `χω για μετά…

      Καβάλα πάεις ΔΕΞΙΑ
      καβάλα, ταξιδάκια όλο χαρά,
      με λουκουμάδες μπακλαβά γεια σου βρε Γιώργο χαλουβά.

      Με άλλα λόγια θα στο πω
      κι έναν ανάπηρο σκοπό
      απ’ το ΔΕΚΑΕΠΤΑ και μετά
      θα γεμίσουμε πάλι ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ και ΣΚΑΤΑ
      αλλά να δεις τι σου `χω για μετά…

      Εδώ και τώρα χρειάζεται αλλαγή
      μα πανταχού τεμπέληδες αραχτοί
      λαϊκιστές από τα out και τα in
      βγήκανε γιάπηδες με φραπέ και τζην…

      Θεέ μου πως φτάσαμε ως εδώ
      με ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φασιστοαριστερούς τον ΚΟΥΛΗ τον χαζοχαρούμενο καγκά
      ΡΟΥΦΑ, #ΓΙΑΝΝΑΚΗ#, ΤΕΛΗ τοπικά και τα Χρυσά Αυγά στα σύνορα του κερατά…

      Με άλλα λόγια ΚΥΡΙΤΣΗ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ
      κι έναν ανάπηρο όχι για εγωιστές σκοπό
      απ’ το ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και μετά
      να δεις τι σου `χω για μετά…
      να δεις τι σου `ρχεται μετά…

  3. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2017. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ

    ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ . ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΚΩ.ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .ΟΣΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ .ΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΥ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΛΙ ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΧΩΡΙΑ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΙΛΛΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

  4. δημαρχε οσο να παρακαλας τους γερμανοτσολιαδες για βολευτης-ευρωβολευτης

    θα σε μαυρισουμε.κατεστρεψες το νησι μας.

    • οχι μονο το κατεστρεψε,αλα το διελυσε τελειως.Και για πιο ευρωβουλευτιλικη μιλας.Ουτε τον ψηφο του δεν θα παρει.Ουτε ζωγραφιστο δεν θελουν να τον ξαναδουν οι κωοι.

  5. ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ 2014-2019.ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

  6. δημαρχε το τοιχιο στην βασιλεως γεωργιου επαθε και αλλη μεγαλη καθιζηση

    μπροστα στο ξενοδοχειο phillipion.αδιαφορεις για τις ζημιες.επισης καταστρεφεις και το ακταιον.ντροπη σου.

    • προς το τοιχιο.απο οτι εμαθα το εχει αναλαβει να το επισκευασει ο μαραγκος

      αλα οχι τωρα γιατι τυγχανει να επισκευαζει τις σκουπες του δημου.βλεπεις δεν προλαβαινει να τα φτιαξει ολα την ιδια περιοδο.τωρα ασχολειτε ποιους θα βολεψει στην μαρινα.πολυ δουλεια ο ανθρωπος.ασε μην ματιαξουμε κιολας.

  7. Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ-ΜΕΛΙ.!.ΜΟΝΟ ΜΕΛΙ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!! ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ΑΛΛΕΣ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΤΗΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!!ριξε τσιμεντο γεωργιε ΡΟΥΦΑ ΜΕΛΙ!!!.ΠΩΠΩ!! ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΚΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.6 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΚΟΥΠΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

  8. ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια

    ΕΡΙΞΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.Ο ΚΥΡΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ.ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.

  9. ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΓΙΝΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ

    ΤΡΕΝΑΚΙΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΕΛΕΓΕΣ ΝΤΟΥΤΣΕ ΚΑΙ ΚΑΙΣΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.ΠΟΛΥ ΨΕΜΑ.

  10. Γύρισε το αυγό και το κούρεψε …….ο βουκεφάλας.

  11. ΞΕΚΙΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ .ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ .ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ.ΠΑΝΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ .ΠΡΟΕΔΡΕ.ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΣΑΙΖΟΝ..ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ -ΦΩΤΙΣΜΟΣ=ΤΟ ΠΑΝ!!!

  12. Δήμαρχε την κυρία ….ξέχασες που τα έχει καλά με όλο το κόσμο ,δώσε της ακόμα τίποτα να τα κσνει όπως ξέρει αυτή, βρε τη πάθαμε αφού δε την έβαλες αντιδήμαρχο πάλι καλά ΧΑ ΧΑ

  13. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΕΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ Η ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ Η ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΑΡΑΜΕ ΜΥΓΕΣ

  14. ΒΟΛΟΣ: ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ – ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    Πριν λίγη ώρα ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής παραχώρησε ζωντανή συνέντευξη στο κανάλι ΑΣΤΡΑ του Βόλου.Εγκληματικές συμμορίες του αριστερού παρακράτους, με δολοφονικά σύνεργα, ρόπαλα και κράνη, επιχείρησαν να εισβάλλουν στο στούντιο και να διακόψουν την συνέντευξη. Με την απόλυτη ανοχή και την κάλυψη της αστυνομίας, επιχειρήθηκε για μία ακόμη φορά δολοφονική επίθεση σε βάρος εκλεγμένων εκπροσώπων του Ελληνικού Λαού.Οι βουλευτές μας Η. Κασιδιάρης και Π. Ηλιόπουλος, καθώς και οι Συναγωνιστές που ήταν παρόντες, αντέδρασαν άμεσα και εξήλθαν του χώρου, προετοιμασμένοι να υπερασπιστούν την σωματική τους ακεραιότητα. Τελικά, οι παρακρατικές συμμορίες στη θέα των συναγωνιστών υποχώρησαν και το επεισόδιο έλαβε τέλος.Η οργανωμένη προσπάθεια φίμωσης του πολιτικού λόγου της Χρυσής Αυγής και η τρομοκρατία κράτους και παρακράτους δεν πέρασαν για μία ακόμα φορά.

  15. ΧΑΧΑΧΑΧΑ.Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΕΣ!!!!

    ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!!!!!!

  16. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της.
    Το θλιβερό γεγονός στον Βόλο είναι μία ακόμη επίθεση μιας κόκκινης παρακρατικής συμμορίας, η οποία παρανομεί με την πλήρη ανοχή των Αρχών, καταλύοντας την θεμελιώδη Αρχή του Συντάγματος που είναι η ελευθερία του λόγου.Ας γνωρίζουν οι παρακρατικοί αλήτες και τα αφεντικά τους ότι η κόκκινη τρομοκρατία δεν θα περάσει και οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες σε ολόκληρη την Ελλάδα θα συνεχίσουν τον Αγώνα για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία!

  17. 1 τρενακι η ροδος που ανηκει στον δημο ροδου. στην κω 9 τρενακια.

    καποιος ρουφαει μελι.ποιοσ?Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ!!!!

  18. 1 τρενακι η ροδος που ανηκει στον δημο ροδου. στην κω 9 τρενακια ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ.

    καποιος ρουφαει μελι.ποιοσ?Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ!!!!

  19. ΜΕ ΤΗΝ RYANAIR ΘΑ ΑΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ή ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΟΥ

  20. ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΜΟ. ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ

  21. ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΑΙΓΛΗ ΕΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

  22. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ Η ΘΑ ΞΙΡΙΣΤΙΣ Η ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

  23. Κε. Κιάρη
    Αν δεν θέλουμε να πέφτει ο πέλεκυς επί δικαίων και αδίκων,έχετε υποχρέωση ως δημοσιογράφος να δημοσιεύσετε τα ονόματα των αιρετών που αμοίβονται και με τι μισθό έκαστος! Είναι απαίτηση του συνόλου της τοπικής κοινωνίας!

  24. Δήμαρχε ήρθες και στη Καρδάμενα να πουλήσεις πνεύμα για τη πλατεία αλλά σε σκίσαμε. 400 υπογραφές δεν είναι και λίγες. Βγάλε απο τη κεφάλα σου τη πλατεία για φέτος και δες να συμαζέψεις το χωριό γιατί μαύρο φίδι που σε φαγε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ