ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Λαϊκή Συνέλευση Μαστιχαρίου: Ξεκινούν αναπλάσεις – διανοίξεις Γ. Κυρίτσης: «Δεν είμαι ικανοποιημένος – «Ι have a dream…»

37
3620

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αφού αιτιολόγησε ότι δεν είναι ικανοποιημένος με αυτά που έγιναν στο Ματιχάρι λόγω νομοθεσίας και διαδικασιών (γραφειοκρατίας), αλλά και γιατί η διαβούλευση δεν προχώρησε ώστε «να συμφωνήσουμε αυτά που έπρεπε», ο Δήμαρχος Κω στην μακροσκελή εισήγησή του στην αποψινή Λαϊκή Συνέλευση με το σύνολο σχεδόν κατοίκων και επαγγελματιών στο Μαστιχάρι στην ενοριακή αίθουσα (πρ. δημοτικό σχολείο) ανακοίνωσε ότι το επόμενο διάστημα ξεκινά η ανάπλαση στο κομμάτι που δεν είχε γίνει, όπως και οι διανοίξεις οδών του σχεδίου πόλεως.

Εκτίμησε δε ότι θα έχουν ολοκληρωθεί έως το καλοκαίρι (το επόμενο διάστημα θα περάσει η απόφαση από το δημ. συμβούλιο και θα γίνουν οι σχετικές διακηρύξεις) ευελπιστώντας ότι δεν θα εκφραστούν κι εδώ αντιρρήσεις από τους κατοίκους γιατί γίνονται μέσα στο καλοκαίρι και ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα με λάθος χαράξεις ιδιωτών ή κατασκευές στα σημεία εκείνα που θα γίνουν οι νέες διανοίξεις -ζητώντας τη βοήθεια και συνεργασία όλων ως προς αυτό- για να κλείσει και το δεύετερο κομμάτι του ρυμοτομικού σε όλη εκείνη την περιοχή.

Επίσης, ένα έργο σημαντικό είναι το γεφύρι (στο πάρκινγκ) για το οποίο προχωράει η μελέτη (ελπίζοντας κι εδώ ότι δεν θα γίνουν ενστάσεις επειδή κάποιοι θεωρούν ότι έχασαν μισό ή ένα μέτρο ιδιοκτησίας τους από ένα έργο που θα αναβαθμίσει ολόκληρη την περιοχή. Οι Ιταλοί έφτιαξαν το κτηματολόγιο μέσα σε πέντε χρόνια για όλο το νησί και εμείς τριάντα χρόνια (από το ’89) προσπαθούμε να κάνουμε τις μεταγραφές στην Κω και το Μαστιχάρι, τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Αναφέρθηκε ακόμα στην ανάγκη συνεργασίας των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων με τον ΔΟΠΑΒΣ για την έγκαιρη προετοιμασία και ένταξη εκδηλώσεων, ενώ στον τομέα της υγείας ανακοίνωσε ότι πέραν της Προεδρίας της ΑΝΕΜ έχει οριστεί ως υπεύθυνος, σε επίπεδο δήμου, ο ιατρός δημοτικός σύμβουλος Σταμάτης Λοΐζος (ο οποίος ήταν παρών, μαζί με την αντιδήμαρχο Ε. Παπαχρήστου, τον Πρόεδρο του ΔΣ Α. Κρητικό, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Μ. Κιάρη, τον Υπεύθυνο Αστικής Συγκοινωνίας Μ. Πιστικάκη και τον Αντιπρόεδρο του ΛΤ Γ. Κοκαλάκη).

Για την ΑΝΕΜ τόνισε ότι έχει βοηθήσει και θα βοηθήσει κι άλλο την περιοχή με τις δυνατότητες που έχει και τις δράσεις που σχεδιάζει στηρίζοντας την ευρύτερη περιοχή ως διαμετακομιστικό κέντρο. Για τις δυσκολίες του χαρακτηρισμού του λιμανιού Μαστιχαρίου (που ακόμα δεν έχει πάρει το χαρακτηρισμό του λιμανιού) αναφέρθηκε στη γραφειοκρατία των τελευταίων δύο χρόνων και στις διαδικασίες που καρκινοβατούν (όπως είχε πει και στον αρμόδιο Υπουργό κ. Κουρουμπλή). Σε ότι αφορά την εκβάθυνση και την απομάκρυνση των φυκιών, υπάρχει η σχετική αντιμετώπιση από το Λιμ. Ταμείο.

Για την ΔΕΥΑΚ τόνισε ότι ο Πρόεδρος δίνει μια μεγάλη μάχη για την ένταξη του αποχετευτικού (υπάρχει η σχετική μελέτη και για την Κέφαλο), ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ακόμα και με ίδιους πόρους.

Στον τομέα της ύδρευσης της περιοχής -και θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις- βάσει εργαστηριακών ελέγχων οι δείκτες δείχνουν ότι το νερό στο Μαστιχάρι είναι πόσιμο πέραν της επάρκειας που υπάρχει. «Το αν το πίνει κάποιος ή δεν το πίνει είναι δικό του πρόβλημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, διότι μπορεί να προτιμά εμφιαλωμένο ασχέτως αν το νερό είναι κατάλληλο όπως στην Κω.

«Αν μου πείτε αν είναι ικανοποιημένος θα σας έλεγα όχι, διότι θα μπορούσαν να είχαν γίνει περισσότερα, όμως η γραφειοκρατία στην διοίκηση τερταπλασιάστηκε από το 2010 έως το 2014 που επέστρεψα στο δήμο», κατέληξε λέγοντας ότι η κεντρική διοίκηση δεν θέλει ισχυρές τοπικές κοινωνίες.

Την Λαϊκή συνέλευση άνοιξε η Πρόεδρος της Κοινότητας Μαρία Σκουφεζή (ενώ παρόντες ήταν ακόμα ο Αντιπρόεδρος Η. Σαράγιας και μέλη του Τοπικού συμβουλίου) κάνοντας λόγο για την ανάγκη ενότητας και συνεργασίας για το καλό του τόπου μας.

Στην επισήμανση αυτή στάθηκε ιδιαίτερα και ο π. Νικόλαος Γρύλλης ευχαριστώντας τον δήμο για την παραχώρηση της αίθουσας, αλλά και θέτοντας κάποια ζητήματα καθημερινότητας, καθαριότητας κλπ, όπως και το πολύ σημαντικό θέμα της διάνοιξης δρόμου προς την παλαιοχριστιανική  Βασιλική Μαστιχαρίου η οποία είναι μέρος που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον στους ξένους επισκέπτες της περιοχής και οι οποίοι ρωτούν για το σημείο πρόσβασης.

Για το θέμα ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλειδών Ντίνος Παπανικολάου (ο οποίος ήταν παρών στην συνέλευση -έπειτα από 15 χρόνια όπως ανέφερε χαρακτηριστικά- λόγω  του ενδιαφέροντος που παρουσιάζει) τόνισε ότι υπάρχει κομμάτι του δημοσίου γύρω από την Βασιλική που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για την  προσβασιμότητα στο εν λόγω θρησκευτικό μνημείο ευρύτερου ενδιαφέροντος (όπως και η ανάδειξη άλλων παρόμοιων τουριστικών σημείων θέασης- «points  of view», που πρότεινε ο κ. Άμαλλος λίγο πιο πριν).

Ο Ντίνος Παπανικολάου τόνισε πάντως ότι ο ίδιος δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση στην παρούσα φάση με τους περιορισμούς που της έχουν τεθεί και το ασφυκτικό πλαίσιο λειτουργίας της «ας ψάξουν αλλού για λαμογιές», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο πρώην Δήμαρχος στον πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών και στις ενέργειες που θα έπρεπε να γίνουν από τον δήμο για την αντιμετώπιση του φαινομένου με συγκεκριμένες μελέτες (είναι χαρακτηριστικό ότι στην τοποθέτησή του ο κ. Ελπιδοφόρος Άμαλλος ανέφερε ότι η έχασε κτήμα δίπλα στη θάλασσα περίπου 7,5 στρέμματα ενώ μπροστά υπήρχε κι άλλη ιδιοκτησία παλαιότερα…)

Επίσης, ο Ν. Παπανικολάου περίμενε-όπως είπε- ο δήμος να ήταν περισσότερο απαιτητικός, από τη ΔΕΗ, την ΕΚΟ, αλλά και τους ξενοδόχους της περιοχής σε ότι αφορά το οδικό δίκτυο κλπ «θα περιμέναμε πολύ περισσότερα από έναν ενιαίο δήμο, με βάση τις δυνατότητές του», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Για δε το μισοχτισμένο εκκλησάκι στο λιμάνι του Μαστιχαρίου ο Ν. Παπανικολάου είναι της άποψης να τελειώσει και όχι να μεταφερθεί αλλού, όπως τονίστηκε από μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής (την ίδια άποψη με τον Ν. Παπανικολάου εξέφρασε και ο Δήμαρχος Κω μιας και αποτελεί νησιωτικό τοπόσημο για την περιοχή). Τέλος για το θέμα του λιμανιού και των φυκιών ο πρώην Δήμαρχος τόνισε ότι κακώς άνοιξαν τις διόδους στις καμάρες του προβλήτα (επί προηγούμενης δημ. αρχής) γιατί έτσι επιδεινώνεται το πρόβλημα των φυκιών αλλά και της διάβρωσης (ο Αντιπρόεδρος Η. Σαράγιας διαφώνησε λέγοντας αν είναι τεκμηριωμένη η θέση του με τον Ν. Παπανικολάου να του απαντά ότι την ένταση αυτή μαζί του την θυμάται από το 1983 και ότι φυσικά η Κοινότητα Αντιμάχειας είχε κάνει μελέτη για αυτό το θέμα με βάση την οποία μιλάει).

Οι υπόλοιποι κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής αναφέρθηκαν επίσης σε θέματα καθαριότητας, κατάστασης δρόμων, συγκοινωνίας, ύδρευσης-αποχέτευσης και παροχών σε σχέση με τα τέλη που πληρώνουν, αλλά και στο οξύμωρο που παρατηρείται να μην φέρνουν οι εταιρείες αδρανή υλικά το χειμώνα και να γίνεται φορτοεκφόρτωση και αποθήκευση τους μήνες αυτούς, αλλά με το που έρθουν οι τουρίστες, οι οποίοι και διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για την σκόνη και την όχληση.

Τέλος, τέθηκαν και ζητήματα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κυρίως ως προς τον κίνδυνο ατυχημάτων (προτάθηκε να μπουν σαμαράκια), παράνομης στάθμευσης αλλά και ορθής λειτουργίας των καταστημάτων με τον Δήμαρχο να ανακοινώνει αυστηρά ότι το επόμενο διάστημα όπου χρειαστεί θα γίνουν και ανακλήσεις αδειών σε κάποιους που δεν συμμορφώνονται σε όλο το νησί. Ενώ ο Δ. Πέτρου αφού εξέφρασε την απογοήτευσή του που δεν προχώρησαν κάποια πράγματα τα οποία είχαν ξανασυζητηθεί και στην τελευταία λαϊκή συνέλευση πριν δύο χρόνια διερωτήθηκε γιατί δεν υπήρχε ούτε ένας εκπρόσωπος από την μειοψηφία να δείξει ενδιαφέρον για τα προβλήματα της περιοχής και τις απόψεις των κατοίκων.

Αξιοσημείωτη ήταν ακόμη η παρουσία (καθόλη τη διάρκεια της δίωρης-τρίωρης συνέλευσης) και Άγγλων κατοίκων του Μαστιχαρίου, ένας εκ των οποίων εξέφρασε παράπονα για τα προβλήματα με την κατάσταση των δρόμων χωρίς καμία βελτίωση τα τελευταία δέκα χρόνια και τον δήμαρχο να του απαντά στα αγγλικά (με κάποιους από κάτω να του λένε ότι «τα αγγλικά σου είναι σαν του Τσίπρα», αλλά εκείνος συνέχισε απτόητος να απευθύνεται προς τους άγγλους συμπολίτες μας με τη φράση  «Ι have a dream…» (ΒΙΝΤΕΟ)

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια

    ΕΡΙΞΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ.ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.

    • Οι σκουπες και τα μηχανηματα ας πειμενουν.Σε 2 χρονια θα τα φτιαξω,οταν ξεγκρεμιστουμε απο τον δημο.

    • ΒΡΕ ΤΙ ΑΓΓΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΠΑΘΑ ΜΠΛΑΚΑΝ.ΓΚΑΟΥ ΚΥΡΙΤΣΕΝ.

    • Γεώργιε κάθε χρόνο και λιγότεροι. Οι σύμβουλοί σου σε επιστράτευση για να γεμίσεις το δωμάτιο και μερικοί παρατρεχάμενοι που όλο κια λιγοστεύουν

  2. 3 ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗς ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ.ΤΑ ΡΗΜΑΞΕ ΟΛΑ.ΠΑΝΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.

    • Κανουμε προσληψεις τωρα στην μαρινα μηπως και παρουμε κανενα ψηφο.

      Οι σκουπες και τα μηχανηματα ας πειμενουν.Σε 2 χρονια θα τα φτιαξουμε,οταν ξεγκρεμιστουμε απο τον δημο.

  3. Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. 500.000 ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ SECYRITY!!ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!! ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ΑΛΛΕΣ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΤΗΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!!ριξε τσιμεντο γεωργιε ΡΟΥΦΑ ΜΕΛΙ!!!.ΠΩΠΩ!! ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΚΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.6 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΚΟΥΠΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

  4. ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΓΙΝΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ

    ΤΡΕΝΑΚΙΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΕΛΕΓΕΣ ΝΤΟΥΤΣΕ ΚΑΙ ΚΑΙΣΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.ΠΟΛΥ ΨΕΜΑ.

  5. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ( 9)!! ΕΝΝΙΑ !!!! ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!!ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑ (3) !!ΤΡΙΑ!! ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!!

    ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΛΙ!!ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ ,ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 70.000!!! ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΡΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΡΗΞΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

  6. ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  7. Ωραια τελειωνει το αρθρο σας…..αλλα μηπως να μαθαινε ο Αγγλος Ελληνικα…απο τη στιγμη που ζει στην Ελλαδα…

  8. Τα ψεματα σου ατελειωτα.2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ,ΑΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ.

    • Μια χαρα τα παει ο κυροτσης στα χωρια οσο προσπαθει να κανει αυτος και οι προεδροι των χωριων του η προηγουμενοι ουτε στο μικρο τους δαχτυλακι

  9. Κυριτση να μην ξαναρθεις στο χωριο μας,για μας εχεις αρεδιασει πολλα ψεματα.Οι μαστιχαριωτες δεν σε πιστευουμε.Να πηγαινεις σε αλα χωρια που ξερις και τους κοροιδευεις και σε πιστευουν.ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΕ.

    • Ενω οι προηγουμενοι το μαστιχαρι το ειχανε στα ωπα ωπα ποιον δουλευετε μερικοι εδω μεσα αντι να πειτε ενα μπραβο που ολοι προσπαθου για το χωριο σα βριζετε και απο πανω αν σας αφησουν σαν τους προηγουμενους στο ελεος του θεου να δουμε τι θα κανετε

  10. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ»»» ΟΔΕΣΠΟΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Η»ΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ [ ΚΟΥΙΖ]…

  11. Βρε 3 και οκουκος ητανε ψεματα και αυτοι που ηταν εκει ειναι για το συμφέρον τιποτα αλλο.πολη ψεμα ντροπη πρωην κυριτσικος

    • ΤΟΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΞ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΑΠΛΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΥΣΟΥΡΟ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ

  12. ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΕΝΑ ‘ΞΕΧΑΣΑΝΕ’ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΑΜΕΝΑΣ…ΙΡΑΚ!!!
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ?…..ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ….ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΘΙΚΕ…ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ!

    • ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΜΑΜΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΗ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΠΑΛΙ 80% ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ.. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 5% ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ 80%

    • Έτσι ακριβώς.
      Ο μέγας αντιρατσιστής Κυρίτσης παλεύει για τα δικαιώματα των κατατρεγμένων του κόσμου.
      Διεκδικεί γι αυτούς ένα καλύτερο αύριο.
      Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι λέω εγώ!
      Πλήρης παραχάραξη της ιστορίας!

  13. Μελια -ΜΕλια-ΜΕΛΙΑ!
    ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΙΑ;
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΟΝΑΜΕ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΜΕΛ; ΟΕΟ;
    ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΑΝ ΣΤΟ …..ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ(ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΤΡΕΡΙΣΜΟΥ)!
    ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΥΣΗ ,ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ-ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ,ΑΚΟΥΓΑΝΕ -ΕΚΑΝΑΝ ΚΡΙΤΙΚΗ-ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ,ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ!
    ΜΑ’Ι’ΙΜΟΥΔΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΕΙΑΣ!
    ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ,ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ…..ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΝΕ ΚΙΑΛΛΟΙ!
    ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΙΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ,ΓΙΑ 60.000 ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ……ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ!
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ!
    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ……
    ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!
    ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ …..,ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΣΕΙΡΑ!

    ΤΟΥΣ ΚΟΡΟ’Ι’ΔΕΨΑΝ ΜΕΧΡΙ

    • Και γιατι ρε φιλε αν νομιζεις οτι ηταν ευκολο να λειτουργησει η βιμελ και δεν υπηρχαν προβληματα δεν την ανοιγει ο κυριτσης οπως τον κατηγορητε ποιο το οφελος του να ειναι κλειστει

  14. Αυτή η λέξη »»ανάπλαση»’ να σας ανησυχεί πάντως

  15. Ψευτες ψεφτες ακομα ασχολειστε με τους προηγουμενους αυτο δειχνει οτι ησαστε ανοικανη.Τελικα μου φενετε οτι η προηγούμενη ηταν καλητερη.ντροπησας ψεφτες πηγαιντε κανενα ταξιδακι….ολα στον αυτοματο στο τριγωνο ανύπαρκτες γλαστρες……..

  16. ΘΑ ΘΑ ΘΑ ….αν δεν μπορούσανε να μην ταζανε και λεγανε και υποσχονταν!
    ΑΛΛΑ ΜΑΓΚΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΕΡΑ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ…….
    ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!
    ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…..ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΓΑ!
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ …ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΕΛΕΤΑ!
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ!

  17. ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ?ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ?ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΡΙΞΗ _ΚΑΛΥΨΗ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ …. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ……ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!!

    • Συγνωμη ρε φιλε δηλαδη δεν ξερεις ποιοι φταινε η μας δουλευεις ειδικα αν εισαι και μελισσοκομος…και εγω δεν εχω κανενα προβλημα να γραψω και ονοματα ποιος λοιπον δεν ξερει πως για ολα φταιει η προηγουμενη δημοτικη αρχη και συγκεκριμενα το οραμα με επικεφαλη τον καισαρλη και τον υπευθυνο για την βιμελ που…..οπως θες παρτο οτι λεφτα υπηρχαν ακομα και αυτα που εδιναν οι μετοχοι για το δικος τους ταμειο για ωρα αναγκης αν αρρωστησει καποιος ταξιδακια χρεωμενα πανω στην εταιρεια και πολλα αλλα που ολοι οσοι ασχολουνται με την βιμελ τα ξερου…λοιπον στο σημερα τωρα οταν βγηκε αυτη η δημοτικη αρχη ειπε οτι δεν θελει να κλεισει η εταιρεια αλλα με το που αρχισε τις διαδικασιες για να προσπαθησει να ξανα λειτουργησει τη βιμελ αρχισαν και βρισκοντουσαν ολο εμποδια με ικα με απληρωτους λογαριασμους και αλλα πολλα πως λοιπον να ανοιξει η εταιρεια οι προσπαθειες γινονται αλλα αυτα τα πραγματα οπως ξερεις στην ελλαδα περνουν οχι απλα χρονο αλλα χρονια ενα βημα κανεις μπροστα και δεκα βρισκεσε πισω με το ελληνικο κρατος..

    • Οσο για τους μελισσοκομους εχει απολυτο δικιο ειναι αδιανοητο μετα απο 3 και 4 χρονια να υπαρχουν ακομα ατομα απληρωτα ομως τα χρονια πλεον αλλαξα και δεν μπορει να πει ο δημαρχ8ς χρωσταμε αυτα τα λεφτα στους ανθρωπους βγαλτα απο τα ταμεια του δημου και δωστα..πανε πλεον η καλες εποχες με τις κοινοτητες που κατι τετοια γινονταν ανετα χωρις να παρει κανενας χαμπαρη..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ