ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σε κλίμα Εθνικής Ενότητας & Ομοψυχίας η μεγαλειώδης Παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην Κω – Στον ΧΥΤΑ το πρωί ο ΓΓ του ΥΠΕΣ – Συνάντηση με Καματερό – Κυρίτση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων (Δηλώσεις)

13
7744

Σε κλίμα εθνικής ενότητας και υπερηφάνειας και με έναν ηλιόλουστο – ανοιξιάτικο καιρό πραγματοποιήθηκε στην Κω η μεγαλειώδης και εντυπωσιακή παρέλαση για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Εσωτερικών Ευάγγελου Καπετάνιου Ευάγγελου, της Αναπληρώτριας Γραμματέως Οργανωτικού των Περιφ. Οργανώσεων Βορείου και Νοτίου Αιγαίου της ΝΔ, Κωνσταντίνας Αδαμοπούλου, του Βουλευτή Η. Καματερού, του ΓΓ της Κεντρικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ Στέφανου Ξεκαλάκη και του Υποψήφιου Βουλευτή Βάιου Καλοπήτα, και σύσσωμων των τοπικών αρχών.

Πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στην κεντρική παραλιακή λεωφόρο για να παρακολουθήσουν την παρέλαση σχολείων, συλλόγων και των σωμάτων ασφαλείας που τίμησαν και φέτος με μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή παρέλαση με χρώμα, ζωηράδα και παλμό, από την μαθητιώσα νεολαία και τους φορείς (ιδιαίτερα αισθητή η παρουσία των Ναυτικών Ομίλων Αιγαίου οι οποίοι παίρνουν μέρος στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο νησί μας αυτές τις μέρες και που επίσης καταχειροκροτήθηκαν), αλλά και του στρατού μας.

Σε δηλώσεις τους μετά το πέρας της παρέλασης οι εκπρόσωποι των πολιτικών αρχών και ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ έστειλαν μήνυμα εθνικής υπερηφάνειας, ενότητας, ομοψυχίας και ετοιμότητας. Επίσης, ο ΓΓ του ΥΠΕΣ επισκέφτηκε πρωί-πρωί τον ΧΥΤΑ με τον κ. Καματερό και ήδη έκλεισαν συνάντηση με τον δήμαρχο στην Αθήνα για την αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά και συνολικά τα ανοιχτά θέματα των αποχετευτικών δικτύων του νησιού (ΒΙΝΤΕΟ)


13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η 25η Μαρτίου 1821 και το μεγάλο μήνυμά της να γίνει φωτεινό ορόσημο για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες της σημερινής Ελλάδας των Μνημονίων.
    Σήμερα που η ξενοκρατία καταπιέζει τον Ελληνισμό, επιτακτική είναι η ανάγκη να θυμηθούμε τις μεγάλες εκείνες μορφές που υπέγραψαν με το αίμα τους την Ελευθερία των Ελλήνων, μία Ελευθερία που σήμερα διακυβεύεται στο παζάρι των Εθνών.

    • Είδατε ο ΣφΥΡΙΖΑ, εκπροσωπεί την κυβέρνηση ο Γ. Γ. σκουπιδότοπων και διαχείρισης αποβλήτων και ο ψηλός που μας γέμισε σ......

      Κάποιος όμως θα πρέπει να μας πει, ποιος ήταν ο εργολάβος του ΧΥΤΑ και ποια σχέση έχει με τον ΣφΥΡΙΖΑ;;; Θα δείτε ότι το υπουργείο θα κουκουλώσει τις κακοτεχνίες του συντρόφου…

    • Άριστο-Φάνης ο Συριζόπληκτος… Βρε το Ηλιάκη παρών σε παρέλαση στην Κω, έπαψε να κρύβεται μετά το κράξιμο στην Μπέλα Βίστα…

      Δεν του δίνει πια κανείς σημασία ….δεν αξίζει. ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ με αριστερή προβιά έχεουν την πανκωακή περιφρόνηση και περνουν απαρατήρητοι όπως πριν οι ψεύτες λαϊκιστές του ΣφΥΡΙΖΑ ξεγελάσουν του πολίτες και μας ξεσκίσουν με επανωτά μνημόνια που τα ψηφίζουν όλα στα τέσσερα….

  2. ΒΟΥΛΙΑΞΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙΣ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ.

  3. Καλά θα ήταν κάποιοι να ασχοληθούν και με τα απορριμματοφόρα του Δήμου γιατί ένα πουλάκι μου είπε ότι είναι σε μαύρο χάλι. ..
    Και όχι μόνο τα απορριμματοφόρα. ..
    Τα All inclusive θα είναι τίγκα φέτος ποιός θα τους μαζεύει τα απορρίμματα! !!!!!

  4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΓΓΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΕΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΟΙ ΕΝΔΟΞΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.

  5. Υπενθύμισε πως όπως και το 1821 οι ξένες δυνάμεις δεν μας βοήθησαν, αλλά μόνοι τους Έλληνες απελευθέρωσαν την Πατρίδα.Τόνισε πως η Χρυσή Αυγή σαν το «μικρό κλεφτόπουλο δεν λέει να προσκυνήσει«, μένοντας Πιστοί στον Αγώνα μέχρι τέλους.Απέναντι στην νέα τουρκοκρατία και την προπαγάνδα του μπολσεβικισμού στέκεται ασυμβίβαστη Χρυσή Αυγή.Ας γνωρίζουν οι εθνομηδενιστές ότι δεν θα περάσουν, καθώς παραμένει ζωντανό το μήνυμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους«!

  6. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΖΟΥΡΑΡΗ: ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ!

    Σε αποδοκιμασίες κατά του ψεκασμένου υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Ζουράρι, που εκπροσώπησε την συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας στις φετινές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στο Ηράκλειο, προχώρησε ο κόσμος που παρέστη.Οι αποδοκιμασίες έγιναν, κατά τη διάρκεια της τελετής, που πραγματοποιήθηκε στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, όταν παριστάμενοι τον παρότρυναν «να πάει να πουλήσει καμμιά βραχονησίδα»… Σε απάντηση παλαιότερων δηλώσεών του, ότι «δεν τρέχει και τίποτα αν χάσουμε και μερικά νησιά»…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ