ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ποια ξενοδοχεία βραβεύθηκαν απόψε από Apollo στην Κω – Σταθερά ανοδική πορεία (ποσοτικά και ποιοτικά)

4
6516

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με μεγάλο ενδιαφέρον και μια πολύ παραστατική και εμπεριστατωμένη παρουσίαση πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του ταξιδιωτικού οργανισμού Apollo απόψε στο ξενοδοχείο Kipriotis Panorama & Suites, παρουσία του αντιδημάρχου Τουρισμού Η. Σιφάκη (του οποίου το ξενοδοχείο βραβεύθηκε για άλλη μια χρονιά), της Προέδρου της Έν. Ξενοδόχων Ν. Σβύνου και πολλών ξενοδόχων του νησιού (βραβεύθηκαν ακόμα ξενοδοχεία από Κάλυμνο & Λέρο).

Την παρουσίαση έκανε η κ. Νina Hornewall με τους συνεργάτες της, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ταξιδιωτικός οργανισμός Apollo, στηρίζει τον Ελληνικό Τουρισμό άνω της 30τιας καθώς αποτελεί κορυφαία προτίμηση των πολιτών Σκανδιναβικών χωρών (Σουηδία, Φιλναλνδία, Δανία, Νορβηγία εξηγώντας τις διαφορετικές κουλτούρες και νοοτροπίες τους) για διακοπές στην Ελλάδα.

Έκανε αναλυτική παρουσίαση για το γενικό πλάνο ανάπτυξης του οργανισμού (με δέκα νέα σπορ ξενοδοχεία σε διάφορους προορισμούς μεταξύ των οποίων σε Χανιά και Ρόδο), τα στατιστικά στοιχεία για τις κρατήσεις μέσω διαδικτύου (με κινητά κλπ) καθώς και τις στρατηγικές ανάδειξης της διαφορετικότητας κάθε προορισμού (στο τέλος έγινε ιδιαίτερη συζήτηση για το αν θα πρέπει να αναδείξει η Κως τις διάφορες εναλλακτικές μορφές τουρισμού, ποδηλατικού, γαστρονομικού κλπ για να τονώσει τη ζήτηση πέρα από τους μήνες αιχμής), αλλά και της διαχείρισης κρίσεων (με αναφορά στο θλιβερό συμβάν στην Στοκχόλμη απόψε).

Σε ότι αφορά τα ποιοτικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν η Κως, όπως και η Ελλάδα γενικά είναι σε πολύ υψηλές θέσεις με βάση τη βαθμολογία των πελατών για το 2016 (με χαμηλότερη βαθμολογία σε ότι αφορά την Κω την ικανοποίηση από την καθαριότητα και την ποιότητα φαγητού/πρωινού). Επίσης αίσθηση προκαλεί το ότι στις υψηλότερες θέσεις βαθμολογίας των πελατών του Apollo είναι το Τιγκάκι και το Μαρμάρι, με τελευταία την πόλη της Κω  Σε ότι αφορά των αριθμό των διακινούμενων για το τρέχον έτος αναμένεται να πλησιάσουν τις 25000 αφίξεις και περίπου της 27000 (με σταθερά ανοδική πορεία) το 2018.

Αξιοσημείωτη η παρατήρηση του ξενοδόχου Κ. Κυπριώτη (όπως και του Η. Σιφάκη) ότι το Apollo είναι ο μόνος οργανισμός από την Σκανδιναβία που στηρίζει σταθερά την Κω ακόμα και όταν την εγκατέλειψαν όλοι οι υπόλοιποι, εκφράζοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας.

Ακολούθησε η τελετή βράβευσης  ξενοδοχείων της Κω, της Καλύμνου και της Λέρου τα οποία διακρίθηκαν έπειτα από ψηφοφορία των επισκεπτών που ταξίδεψαν κατά το 2016 με τον οργανισμό Apollo (φωτό-βίντεο)

Τα βραβεία (κατά σειρά βράβευσης):

Gold in Category 2 and 2     Imperial 8,5

Silver in Category 2 and 2    Paritsa 8,1

Bronze in Category 3 and 3   Philoxenia  8

Bronze in Category 3 and 3    Atlantis Hotel 8

Silver in Category 3 and 3     Kipriotis Panorama Aqualand 8,1

Gold in Category 3 and 3     Aegean Homes (Kalymnos) 8,3

Bronze in Category 4   Krithonis Paradise (Leros) 8,4

Bronze in Category 4   Kipriotis Maris 8, 4

Silver in Category 4    Aegean Houses 8,6

Gold in Category 4   Blue Lagoon Resort 8,7

Silver in Category 5   Diamond Deluxe Hotel 8,9

Gold in Category 5   Blue Domes Mitsis Hotel 8,1

Gold in Category 5    Astir Odysseus Kos Resort Spa  9

 

 

 

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να τα πω και γω??Βάγια βάγια των Βαγιών,τρώνε μίζα και σανό...και την άλλη Κυριακή...πτωχευμένη απ την αρχή!!!

    Βέβαια οι εκπρόσωποι της Apollo αγνοούν ότι οι υπάλληλοι των ξενοδοχείων που βραβεύουν δίνουν ‘φιλοδώρημα’ αντί για μισθό στους υπαλλήλους και μούγκα για τις μίζες και προμήθειες που παίρνουν απ τα εμπορικά καταστήματα της Κω,των νησιών και Τουρκίας,γιατί κάθε εκδρομή στο Bodrum είναι και 300 άρικα ..Δυστυχώς στην χώρα τους η διαφθορά δεν τους επιτρέπει να έχουν τέτοιες δοσοληψίες,εδώ βρήκαν και τα κάνουν..που να Ξεχάσω ,πόσες μάτσες 5χίλιαρα τυλιγμένα σε διαφημιστικές φανέλες ,για να στείλει γκρουπ….αυτή είναι η χώρα,ο τόπος….τάπαμε άγονο χωράφι που δεν φυτρώνει τίποτα!!!!!!

  2. Να απονείμω και εγώ τα βραβεία του κατευθυνόμενου Αλκοολικού τουρισμού στην Κω

    1)APOLLO RESOR,2)FRITIDS RESOR,3)VIKING TOURS,4) ALWAYS TOURS…ΜΈΧΡΙ ΤΈΛΗ ΤΩΝ 90’ς ..διαλέγετε βέβαια εσείς την σειρά..ήταν απ τους άξονες του υγιούς ανταγωνισμού μεταξύ επιχειρήσεων,που είχε σαν κριτήριο το αείμνηστο ‘πενηντάρικο ανά κεφάλι»..και που μας έκανε πασίγνωστους για τον προσκυνηματικό τουρισμό μπόμπας..αλλά βρήκαν άξιους συμπαραστάτες τα ΑLL INCLUSSIVES ,με τα 20 γεύματα την ημέρα και τις μπόμπες χύμα..GRATIS (συγχαρητήρια στα Σουηδικά)!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ