ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σ. Θεοδωράκης με Δήμαρχο & φορείς Κω: Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς ευτυχισμένους νησιώτες – Ο Δήμαρχος μπορεί να έχει προτάσεις από πολλούς να είναι υποψήφιος… Έτοιμη η Ντίνα

29
3283

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε πολύ φιλικό κλίμα και με πολλά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τον Δήμαρχο και τους εκπροσώπους φορέων της Κω, σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο.

«Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς ευτυχισμένους νησιώτες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Ποταμιού κάνοντας λόγο για δύο βασικά προβλήματα που εντοπίζονται έπειτα από τη συζήτηση που είχαν: το ένα είναι το προσφυγικό-μεταναστευτικό το οποίο δυστυχώς δεν έχει τελειώσει και θα πρέπει να δώσουμε μάχη για να κρατηθεί σε αυτά τα επίπεδα και το δεύτερο είναι οι μεγάλοι και δυσβάστακτοι φόροι από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αν θέλουμε να υπάρξει τουριστική ανάπτυξη στα νησιά και να κρατηθούν οι άνθρωποι εδώ θα πρέπει να μειώσουν τους φόρους ειδάλλως θα φύγουν όλοι στο εξωτερικό, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν θέλουμε άλλες ευχαριστήριες κάρτες από την Ευρώπη, θέλουμε μια πραγματική, οικονομική και πολιτική συμπαράσταση δήλωσε χαρακτηριστικά για να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό. Για δε την νησιωτικότητα -αφού άφησε υπαινιγμό για τις συνεχείς εξαγγελίες της κυβέρνησης χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο- τόνισε ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να εφαρμόσουμε το πνεύμα του συντάγματος. Η Ελλάδα είναι κατά 50% θάλασσα και νησιά, άρα θα πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατόν να κρατήσουμε τους ανθρώπους εδώ και να υπάρξει ανάπτυξη.

Ο Δήμαρχος Κω τόνισε ότι «η Κως στο πρόσωπο του Σταύρου έχει βρει ένα πολύ καλό συμπαραστάτη. Ο ίδιος και το Ποτάμι ήταν δίπλα μας, όποτε του το ζητήσαμε και σε ότι του ζητήσαμε. Το ίδιο και σήμερα δεν θα μείνει στην καταγραφή όλα όσα του θέσαμε σήμερα πέρα από το μετανστευτικό, στην υγεία και σε άλλα τοπικά προβλήματα, αλλά θα τα προωθήσει για λύσεις».

Στο τελευταίο ερώτημά μας «από υποψήφιους βουλευτές πώς πάμε;», ο Σ. Θεοδωράκης απάντησε χαμογελώντας ότι «δεν μας απασχολεί αυτή τη στιγμή το θέμα, εκλογές δεν φαίνονται προς το παρόν στον ορίζοντα. Ο Δήμαρχος με αυτά που έχει κάνει μπορεί να έχει από πολλούς προτάσεις να είναι υποψήφιος Βουλευτής. Εμάς μας ενδιαφέρει να έχουμε φίλους προς το παρόν και συμπαραστάτες σε μια κοινή υπόθεση, υπέρ της πατρίδας».

Στην συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ποταμιού παρευρέθηκαν ακόμη: από την Περιφέρεια ο Περιφ. Σύμβουλος Δ. Χαματζόγλου, η Πρόεδρος της Έν. Ξενοδόχων Ν. Σβύνου και ο εκπρόσωπος του ΕΒΕΔ και Πρόεδρος του Εμπ. Συλλόγου Π. Βρακίδης,  οι οποίοι του ανέπτυξαν επίσης τα προβλήματα που απασχολούν την Κω.

Αξιοσημείωτη και η παρατήρηση του κ. Θεοδωράκη προς την Ν. Σβύνου κλείνοντας ότι είναι πανέτοιμη να είναι υποψήφια, με την ίδια να σημειώνει χαρακτηριστικά «δεν μ’ αφήνει ο δήμαρχος»… Ο ίδιος πάντως της είπε ότι είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει.

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. -Αλεξίκακος- Κυρίτση, Θα σε πληρώσουμε ξανά, όμως να δεις τι σου `χω για μετά…

    Με άλλα λόγια θα στο πω,
    κι έναν ανάπηρο σκοπό,
    απ’ το ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ και μετά
    μας έχουν πνίξει τα ΣΚΑΤΑ
    αλλά να δεις τι σου `χω για μετά…
    Καβάλα πάεις ΔΕΞΙΑ
    καβάλα, ταξιδάκια όλο χαρά,
    με λουκουμάδες μπακλαβά γεια σου βρε Γιώργο χαλουβά.
    Με άλλα λόγια θα στο πω
    κι έναν ανάπηρο σκοπό
    απ’ το ΔΕΚΑΕΠΤΑ και μετά
    θα γεμίσουμε πάλι ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ και ΣΚΑΤΑ
    αλλά να δεις τι σου `χω για μετά…
    Εδώ και τώρα χρειάζεται αλλαγή
    μα πανταχού τεμπέληδες αραχτοί
    λαϊκιστές από τα out και τα in
    βγήκανε γιάπηδες με φραπέ και τζην…
    Θεέ μου πως φτάσαμε ως εδώ
    με ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φασιστοαριστερούς τον ΚΟΥΛΗ τον χαζοχαρούμενο καγκά
    ΡΟΥΦΑ, #ΓΙΑΝΝΑΚΗ#, ΤΕΛΗ τοπικά και τα Χρυσά Αυγά στα σύνορα του κερατά…
    Με άλλα λόγια ΚΥΡΙΤΣΗ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ
    κι έναν ανάπηρο όχι για εγωιστές σκοπό
    απ’ το ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και μετά
    να δεις τι σου `χω για μετά…
    να δεις τι σου `ρχεται μετά…

  2. ο δημαρχος.κινειται αθηνα -βρυξελλες με τα λεφτα των δημοτων.παρακαλαει να τον βαλουν βολευτη!!!

    μονο καφε,μπακλαβα,μελι και τρενακια.λεμε και καμμια βλακεια να περναει ο καιρος.

  3. ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!!!!ΑΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΕ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ!!!!

    Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. 500.000 ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ SECYRITY!!ΚΑΙ 650.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ !!!!!!! 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟ ΔΛΤ !!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!! ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ΑΛΛΕΣ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΤΗΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!!ριξε τσιμεντο γεωργιε !!! ΜΕΛΙ!!!.ΠΩΠΩ!! ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ!!!ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ.ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΓΕΩΡΓΙΕ ΒΟΥΛΙΑΞΕΣ-ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΥΤΑ.ΟΛΕΘΡΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!!!

  4. καισερλη σε λιγο θα σου στειλουμε τον κυριτση να πινετε καφε μαζι.

    συνεργατικες ο καισερλης ,τρενακια ο κυριτσης.μονο την τσεπη.

  5. ΜΑΡΑΓΚΕ ΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ,ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΕΣ.

    3 ΤΩΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ.ΤΑ ΡΗΜΑΞΕ ΟΛΑ.ΠΑΝΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.ΕΡΗΜΩΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΕΦΕΡΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ ΧΑΨΑ ΒΟΛΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΦΕ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΜΕΛΙ ΠΡΩΤΟΣ.

  6. ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ 1

    Χαρακτηριστικό της οργής και της απογοήτευσης των Αμερικανών πατριωτών είναι το άρθρο του Hunter Wallace στο Occidental Dissident, το οποίο και σας μεταφέρουμε, για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:
    «Εμείς δεν ψηφίσαμε για άλλον έναν «ηγέτη του ελεύθερου κόσμου.» Αντίθετα, καταψηφίσαμε έναν ηγέτη που θα είναι ο αστυνομικός του κόσμου. Καταψηφίσαμε το δόγμα της Δύσης για τα «ανθρώπινα δικαιώματα». Καταψηφίσαμε το βάρος της Αμερικάνικης Αυτοκρατορίας. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, καταψηφίσαμε τους ατελείωτους ξένους πολέμους στη Μέση Ανατολή που μαίνονται από την παιδική μας ηλικία, γιατί θέλαμε να ξεφύγουμε από αυτό το τέλμα. Δεν θέλουμε να έχουμε απολύτως καμία σχέση με αυτό το τέλμα και κυρίως με το να διεξάγουμε περιφερειακούς πολέμους για λογαριασμό των «συμμάχων μας», όπως είναι το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία, κ.λπ., κ.λπ.

  7. ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ 2

    Να κάνω μια ερώτηση στον «ηγέτη του Ελεύθερου Κόσμου»: γιατί στην ευχή θα πρέπει να ενδιαφερόμαστε για τον «Ελεύθερο Κόσμο»; Είδες την τρομοκρατική επίθεση στη Σουηδία το πρωί; Αυτό είναι αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει. Αυτό είναι το πρόβλημα που εκλέχτηκες να λύσεις. Είτε πρόκειται για το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σουηδία, τη Γαλλία ή τη Γερμανία, «οι ηγέτες του ελεύθερου κόσμου» είναι ανίκανοι να προστατεύσουν τους πολίτες.
    Δεν είμαστε στην ίδια πλευρά με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Mark Rutte σε οποιονδήποτε «Ελεύθερο Κόσμο». Στην πραγματικότητα, σε πολλούς από εμάς στην Alt-Right απαγορεύτηκε η είσοδος στο Ηνωμένο Βασίλειο της Theresa May.

  8. ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ 3

    Μας απαγορεύτηκε επειδή είχαμε το θράσος να επισημάνουμε ότι οι χώρες μας επιβαρύνονται από μια άχρηστη πολιτική τάξη που είναι ενωμένη για τον σκοπό της αυτοκτονίας της Δύσης από την μία και της εκτόξευσης πυραύλων Tomahawk στη Συρία από την άλλη, ως μια επίδειξη της δήθεν «ηθικής ανωτερότητάς» τους.
    Κουράστηκα από την ηθικολογία ενός αποτυχημένου πολιτικού κατεστημένου το οποίο δεν έχει καμία αίσθηση πίστης προς τους δικούς του ανθρώπους και που είναι πραγματικά σε πόλεμο με τους δικούς του ανθρώπους. Η αλλαγή του καθεστώτος θα πρέπει να αρχίσει στις πατρίδες του «Ελεύθερου Κόσμου» στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, όχι στις ερήμους του Ιράκ ή τη Συρία, για χάρη των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» ή της «δημοκρατίας».

  9. ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΤΥΜΕΝΟΙ… ΟΘΩΜΑΝΟΙ!

    Η πρώτη είδηση είναι ότι οι απόδημοι Τούρκοι ψηφίζουν από χθες στις πρεσβείες και τα προξενεία τους σ’ ολόκληρο τον κόσμο, ενώ το ελεεινό και τρισάθλιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο της Ελλάδος συνεχίζει να στερεί το αναφαίρετο αυτό δικαίωμα από τους Έλληνες που βρίσκονται εκτός Ελλάδος.Η δεύτερη είδηση, έχει να κάνει με την περιβόητη «ενσωμάτωση» των μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές κοινωνίες. Έτσι, Τουρκαλάδες εμφανίστηκαν σε εκλογικό κέντρο στο Στρασμπούργκ, στη Γαλλία, με… οθωμανικές στολές! Από τις οποίες έλλειπαν –για την ώρα- τα σπαθιά, αλλά που θα πάει, θα τα βάλουν κι αυτά στα θηκάρια τους και θα μας… χαϊδέψουν τους λαιμούς!

    Να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν οι θεωρητικοί της «ενσωμάτωσης» και των «πολυπολιτισμικών» κοινωνιών!

  10. Απο την στιγμή που οι USA είναι απλώς ο σωματοφύλακας του ισραήλ και διοικείται απο τους εβραίους, όχι μόνον δεν είναι συνέχεια της αθηναϊκής δημοκρατίας και εναντίον της ασιατικής βαρβαρότητος, αλλά αντιθέτως, εκφράζει την τυραννία και την βαρβαρότητα. Πως είναι δυνατόν να θεωρειται πολιτισμένη μία χωρα η οποία είναι ουσιαστικώς μια πολυφυλετική συμμορία με εβραϊκή ηγεσία και μισθοφορικό στρατό (ακριβώς ό,τι ήταν η περσική αυτοκρατορία); Τεχνολογικώς είναι ασυγκρίτως προοδευμένη (οφείλει πολλά στις χιλιάδες ανακαλύψεις των Γερμανών τις οποίες κατέκλεψε), αλλά σε θέματα όπως ελευθερία, δικαιοσύνη είναι μεσαίωνας με ψευτικο γυαλιστερό περιτύλιγμα. Ολη η ζωή της είναι το «αμερικανικό όνειρο» δηλαδή η οικονομική επιτυχία με κάθε μέσον (το πάτα επι πτωμάτων σου λέει τίποτε;). Είναι αδύνατον μια κοινωνία (πόσο μάλλον πολυφυλετική) που έχει ως θεό της το χρήμα, η οποία υπάρχει μόνον για το κέρδος (τι σύμπτωση αυτή είναι η ιδεολογία των εβραίων), να είναι πολιτισμένη.

  11. Και σε αυτό το εφιαλτικό σκηνικόν αν προστεθεί και μία εξέγερση τόσο των ισλαμιστών εντός της χώρας, όσο και των προσφύγων που δεν θα έχουν πια να φάνε (όπως και οι ντόποι και όλοι θα αναζητούν από πολιτισμένοι άμθρωποι του 20ου αιώνα τώρα σαν θηρία την τροφή τους), σε συνδυασμό με μία πιθανή τότε επίθεση των Τούρκων (παρακινούμενη και από τους Γερμανούς για την αρπαγή του πλούτου και των εδαφών του Αιγαίου), μπορεί να επιφέρει την απόλυτη και πληρη πτώση της μεταπολίτευσης. Σε μία τέτοια κατάσταση το ανίκανο και προδοτικό αυτή την φορά πολιτικό καθεστώς θα καταρεύσσει και οι προδότες πολιτικοί , πανικόβλητοι με την καταστροφή που θα έχουν προκαλέσει στον τόπο, να καλέσουν τώρα αυτοί τους στρατιωτικούς να αναλάβουν την εξουσία για να σωθεί η χώρα και για να επιβληθεί τάξη στο χάος που θα έχουν δημιουργήσει, ενώ οι ίδιοι θα προσπαθούν να το σκάσουν και να κρυφτούν.https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2017/04/1974-1974.html

  12. Ο Ερντογάν εάν σχεδιάζει να εισβάλει στην Ελλάδα θα το κάνει εάν χάσει το δημοψήφισμα και μετά από αυτό, τις αμέσως επόμενες εβδομάδες. και πάντα σε συνεννόηση με την Γερμανία η οποία ψάχνει για την τέλεια δικαιολογία να ξεφορτωθεί τις ελληνικές τράπεζες με ένα εξωγενές περιστατικό το οποίο δεν θα ενοχοποιεί το ευρώ.https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2017/04/blog-post_6.html

  13. ένα φτιαχτό θερμό επεισόδιο το οποίο ενορχήστρωσε και εκτέλεσε η Τουρκία και οι ΗΠΑ και ανέχθηκε η Ρωσία.
    Είναι επόμενο να καταλάβουμε ότι αυτοί οι τρεις είναι αδίστακτοι και ότι μπορεί να κάνουν κάτι τέτοιο και εναντίον μας………
    Σε κάθε πε΄ριπτωση όσοι χτυπούν τα ΄΄τύμπανα του πολέμου΄΄ ή τα ακούνε να πλησιάζουν ας ησυχάσουν .Ο Γ ΠΠ δεν θα ξεσπάσει τώρα.https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2017/04/blog-post_7.html

  14. Όλοι γνωρίζουμε ότι η Γερμανία μπλέκει στα πόδια της Αμερικής στο ζήτημα της μοιρασιάς των κοιτασμάτων του Αιγαίου θεωρώντας ότι είναι ισχυρή αρκετά πια και θέλοντας να απελευθερωθεί από την αμερικανική μπότα. Μήπως λοιπόν ο Ερντογάν πήρε το πράσινο φως από την Αμερική για να συγκρουστεί ;
    Μήπως οι Αμερικανοί τους έταξαν μερίδιο από τα κοιτάσματα , αλλά και ελληνικά εδάφη, προκειμένου πρώτον να αποδεχτεί τη δημιουργία κουρδικού κράτους, και δεύτερον να συγκρουστεί με την Ευρώπη – Γερμανία με σκοπό να απελευθερώσει τα εκατομμύρια των μεταναστών που περιμένουν στο έδαφος της δημιουργώντας έτσι εσκεμμένα χάος στην Ευρώπη ενεργοποιώντας την διάλυση της; Ήδη διαφαίνεται ότι ο Ερντογάν θέλει να διαλύσει τη συμφωνία στο μεταναστευτικό. http://attikanea.blogspot.gr/2017/04/blog-post_393.html

  15. Πάντως είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι σε ένα άρθρο που αφορά τον Θεοδωράκη, σχεδόν κανεις δεν αναφέρεται σε αυτόν! Περνάει απαρατήρητος και αυτός ο σωτήρας!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ….

  16. Το χειρότερο είναι ότι έχουμε πολλές γλάστρες που να τις ποτίζεις όλες ,εδώ καταστρέφεται όλος ο εμπορικός κόσμος κ αυτί τα λένε ακόμα, μοιράζουν αξιώματα μεταξύ τους .

  17. ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΟ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΒΕΔ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΦΟΡΕΙΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕς ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΑΝΑΚΥΡΗΞΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΗΝ ΚΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

  18. ΚΑΜΑΤΕΡΕ αν κανεις βαση της RYANAIR ΚΑΙ ΜΟΛΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια, η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.βαλε κω αθηνα με 40 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

  19. Χώρες που έχουν βομβαρδίσει οι ΗΠΑ (για ειρήνη, δικαιοσύνη, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) από το 1950

    Κορέα και Κίνα 1950-53
    Γουατεμάλα 1954
    Ινδονησία 1958
    Κούβα 1959-1961
    Γουατεμάλα 1960
    Κονγκό 1964….
    Λάος 1964-73
    Βιετνάμ 1961-73
    Καμπόντια 1969-70
    Γουατεμάλα 1967-69
    Γρενάδα 1983
    Λίβανος 1983, 1984
    Λιβύη 1986
    Ελ Σαλβαδόρ 1980s
    Νικαράγουα 1980s
    Ιράν 1987
    Παναμάς 1989
    Ιράκ 1991
    Κουβέιτ 1991
    Σομαλία 1993
    Βοσνία 1994, 1995
    Σουδάν 1998
    Αφγανιστάν 1998
    Γιουγκοσλαβία 1999
    Υεμένη 2002
    Ιράκ 1991-2003 (ΗΠΑ/Αγγλία)
    Ιράκ 2003-2015
    Αφγανιστάν 2001-2015
    Πακιστάν 2007-2015
    Σομαλία 2007-8, 2011
    Υεμένη 2009, 2011
    Λιβύη 2011, 2015
    Συρία 2014-2016-2017
    Πηγή:
    wwwaristofanis.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ