ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Τροχαίο ατύχημα με ΙΧ & γυναίκα με ποδήλατο στην διασταύρωση της Κοραή με την Μητροπόλεως (Στο Νοσοκομείο η γυναίκα με σοβαρά κατάγματα – Ευτυχώς εκτός κινδύνου)

22
11524

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

«Τυχερή» στην ατυχία της…

Τροχαίο ατύχημα στο οποίο τραυματίσθηκε γυναίκα με ποδήλατο συνέβη σήμερα λίγο μετά τις 4μμ στη διασταύρωση της οδού Κοραή με την οδό Μητροπόλεως (όπου έχουν σημειωθεί κι άλλα σοβαρά τροχαία κατά το πρόσφατο παρελθόν).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα με το ποδήλατο κατέβαινε την Μητροπόλεως και εκείνη την ώρα διέσχιζε το δρόμο (υπάρχει stop) με συνέπεια να την παρασύρει το εικονιζόμενο ΙΧ που ερχόταν εκείνη την ώρα κανονικά από την οδό Κοραή.

Η γυναίκα διακομίσθηκε τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Κω αρχικά χωρίς τις αισθήσεις της. Ευτυχώς επανήλθε γρήγορα καθώς από την αξονική φάνηκε ότι δεν είχε σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι, έχει ωστόσο κάταγμα λεκάνης, τραύματα πνευμονοθώρακα και κάποια άλλα θλαστικά τραύματα τα οποία είναι αντιμετωπίσιμα.

Μάλιστα στην προσπάθειά του να την αποφύγει ο οδηγός του ΙΧ έστριψε το τιμόνι δεξιά με συνέπεια να κατεβάσει κολόνα ηλεκτροφωτισμού και να πέσει σε τσιμεντένια ζαρτινιέρα λουλουδιών. Όπως φαίνεται και στις φωτο το ΙΧ υπέστη σοβαρή ζημιά ενώ ο οδηγός του ευτυχώς δεν τραυματίσθηκε.

 

 

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ
    ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

  2. Όσοι έρχεστε στην κω προσοχή στους δρόμους με τους ντόπιους σουμάχερ εδώ πέρα που μπλέξαμε

  3. Κατα ενα παραξενο λογο τα ατυχηματα γινονται στην Κω την Ανοιξη που ερχονται οι Βορειοι, και το καλοκαιρι που εχουν ερθει ολοι οι Βορειοι και πλακωνουν οι ποιο Βορειοι.Τον χειμωνα τα ΚΧΑ, εχουν δεν λεω ατυχηματα
    αλλα καποια τα κανουν Βορειοι Στρατιωτικοι που οταν σχολανε τρεχουν σαν τους διαολους να προλαβουν δε ξερω και γω τι? και ενα ποσοστο οι ΚΧΑ.Αυτο το παραμυθι το ακουω καθε χρονο εδω και 43 χρονια.
    Περαστικα στους τραυματιες και εσεις οι μπαμπαδες που δινετε στα μικρα παιδια ηλεκτρικα μηχανακια να το ξανασκεφτητε….

    • Oi dromoi einai polu fortomenoi apo oxhmata eidika tin anoiksi kai to kalokairi einai aplo , thelei polu prosoxh apo olous .! Otan ftiaxtikan den perimenan oti tha polainoun toso polu t`amaksia einai toso aplo ..!

  4. καραβανας τελικα γεννιεσαι δεν γινεσαι!!! Καραβαναδες γεννηθηκατε και ετσι θα φυγετε απο το ματαιο τουτο κοσμο!!! τωρα , εαν δεν σας αρεσει η Κως, ιδιως το καλοκαιρι που σας βγαινουν τα ματια στις παραλιες να βλεφαριαζετε τουριστριες , να φυγετε να ξαναπατε στα Ιωάννινα , στην Κοζανη ή στο Κιλκις να τρωτε τραχανα!!! Αντε δρομο , διαολου ντιληδες !!!

  5. Μποχαλομαχε αμα δεν γουσταρεις εδώ μάζεψε τα και δρόμο,δεν θα μας υποδείξεις εσύ τι θα κάνουμε στο νησί μας και δεν κραταμε κανεναν με το ζορι εδώ γι’αυτο αντε ξου-ξου!!!!!!!!!!!!!!

  6. Ηρεμήστε όλοι! Δεν φταίνε οι πινακίδες ή η καταγωγή του εκάστοτε οδηγού. Φταίει η νοοτροπία του Ελληναρά που πήρε δίπλωμα με δυο τενεκέδες λάδι και κυκλοφορεί σαν τον Χάρο που ψάχνει για ψυχές!!!

  7. Περαστικα στη κυρια
    Και καλο ειναι να προσεχουμε λιγακι τα στοπ
    Οσο για τους τενεκεδες λαδι προφανως το παλικαρι δεν τους χρειαστικε ….
    Και παλι περαστικα

  8. Περαστικα στη κυρια
    Καλο ειναι να γνωριζουμε τα σηματακια που σημαινουν στοπ
    Και εκει να σταματαμε
    Ο οδηγος ΚΧΑ προφανως δεν του χρειαστικαν οι τενεκεδες λαδι
    Και παλι καλη αναρωση

  9. ΤΟ ΚΎΡΙΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΌ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΘΡΗΝΉΣΑΜΕ ΘΎΜΑΤΑ. ΤΑ ΚΑΤΆΓΜΑΤΑ ΦΤΙΆΧΝΟΥΝ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΣΤΗΝ ΚΥΡΊΑ.

  10. ΣΠΑΣΙΜΟ ΝΕΥΡΩΝ…. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΕΖΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ…. ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ…. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΦΩΤΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΚΑΛΟ ΒΟΔΙ ΕΙΝΑΙ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ