Έσπασαν τα παντζούρια με λοστάρια, μπήκαν σε σπίτι στη Μεσαριά κι έκλεψαν χρυσαφικά… (Έκλεψαν και αλουμίνια από αποθήκη)

14
5393

Διαρρήξεων συνέχεια στην Κω…

Άγνωστοι δράστες, μεσημβρινές ώρες χτες έσπασαν με λοστάρια τα παντζούρια σπιτιού στην περιοχή της Μεσαριάς (προς καρνάγιο), μπήκαν στο σπίτι κι έκλεψαν χρυσαφικά.

Παράλληλα χτες, άγνωστοι δράστες μπήκαν από την πίσω πόρτα σε αποθήκη βιοτεχνίας κουφωμάτων, επίσης  στην περιοχή της Μεσαριά κι έκλεψαν διάφορα είδη αλουμινίου (είναι η δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες).

Έχει ενημερωθεί η ασφάλεια η οποία διερευνά την υπόθεση (έχουν ληφθεί αποτυπώματα και εξετάζονται κάμερες επιχειρήσεων στην περιοχή).

 

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σχηματισμός δικογραφίας για ληστεία στην Ρόδο 

Την 26-04-2017 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών οι οποίοι, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, την 25-04-2016 το μεσημέρι επιτέθηκαν σε 40χρονο ημεδαπό και με τη χρήση βίας του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα-αντικείμενα.
Εξιχνίαση κλοπής στη Ρόδο     

Την 26-04-2017 εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου κλοπή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 58χρονου ημεδαπού, ο οποίος την 23-04-2017 αφαίρεσε από προαύλιο χώρο επιχείρησης -130- ξύλινες βιομηχανικές παλέτες. το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην υπεύθυνο της επιχείρησης.

Προσαγωγή αλλοδαπού για επαιτεία στη Ρόδο   

Την 26-04-2017 το μεσημέρι εντοπίστηκαν στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, δυο υπήκοοι Πακιστάν να επαιτούν και αφού προσήχθησαν, βεβαιώθηκε σε βάρος τους πταισματική παράβαση.

 

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. για να δουμε ποτε θα τους πιασουν!!!και αν τους πιασουν σε ποσο καιρο θα ειναι εξω και θα τα επαναλαβουν….γιατι αυτο γινεται με τους συγκεκριμενους….οι επαγγελματιες δεν χρησιμοποιουν λοσταρια…και δεν ψαχνουν μονο για χρυσα…..και αλουμινια…τι κανει νιαου νιαου ε….

  2. οσο υπαρχουν καταστηματα που αγοραζουν χρυσο χωρις στοιχεια(κλεπταποδοχοι) οι ληστιες δεν θα σταματησουν..

  3. γεωργιε οταν δινεις εντολες στην αστυνομια να γραφει τους κωους,και να εισπρατεις εσυ τα λευτα

    δωσε εντολη,και να μας προσταυεις.Εχεις αφησει το νησι στο ελεος του.Μαυρη ωρα που σε ψηφιασανε οι λαλακες οι κοτες.

  4. Ευχαριστούμε την ελληνική αστυνομία για την ασφάλεια που δεν μας παρέχει !!!!! Εχουμε καταντήσει ξένοι στην χώρα μας με όλα τα προ μαζέματα που έχουν έρθει και ιδιαίτερα οι γυφτοι που δρούνε ανεξέλεγκτα κ χωρις να τους εμποδίζεις τίποτα !

  5. Είναι όλα αυτά επακόλουθα των επιπτώσεων του Μεταναστευτικού στο νησί,είναι αδύνατο να ελεγχθεί τόσος κόσμος με τόσους ξένους,τόσους ετεροδημότες που ήρθαν για να στελεχώσουν καλοκαιρινές δουλειές,και φυσικά όλους τους μη νομοταγείς κατοίκους..θα είναι δύσκολο καλοκαίρι,και θα δώσω ένα παράδειγμα ενός ξένου που με ενοικιαζόμενο τύφλα στο μεθύσι έκανε κύκλους και επικίνδυνες μανούβρες…μάλιστα ήταν και μεγάλος,παραλίγο να με κτυπήσει,και δεν είμαι σίγουρος αν κτύπησε παρκαρισμένο.Όλα είναι στο έλεος του Θεού…(Θυμηθείτε την ώρα).Οι τοπικές αρχές άσχετα με τις ‘φωνές’,φροντίζουν πως να αλλάζουν ‘μπειμπιλίνο’ σε Μελαψούς λαθρομετανάστες.

  6. Αν παει μια επιταγη στην τραπεζα ζητανε το τημολογιο λεει για τα χρησα στα ενεχηροδανηστηρια δεν ζητουν που τα βρηκαν!!!!!αρε χουντα που σας χρειαζετε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ