ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ήταν όλοι εκεί! Η συγκέντρωση για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Κω (με Ναθαναήλ, Καματερό, Κυρίτση) – Διαμαρτυρία ΣΥΡΙΖΑ Κω επειδή τον αγνόησαν…

32
3535

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

«Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά!» είναι το κεντρικό σύνθημα της πρωτομαγιάτικης συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στην Κω η οποία ξεκίνησε με ομιλία-χαιρετισμό του Τούρκου συνδικαλιστή-αγωνιστή Alican Kayhan Προέδρου του Συνδικάτου Κτιριακών Υπηρεσιών Konut-İş Sendikası.

Στην συγκέντρωση ήταν παρόντες μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Η. Καματερός μαζί με στελέχη και μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης συνοδευόμενος από τα στελέχη της Δημ. Αρχής Θ. Μουζουράκη και Σεβ. Μαραγκό, ο πρ. Πρόεδρος του ΔΣ Ν. Μυλωνάς κ.α.

Αρχικά η εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου αναφέροντας τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στην αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής όχι όμως και την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας τη διαμαρτυρία των μελών του.

Το ίδιο έγινε και κατά την κατάθεση στεφάνων, οπότε φώναξαν τα ίδια τα μέλη ότι ακολουθεί κατάθεση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ (ακούστηκε και ο διάλογος διαμαρτυρόμενων του ΣΥΡΙΖΑ «είναι κι ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ δεν βλέπετε;», για να ακολουθήσει η απάντηση «το βλέπουμε στην τσέπη μας…»)

Στην κεντρική ομιλία της η Κ. Μακρή (τα «έριξε» κανονικά στην κυβέρνηση…) τόνισε μεταξύ άλλων διατράνωσε την βούλησή να αντιπαλέψουν την αντιλαϊκή όπως λένε, πολιτική που προωθείται μέσα από τις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την Ευρωζώνη και το ΔΝΤ.

«Αγώνες ταξικοί, αγώνες διαρκείας στα μέτρα της κυβέρνησης και της πλουτοκρατίας»

Οι απεργιακές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς είναι βήμα κλιμάκωσης για την επιτυχία της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στις 17 Μάη, συμβάλλοντας στην ετοιμότητα των εργαζομένων για άμεση απεργιακή απάντηση σε περίπτωση που η κυβέρνηση φέρει νωρίτερα για ψήφιση το νέο αντιλαϊκό πακέτο.

«Καμιά συμμετοχή, καμία εμπλοκή έξω το ΝΑΤΟ, η ΕΕ, οι Αμερικανοί» και «Κρίση – πόλεμος – ξεριζωμός, αυτός είναι ο καπιταλισμός» γράφουν τα πανό του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, διαμηνύοντας ότι «Δεν θα ματώσουμε για τα κέρδη τους, δεν θα γίνουμε κρέας στα κανόνια τους» και ότι «Νόμος είναι το δικό του εργάτη, στον καπιταλισμό ποτέ συγχωροχάρτι». Αναδεικνύουν τον ενιαίο χαρακτήρα της επίθεσης του κεφαλαίου απέναντι στους εργαζόμενους, τη βαθύτερη εμπλοκή του λαού και της χώρας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και ανταγωνισμούς, την ίδια ώρα που κλιμακώνεται η αντιλαϊκή επίθεση εντός των συνόρων, βάζουν στο επίκεντρο το ζήτημα της οργάνωσης της πάλης της εργατικής τάξης ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Ακολούθησε πορεία με συνθήματα έως το μνημείο των ηρώων όπου έγινε κατάθεση στεφάνων από σωματεία και κόμματα (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ παρά την αγνόηση εκ μέρους του ΠΑΜΕ).

Λίγα λουλούδια κατέθεσαν επίσης στο μνημείο οι σύντροφοι και συναγωνιστές του αείμνηστου αγωνιστή Μαχίρ Χατζημουεζίν με την συμπλήρωση τριών χρόνων από τον θάνατό του (βίντεο)
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Εργατικού Κέντρου Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου σε Κάλυμνο και Κω, για τον ταξικό εορτασμό της Πρωτομαγιάς. Οι εκδηλώσεις σε αυτά τα νησιά ,συνοδεύτηκαν από την επίσκεψη του Alican Kayhan, Προέδρου του Συνδικάτου Κτιριακών Υπηρεσιών Konut-İş Sendikası της Τουρκίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και περιοδειών με τη συμμετοχή Τούρκων συνδικαλιστών που οργάνωσαν Εργατικά Κέντρα και Συνδικάτα σε Λέσβο, Σάμο, Κάλυμνο, καθώς και η Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ. Μια προσπάθεια που εντάσσεται στο σχεδιασμό των ταξικών συνδικαλιστικών οργανώσεων ώστε να δυναμώνει η διεθνιστική αλληλεγγύη και να αναδεικνύεται ο κοινός εχθρός των εργαζομένων.
Την Κυριακή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο πολιτιστική εκδήλωση με θέμα την Εργατική Πρωτομαγιά και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Προβλήθηκε βίντεο για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και ακολούθησαν τραγούδια από μαθητικό συγκρότημα της πόλης. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Alican Kayan, αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Τούρκοι εργαζόμενοι, τα οποία είναι κοινά με εκείνα των Ελλήνων εργαζομένων, καθώς και στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα επικίνδυνα παιχνίδια που εξελίσσονται στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και του Αιγαίου.
Η απεργιακή συγκέντρωση στο νησί πραγματοποιήθηκε στις 10:30 στην Πλατεία Ελευθερίας. Σε αυτή συμμετείχαν ταξικά σωματεία από τους κλάδους των Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Σερβιτόρων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Εργαζομένων στο Νοσοκομείο. Ακόμα συμμετείχε η Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου, ο Αγροτικός Σύλλογος Κω και ο Σύλλογος Γυναικών Κω (μέλος ΟΓΕ). Ιδιαίτερη ήταν και η παρουσία του Συλλόγου Φιλιππινέζων. Την εκδήλωση άνοιξαν μαθητές με εργατικά τραγούδια και ακολούθησε ομιλία από τον Τούρκο συνδικαλιστή Alican Kayan. Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε η Κική Μακρή, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου.
Ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης και κατάθεση στεφάνων από τα σωματεία και τους φορείς του εργατικού λαϊκού κινήματος.
Το Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ χαιρετίζει τους εργαζόμενους ,τους άνεργους,τις γυναίκες ,τους συνταξιούχους που συμμετείχαν στην κινητοποίηση με το σύνθημα “Πρωτομαγιά 2017 Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση-πολέμους-προσφυγιά” που φέτος σε όλη τη χώρα εργατικά κέντρα,ομοσπονδίες και σωματεία του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν,παραμερίζοντας στην Κω, μια ομάδα κυβερνητικών στελεχών που προσπάθησαν να αμαυρώσουν την εκδήλωση.
Οι δυνάμεις του Εργατικού Κέντρου όπως ανακοινώθηκε και στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση συνεχίζουν και προετοιμάζουν τη νέα αγωνιστική απάντηση απέναντι στα αντιλαϊκά μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση με το κλείσιμο της αξιολόγησης ,με την οργάνωση της 24ωρης Πανελλαδικής Πανεργατικής Απεργίας στις 17 Μάη ,ή νωρίτερα αν χρειαστεί

Τo βίντεο από dhras.gr

 

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσείς οι αριστεροί του ΠΑΜΕ γιατί δεν πήρατε στα γιαούρτια τους άλλους δήθεν αριστερούς που σας κοροϊδεύουν και ψηφίζουν τα μνημόνια;

    • Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ………………ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    • Πόσο θράσος έχoυν φασιστοαριστεροί παχύδερμα με τις ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ για να κάνουν περατζάδα σε εργατική συγκέντρωση;;;

      Βρε…….. γιαλατζί αριστερέ γιατί δεν εξηγούσες στους εργαζόμενους και συνταξιούχους γιατί αδειάζει η τσέπη τους από τις αρχές του μήνα και γιατί ετοιμάζεσαι να ψηφίσεις στα τέσσερα ακόμα ένα, το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ με επιπλέον μείωση σε μισθούς και συντάξεις;;; Εσύ φυσικά δεν έχεις πια κανένα οικονομικό πρόβλημα και που να καταλάβεις τι ψηφίζεις για τους αδύναμους πολίτες…

    • Δώστους πόνο για την περιφρόνηση στον ΣφΥΡΙΖΑ, ψήφισε 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ να καταλάβουν...

      Δεν επιτρέπεται να μην αφήνουν να καταθέσει στεφάνι η πρώτη φορά ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ… Ψοφάνε από πείνα και υποχρεώσεις φόρων οι Έλληνες και ζητάνε ακόμα μερικά δεξιά μέτρα για να καταλάβουν.

    • Γιατί είμαστε αριστεροί πραγματικοί και όχι δήθεν.Τα όπλα μας είναι ο διάλογος και οι σταθερές απόψεις όπως επίσης και η σταθερή μας άποψη για την αλλαγή του κόσμου.Τα γιαούρτια είναι για τους δήθεν αγωνιστές οποιουδήποτε χρώματος και κόμματος .

    • Ηταν αργία και δεν είχαν γιαούρτια. Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανοίξει τα καταστήματα και τις Κυριακές ας αγωνιστεί για τα δικαιώματα των εργαζομένων γιορτάζοντας την Πρωτομαγιά. Τραγικό έέέ. Τελικά οι καπιταλιστές ψηφίζουν Σύριζα

  2. Εσείς οι συριζαιοι τώρα μαθατε ότι οι κκεδες είναι φασίστες κι οποίος δε συμφωνεί μαζί τους εξαφανίζεται

  3. Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι.
    Να μην ξεχνάμε ότι : φασισμό= ναζισμό=κομμουνισμό οι Ελληνες με πολύ αίμα τα στείλανε και τα τρία στον ΑΓΎΡΙΣΤΟ από την 10ετία του 40.

  4. H ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΖΟΥΖΕΙ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ…

    Ο «ΠΡΩΤΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ», ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ», ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΑΡΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΤΟ 8ΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ!ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/h-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%84/

  5. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 1936.

    ΚΑΙ ΤΟ 1963 Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΦΕΚ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΜΕΝΟ!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2009!!!.ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟ 201Ο. ΤΥΧΑΙΟ ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ. ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ?ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ 3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!!!!!ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!!!!!!

  6. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 1936.

    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ Έβαλαν την κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου (παππού ΓΑΠ), με Υπ. Οικονομικών το Κων/νο Μητσοτάκη να αναγνωρίσει και να επαναδιαπραγματευτεί τα διαγραμμένα χρέη, και αυτά που είχε επιτύχει την διαγραφή τους ο Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ, ως εξής:Πρώτο: Αναγνωρίστηκε, αφενός ότι η Ελλάδα θα αποπλήρωνε τα δάνειά της από το 1881 με ποσά διπλάσια από την αξία τους (!), αφετέρου ότι θα έπρεπε να καταβληθεί στους δανειστές, ως ασφάλιστρο κινδύνου (να και το CDS) ποσό ίσο με το 60-70% του κεφαλαίου! ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2,5 ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ!!!
    Τα 100 έγιναν αυτομάτως 270…!!!
    Μια ζωή σκλαβιά μέσω ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ χρέους και μέσω ξεπουλημένων πολιτικάντηδων!

  7. ΝΕΑ ΩΜΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΑΝ ΒΓΕΙ Η ΛΕΠΕΝ… ΚΑΗΚΑΜΕ!

    Όσο πλησιάζει η ημέρα της κρίσεως στην Γαλλία, τόσο εντείνονται οι έξωθεν παρεμβάσεις, υπέρ του εκλεκτού του παγκοσμίου κατεστημένου, Μακρόν.Έτσι, σε δηλώσεις του ο Γερμανός υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Μίκαελ Ροτ, απάντησε ως εξής σε σχετική ερώτηση του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς: «Μια νίκη της Λεπέν θα σημάνει το τέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως τη γνωρίζουμε. Δεν θέλω να προβώ σε εικασίες ωστόσο αδιαμφισβήτητα αυτό θα είχε τεράστιες συνέπειες στην ενωμένη Ευρώπη. Θα ήταν μια σαφής ένδειξη ότι η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί όπως τώρα».Πάντως, μέχρι τώρα, απ’ όλους τους Γερμανούς πολιτικούς μόνο η φράου Μέρκελ δεν έχει κάνει προσωπική παρέμβαση στις εκλογές. Προφανώς, την φυλάει για το… παρά πέντε!

  8. Τραγικές αριστερές φιγούρες υπηρέτες των αφεντικών…ρε είστε για……. Μαζι και οι αγαπουλες των λάθροεπικων αλληλέγγυοι με μισθό τσιράκια του ….. .. μονο τα παιδιά της γιάφκας………. έλειπαν αλλα το ξενύχτησαν μαλλον…

  9. Άραγε ήξερε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι στην εκδήλωση της πρωτομαγιάς παίρνουν μέρος τα σωματεία και όχι τα κόμματα; Στην σύσκεψη που πραγματοποίησε το εργατικό κέντρο Κω για την διοργάνωση, ήταν οι φορείς και τα σωματεία που συμμετείχαν και στο κάλεσμα, και όχι τα κόμματα.Παρατάξεις μπορεί να καταθέτουν στεφάνια άν ζητήσουν από την οργανωτική επιτροπή να μπουν στο πρόγραμμα. Κόμματα και βουλευτές που ψηφίζουν μείωση των μισθών και συντάξεων, την φτωχοποίηση των Ελλήνων κατόπιν εντολής των ημετέρων τους, λερώνουν τις εκδηλώσεις μνήμης όπως είναι η πρωτομαγιά, και καλό θα είναι να μην εμφανίζονται. Αν θέλουν σαν κυβέρνηση να συμμετέχουν ας καλέσουν τον Καμένο και να διοργανώσουν μαζί.[[Μην γυρίζουμε σε εποχές που θα πρέπει να ξεχάσουμε όπου οι στρατηγοί ήταν στις εκδηλώσεις για την πρωτομαγιά. Αυτοί που μας σκοτώνανε, αγωνίζονταν μαζί μας.]] Σαν εργαζόμενοι και σαν σωματεία μπορούμε όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε και να μπούμε φραγμός στις αποφάσεις τις πιο σκληρής και αντεργατικής δεξιάς πολιτικής με τον αριστερό της μανδύα. Κανείς δεν μπορεί να απαγόρευση κανέναν.

  10. Αυτοί πού το παίζουν αγωνιστές και προστάτες των εργαζομένων δεν είδα να φωνάζουν όταν το ΚΚΕ απέλυσε εργαζομενους από τον 902 και μείωνε μισθούς. Τώρα σκουζουν γιατί ο λαός τους έστειλε στο 4% και γιατί η κυβέρνηση πέτυχε επαναφορά τών συλλογικών συμβάσεων κι αυτοί δεν θα έχουν να λένε και να λένε

  11. Αυτοί πού το παίζουν αγωνιστές και προστάτες των εργαζομένων δεν είδα να φωνάζουν όταν το ΚΚΕ απέλυσε εργαζομενους από τον 902 και μείωνε μισθούς. Τώρα σκουζουν γιατί ο λαός τους έστειλε στο 4% και γιατί η κυβέρνηση πέτυχε επαναφορά τών συλλογικών συμβάσεων κι αυτοί δεν θα έχουν να λένε και να λένε

  12. ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; ΧΑΧΑΧΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ; ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΧΑΧΑΧΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΛΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ -ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ – ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70-80 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΠΑΛΙ ,ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

  13. η Κ.Μακρη κανει πολυ καλη δουλεια. Το μονο που της εχει ξεφυγει ειναι να διωξει καποια παρασιτα………………………………….που εχουν σχολασει οσους παλιους υπαλληλους ειχαν και επρεπε να τους πληρωνουν με παραπανω απο 700€ το μηνα και που βεβαιως στην πραξη δεν εχουν καμια σχεση με το ΚΚΕ

  14. ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΝΤΙΦΑ, ΛΑΓΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΩΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ .ΕΠΕΙΤΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ, ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΚΕΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ. .ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΟΜΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ. ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ -ΚΟΡΟΙΔΑ ,ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ,ΜΕ 2000 ΕΥΡΩ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ -Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ……….

  15. ρε σεις εκεί του εργατικου κεντρου δέχεστε στη συγκέντρωση το άνθρωπο που απέλυσε εργαζομενους και δε του λέτε τιποτα; πως ανέχεστε τη παρουσία του;

  16. ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ,ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩ,ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΠΑΝΤΟΥ[ΤΟ 196Ο ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ] . ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΗΣΑ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ . ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ -ΛΟΓΙΑ , ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΥΡΙΕ ΚΙΑΡΗ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

  17. ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ,ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΡΩΟ-ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ. ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ,ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ. ΕΙΣΤΕ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΜΕ ΓΡΟΘΙΕΣ ΥΨΩΜΕΝΕΣ. ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΨΟΦΗΣΕ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ……..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ