Στην Γ. ΚΟΥΤΣΟΣ ΙΚΕ με μίσθωμα 6.500€ το μήνα για 20 χρόνια το ΑΚΤΑΙΟΝ της Κω!

56
5685

ΘΕΜΑ : “Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το ΑΚΤΑΙΟΝ. Αρχίζει η ανακατασκευή και αξιοποίησή του. Στα 6.500 ευρώ το μηνιαίο μίσθωμα που θα εισπράττει ο Δήμος Κω.”

Το ιστορικό “ΑΚΤΑΙΟΝ” σύντομα θα αρχίσει να λειτουργεί ως ένα σύγχρονο και εμβληματικό ξενοδοχείο στην παραλία της Κω.
Ο σχετικός διαγωνισμός ολοκληρώθηκε σήμερα και πλειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία Γ. ΚΟΥΤΣΟΣ ΙΚΕ, η οποία θα αναλάβει την αξιοποίησή του αναλαμβάνοντας παράλληλα και την υποχρέωση της ανακατασκευής του.
Το μηνιαίο μίσθωμα που θα εισπράττει ο Δήμος της Κω είναι 6.500 ευρώ και η διάρκεια εκμίσθωσης είναι 20 χρόνια.
Η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου ήταν κεντρική προεκλογική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής.
Ήδη τα περισσότερα ακίνητα του Δήμου έχουν παραχωρηθεί με ανοιχτές διαγωνιστικές διαδικασίες, όπως προβλέπει ο νόμος και αποφέρουν έσοδα στο Δήμο Κω.
Έχουν ενοικιαστεί μέχρι σήμερα 13 αστικά ακίνητα που αποφέρουν 129.472,00 ευρώ ετησίως, 15 αγροτεμάχια με ελάχιστο αντίτιμο, για να στηρίξουμε τον πρωτογενή τομέα, που αποφέρουν 4.000,00 ευρώ ετησίως.
Οι συγκρίσεις με το πρόσφατο παρελθόν και ιδιαίτερα με όσους παραχωρούσαν δημοτική περιουσία με έκνομες πράξεις, χωρίς αντίτιμο και με πελατειακή λογική, είναι καταλυτικές.
Η δημοτική περιουσία του Δήμου Κω αξιοποιείται πλέον με όρους διαφάνειας, νομιμότητας και κυρίως δημοσίου συμφέροντος.
Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για το ΑΚΤΑΙΟΝ, η Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει στην ανάδειξη και αξιοποίηση του συγκροτήματος της ΑΒΙΚΩ και του Οινοποιείου.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

56 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με 10 ευρώ το τ.μ. ξεπούλησαν το ΑΚΤΑΙΟΝ, μάλλον τόσα έλειπαν από την Δημοτική Αρχή Κυρίτση. Μιλάμε για ένα ακίνητο Ιταλικής αρχιτεκτονικής που αναπτύσσεται σε  τρείς ορόφους με συνολικό εμβαδόν 658,3 μ2. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε σήμερα και πλειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία Γ. ΚΟΥΤΣΟΣ ΙΚΕ, η οποία θα αναλάβει την αξιοποίησή του αναλαμβάνοντας παράλληλα και την υποχρέωση της ανακατασκευής του. Το κόστος της ανακατασκευής του ΑΚΤΑΙΟΝ θα αφαιρεθεί από τα μισθώματα του ενοικιαστή προς τον Δήμο Κω. Δηλαδή ο Δήμος της Κω θα αρχίσει να εισπράττει το μίσθωμα των 6500 ευρώ μόλις καλυφθεί το κόστος της ανακαίνισης του. Δηλαδή αν το κόστος ανακατασκευής ξεπεράσει τις 500 χιλιάδες ευρώ ο Δήμος θα εισπράξει από αυτήν την συμφωνία μίσθωμα μετά από σχεδόν 10 χρόνια…

    Από τα 20 χρονια μισθωσης πληρωνεις τα 10…..

    • Αν το κοστος κατασκευης ξεπερασει το…….βαλε εσυ τι ποσο θελεις η» σε βολευει και μετα αρχισε να πληρωνεις ενοικια !!!Αφου με το κολπο των υπερτιμολογισιων οι …καλουπατζιδες γινηκανε ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΙ και ζαμπολουτοι προσωπικα !!! Ασε μας ρε Κυρμητση με τις μπουρδες σου. Το εδωσες Τζαμπα…Απλα ο συγκεκριμενος ητανε ΠΛΟΥΣΙΟΣ απο πριν.!!!! Ητανε ενα κτιριο ενταγμενο στο ΕΣΠΑ και εσυ το εδωσες , τζαμπα, σ’ενα ιδιωτη υποστηρικτη σου. Οι συνεργατικες του Καισαρλη σε μαρανανε….!!!

  2. Με το καλο
    Επιτέλους
    Να καταργηθούν όλα τα πέριξ
    Λεωφορια πάρκινγκ ομπρέλες
    Αναβάθμιση

  3. Το χάρισαν επρεπε να λεει ο τιτλος κυριε Κιαρη! Σε ένα σχολιο διαβασα πως το κοστος ισως φτασει τις 500 χιλιαδες ευρω.Για ένα ξενοδοχειο με ελαχιστα δωματια το κοστος της ανακαινισης θα ξεπερασει τις 2000 ευρω το τετραγωνικο μετρο.Μιλαμε για μια κινηση ματ από τον επιχειρηματια.Θα το ανακατασκευασει και για 20 χρονια δεν θα δινει ουτε 1 ευρω στο Δημο της Κω.Σαν άλλος Τσιπρας ο Κυριτσης ξεπουλάει τα ακινητα μας.

      • ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ !!! ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ .. ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ? ΑΣΤΟ ΡΕ ΝΑ ΡΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 20 ΜΥΡΙΑ … ΒΡΕ ΟΥΣΤ

  4. η πολιτική της υποτέλειας, των υποκλίσεων και των μνημονίων μας οδηγεί στην απόλυτη καταστροφή – κυριολεκτικά στο σβήσιμο των Ελλήνων από τον πλανήτη, όπως άλλωστε έχει συμβεί με πολλούς άλλους λαούς στο παρελθόν.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.http://www.analyst.gr/2017/04/28/o-telikos-tou-stimenou-paixnidiou/2/

  5. Η Ελαδα με μπροσταρη τον Τσιπρα ξεπουλάει τα παντα.Η Κως με μπροσταρη τον ΚΥΡΙΤΣΗ ξεπουλάει τα παντα…..

      • Αντώνης Β. όχι φιλε εκραζα και κραζω για να μπορούμε σωστα να αναπτξουμε το νησι.οταν πληρωνεις 2500 το μηνα για το γραφειοτου λιμενικου ταμειου και αλλα 2500 για τα γραφεια της κυριας βασως πη στην κεας τοτε δεν χαιρεσαι όταν χαριζεις το ακταιον για 6500.πραγματικα θα χαιρομουν αν γλυτώναμε λεφτα στεγαζοντας επιχειρήσεις του δημου που τωρα πληρωνουμε χρυσαφι για τα ενοικια τους.η κεας ηταν στο ισογειο του Ακταιον!!! τωρα πληρωνει 2500 σε ιδιωτη.τι δεν καταλαβανεις?

  6. Ο Κυρίτσης μάς κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα μας. Πέταξε τά λεφτά του ΕΣΠΑ που είχε βάλει την επισκευή του κτιρίου ο Καισερλης, ξοδεύει για ενοίκια υπηρεσιών του δήμου ένα σωρό λεφτά καί μας λέει ότι θα δουμε ενοίκια από το Ακταίο μετά από 10 χρόνια που θά θέλει πάλι επισκευη. Ανίκανοι, άχρηστοι και ψεύτες μαζί

  7. να βάζαμε δηλ σε ΄τετοιο κτίριο υπηρεσίες του δήμου? Μάλιστα. Να σου θυμίσω οτι σαν δημοτικό ακίνητο κατάντησε έτσι όλα αυτα τα χρόνια… Αφού ειναι τσάμπα παιδιά, ας το παίρνατε και εσείς για δέκα χρόνια χωρίς ενοίκιο που λέτε, ευκαιρία!!!! Ε ΡΕ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΟΛΟΣΤΕΦΑΝΗ… Εδώ ήταν εκεί μέσα ο ΔΗΡΑΣ, τι να λέμε τώρα… 1000 φορές να το πάρει κάποιος να το αναδείξει να φτιάξει η περιοχή. Σειρά τώρα η ταξιαρχία…

    • Ρε αδελφέ πέρα από την αξιοποίηση των ακινήτων είναι και τα έσοδα από αυτά.τι να το κάνεις όταν τα έσοδα από τα φιλέτα καλύπτονται έξοδα για την στέγαση δημοτικών επιχειρήσεων.Κέας και λιμενικό ταμείο αλλά και η δέκα στην μανδηλαρα πληρώνουν μίσθωμα ύψους πάνω από 7000 ευρώ.δηλαδή μεΧριστούγεννα ο δήμος να εισπράξει το πρώτο ευρώ εμείς για τα επόμενα 10 χρόνια θα πηρωνουμε ενοίκια για να στεγάζεται η Κέας η δέκα και το λιμενικό ταμείο σε κτήρια φίλων.η προηγούμενη δημοτική αρχ τι έκανε?το έβαλε στο έσπασε για να ανακίνηση τους σοβαρές και να στεγάσει υπηρεσίες που είχαν σχέση με την μαρινα.ο Κυριτσης πλήρωσε 100 χιλιάδες ευρώ για να φύγει ο εργολάβος…
      Και για όσους ξέρουν ο Δήμος δεν θα εισπράξει ούτε ένα ευρώ.

  8. ΓΕΩΡΓΙΕ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΕΙ……………….. ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΕΣΠΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟ……………… ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ.. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΣΑΙ…………..

  9. ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΕ ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ …ΑΛΛΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΚΑΙΣΑΡΑ ΚΑΙΣΕΡΛΗ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ…ΑΧΡΗΣΤΟΙ

  10. ο ενας χειροτερος απο τον αλλον.κυριτση ηρθε η ωρα να πας για καφε μαζι με τον καισερλη.2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.

  11. 26.000.000 για αποχετευτικο πυλιου,17.000.000 για αποχετευτικο κεφαλου και 10.000.00 για χοτ σποτ-προαναχωρησιακο συνολο 53.000.000 εκατομμυρια!!!!!!

    για να εχουν μελι οι υπουργοι,περιφερειαρχες,δημαρχοι κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ 10.000.000 ΓΙΑ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ

  12. Στο δόγμα του Τσίπρα και ο Κυρίτσης.Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας την βαφτίζει… αξιοποίηση.Δεν είναι και πολύ μακριά οι εκλογές και θα πάρετε αύτο που σας αξίζει από την κοινωνία της Κω. Δηλαδή πληρώνεις 2500 ευρώ για την ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ στην Λάμπη και ´´εισπράττεις μόνο 6500 στο φίλετο; Και ποιός θα κοστολογήσει την ανακατασκευή.Ο ίδιος ο επιχειρηματίας-φίλος;Όπως κάνουν τα ξενοδοχεία τους με τις γνωστές υπερτιμολογήσεις;Αχ Ελλαδίτσα μου.

    • Ρε μ@λ@κ@ ποιο δογμα Τσιπρα ?? Πουλημενο τσιρακι του ηλιθιου Μητσοτακη και των παρανομων βοθροκαναλων !!! Αυτο ειναι το δογμα του Σουμπλε και του ΔΝΤ που τα αφεντικα σου εφεραν στην Ελλαδα…Μ@λ@κ@ ο Τσιπρας δεν χρεοκοπησε την Ελλαδα. Τα αφεντικα σου την χρεοκοπησαν.!!!! Ο Τσιπρας δεν μπορεσε, αν ειναι δυνατον, να ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ την Ελλαδα…….σε δυο χρονια!!! Αλλα βεβαια τι περιμενεις απο ενα μ@λ@κ@ που παπαγαλιζει τις μ@λ@κιες των αλητων των ΜΜΕ !!! Ο Κυριτσης δεν παρελαβε ενα ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ Δημο αλλα ενα ΠΛΟΥΣΙΟ Δημο τον οποιο μοιραζει ΔΩΡΕΑΝ στους υποστηρικτες του. Γιατι αυτο που εκανε ητανε να χαρισει το ΑΚΤΑΙΟ…. Με το ……αζημιωτο βεβαιως, βεβαιως……..Κοφτε τις μπουρδες ηλιθια τσιρακια !!!

  13. ΡΕ ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΙ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ.500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΩΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

    ΚΑΙ Ο ΤΡΕΝΑΚΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ.ΑΛΗΘΕΥΕΙ?ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑΡΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

  14. ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑ.ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

  15. Εμ προσέχουμε τους φίλους μας εμείς, όχι σαν τον Καισερλη που πρόσεχε πρώτα τους αντιπαλους

  16. κυριε κιαρη τα 23.000.000 εκατομυρια τα χρωστουμενα στον δημο απο ΠΟΕ ειναι αληθεια?

    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ!!!!

  17. ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ Ο …..ΑΛΑΚΟΤΣΙΠΡΑΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΕΤΣΙ?Η ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ 3 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΠ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΡΟΖ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

    • ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΟ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ
      ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ
      ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΤΥΠΟΙ
      ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

  18. Ο ΤΡΕΝΟΛΑΚΟΥΒΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΕΝΟΛΑΚΟΥΒΟΛΕΥΤΗΣ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!ΑΧΟΡΤΑΓΙΑ!!

    ΒΟΛΕΥΤΗΣ Ο ΑΕΡΟΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΤΡΕΝΑΚΙΑΣ Ο ΨΕΥΤΗΣ
    Ο ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!

  19. ΤΟ 4Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΚΛΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    Την ώρα όμως που το Κράτος αφαιμάσσει τους Έλληνες, εντοπίσαμε βίντεο από την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. που δείχνει την επόμενη μέρα, την οποία όπως σας είπαμε ετοιμάζουν στην κυβέρνηση.
    «Μετανάστες και πρόσφυγες» αποκτούν από το Κράτος προπληρωμένες κάρτες «αξιοπρέπειας», προκειμένου να μείνουν μόνιμα στην χώρα και να καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες.Το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.Στην υλοποίησή του συμμετέχουν οι οργανώσεις International Rescue Committee (IRC), International Federation of Red Cross (IFRC), Mercy Corps, Samaritan’s Purse, Catholic Relief Services (CRS) και Care.Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας. Οι φτωχοποιημένοι Έλληνες και οι μετανάστες θα ζουν με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα σε μία γκρι ισλαμοποιημένη κοινωνία. Έρχονται πραγματικά δύσκολες μέρες…https://www.youtube.com/watch?v=M_Aj9UpMcj8

  20. ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

    Έκτακτο σχέδιο υποδοχής και φιλοξενίας μεγάλου αριθμού προσφύγων, που αναμένεται να εισέλθουν μαζικά στα ελληνικά εδάφη, έχουν εκπονήσει οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ελλάδος!
    Όχι, δεν πρόκειται για «προσφυγάκια» από την Συρία και το Ιράκ (οι οποίοι δεν είναι πρόσφυγες, καθώς έχουν φύγει από τις εμπόλεμες χώρες τους κι έχουν καταφύγει σε ασφαλή χώρα – την Τουρκία…), αλλά για πρόσφυγες από τα Σκόπια – αν γίνει «εμφύλιος» πόλεμος στο κρατίδιο, μεταξύ Αλβανών και Σλάβων.
    Μάλιστα, στα Σκόπια υπάρχει ήδη «γραφείο ανάλυσης πληροφοριών», που συστήθηκε με πρωτοβουλία της Κομισιόν και στο οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα, δείγμα ότι καμμία εξέλιξη δεν μπορεί να αποκλειστεί!

  21. ΜΟΝΙΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!

    Πολλά πράγματα μπορεί ν’ αλλάξουν στην ευρωπαϊκή ήπειρο, αλλά ένα μένει σταθερό και αναλλοίωτο: η θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας των Μνημονίων –παλιών και νέων, ψοφοδεξιών κι αριστερών- στην ανεργία, τόσο στην ΕΕ όσο και επίπεδο Ευρωζώνης.Σύμφωνα, λοιπόν, με την ανακοίνωση της Eurostat, ενώ τον Μάρτιο η ανεργία στην Ε.Ε. ήταν στα επίπεδα του 8% – στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιανουάριο του 2009 – και στην Ευρωζώνη στο 9,5%, στην Ελλάδα η ανεργία βρισκόταν στα επίπεδα του 23,5%.Η δεύτερη χώρα με την υψηλότερη ανεργία ήταν η Ισπανία με 18,2%, ενώ στον αντίποδα βρίσκονται η Τσεχία με 3,2%, η Γερμανία με 3,9%, η Μάλτα με 4,1% και η Ουγγαρία με 4,3%.Επιπροσθέτως, η Ελλάδα των Μνημονίων βρίσκεται και στην κορυφή της λίστας με τους περισσότερους νέους ανέργους κάτω των 25 ετών καθώς το ποσοστό τους έφτανε τον Μάρτιο το ποσοστό-ρεκόρ του 40,8%.
    Τα σχόλια δικά σας…

  22. το δημοκρατικό τόξο ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΛ ΚΛΠ σε πλήρη συνεννόηση και σύμπνοια,

    ενεργεί προς την κατεύθυνση της συντριπτικής καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού, ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία αναγνωρίζει δια της νομοθέτησης στους «πρόσφυγες». Η φράση «Μνημόνια για τους Έλληνες, προνόμια για τους “πρόσφυγες”» περικλείει κυριολεκτικά και πέραν πάσης αμφισβήτησης τον κυρίαρχο άξονα του Τυραννικού Καθεστώτος που εξουσιάζει σήμερα την Πατρίδα μας, άξονας ο οποίος τίθεται υπεράνω πάσης κριτικής τόσο από το πολιτικό σύστημα που νομοθετεί αντεθνικά «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια όσο και από τα απολύτως ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης τα οποία κατηγορούν ως «φασίστα, ρατσιστή και ξενοφοβικό» όποιον αντιδρά στον επικείμενο αφελληνισμό.

  23. το δημοκρατικό τόξο ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΛ ΚΛΠ σε πλήρη συνεννόηση και σύμπνοια,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Από τη μία πλευρά βρίσκονται συνασπισμένοι οι υπηρέτες των τοκογλύφων, κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου, τράπεζες και δημοσιογραφικοί οργανισμοί, όλοι δηλαδή εκείνοι που πλούτισαν παράνομα και εξακολουθούν να πλουτίζουν από την οικονομική σφαγή των συμπατριωτών μας και το ξεπούλημα της Ελλάδος και από την άλλη, ένα Πολιτικό Κίνημα που έχει σπιλωθεί και κατασυκοφαντηθεί από το συνασπισμό των κλεφτών και απατεώνων, ένα Πολιτικό Κίνημα το οποίο διώκεται δικαστικά ελέω μιας πρωτοφανούς στα δικαστικά χρονικά σκευωρίας, ένα Πολιτικό Κίνημα το οποίο συνιστά την υπ’ αριθμόν ένα απειλή τόσο για το παγκόσμιο τοκογλυφικό σύστημα όσο και για τους εγχώριους υπηρέτες τους.Επί επτά συναπτά έτη ο εσμός των εν Ελλάδι λακέδων του τοκογλυφικού κεφαλαίου κραυγάζει πως θα μας σώσουν οι δανειστές και εταίροι μας.
    Εμείς οι Εθνικιστές απαντούμε: Μόνο οι Έλληνες μπορούμε να σώσουμε την Πατρίδα και το Λαό μας!

  24. 1.882 ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΑ HOTSPOTS, ΤΗΝ ΝΕΑ… ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! 1

    Μια φορά κι έναν καιρό, επί της «επάρατης χούντας», η Ελλάς είχε βαριά βιομηχανία, στην οποία εργάζονταν χιλιάδες Έλληνες. Μετά την μεταπολίτευση, και η βαριά και η… ελαφριά βιομηχανία έγιναν παρελθόν και σύμφωνα με τους πολιτικάντηδες, ο τουρισμός έγινε πλέον η «βαριά μας βιομηχανία», με τους Έλληνες γκαρσόνια της Ευρώπης – όπως είχε προφητεύσει ο Α. Παπανδρέου πριν το 1981, όταν εμφανιζόταν ενάντιος στην τότε ΕΟΚ. Τώρα, στην εποχή των Τσιπροκαμμένων, η νέα μας «βαριά βιομηχανία» είναι τα… hotspots!
    Νέο πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη, λοιπόν, για να «στελεχωθούν» τα hotspots με νέο αίμα συριζοψεκασμένων ψηφοφόρων! Το πρόγραμμα το «έτρεξε» η αν. υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου και εντάσσεται στο πλαίσιο του 2ου κύκλου του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας. Θα προσληφθούν δε 1.882 συντρόφια!

  25. 1.882 ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΑ HOTSPOTS, ΤΗΝ ΝΕΑ… ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! 2

    Νέο πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη, λοιπόν, για να «στελεχωθούν» τα hotspots με νέο αίμα συριζοψεκασμένων ψηφοφόρων! Το πρόγραμμα το «έτρεξε» η αν. υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου και εντάσσεται στο πλαίσιο του 2ου κύκλου του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας. Θα προσληφθούν δε 1.882 συντρόφια!Όπως ανακοινώθηκε, οι τυχεροί ηλικίας έως 25 ετών, θα τσεπώνουν μηνιαίως καθαρές αποδοχές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα τσεπώνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54).Εκτός αυτών, θα πληρώνεται εξτρά η νυχτερινή «εργασία», ενώ θα υπάρχει και πριμ 200 ευρώ μηνιαίως σε όσους αλλάξουν τόπο διαμονής, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα.
    Διοριστείτε σύντροφοι, διοριστείτε! Ας είναι καλά το «κορόιδο» ο ελληνικός λαός, που σας πληρώνει!

  26. «Ο κόσμος μοιάζει σήμερα , σαν μια κοχλάζουσα χύτρα ταχύτητος , με πολλές βαλβίδες ! Θα σκάσει εδώ , θα σκάσει εκεί . Προσεύχεσθε μη γίνει μ΄εμάς η αρχή» ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ«Τώρα µια µπόρα θα είναι, µια µικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά. Θα φάει µετά µια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσµο για πολλά χρόνια. Αυτήν την φορά θα δώσει ο Χριστός µια ευκαιρία, για να σωθεί το πλάσµα Του. Θα αφήσει το πλάσµα του ο Χριστός; Θα παρουσιασθεί στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώσει από τα χέρια του Πονηρού. Θα επιστρέψουν στο Χριστό και θα έρθει µια πνευµατική γαλήνη σε όλη την οικουµένη για πολλά χρόνια.»

  27. Δεν μας αξιολογούν μόνο οι τοκογλύφοι μας αξιολογούν και οι τούρκοι.
    Όλοι βιάζονται να αρπάξουν από την ΕΛΛΑΔΑ.
    Όσοι Πιστοί στην Ορθοδοξία και στην Ελλάδα φαίνεται να μένουμε μόνοι μας.
    ΟΜΩΣ .Ει ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών.
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
    Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.http://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-2-%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85/

  28. «Άφωνες έμειναν, μέχρι αυτή την ώρα, Ελλάδα και Κύπρος από την δήλωση της Τουρκίας στον ΟΗΕ ότι είναι «αιτία πολέμου» για την Άγκυραοποιαδήποτε έρευνα στην θαλάσσια περιοχή ανατολικά των 6 μιλίων από τις Ελληνικές ακτές και δυτικά των 6 μιλίων από τις Κυπριακές ακτές.»«Δημοσιοποιήθηκε έγγραφο στον ΟΗΕ με το οποίο η Αγκυρα χαρακτήρισε ως «αιτία πολέμου» («casus belli») κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, οποιαδήποτε θαλάσσια έρευνα εγκριθεί εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, της δυνητικής ελληνικής ΑΟΖ και της ανακηρυγμένης και οριοθετημένης κυπριακής ΑΟΖ, «χωρίς την έγκριση της Τουρκίας!»http://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-2-%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ