ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μαγευτικό & εντυπωσιακό το Roof Garden pool bar «PLEIADES» στο ξεν. ΜΑΡΙΤΙΝΑ στην Κω – Με πολύ κόσμο τα εγκαίνια

0
14441

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και μια εντελώς διαφορετική πρόταση που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους μας παρουσίασε απόψε το ξενοδοχείο ΜΑΡΙΤΙΝΑ και η πάντα ανήσυχη και δημιουργική ιδιοκτήτριά του, Ντίνα Σβύνου, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, .

Πρόκειται για το Roof Garden pool bar «PLEIADES*» με μία μοναδική θέα της Κω, της αρχαίας αγοράς και των πέριξ αρχαιολογικών χώρων που κόβει την ανάσα, σε ένα φιλόξενο και ειδυλλιακό περιβάλλον, με μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα, που θα πάρει το μυαλό σας από πάσης φύσεως αρνητική σκέψη.

Στον αγιασμό των εγκαινίων τον οποίο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, δίνοντας τις θερμές ευχές του στην οικογένεια της κ. Σβύνου και ιδιαίτερα στην εορτάζουσα μητέρα της κ. Ειρήνη Σβύνου, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Σωτρίλλης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Καραμαρίτης, ο Έπαρχος Κω Γιώργος Χαλκιδιός, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, επιχειρηματίες, ξενοδόχοι και πολλές φίλες και φίλοι της οικογένειας Σβύνου.

Παρούσα ήταν επίσης η Αρχιτέκτονας του έργου Εργίνα Μαρκίδου, έργο της οποίας είναι και το ξενοδοχείο Μαριτίνα.

Η βραδιά κύλησε σε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα με τον μαέστρο Θανάση Πουλιού στο σαξόφωνο να μας συνεπαίρνει με τις μουσικές μελωδίες του, πολλά κοκτέιλς και διάφορες νοστιμιές σε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό μπουφέ.

Καθισμένοι πάνω σε αναπαυτικά μαξιλάρια, στις καρέκλες ή στα σκαμπό, μπορείτε να απολαύσετε τη θέα των ιστορικών μνημείων της πόλης, να χαλαρώσετε για ένα πολύ ευχάριστο διάλλειμμα στην καθημερινότητά σας.

Οι θόρυβοι του κέντρου αντικαθίστανται από lounge μουσική, που συνοδεύει τον καφέ, το κοκτέιλ, το γεύμα και την χαλάρωσή σας.

Ειδικά στη δύση του ήλιου, ο περιβάλλον χώρος και ο ανάλογος φωτισμός συνδυάζονται απόλυτα με τα χρώματα στον ουρανό κι εσείς μπορείτε να παρατηρήσετε όλους τους παραπάνω χρωματικούς συνδυασμούς καθώς θα δοκιμάζετετο το ποτό ή το σνακ σας.

Καλορίζικο και καλές δουλειές!

* Οι Πλειάδες κατά τη μυθολογία ήταν κόρες του τιτάνα Άτλαντα και της Πλειόνης, αδελφές της Καλυψούς και των Υάδων. Την ύπαρξή τους οι αρχαίοι Έλληνες εμπνεύσθηκαν απ’ τον ομώνυμο αστερισμό, που στα νεώτερα χρόνια έγινε γνωστός σαν Πούλια. Γεννήθηκαν στο όρος Κυλλήνη και θεωρούνταν θεότητες του βουνού. Από την ένωσή τους με το Δία, τον Ποσειδώνα και τον Άρη γεννήθηκαν θεοί και ήρωες.

Οι Πλειάδες ήταν εφτά, όπως και τα αστέρια του αστερισμού που είναι ορατά με γυμνό μάτι:

  • Η Μαία, η πρώτη και ομορφότερη, μητέρα του Ερμή από τον Δία
  • Η Ταϋγέτη, μητέρα του πρώτου βασιλιά της Σπάρτης Λακεδαίμονα από τον Δία
  • Η Ηλέκτρα, μητέρα του Δαρδάνου, γενάρχη των Τρώων και του Ιασίονος από τον Δία
  • Η Στερόπη, σύζυγος (ή μητέρα) του ήρωα Οινόμαου από τον Άρη
  • Η Κελαινώ, μητέρα του ήρωα Λύκου και του Ευρύπυλου βασιλιά της Κυρήνης από τον Ποσειδώνα
  • Η Αλκυόνη, μητέρα του Υριέα και της Αιθούσης από τον Ποσειδώνα
  • Η Μερόπη, σύζυγος του Σίσυφου και μητέρα του Γλαύκου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ