Ζαχαρούλα Τσιριγώτη (ΒΙΝΤΕΟ): Νέες Απελάσεις σήμερα περίπου 50 μεταναστών (Ήρθε το σκάφος από Τουρκία να τους παραλάβει…)

12
3500
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΒΟΦΚΑΝΓΚ ΣΟΜΠΟΤKΑ ΣΤΗΝ ΚΩ- Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ- ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ HOT-SPOT- ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΚΕΚΑ/video

12 ΣΧΟΛΙΑ

 1. καλά ρε παιδιά ο Κυρίτσης τόσο καιρό τι ανοησίες μας έλεγε? εγώ βλέπω ότι το προαναχωρησιακό σε ένα μόνο μήνα ήδη επαναπρόωθησε 150 άτομα! δηλαδή μας ενοχλεί που το νησί σιγά σιγά αδειάζει από τους παράτυπους μετανάστες?
  ο αλλος ο Κρητικός, που έλεγε να κλείσουμε και το λιμάνι για να μην γίνει τι ΠΡΟΚΕΚΑ αναρωτιέμαι τι να λέει τώρα?

  • Θα σε πείραζε να τους διώχνανε από άλλο νησί, για να μην ρισκάρει ο τουρισμός ;

   Γιατί πρέπει να τρώμε ότι μας σερβίρουν; Όπως μας τους φέρνουν από άλλα νησιά , να τους έπαιρναν όταν απορριπτόταν η αίτηση ασύλου τους , και να τους πήγαιναν σε προαναχωρησιακό που θα είχε γίνει αλλού, σε ένα όχι τόσο τουριστικό νησί ή νησί που κινδυνεύει ως νησί πρώτης γραμμής εισόδου , όπως η Κως . Η Ρόδος πως το γλίτωσε; Δεν φοβάσαι οτι μπορεί να γεμίσεις με αυτούς που επιστρέφει η Γερμανία, ή με όσους αποφασίσει να μας στείλει όποτε θέλει η Τουρκία;Δεν φοβάσαι μην γίνει επεισόδιο σαν αυτά που γίνονται στην Μυτιλήνη και bye- bye o τουρισμός;

   • Εμένα δεν θα με πείραζε καθόλου να μην είχαμε και καθόλου μετανάστες και να μην γίνονταν και καθόλου πόλεμοι. Το θέμα όμως είναι να είσαι ρεαλιστής και να κινείσαι με βάση το πραγματικό και όχι με βάση το επιθυμητό. Το γεγονός ότι η Κως λόγω γεωγραφικής θέσης είχε υπερδεκαπλάσιες εισροές από τη Ρόδο είναι η απάντηση στο αφελές σου ερώτημα. Η πραγματικότητα όσο και να προσπαθούμε να την αποφύγουμε είναι αμείλικτη.

 2. Ο ΜΕΓΑΣ πολιτικός άνδρας Γεώργιος Κυρίτσης δεν αναγνωρίζει ότι υπάρχει συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας!

  «Ο Αυστριακός Υπουργός στη δήλωσή του νωρίτερα στη Μαρίνα ήταν λιτός, δηλώνοντας την ικανοποίηση του από τα αποτελέσματα της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας»
  Μα τι μας λέει ο Αυστριακός υπουργός, εδώ ολόκληρος Κυρίτσης δεν αναγνωρίζει ότι υπάρχει συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας! Είναι τώρα δυνατόν μα μην γνωρίζει ο μέγας πολιτικός άνδρας και να γνωρίζει ο κάθε υπουργάκος από την Ευρώπη?

 3. ΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ:

  ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ!Ο πατέρας του ληστή είναι ο Γιώργος Χαρίσης, συνδικαλιστής της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μέλος της ΑΔΕΔΥ και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η μητέρα του ήταν υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή (υπεύθυνη τεκμηρίωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας).Ο αδερφός του δράστη (άλλο μπουμπούκι…) είχε καταδικαστεί για άλλες ληστείες στη Λάρισα με τους «Πυρήνες της φωτιάς» και στον Βελβεντό Κοζάνης. Επειδή στην εν λόγω εγκληματική οργάνωση που διαπράττει ληστείες (βλέπε και περίπτωση υιού Βούτση που φυλακίστηκε για ληστεία στου Γκύζη) υπάρχει οικονομικό όφελος, πρέπει άμεσα να συλληφθεί ο Τσίπρας ως εγκέφαλος και όλη η κοινοβουλευτική ομάδα του Σύριζα ως διευθυντικά στελέχη. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ο ληστής ήταν τρίτος ξάδερφος, του μπατζανάκη, του ετεροθαλούς αδελφού της τέταρτης ξαδέρφης κάποιου ψηφοφόρου της Χρυσής Αυγής. Θα προφυλακιζόταν όλη η κεντρική επιτροπή του κόμματος με συνοπτικές διαδικασίες… Και μην ξεχνάτε: Η Αριστερά δεν έχει ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο!

 4. ΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ:2

  Σύμφωνα με τα αστυνομικά ρεπορτάζ «συναγερμός» σήμανε σήμερα Τετάρτη (10/05), στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά από απόπειρα ληστείας στην Ιερά Οδό. Η απόπειρα ληστείας σημειώθηκε σήμερα το πρωί, όταν δύο ένοπλοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τον οδηγό χρηματαποστολής, που επρόκειτο να ανεφοδιάσει ΑΤΜ τράπεζας, το οποίο βρίσκεται εντός του Πανεπιστημίου.Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ένας εκ των ληστών. Ο συλληφθείς κρατάει αρνητική στάση απέναντι στους αστυνομικούς αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του και το όνομα που προέκυψε σήμανε «συναγερμό». Πρόκειται για τον αδελφό ενός από τους κρατούμενους στις φυλακές, μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».Εξετάζεται αν η απόπειρα ληστείας έγινε προκειμένου να… ενισχυθεί το λεγόμενο «επαναστατικό ταμείο».

 5. ΓΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ: 3

  Αμέσως ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου δράστη. Μάλιστα σε συνεννόηση με τις Αρχές του Πανεπιστημίου, οι αστυνομικοί έχουν μπει στο χώρο όπου και αναζητούν τον συνεργό του συλληφθέντα.
  Κατά την σύλληψη του πρώτου γιου της οικογένειας το 2013, λίγο καιρό μετά την ληστεία στον Βελβεντό Κοζάνης, τα αστυνομικά ρεπορτάζ είχαν γράψει πως ο πατέρας του είναι ο συνδικαλιστής της ΠΟΕ-ΟΤΑ και μέλος της ΑΔΕΔΥ, Γιώργος Χαρίσης, ο οποίος πρόσκειται στον Σύριζα.
  Ενώ η μητέρα του Ουρανία Πούλου, είναι στέλεχος του Σύριζα, ήταν υποψήφια στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές σε δήμο της Ανατολικής Αττικής και αποσπασμένη υπάλληλος σε γραφείο του Σύριζα στη Βουλή (υπεύθυνη τεκμηρίωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας).

 6. ……ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΓΚΕΙ « ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΚΑΙ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

  Στην χώρα της της απόλυτης παρακμής των Τσίπρα Καμμένου διοργανώνεται για γκέι λαθρομετανάστες
  Διεθνές συνέδριο με θέμα «ΛΟΑΤ πρόσφυγες και μετανάστες: Η κατάσταση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη»,διοργανώνεται σήμερα, από το πρωί, στην Αθήνα.
  Το συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Έργου “EpsiLon: Equipping Professionals for Supporting LGBT Refugees”, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  Την έναρξη εργασιών του συνεδρίου κήρυξε η Δρ. Αντωνία Τορρένς, Πρόεδρος του ΚΜΟΠ, ενώ ανάμεσα σε αυτούς που απηύθυναν ή θα απευθύνουν χαιρετισμό είναι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας , η Γενική Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Γιαννακάκη, η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων Φωτεινή Κούβελα, και από το Δήμο Αθηναίων, η Μαρία Στρατηγάκη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πρόνοιας και Ισότητας, καθώς και ο ς Λευτέρης Παπαγιαννάκης, Αντιδήμαρχος Μεταναστών, Προσφύγων και Δημοτικής Αποκέντρωσης.

 7. ……ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΓΚΕΙ « ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΚΑΙ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

  Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα γίνουν παρουσιάσεις για την κατάσταση των ΛΟΑΤ προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα και στη Νορβηγία από την Ελένη Πετράκη του Γραφείυ Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης της Υπηρεσίας Ασύλου και από την Monica Strand Korgerud, ακτιβίστρια ΛΟΑΤ.
  Ακολούθως, θα γίνει παρουσίαση του έργου “EpsiLon” από την κα Rosa Heimer, Equalities Project Coordinator του Διεθνούς Ινστιτούτου IARS (Ηνωμένο Βασίλειο), καθώς και των αποτελεσμάτων της έρευνας «ΛΟΑΤ πρόσφυγες και μετανάστες στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, την Κύπρο, την Ολλανδία και την Ελλάδα» από τους εταίρους του Έργου.Θα ακολουθήσουν δύο πάνελ ομιλητών· το πρώτο με θέμα «Υποδοχή και Υποστήριξη ΛΟΑΤ Προσφύγων και Μεταναστών» με τη συμμετοχή εκπροσώπων από το Σωματείο Υποστήριξης Διευμφυλικών και τις οργανώσεις Colour Youth, Praksis, Solidarity Now, Γιατροί Χωρίς Σύνορα και LGBT Asylum Support Foundation.Στο δεύτερο πάνελ ΛΟΑΤ πρόσφυγες και μετανάστες θα μοιραστούν τις προσωπικές τους ιστορίες.Θα εξιστορήσουν να υποθέσουμε τι κάνουν στις χώρες τους γκέι.
  Εμείς τι άλλο να σχολιάσουμε βγάλτε τα συμπεράσματά σας

 8. Η πρώτη γυναίκα «στρατηγός» της Ελληνικής Αστυνομίας είναι εκείνη που έχει αναλάβει να ενημερώνει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την λεγόμενη «προσφυγική κρίση», παρά το γεγονός πως πλέον, σύμφωνα και με κυβερνητικές παραδοχές, στην Ελλάδα σπεύδουν αποκλειστικά μουσουλμάνοι μετανάστες και όχι πρόσφυγες.
  «Θέλω να σε ευχαριστήσω για όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα για το μεταναστευτικό και όσα συνεχίζεις να κάνεις» της έχει πει χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωθυπουργός.
  Όπως αναφέρεται από τα μέσα ενημέρωσης ήταν μία επιβράβευση για την υποστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, η οποία ανέλαβε να διαχειριστεί την προσφυγική κρίση για λογαριασμό της Ελληνικής Αστυνομίας και τα έχει καταφέρει.
  Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο unpolitical.gr

 9. Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, η έλευση μουσουλμάνων στην Ελλάδα και την Ευρώπη αποτελεί «παγκόσμιο πρόβλημα», το οποίο πρέπει να αποδεχθούμε και να ζήσουμε με αυτό.
  Στην συνέχεια συνέκρινε τους Έλληνες πρόσφυγες από τις σφαγές των Τούρκων με τα «κύματα» μεταναστών που κατακλύζουν την χώρα ακόμα και από την Τζαμάικα.
  Στο γραφείο της έχει κρεμάσει ένα μουσουλμανικό χαλάκι προσευχής ως σεβασμό στους μουσουλμάνους, καλώντας τους Έλληνες να μάθουν να συνυπάρχουν ειρηνικά με αυτούς.
  Τέλος, χαρακτήρισε το Ισλάμ ως μία ανεκτική θρησκεία, την ώρα που στο Κοράνι υπάρχουν παροτρύνσεις λιθοβολισμών και σφαγών, όπως παρατήρησε η δημοσιογράφος, η οποία έκανε την συνέντευξη.
  Δείτε λοιπόν και τα σχόλια δικά σας!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.. unpolitical.gr

  • Είσαι άσχετος και ληπάμαι για τη νοημοσύνη σου. Ευτυχώς που υπάρχουν ανθρώποι σαν την Τσιριγώτη, να πλένεις τα χεράκια σου όταν γράφεις γι’αυτήν. Τράβα φάε τα σουβλάκια που έψησες μπας και σταματήσεις τις βλακίες!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.